Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Eeee tam X jest tak zhakowany, że na pewno sobie poradzą bo nie oszukujmy się, w IE na bank będą jakieś dziury ;)

NextBox pewnie dostanie już całego Win8

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

http://www.sklepe.pl/diablo-iii-ps3-preorder-p1214.html

Niech w końcu AB ogłoszą oficjalnie, że wyjdzie na konsolach. Mam nadzieję, że panowie od PSXE coś wiedzą i nie dodali tego od tak sobie.

Opublikowano

Eeee tam X jest tak zhakowany, że na pewno sobie poradzą bo nie oszukujmy się, w IE na bank będą jakieś dziury ;)

NextBox pewnie dostanie już całego Win8

IE to obecnie jedna z najbezpieczniejszych przegladarek. Nie wierze w wirusy, do poki nie dadza mozliwosci instalacji aplikacji na wlasna reke, badz pobierania z przegladarki rzeczy na konsole. Idac Twoim tokiem rozumowania co druga PS3ka ladowala by w serwisie, przez samych hejterow.

Opublikowano

MGS sie skonczyl na jedynce.

Równie dobrze można powiedzieć, że FF skończył się na siódemce...

Ale to prawda :P Za wyjątkiem FFX. Ostatni prawdziwy Fajnal to Lost Odyssey :sorcerer:

Jedyny tytuł, którego zazdroszczę M$.
Opublikowano

MGS sie skonczyl na jedynce.

Równie dobrze można powiedzieć, że FF skończył się na siódemce...

Ale to prawda :P Za wyjątkiem FFX. Ostatni prawdziwy Fajnal to Lost Odyssey :sorcerer:

Jedyny tytuł, którego zazdroszczę M$.

Te teksty są suche jak laska na solarium. Czytam je dosłownie pod zapowiedzią każdej gry na X360. Dziwne, że w drugą stronę to jakoś nie działa.

Opublikowano

Ale co ma zapowiedź gier na Xboxa 360 do tego, że jak dla mnie MS nie ma mi nic do zaoferowania poza Lost Odyssey, w miarę dobrym Blue Dragon, pokaleczonym The Last Remnant? Miałem Xboksa, grałem u znajomych w exclusive'y i ja dziękuję. Wszystko kwestia gustu, a nie trollingu.

Opublikowano

Ale co ma zapowiedź gier na Xboxa 360 do tego, że jak dla mnie MS nie ma mi nic do zaoferowania poza Lost Odyssey, w miarę dobrym Blue Dragon, pokaleczonym The Last Remnant? Miałem Xboksa, grałem u znajomych w exclusive'y i ja dziękuję. Wszystko kwestia gustu, a nie trollingu.

Nie przynudzaj. Takie gadanie to zwykły trolling. Zapomniałeś dopisać jeszcze standardowego "Ale dla jednej gry nie będę kupował drugiej konsoli", prawdziwy klasyk w waszych kręgach.

EDYTA: Słupczastemu już żal du.pę ściska i musi minusować :)

Takie wzajemne poklepywanie się po plecach, żeby wyglądało, że na PS3 są same za(pipi)iste gry, w które chce grać każdy, a na X360 jest zawsze tylko jakaś jedna gra.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Dlaczego? Mnie co prawda caly czas chodzi po glowie zakup X360, ale ostatnio coraz mniejszy bo ogralem kolejnego exa, ktory byl dla mnie powodem do zakupu, a mianowicie Alana Wake'a. Potem byl American Nightmare, ale tego tez zaraz ogram, wiec zostaje juz raptem kilka gier. Dalej najbardziej znaczace Gears of War 3 zostaja nieograne, ale powodow jest coraz mniej.

Opublikowano

Nie przynudzaj. Takie gadanie to zwykły trolling. Zapomniałeś dopisać jeszcze standardowego "Ale dla jednej gry nie będę kupował drugiej konsoli", prawdziwy klasyk w waszych kręgach.

Bo piszesz bzdury... koleś "normalnie" napisał, że interesuje go jeden ekskluzywny tytuł z Klocka. A, Ty że trolling - LITOŚCI ;/

Napisałbym Ci co jest prawdziwym trollingiem ale nie chce mi się heh.

Opublikowano

Dlaczego? Mnie co prawda caly czas chodzi po glowie zakup X360, ale ostatnio coraz mniejszy bo ogralem kolejnego exa, ktory byl dla mnie powodem do zakupu, a mianowicie Alana Wake'a. Potem byl American Nightmare, ale tego tez zaraz ogram, wiec zostaje juz raptem kilka gier. Dalej najbardziej znaczace Gears of War 3 zostaja nieograne, ale powodow jest coraz mniej.

Bla bla bla. Tylko kilka. Wszedłbym anonimowo na forum i spytał się czy warto dla serii Uncharted kupić PS3, to byście sikali po nogach i pisali żebym brał w ciemno :) Dlatego śmieszy mnie takie pisanie bo wiadomo co się za tym kryje. W oczach posiadaczy PS3 obojętnie jakie gry wyjdą na X360, to zawsze będą za słabe i będzie ich za mało.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Takie wzajemne poklepywanie się po plecach, żeby wyglądało, że na PS3 są same za(pipi)iste gry, w które chce grać każdy, a na X360 jest zawsze tylko jakaś jedna gra.

Don, weź mi pokaż gdzie ja wychwalam gry na PS3, gdzie trolluje Xboksa 360? Sorry, ale nie będę palcami pokazywał tutejszych trolli bo zaraz się zlecą. A jeśli dla Ciebie ktoś kto gra/grał na wszystkich konsolach, to dla Ciebie jakiś mityczny "wasz krąg", to serio radziłbym zluzować. Konsola nie dla mnie to się jej pozbyłem, jakoś nie namawiam innych, że mają zrobić to samo. Ale nie mam co siedzieć w jami trolli, bo zaraz tu przyleci daddy i zacznie swoje abstrakcje pisać myśląc, że jest fajny i go internet lubi.

Zresztą, jak widać, napisać JAK DLA MNIE, czy też MOIM ZDANIEM to też nie wypada, bo przecież 'sonybot' 'sonyslave' i bóg wie kto jeszcze. Eh.

inb4 - kim Ty (pipi) jesteś - nikim, ot co, tak sobie piszę przecież.

Edytowane przez Musiol

Opublikowano

No ale tutaj dla większości kĄsolomaniaków nie liczą się gry, tylko sprzęt na którym się gra. To że masz wyjebane na gierki na X/PS/PC a jarasz się takimi pokemonami, to znaczy że jesteś hejterem kĄsol stacjonarnych i trolem, no bo jak można mieć swój gust i nie lubić Halo czy innego GoW!?!?!?

:F

Opublikowano

Ja mialem tak samo tylko ze z PS3. Kupilem ja wkoncu dla GT5, serie Uncharted i GOW...ogralem je i po po kilku miechach sprzedalem plejke bo po prostu inne exy mnie nie interesowaly.

Opublikowano

Nieprawda. X360 zamienilem na PS3 z powodu exow, bo te na 360 mnie nie trzymaly przy konsoli. Potem troche zalowalem bo pojawil sie Alan, Splinter Cell, Gearsy, ale PS3 pod tym wzgledem dla mnie ma lepsza biblioteke i nic innego sie pod tym nie kryje. Proste jak wlos mongola.

Opublikowano

Bla bla bla. Tylko kilka. Wszedłbym anonimowo na forum i spytał się czy warto dla serii Uncharted kupić PS3, to byście sikali po nogach i pisali żebym brał w ciemno :) Dlatego śmieszy mnie takie pisanie bo wiadomo co się za tym kryje. W oczach posiadaczy PS3 obojętnie jakie gry wyjdą na X360, to zawsze będą za słabe i będzie ich za mało.

Jakby posiadacze xo byli inni :rolleyes:

Opublikowano

Jakby się odwróciło sytuację, to byście inaczej pisali. Ale uderz w stół, a nożyce się odezwą :)

Opublikowano

uderz w stół a Donsteryd się odezwie po każdym poście

Opublikowano

http://www.sklepe.pl...rder-p1214.html

Niech w końcu AB ogłoszą oficjalnie, że wyjdzie na konsolach. Mam nadzieję, że panowie od PSXE coś wiedzą i nie dodali tego od tak sobie.

tylko ktos nie wpelni wladz umyslowych kupi d3 na konsole

Edytowane przez szpic

Opublikowano

takich akurat na świecie nie brakuje

Opublikowano

w końcu AB ogłoszą oficjalnie, że wyjdzie na konsolach. Mam nadzieję, że panowie od PSXE coś wiedzą i nie dodali tego od tak sobie.

Produkt nie został znaleziony

Pomyłka sklepu,więc nie ma co robić teorii.

Ale chciałbym aby diablo 3 wyszło na konsole

Opublikowano

Don, weź mi pokaż gdzie ja wychwalam gry na PS3, gdzie trolluje Xboksa 360? Sorry, ale nie będę palcami pokazywał tutejszych trolli bo zaraz się zlecą. A jeśli dla Ciebie ktoś kto gra/grał na wszystkich konsolach, to dla Ciebie jakiś mityczny "wasz krąg", to serio radziłbym zluzować. Konsola nie dla mnie to się jej pozbyłem, jakoś nie namawiam innych, że mają zrobić to samo. Ale nie mam co siedzieć w jami trolli, bo zaraz tu przyleci daddy i zacznie swoje abstrakcje pisać myśląc, że jest fajny i go internet lubi.

Zresztą, jak widać, napisać JAK DLA MNIE, czy też MOIM ZDANIEM to też nie wypada, bo przecież 'sonybot' 'sonyslave' i bóg wie kto jeszcze. Eh.

Ja do 2008 roku bylem wielkim zwolennikiem X360 :P Pozycje takie jak Blue Dragon, Lost Odyssey, Banjo... To mnie jarało. Niestety od 2009 roku Sony po prostu przeszło do ofensywy i ilość ciekawych exów była większa na PS3. I to zaważyło na kupnie tej konsoli. Od L4D, Girsów i Alana wolę po prostu GoW-a, Uncharteda i Infamousa. PS3 ma wiecej roznorodnych pod wzgledem gameplayu i klimatu gier. Aha, no tak. I darmowy internet. I bluray. Ale xboty potrafia te atuty wykuć na wady :F

Opublikowano

Tych blurejów i darmowego psn to Wam zazdroszczę... I MGS4.

E: I LBP kurfa... :(

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

Uzasadnij :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.