Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Nie zgodzę się, były już HnS-y przystosowane pod pady, np. Untold Legends czy Dungeon Hunter: Alliance. Myślę, że to o wiele bardziej sensowne niż bijatyki na PC-ta ;) Ba, PS 3 ma MMORPG-a na pada, który jest też na PC i jest wzorowany na WoW ;)

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

to tak, jakby Tekkena kupić na PC

Tyle że beta Diablo 3 prosiła się o dodanie obsługi pada(grając w bete już chciałem podłączac pada od X360)

Ja jakoś nie czuje przymusu kupna D3 na premierze bo nie jestem jakiś wielkim fanem tej serii i wolę kupić Max Payne 3.

Diablo 3 zapewne kupię,ale długo po premierze lub poczekam na wersję konsolowa

Opublikowano

to tak, jakby Tekkena kupić na PC

Tyle że beta Diablo 3 prosiła się o dodanie obsługi pada(grając w bete już chciałem podłączac pada od X360)

Ja jakoś nie czuje przymusu kupna D3 na premierze bo nie jestem jakiś wielkim fanem tej serii i wolę kupić Max Payne 3.

Diablo 3 zapewne kupię,ale długo po premierze lub poczekam na wersję konsolowa

To ty żyjesz??

Opublikowano

Myślę, że to o wiele bardziej sensowne niż bijatyki na PC-ta ;)

Brak palca uniemożliwia Ci podłączenie pada do PC?

Weź już więcej nie myśl.

Co do diabolo, na PSXie na padzie grało się elegancko, więc nie widzę problemu z graniem na padzie w D3. Po prostu sterowanie zmieniliby na takie jak było w BG:DA [bo pewnie nikt z Was nie grał w diablo 1 na PSX więc i tak nie wiecie ocebe] i po problemie.

Opublikowano

Mam problem z padem od PCta, kupiłem go w sklepie i nie działa. Czy muszę instalować instrukcje obsługi na podpiętym do gniazdka urządzeniu czy wystarczy wyciągnąć z pudełka? Miał już ktoś tak?

Opublikowano

http://www.sklepe.pl...rder-p1214.html

Niech w końcu AB ogłoszą oficjalnie, że wyjdzie na konsolach. Mam nadzieję, że panowie od PSXE coś wiedzą i nie dodali tego od tak sobie.

tylko ktos nie wpelni wladz umyslowych kupi d3 na konsole

Uzasadnij :)

moze i w diablo 3 po zmianie intefejsu pad by sie znow sprawdzil,

ale gra np w diablo 2 na padzie to bylby wiekszy hardkor niz walka z najmanem :P

chyba ze gra by Ci robila auto-locka na najblizszego potwora a teleport by robil sie sam dokladnie tam gdzie chcesz ;)

Opublikowano

w sacred 2 całkiem fajnie mi sie grało na x360 pomijając że gra była hmmm.. średnia, duzo powiedziane. ale diabełek to tylko na pc.

Opublikowano

za to taki dragon age na X360 to tragedia, na padzie nie idzie w to grać

Opublikowano

Jakoś to przeszedłem na padzie i nawet nie musiałem z nim walczyć zbytnio podczas gry.

Opublikowano

Ale nie wmówisz nikomu, że akurat w przypadku DA nie jest wygodniej na klawiaturze.

Opublikowano

Ta gra w wersji na konsole w ogóle jest wykastrowana.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Co myślicie o Kickstarterze? Moim zdaniem to jedna z niewielu pozytywnych rzeczy jakie spotkały branżę w ostatnich latach. Nie zdziwię się jak liczba projektów finansowanych w ten sposób będzie szybko rosnąć. Takie CDP pewnie by mogło w ten sposób sfinansować swój kolejny projekt. Dobra droga dla developerów, którzy nie potrzebują 20 mln $ na stworzenie dobrej gry.

Opublikowano

Niech jakikolwiek sfinansowany w ten sposób projekt ujrzy światło dzienne i nie będzie kupą, wtedy będzie można mówić czy to pozytywne zjawisko czy nie.

W tej chwili całe to zjawisko mnie irytuje, tak samo jak cały dział gier tzw niezależnych :F

Opublikowano
  • Autor

Co myślicie o Kickstarterze? Moim zdaniem to jedna z niewielu pozytywnych rzeczy jakie spotkały branżę w ostatnich latach. Nie zdziwię się jak liczba projektów finansowanych w ten sposób będzie szybko rosnąć. Takie CDP pewnie by mogło w ten sposób sfinansować swój kolejny projekt. Dobra droga dla developerów, którzy nie potrzebują 20 mln $ na stworzenie dobrej gry.

O ile Schafera rozumiem, legenda branży i chciał zarobić na klasyczną przygodówkę (w którym to gatunku jego gry to nr 1 z Grim Fandango na czele), na jaką od wydawcy kasy by nie dostał, to ogólnie trend wydaje się dziwny, bo potem coraz więcej deweloperów zacznie żebrać. A niech jakaś gra zawiedzie, to potem ludzie już nie będą tak chętni do sponsorowania projektu.

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

Jedno trzeba przyznac sony potrafi robic dobre pady.

Tyle razy wylądował na scianie i dalej dziala bez problemu, nic nie chrupie, nic nie pęka.

pad od x'a pewnie juz by sie dawno rozpadl

Opublikowano

Tyle razy wylądował na scianie i dalej dziala bez problemu, nic nie chrupie, nic nie pęka.

A kto normalny rzuca pady o ścianę? xD

Opublikowano

Może by się i rozpadł. Jakiś temu u kumpla grałem w U3 oraz MW2 i celowanie gałką od pada z PS3 to katorga. Może to tylko kwestia przyzwyczajenia - od kilku lat nie mam w ogóle żadnego problemu w tego typu grach na klocku. Ani też żadnych usterek mimo posiadania 3 sztuk padów, które niejednokrotnie sobie np. upadły.

Opublikowano

nic dziwnego jak rzucasz ds3 w ''miękkie ściany'' to będzie cały

148432-370_320_kaftan_szpital.jpg

Opublikowano

kurcze moze mam zanik miesni od grania w gry ? :(

Opublikowano

Jakbyś grał xpadem, to byś miał niezłego bica, a do tego szackunek na dzielni ;)

Opublikowano

Jakbyś grał xpadem, to byś miał niezłego bica, a do tego szackunek na dzielni ;)

I wiadro zużytych baterii AA <ok>
Opublikowano

Takim wiadrem można ćwiczyć drugiego bica :)

Opublikowano

Na konsolę stać, a na ładowarkę i akumulatorki już nie?

Opublikowano

Ok chłopaki, macie 400 stron TRZECIEGO TEMATU - doszliście w końcu do konsensusu na temat tego, która konsola jest najlepsza?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.