Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Warner to dziwki, DLC do Batman AC ma wyjść na koniec maja tylko w Stanach, reszta ma podobno czekać do września. Chyba ktoś tam w zarządzie miał zawał mózgu podejmując taką decyzję. Bo przez ten czas kto będzie chciał to sobie to zobaczy w necie za darmo.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

A edycja GOTy kiedy wyjdzie? Nie przypadkiem wcześniej? Może chcą zarobić drugi raz na Arkham City, zmuszając fanów do kupna edycji GOTY w ramach nowego DLC...

Opublikowano
  • Autor

Edycja GOTY w Europie tez ma wyjść we wrześniu, zresztą DLC trzeba pobierać, nie będzie go na płycie. O_o

Opublikowano

Że co? Edycja GOTY bez DLC? To jak oni chcą mieć większe zyski ze sprzedaży nowej edycji? Może chociaż jakiś kod dadzą na pobranie DLC? To byłoby już zdzierstwo na miarę DLC zawartych na płytach Capcomu.

Opublikowano
  • Autor

No jest kod, na pudełku przecież pisze. Teraz w trakcie tej posuchy był idealny moment na DLC, za 4 miechy to będzie się zbliżał najgorętszy okres i kto będzie pamiętał o jakimś dodatku.

Opublikowano

Aha, to sorry, źle to odebrałem.

To jeszcze idzie jakoś przeżyć. Trochę szkoda, bo już szykowałem się z zamiarem kupna zdrapki PSN, żeby dorwać Zemstę Harley i I Am Alive (lub Podróż).

A premierę dodatku przełożyli na wrzesień pewnie tylko dlatego, żeby gracze z reszty świata poza USA sięgnęli przy okazji po nowe wydanie AC...

Znana jest w ogóle cena tego DLC?

Edytowane przez Nemesis US

Opublikowano

Czyli w polskim PS Store to będzie jakieś 36 zł? Całkiem sporo jak za 2h grania, chociaż DLC do Lords of Shadow kosztowało tyle samo a była to walka z bossem, wprawdzie epicka ale to stanowczo za mało jak za taką cenę.

Opublikowano
  • Autor

Premiera ma być jednak wszędzie tego samego dnia, czyli 29 maja. Potwierdzenie od Community Managera Rocksteady. Znowu podali jakieś błędne informacje, to samo było po trailerze GOTY.

Harley Quinn's Revenge is out from May 29th WORLDWIDE ( the GOTY copy of the game is in September for EU/NZ/AUS)

@Normal_Nerds @ignuk @ArkhamCityCoUk we have reached out to IGN to change it in the article:)

Opublikowano

Te czerwone na Wii wedlug mnie dobrze wygladaja, oczywiscie jak na (pipi)owe platyny.

Parę serii na PC też nie wygląda najgorzej...

Deus-Ex-Human-Revolution-Premium-Games_Eidos-Interactive,images_product,17,5908305203438.jpg

Opublikowano

czy te dlc z goty batmana nie jest ograniczone czasowo? tzn ze jak za pozno kupisz gre to juz nie bedziesz mogl sciagnac?

Opublikowano
  • Autor

Jest na pudełku data do 31 marca 2013, ale to dotyczy pudełek z USA. Skoro w Europie wyjdzie GOTY dopiero we wrześniu to i termin wykorzystania kodu będzie dłuższy.

Opublikowano

Co Microsoft reklamuje w polskiej TV? Przełączałem kanały i mignęło mi "jump in".

Opublikowano

Co Microsoft reklamuje w polskiej TV? Przełączałem kanały i mignęło mi "jump in".

Kinect Stars Wars. Rano też widziałem ta reklame ;)

Opublikowano

Kilka gier na Kinkieta. Ostatnio co chwila trafiam na te reklamy + PS Move. W sumie spoko, że tyle jest reklam z gier w naszej TV, widać rynek nam rośnie ^_^
Opublikowano

Raczej komunia i dzien dziecka sie zblizaja, hello.

Opublikowano

dokładnie, jeszcze widziałem ostatnio reklame vity (nie play-ową) i psp no i diablo.

Opublikowano

Mogła być to reklama Wieśka na x360

Opublikowano

Warner to dziwki, DLC do Batman AC ma wyjść na koniec maja tylko w Stanach, reszta ma podobno czekać do września. Chyba ktoś tam w zarządzie miał zawał mózgu podejmując taką decyzję. Bo przez ten czas kto będzie chciał to sobie to zobaczy w necie za darmo.

Ha, nie tylko z tego powodu: wprowadzenie single passa (misje Catwoman), pełno pre-orderowego DLC (dla każdego sklepu co innego, a jak ktoś chce wszystko musi dodatkowo bulić), wycięcie Robina i wrzucenie go do DLC, teraz jeszcze dodatek na 2h za 10$ (pomału jak niesławna zbroja dla konia) oraz jedna z najgorszych okładek (nawet te okładki z platyn nie wyglądają tak brzydko jak to co zrobili z edycją goty gacka). Normalnie gorzej niż EA. Szkoda, że tak utalentowane studio dostało pod takiego wydawcę. Już boję się myśleć jak okrojona będzie trzecia część Batmana :confused: .

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

EA i DICE powoli wyłączają oficjalne serwery w BF3 na konsolach:

http://www.neogaf.co...ad.php?t=473685

no tak, po co je trzymać skoro gracze je wykupują? w następnej generacji będą nas dymać do potęgi (i nie chodzi mi tylko o problem powyżej), w sumie ja raczej odpadam i przenoszę się na PC...

Edytowane przez LeszeK-

Opublikowano
  • Autor

Ha, nie tylko z tego powodu: wprowadzenie single passa (misje Catwoman), pełno pre-orderowego DLC (dla każdego sklepu co innego, a jak ktoś chce wszystko musi dodatkowo bulić), wycięcie Robina i wrzucenie go do DLC, teraz jeszcze dodatek na 2h za 10$ (pomału jak niesławna zbroja dla konia) oraz jedna z najgorszych okładek (nawet te okładki z platyn nie wyglądają tak brzydko jak to co zrobili z edycją goty gacka). Normalnie gorzej niż EA. Szkoda, że tak utalentowane studio dostało pod takiego wydawcę. Już boję się myśleć jak okrojona będzie trzecia część Batmana :confused: .

Dodatek Harley Quinn's Revenge ma być na minimum 2 godziny, a nie maksymalnie, ale to się akurat sprawdzi po premierze.

Opublikowano

Te czerwone na Wii wedlug mnie dobrze wygladaja, oczywiscie jak na (pipi)owe platyny.

Deus-Ex-Human-Revolution-Premium-Games_Eidos-Interactive,images_product,17,5908305203438.jpg

Wygladaja spoko tylko nie wiem co za ludzka s(pipi)ina wymyslila, zeby byly mniejsze niz normalne opakowania DVD. No (pipi)a jak to (pipi)owo wyglada.

Opublikowano

Wygladaja spoko tylko nie wiem co za ludzka s(pipi)ina wymyslila, zeby byly mniejsze niz normalne opakowania DVD. No (pipi) jak to c(pipi) wyglada.

Ta, mam takie mini pudełko do W40K .. raczej słabe to jest ;/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.