Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Pewnie nie, bo mu zabraknie kasy na abonament.

Opublikowano

Wiedzmin 2 NIE JEST exem na Xboxa360

A to ciekawe! Na jaką inną konsolę możesz kupić tą grę?

Idąc tym tropem, GeOW, Alan Wake, Fable 3 i jakieś 90% wszystkich gier to ekskluziwy na PC-ta. Dlaczego? Bo w końcu na jakich innych komputerach je odpalisz?

Opublikowano

Ja pier.dolę. Jak biednym trzeba być żeby srać o 120 zł rocznie, bo tyle kosztuje roczny abonament na Xbox Live? Jakim cudem Was było stać na Plejstejszyn 3? Chyba dostaliście na komunię, bo nie widzę innej opcji.

Dla zasady (pipi)a.

Stac mnie na ps3 i w uj gadzetow od appla ale nie będe płacił złodziejskiej opłaty skoro gdzie indziej mogę mieć "mniej więcej" to samo za darmo.

Tak samo leje na gry z Online Passem gram na tym free trialu i lecą dalej na allegro.

Opublikowano

Miło że ps3 jest w jednym zdaniu o gadżetach bo idealnie pasuje (gadzeciarski odtwarzacz BR za 1000PLNów).

Opublikowano

Miło że ps3 jest w jednym zdaniu o gadżetach bo idealnie pasuje (gadzeciarski odtwarzacz BR za 1000PLNów).

Czyli jak następca x360 będzie miał blu-ray to tez będzie jak to ujmujecie odtwarzaczem BR z funkcją odpalania gier ?
Opublikowano

To w tym jest coś złego?

Opublikowano

no wlasnie nie znacie się, lepszy jest odwarzacz DVD z funkcją grania oraz zlagowaną kamerką za 1300 zl

Opublikowano

Tak, w dodatku z grami dostępnymi na konkurencyjnych platformach, tyle że na nim trzeba dodatkowo płacić za granie online :]

Opublikowano

Leszek lag i tak jest mniejszy niz przy graniu na SEN :potter:

Opublikowano

Leszek lag i tak jest mniejszy niz przy graniu na SEN :sorcerer:

a tam, sporo gier na X360 ma tez lagi, grałeś kiedyś w Army of Two na multi?

Edytowane przez LeszeK-

Opublikowano

Dziwne, gram na PS 3 i lagów nie ma - chyba że mój provider się je.bie, ale to wtedy widzę też na kąmputrze.

Opublikowano

Jedyny tytul, ktory interesuje mnie na PS3. Jezeli nie bedzie to na modle Uncharted to moze nawet pozycze PS3 i przejde :) Trzeci raz nie kupie tej konsoli tylko po to, zeby zaliczyc gre w 8 godzin i o niej zapomniec.

PS. Kara i Last Guardian jak wyjda w 2013 to bedzie dobrze xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Dobra, pie.rdolcie dalsze farmazony, a ja czekam na Last of Us!!!

http://www.youtube.com/watch?v=ShP5xn9Tz90

Plus nowy God of War, Kara, Last Guardian... jak dobrze być posiadaczem PS3. E3 będzie wielkie, przynajmniej dla posiadaczy PS3 ;P

Czyli plus 6. cześć tego samego, tech demo i gra, która wyjdzie na świętego nigdy.

A później się dziwicie, że przeciwna strona ma się czego czepiać :teehee:

Edytowane przez Hela

Opublikowano

http://leniuch102.te...-cesarstwa-xbox

Tekst przeklejony w spoilerze.

Podróż hrabiego Darmochy do cesarstwa Xbox

Hrabia Darmocha wiódł szczęśliwy żywot. Na codzień galopował laptopem po przestrzeniach internetu lub polował na starym blaszanym pececie. Do cesarstwa Xbox wybrał się za namową swego ośmioletniego syna, markiza Jęczydupy.

W Cesarstwie nawet mu się podobało, ale nie było tam nic takiego, czego nie nie widziałby już ze swego blaszaka. Szeroko reklamowany xboksowy kinect okazał się średnim-a-właściwie-w-ogóle-nieprzydatnym-gadżetem potwierdzając genialną intuicję hrabiego Darmochy, że najlepszym kontrolerem w galaktyce jest mysz komputerowa.

Markiz Jęczydupa był jednak szczęśliwy, że podobnie jak koledzy z klasy trafił w końcu do krainy Xbox.

Znudzony Darmocha rozjaśnił oblicze na widok starego znajomego, rybałta Youtuba.

-O, i ty trafiłeś do Xbox?

-A gdzieżby nie. Jestem teraz wszędzie: w telewizorach, dekoderach, smartfonach, a w Xboksie miałoby mnie zabraknąć? - zadudnił radośnie Youtube.

-Jak jesteś, to zagraj mi, jednooki Cyganie - zażartował tradycyjnie Darmocha.

-Zaraziczek - odparł Youtube, cofając się o krok i przezornie osłaniając oczy gęślami - jak tylko pokażesz mi kartę Złotego Członka.

-Hę?

-No, wykupioną w Xboksie kartę Live Gold - sprecyzował.

-Jestem hrabia Darmocha i nie płacę nikomu za nic, a Youtubowi tym bardziej.

-W cesarstwie Xbox musisz płacić nawet mi - nie pozostawił wątpliwości rybałt Youtube.

-Coś takiego... Synu wracamy do domu.

-Sam se wracaj, sknero - odrzekł markiz Jęczydupa. Mi się tu podoba, jest kinect, xpad, duży ekran, a ja, w odróżnieniu od ciebie płacę za swoje rozrywki i chcę tu pograć w minecrafta.

Ale i jemu zrzedła mina, gdy dowiedział się, że choć już raz za minecrafta zapłacił, to w Xboksie musi zapłacić raz jeszcze i to półtora raza więcej, Za to nie spotka żadnego z grających na pecetach kolegów, czyli w ogóle nikogo.

Hrabia z synem wrócili więc rozczarowani do swoich włości, gdzie pierwszy zajął się strzelaniem do niemców z peceta, a drugi minecraftowaniem na laptopie.

Nie tęsknili wcale za Xbox. Żal im było tylko straconych złudzeń.

I 1298 pln plus kosztu przesyłki.

Co prawda pisał jakiś kąmputrowiec, ale trudno mu nie przyznać racji :)

Opublikowano

PS. Kara i Last Guardian jak wyjda w 2013 to bedzie dobrze xD

A żebyś się nie zdziwił wstrętny xbocie, który sprzedał dwa razy PS3 i pewnie jeszcze z 2 razy ją pożyczy, bo dziwny trafem na najlepszą konsole na rynku pojawiła się kolejna za(pipi)ista gra. ;P

PS. Co do E3, zapomniałem jeszcze o tajnym, nowym IP od Satna Monica, przy którym pracuje Asmussen. :)

Opublikowano

Nie rozumiem tego powszechnego spuszczania sie w postach dotyczących konsoli PS3, oraz jakiejkolwiek z gier na nią, która nie wyszła na żadną z platformy konkurencji. Czyżby te forum było opanowane przez gimnazjum? Lub może po prostu niekórzy chcą się tak bardzo pochwalić, że mają w domu PS3, kupione przez tatę dwa lata temu na komunię lub bierzmowanie.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

A tak powaznie to jak to jest z tym projektem KARA?

Bo gdzies czytalem ze to demko nie ma zwiazku z nowa gra i potem nie sledzilem jakos specjalnie tego tematu.

Opublikowano

Bo gdzies czytalem ze to demko nie ma zwiazku z nowa gra i potem nie sledzilem jakos specjalnie tego tematu.

Oficjalnie to tech demko nie mające nic wspólnego z grą, póki co.

Opublikowano

Cholera wie, dla mnie temat ciekawy i z checia bym obejrzal ta gre ... na Youtubie. Kupno Heavy Rain to byl moj drugi najwiekszy fail w tej generacji, zaraz za Heavenly Sword.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Hehe, bez kitu, smieja sie, ze przechodzimy gry na YT, a to na ich konsoli mozna faktycznie to zrobic ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.