Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Ludzie to nie ma sensu taka dyskusja z użytkownikami X-ów. Jakiegoś byście exa nie wymienili to każdy to nic specjalnego i ogólnie średnie gry nie warte zakupu PS3. Mają exy jakie mają ,a jeżeli im takie wystarczają to ich sprawa. Niektórzy nawet nie wiedzą co tracą nie grając w te "nic nie warte uwagi" gry.

To chyba domena posiadaczy PS3, takie stwierdzenia o X360.

Już pomijam fakt, że Ci posiadacze X360 w wielu przypadkach mają PS3 :D

Don widzę,że stawiasz na sprawdzone marki,a naprawdę czasami warto sięgnąć po jakąś grę bez pierdyliardowego budżetu i zobaczyć,że nawet niewielkie studia potrafią zrobić grę dającą znaczenie więcej radochy niż te wielomilionowe produkcje ;P

Jakbyś przejrzał listę moich gier na PS3 to byś wiedział, że nie stawiam tylko na sprawdzone marki.

Edytowane przez DonSterydo

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Ostatnimi czasy to zdecydowanie domena posiadaczy X360,przynajmniej obserwując to forum. Choć przyznaje,że kiedyś sam próbowałem negować jakość exów na maszynkę MS mimo iż w większość nich nie grałem. Ale obecnie nie oceniam gry w którą nie grałem.

Opublikowano
Będę grał w jakieś Ni no kij wie co to jest, gdy będzie trzeba odkładać kasę na produkcje pokroju Max Payne 3 czy Bioshock: Infinite ? :P

No właśnie, Ni kij wie co to jest, i od razu shit :) Ja będę grał w ten wspaniały, piękny shit w przerwach od Maxa czy Bioshocka.

Opublikowano

Najlepsze jest to że według sonybotów gry na XBLA i kinecta się nie liczą bo jest ich znacznie więcej ale jak sami rzucają grami to takie pierdółki i MLB który kilka razy się tu pojawiał :lol:

Opublikowano

Figaro przynajmniej podał jakąś orientacyjną listę na przyszły rok. A co wychodzi na Xboxa? Sequel do pontona - spływ kajakiem?

Opublikowano

Na x'a wychodzi

Aliens: Colonial Marines

BioShock Infinite

Borderlands 2

Counter-Strike: Global Offensive

Dishonored

Far Cry 3

Ghost Recon Future Soldier

Halo 4

Hitman: Absolution

Mass Effect 3

Max Payne 3

Metal Gear Solid: Rising

Metro: Last Light

Ninja Gaiden 3

Prey 2

Prototype 2

Soulcalibur V

SSX: Deadly Descents

Street Fighter X Tekken

Tomb Raider

Nie będzie w co grać na X'a :(

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Figaro przynajmniej podał jakąś orientacyjną listę na przyszły rok. A co wychodzi na Xboxa? Sequel do pontona - spływ kajakiem?

Niszczyciel światów - Halo 4 i gra za której brak na PS3 od pół roku "fani" PS3 plują jadem - Wiedźmin 2.

Opublikowano

Tyko, że Ni no Kuni zje takie GeoW wykonanie, długością rozgrywki i miodnością. Trzeci raz to samo nie jest dobre. Ale co kto woli, jednych jara granie kolejny raz w prawie identyczną grę.

Yakuza: Dead Souls jest niestety słabym spin-offem, versus XIII nie ukaże się przed 2013, Wipeout 2048 jest tylko na Vitę. Agent pewno stanie się multiplatformą, Rockstar zapłaci gigantyczną karę Sony i tyle będzie.

EDIT:

Na PS3 wychodzi:

BioShock Infinite

Borderlands 2

Dishonored

Far Cry 3

Mass Effect 3

Max Payne 3

Metal Gear Solid: Rising (gadałeś z Kojimą? Gra wystartowała od nowa i nie zdziwiłbym się, jakby ukazała sie w 2013)

Ninja Gaiden 3

Prey 2

Prototype 2

Soulcalibur V

Street Fighter X Tekken

Tomb Raider

Po co wklejać tutaj multiplatformy?

Niszczyciel światów - Halo 4

Który świat zniszczy Halo 4? Chyba świat marzeń ludzi oczekujących sensownej gry ;)

Edytowane przez Musiol

Opublikowano

Nie ma to jak kłócić się o jakieś durne exy, w które nikt nie gra, kiedy to w przyszłym rok wychodzą:

BioShock Infinite

Borderlands 2

Dishonored

Far Cry 3

Halo 4

Mass Effect 3

Max Payne 3

Ninja Gaiden 3

Prey 2

Prototype 2

Soulcalibur V

Street Fighter X Tekken

Tomb Raider

+ pewnie parę innych, o których jeszcze nie wiemy (na pewno ktoś na VGA coś zapowie) albo których nie wymienił Mazzeo.

Opublikowano

ktorymi na dodatek nikt sie nie jara...

bfhead2.jpg:(

Edytowane przez easye

Opublikowano
Który świat zniszczy Halo 4? Chyba świat marzeń ludzi oczekujących sensownej gry

świat sonybotów którzy kupując killzone i resitance mieli nadzieję na halo killer i w końcu dobre multi na ps3 ^_^

Opublikowano

Przecież ty się nawet Halo nie jarasz :lol: Ostatnie dla ciebie było chyba tylko "dobre" :teehee:

Zdaje się, że nawet Mazzeo Ci to wypominał, że o Reach wojowałeś w tematach x360 vs ps3 a tutaj co innego pisałeś.

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

nie zmienia to znowu faktu, ze to najlepszy (jezeli chodzi o rozgrywke sieciowa, spolecznosc) i najbardziej skillowy fps na konsolach nowej generacji.

Opublikowano
Tyko, że Ni no Kuni zje takie GeoW wykonanie, długością rozgrywki i miodnością

O boże

jerryimout.gif

Ale co kto woli, jednych jara granie kolejny raz w prawie identyczną grę.

Szkoda że tego poglądu nie reprezentuje wasza redakcja na ps3site w kontekście Uncharted, jaka kurfa obłuda.

Po co wklejać tutaj multiplatformy?

A po co wklejać exy na PS3 w które nikt nie gra? (propsy kreek bo jako jeden z nielicznych rozumiesz) ja wiem że całe PS3site jara się miesiącami byle syfem, bo to "ex na ps3", ale rzeczywistość jest taka, że potem nikt ich nie kupuje.

Mało tego, jeszcze parę miesięcy temu na samym ps3site znowu zaczęło się jaraniem grą ADRIFT, miała być kolejnym genialnym ex'em na PS3. Niestety okazało się że jest miltiplatformowy - od tamtej pory 0 zainteresowania ze strony fanów Sony xD

http://www.ps3site.pl/hot-kolejny-exclusive-na-playstation-3/73707#more-73707

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano
Pijesz do czegoś?

Myślę że wymieniane gry o baseballu jest równie śmieszne co wspominanie o KInect Sports.

Z punktu widzenia tego forum napewno. Podalem ten przyklad jednak z innego powodu, o ktorym wspominalem. USA ma najwiekszy rynek, a tam ta gra jest mocarnym exem Sony. Dla nas to absolutnie gra nie warta zainteresowania, ale dla Amerykanow to zaje.biscie wazna premiera.

Opublikowano

To szkoda że jeszcze nie powrzucasz jakiś popierdół mangowskich i durnych gier o anime które wyszły tylko na PS3 tylko w Japonii, z perspektywy skośnookich to też super ważne gry.

Aha, Kinect Sports też jest ważny w USA

Opublikowano

Na x'a wychodzi

BioShock Infinite

Borderlands 2

Dishonored

Far Cry 3

Halo 4

Mass Effect 3

Max Payne 3

Ninja Gaiden 3

Prey 2

Prototype 2

Soulcalibur V

Street Fighter X Tekken

Tomb Raider

Nie będzie w co grać na X'a :(

Chodziło mi o exy. Przecież o nich rozmawiamy. Chodzi o bezpośrednie zestawienie exów na PS3 i exów na Xa. Jeżeli już będziemy mieli taką listę to wtedy będzie można przejść do dyskusji na temat jakości/zainteresowania tymi tytułami. Póki co bardzo staracie się ominąc ten temat (wy = fanboje Xa).

Niszczyciel światów - Halo 4 i gra za której brak na PS3 od pół roku "fani" PS3 plują jadem - Wiedźmin 2.

Racja. Marka Halo ma bardzo wielu fanów, więc dla większości będzie to świetna pozycja. Pytanie co z ludźmi, którzy nie lubią shooterów? Na PS3 jest większa dywersyfikacja gatunków, więc każdy odnajdzie coś dla siebie. Wiedźmina bym zazdrościł, gdybym sam nie miał Xa ;)

@easye

Śmiesznie, że dałeś screena z jedynego filmiku o Battlefieldzie 3, który widziałem. Na dodatek zaraz po tej akcji go wyłączyłem... z nudów.

Porównanie Ni no Kuni z GeoW to jedno z najgłupszych porównań jakie przeczytałem w tym temacie. We wszystkich edycjach. Tak, jest aż tak głupie.

Opublikowano

W odpowiednim temacie masz cala mase screenow, jak ta gra wyglada na konsolach. Activison pewnie zaciera rece - poziom niektorych tekstur jest zenujacy, w ogole calosc wyglada gorzej niz BC2. Jak tak wyglada finalowa wersja, to nie dziwie sie, ze nic nie chcieli z konsol pokazac.

Opublikowano

ktorymi na dodatek nikt sie nie jara...

bfhead2.jpg:(

skąd to masz? wygląda jak wersja konsolowa

Opublikowano

Dla mnie masakra. Tylko najwierniejsi fani chyba jeszcze zostawili preordery, albo Ci naiwni, ktorzy wciaz wierzyli, ze to tylko BETA :) Mazzeo- patrzac na takie tytuly jak Uncharted 3, Rage, Gearsy, Crysisa 2, to raczej Dice nie dalo rady i tak, wiem, ze to juz koncowka, ale rok grania jeszcze przed nami. Ciekaw jestem, co na to hajterzy CoD'a. Ze swoim starym sionikiem przeskocza DIcE, no i w dodatku beda mieli na bank lepszego Singla...

Edytowane przez easye

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.