Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Krasz rozmienił się na drobne i był fajny 15lat temu. Zauważ że sprzedawał się dobrze tylko na PSXie.

BTW. Co z tym moim wyzwaniem kĄsolomaniaki? Nikt nie wie skąd jest cytat o sprzęcie od producenta RTV który często się psuje i ma nadmiar słabych gier? Takie z Was są właśnie kĄsolomaniaki. Kupili se PS2 i zgrywają cwaniaków :(

Duch w narodzie umarł :(

Opublikowano
  • Autor

Rozmienił się na drobne, jak marka trafiła do partaczy. Jestem pewien, że gdyby Naughty Dog znowu dostało szansę zrobienia kolejnej części Crasha to byłby hicior jak te części z PSX'a.

Opublikowano

Krasz rozmienił się na drobne i był fajny 15lat temu. Zauważ że sprzedawał się dobrze tylko na PSXie.

BTW. Co z tym moim wyzwaniem kĄsolomaniaki? Nikt nie wie skąd jest cytat o sprzęcie od producenta RTV który często się psuje i ma nadmiar słabych gier? Takie z Was są właśnie kĄsolomaniaki. Kupili se PS2 i zgrywają cwaniaków :(

?

Opublikowano

No ale oni sami z niego zrezygnowali. Przejadł im się. Chcieli czegoś nowego.

Tak samo było z Spajro, który był kjut i w ogóle za(pipi)isty ale tylko na PSXie :(

I Medievil :(

Opublikowano
No ale oni sami z niego zrezygnowali. Przejadł im się. Chcieli czegoś nowego.

Właśnie o to mi chodziło - Sony nie przenosi swoich marek z jednej generacji na drugą. Jakby zatrzymali takiego Crasha i zrobili z niego to co Ninny z Mario najpewniej mieliby z tego duże zyski (CTR mogłoby się sprzedawać jak Mario Kart itd.) ale Sony woli co rusz tworzyć nowe marki (chyba tylko Kratosa i GT sobie zostawili na więcej generacji). Z jednej strony to dobrze bo co chwila dostajemy coś nowego z drugie słabo bo trzeba się żegnać z ulubionymi bohaterami, a często kończy się to upadkiem wizerunku takiej postaci (słabe gry). Niby w tej generacji próbują coś zrobić z Sackboyem ale nie jest on na tyle charakterystyczny (ciągle pokazywany w nowych kostiumach i wariacjach kolorystycznych) żeby stać się ikoną, to nie to co zielony spacemarine, ani czerwony hydraulik.

BTW. Co z tym moim wyzwaniem kĄsolomaniaki?

Wymyśl lepsze prowo bo brak gier i jeden rdzeń są już oklepane.
Opublikowano

Jakie lepsze prowo? Zadałem wam zagadkę na którą Wy, WIELCY KĄSOLOMANIACY nie potraficie odpowiedzieć ergo tacy z Was kĄsolomaniacy, jak z ekstraklasowych kopaczy piłkarze ;)

Opublikowano

Nie było, znaczy coś tam Yager przebąkiwał na spotkaniach z dziennikarzami, że dostaniemy demo przed premierą.

Co do Crasha i Spyro - ogarnijcie wreszcie, że prawa do marki miał i ma Universal(teraz Acti), więc to nie Sony się pozbyło gier, tylko one nigdy ich marką nie były. Jedyne co, to zabito Medievila, a szkoda.

Opublikowano

Od początku prawa miał Universal?

A pamięta ktoś Nights'a ? :D Pedałowaty był, c'nie?

Opublikowano

PS3 Site rulez:

http://www.ps3site.p...h-konsol/109371

Czy ktoś nie wiedział, że Crysis 3 zafunduje najlepszą jakość tylko na najbardziej doj.e.b.anych PC? (pipi)a, nie wiedziałem...

Najlepszy tekst na końcu : "Co na to Sony i Microsoft?" :wallbash:

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano

(pipi)enie tam, już C2 był robiony pod kAsole [korytko], z trójką będzie tak samo, a dodanie obsługi DX11 i wrzucenie "pacza" z teksturami w HD nie uratuje sytuacji.

Opublikowano

Po C2 widać od razu, że było projektowane pod konsole. Korytarzowe poziomy ze złudzeniem otwartego świata. Najbardziej jednak odczuło na tym AI wrogów, choć z Cepidami sytuacja wyglądała trochę lepiej.

Ale widziałem C2 na PC przy maksimum detali i robi wrażenie.

Anyway, czemu zdarzają się sytuację, że w oczekiwanych zapowiedziach exów Sony pada Agent?

Pisałem to już kiedyś ale się powtórzę. Nie wiem na ile to może byc prawdą ale z tego co wyczytałem kiedyś w Playbox to przez pierwsze lata produkcji L.A. Noire prawa do projektu posiadało Sony i przez (nie wiadomo czy nie celowe) opóźnienia ze strony McNamary i jego ciągłych żądań o kolejne porcje gotówki na potrzeby produkcji koncern zrezygnował ze wspierania Team Bondi.

Potem chyba dopiero TB trafiło pod skrzydła Rockstara. Wydaje mi się, że Agent to była pierwotna nazwa gry, którą teraz znamy jako L.A.N. To dlatego o Agencie jest tak cicho i raczej zapewne już tak pozostanie. Nawet stylistyka loga Agent pasuje do gry TB. Może

nawet sam koncept był trochę inny na początku.

Agent.jpg

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano

Od początku prawa miał Universal?

Od samiutkiego początku prawa miał Universal. Sony mogło w sumie kupić obie marki ,ale pewno Universal chciało tyle hajsów, że Sony uznało, że oleją marki i zrobią nowe - Jak i Ratchet.

Edytowane przez Musiol

Opublikowano

Ale te pytanie odnosiło się raczej do kwestii nowych konsol :P

Opublikowano

Przecież Crysis to mega słaby fps, który został stworzony dla pc i tam powinien zostać. Po co nam, prawdziwym graczom tak słabe gry? Niech pecetowcy jarają się mega grafiką i beznadziejnym gameplayem.

Epic: PS4, Xbox 720 should be more open than current gen, less open than iOS

http://n4g.com/news/993864/epic-ps4-xbox-720-should-be-more-open-than-current-gen-less-open-than-ios

Opublikowano

Grałeś Ty w ogóle w C1 i Far Cry 1?

Opublikowano

E no, Far Cry 1 było bardzo za(pipi)iste, czasami nudne, ale rajskie widoczki gniotły wtedy klejnoty.

Opublikowano

Crysis jest swietny. To fanboje Sony podniecali sie kupskiem zwanym Killzone 2 bo grafika im prawdziwy obraz gry zaslonila.

Trojka sporo lepsza ale to nadal codowaty szuter na 6 godzin.

Opublikowano

Ale te pytanie odnosiło się raczej do kwestii nowych konsol :P

No właśnie, tylko po ch..u.j?

Opublikowano

Grałeś Ty w ogóle w C1 i Far Cry 1?

Grałem w C1 i C2. "Inteligencja" przeciwników, nie wiem czy mam płakać, czy się śmiać. Wprawdzie są gorsze fps od Crysis (BF3), ale trójki na pewno nie kupie.

Crysis jest swietny. To fanboje Sony podniecali sie kupskiem zwanym Killzone 2 bo grafika im prawdziwy obraz gry zaslonila.

Trojka sporo lepsza ale to nadal codowaty szuter na 6 godzin.

KZ2>>>>>>>>KZ3

Opublikowano

Bez kitu, mowic ze crysis jest dretwy i jednoczesnie zachwycac sie killszrotem, to trzeba miec jakies problemy z glowa :/

Opublikowano

Jest tak slabe, ze rozdaja mapy za darmo?

raczej nie pomoze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.