Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Ok chłopaki, macie 400 stron TRZECIEGO TEMATU - doszliście w końcu do konsensusu na temat tego, która konsola jest najlepsza?

Wychodzi na to, że PC jest najlepszą konsolą. I know, this shit is crazy.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Najlepszą konsolą jest GameCube. Temat do zamknięcia.

Opublikowano

Nie bo NES

Opublikowano

Ok chłopaki, macie 400 stron TRZECIEGO TEMATU - doszliście w końcu do konsensusu na temat tego, która konsola jest najlepsza?

Nastęna wersja tematu powinna się nazywać Trolling & Spamming Wars.

@down

Watcher najlepszy :)

Edytowane przez Square

Opublikowano

Nie bo NES

Najlepszy był DreamCast. EOT.

Opublikowano

dreamcast był super, ale najlepszą konsolą ever był psx i nie można się z tym spierać !!!

Nie bo NES

kiedy nes (pegazus) był na topie, nie było cie jeszcze w planach synku, więc co ty wiesz o zabijaniu

Opublikowano

Co myślicie o Kickstarterze? Moim zdaniem to jedna z niewielu pozytywnych rzeczy jakie spotkały branżę w ostatnich latach. Nie zdziwię się jak liczba projektów finansowanych w ten sposób będzie szybko rosnąć. Takie CDP pewnie by mogło w ten sposób sfinansować swój kolejny projekt. Dobra droga dla developerów, którzy nie potrzebują 20 mln $ na stworzenie dobrej gry.

Mamy o tym temat w forum PC.

Żeby sądzić, że przez Kickstartera można na gierkę uzbierać 10+milionów baksów to trzeba mieć. Znaczy, można by było pod jednym warunkiem - Microsoft i Sony pozwalałoby generować kody na gierki co by mogłyby być nagrodami w Kickstarterach. Narazie to tylko DRM, Steam, Androidy (chyba) iOS i ostatnio Wii U. Może na next-genach reszta się obudzi, ale kto wie czy nie będzie już trochę za późno. Już pomału się zaczyna patologia i kickstartowanie projektów z RPG Makera czy innych klonów (Yogventures).

No, ale cóż. Debile chca na takie coś dawać kasę to wolna droga. Niech sie sparzą. Narazie każdy ma bonera na te projekty, ale zobaczymy co będzie jak zaczną wychodzić (lub, co lepsze - w ogóle nie wyjdą).

Z lepszych projektów to oczywiście gra od DF, Shadowrun 2, Wasteland 2, The Banner Saga, Legends of Eisenwald. Zobaczymy co będzie z Republique, Grim Dawn, Nekro czy nowym Carmageddonem.

Opublikowano

dreamcast był super, ale najlepszą konsolą ever był psx i nie można się z tym spierać !!!

PSX może i był ale najlepszą obecną na rynku konsolą jest...

PlayStation 2

Można zamykać.

Opublikowano

PlayStation 2

Ta, zwłaszcza jej pierwsze modele...

DC, GC... obecnie nie ma juz tak klimatycznych konsolek. Nie te czasy, nie Ci odbiorcy.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

pytanie mam:

gram singla w BF 3 na hardzie, jestem w drugiej misji. Widzę przeciwnika pod jakimś kątem, z za rogu. Celuję w niego, jednak nic się nie dzieje. Robię krok dalej , on mnie "widzi" i mogę strzelać celnie

czy to powszechne zjawisko bo jeśli tak to odpuszczam sobie

Opublikowano

nie, ale gra oferuje tez wiele innych błędów :)

single to syf w BF3, do żadnego CoDa nie ma podejścia niestety i nieudolnie próbuje jeszcze go naśladować (to tak jakby maciek z klanu chciał naśladować bibera)

Edytowane przez LeszeK-

Opublikowano

Orson- żeby zabić tego przeciwnika w drugiej misji musisz nacisnąć równocześnie skos prawy-dół na d-padzie, lewą gałką skos lewy-góra, kółko, trójkąt, kwadrat, L1,L2, R2, R3 . Sprawdzałem jeszcze inne kombinacje, ale ta jest najłatwiejsza.

Opublikowano
  • Autor

Kto tu wcześniej pisał, że Vanquish jest przeciętny? Nawet Bleszinski ślepy nie jest i zauważył, że to krok naprzód odkąd strzelanki mają ślamazarne tempo z bieganiem od osłony do osłony.

IP było naprawdę w porządku, gameplay za to był świetny, ale największe wrażenie robił feeling... Gdy Gears of War porównamy do parowej lokomotywy z czasów Dzikiego Zachodu, to Vanquish jest w tym momencie ultra-szybkim składem kolejowym prosto z Japonii.

http://www.ppe.pl/news-15536-Bleszinski_udziela_rad_japonskim_deweloperom.html

Opublikowano

Vanquish był za(pipi)isty. Taka kwintesencja gameplayu, dopracowany. Miszcz.

Opublikowano

nie, ale gra oferuje tez wiele innych błędów :)

single to syf w BF3, do żadnego CoDa nie ma podejścia niestety i nieudolnie próbuje jeszcze go naśladować (to tak jakby maciek z klanu chciał naśladować bibera)

Chyba Biber Macka.

Opublikowano

A kto kupuje BF3 do singla? ;)

W tej grze się liczy tylko i wyłącznie miodny tryb multi.

Dla mnie singiel w serii BF nie musi istnieć

Opublikowano

W tej grze się liczy tylko i wyłącznie miodny tryb multi.

Dla mnie singiel w serii BF nie musi istnieć

DOn dawaj dane o ile mniejesze zyski bylyby z gry gdyby nie bylo singla :)

Opublikowano

kĄsolomaniacy którzy dostali wykastrowane multi 12vs12 zamiast normalnego multi 32vs32

Opublikowano

kĄsolomaniacy którzy dostali wykastrowane multi 12vs12 zamiast normalnego multi 32vs32

A ten znowu z tym...

Dobra na konsolach jest mniej graczy w multi ale mapy też zostały zmniejszone więc nie czuc tak bardzo tej różnicy.

Na 24 graczach gra się przyjemnie choć na niektórych mapach(Caspian i Firestorm) przydało by się zwiększenie slotow do 32 graczy ;)

Opublikowano

Grałeś na PC na tych mapach? Zapytaj owca czy innego kĄsolomaniaka który ogrywał multi BF3 na kĄsoli, po czym przesiadł się na multi PC.

To dwa różne światy.

Opublikowano

No i ch.uj z tego. Mi się gra przyjemnie i wielu moim kolegom też.

Opublikowano

Jesteś wytrenowany w poszukiwaniu pokarmu, więc poszukiwanie przeciwnika na pustych mapach to dla Ciebie chleb powszedni :potter:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.