Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

To powiedz mi dlaczego ludzie grajacy w CS'a czy Q3 specjalnie zubozali oprawe mimo, ze ich kompy spokojnie na fulla gre ciagna ?

p.s. A ty na podstawie czego oceniasz Halo 4 ? grałeś już w to u kumpla z 343 ?

No po filmiku oceniam, ze mapka mi sie podoba wizualnie bo nie jest pstrokata. Masz cos wiecej madrego do powiedzenia ?

No to on opisuje po tym filmiku że mu się to k.urva nie podoba, takie to trudne do zrozumienia ? Po co oceniasz mapkę z filmiku na YT przecież tylko sonyboty oceniają coś po filmiku z YT ?

Idź zamów drugiego proerdera na H4, trzeba przecież zrobić wynik.

p.s Wiedźmin 2 na X360 to dla mnie na razie GOTY

hapaj

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Ty wiesz w ogóle co to jest blasterek i na czym polega fizyka w tej grze?

Panu już podziękujemy :F

niestety wiem na czym polega fizyka w halo i wiem co to blasterek. Liczy się, że grałem w pierwsze halo online i mi sie nawet podobało? I tak, oceniam to co widze, a widzę przeciętniaka. Zagram, zobacze wiecej, to moze zmienie zdanie.

Widocznie nie wiesz, skoro blasterkiem nazywasz ludzką broń strzelającą standardowym ołowiem. Aha i fajnie że grałeś jedynie w 11 letnią już pierwszą część - od razu wiem że gadam ze znawcą.

No a co jest złego w tej fizyce?

//edit by coati - zeby nie bawić sie w przepychanki na forumie, bo to bez sensu, a dyskutowac się z wami nie da. napisałem o multi, ze gralem w h1 przy czym ograłem h2,3 i kawalek reach zeby wiedziec co to jest (single). słowa "blasterek" użyłem żeby podkreslic, że wyglada to słabo (blasterek to taki synonim kiczu c'nie?). do reszty się nie ustosunkuje, bo to subiektywna ocena czegos co ogladam na filmiku. animacja tez jest biedna -_-

Opublikowano

PS. Spoko, to ja bede gadac ze Uncharted to gra dla pedaluchow i bede ta bzdura powtarzac non stop. Ciekawe ile wytrzymacie.

Aha, czyli jednak przyznajesz, że ciśnienie się lekko podniosło? xD Mi to lotto, przynajmniej jest beka, więc krytykuj sobie anczarted ile chcesz.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

No bo to juz jest nudne, zadnych konkretnych argumentow tylko, bla bla laserki blasterki i gra jest chu,jowa bo tak i juz ...

Opublikowano

beniek ale cię coś boli. Nie martw się, na jesieni dostaniesz PS All Stars :]

I Sly 4 i LBP Karting (to jest dopiero skillowa gra, w niej nie ma cofania czasu jak w niektórych popularnych "pro"wyścigówkach :P ). No i poza tym sporo świetnych multiplatform (wiesz, dla posiadaczy PS3 gra nie musi być exem, żeby nią się interesować ;) ).

Cofnij sobie czas online. A zapomnialem, w GT pewnie nikt online nie gra...

Opublikowano

Czy czasami nie przeszedłeś tej całej gry dla pedauuuuuuuw (U3) ? Jak tak to lipa, że traciłeś czas na coś co tak jedziesz, ja np Halo ODST po 2 godzinach odpuściłem...

Opublikowano

Kolejny czytac nie potrafi ? xD

PS. Tak swoja droga, gdyby nie oprawa w exach od Sony to watpie, ze chcialoby mi sie wiekszosc z nich konczyc.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Jak upada mit o tym, że na x360 grają tylko (albo w zdecydowanej większości) prawdziwi gracze HC i w ogóle, że 360 jest konsolą dla hardcorowców itp:

sprzedaż Trials Evolution (prawdziwa gra HC, niecały miesiąc od premiery) - 500k

sprzedaż Minecraft'a (wersja beta gry o kopaniu w ziemi, kilka dni od premiery) - ponad 1mln

P.S. Nie dziwię się już czemu M$ inwestuje głównie w popierdółki na Kinecta i inne casualowe gierki, skoro sami posiadacze X360 takich tytułów pragną.

Edit: Pozwolę sobie jeszcze przypomnieć sprzedaż Dark Souls:

PS3 - 1,08mln

X360 - 0,45mln

znowu sonyboty w natarciu xD

różnica 600tys. to nie jest dużo jak na serię która jest zakorzeniona w plejszejszonie i była kolejnym exem z wielu który ta konsolka straciła jak zwykle :) w drugą stronę...

ME3:

x360 2.20mln

ps3 0.75mln

czy Skyrim

x360 5.90mln

ps3 3.72mln

Trialsy na ps3 sprzedałyby się gdzieś tak w 50tys. jak ktoś wcześniej pisał, za bardzo skillowa gra dla targetu ps3 gdzie gracze lubią oglądać latający dywan na pustyni czy inne samograje.

P.S. Też się nie dziwie czemu sony nie inwestuje w exy, słaba sprzedaż, robione dla casuali i najlepiej żeby mało się w ''nie grało'' później daje je z rozpaczy za darmo na PSS. Najlepiej klepać 8-9 część kratosa bez zmian, seria która na 3 konsolach różni się trochę grafiką, ciągle z tym samym kolesiem i ten sam schemat :rofl2: a teraz hejtujcie CoDa że się nie zmienia :)

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

hee no na pewno Kratos na PS3 to poziom graficzny Crackdown , nic się nie zmienił na PS3 :)

Opublikowano
  • Autor

W drugiej części Kratos latał na Pegazie xD, no jak to nie była nowość, to nie wiem czego niektórzy oczekują. W trójce nie wiem jak można było oczekiwać większych zmian (chociaż były i takie jak "ruchomy level" na tytanie), jeśli to bezpośrednia kontynuacja drugiej części i zaczyna się tam gdzie było zakończenie.

Opublikowano

I Sly 4 i LBP Karting (to jest dopiero skillowa gra, w niej nie ma cofania czasu jak w niektórych popularnych "pro"wyścigówkach :P ).

Ty wiesz, że ja to pisałem w formie żartu (przecież wiadomo, że takie FM czy GT jest bardziej skillowe od LBPK)? Nie bierz tak wszystkiego śmiertelnie poważnie.

A tak w sumie to Sony nie jest takie głupie. Kiedy każdy wydawca na jesień walczy o kasę graczy HC, to oni wtedy wypuszczają tytuły kierowane bardziej do niedzielnych graczy - LBPK, Sly 4 czy Super Smash PS All Stars. Chociaż i tak wiadomo, że pewnie ze sprzedażą będzie krucho, bo u Sony marketing/promowanie marki niestety mocno kuleje.

@balon, proszę nie karm tego trolla Daddiego(przecież tego się nawet nie da czytać co on tam naszkrobał).

Edytowane przez MBeniek

Opublikowano

skoro koleś pisze, że seria gow "trochę" zmieniała się graficznie to polemika chyba zbędna

Opublikowano

hee no na pewno Kratos na PS3 to poziom graficzny Crackdown , nic się nie zmienił na PS3 :)

no wygląda miejscami nieźle, głównie na początku ale szału nie ma, gra z kamerą na szynach, mały świat i backtracking przez połowę tej krótkiej gry :)

fabularnie żeby w tylu częściach występowała ta sama postać to tylko Marian i Duke ma usprawiedliwienie, Castelvania to jest kierunek który powinni naśladować, długa, zróżnicowana, itd.

Opublikowano

A według mnie najlepszy xbot na forumie. :)

Opublikowano

Nie pisz tak lepiej bo zaraz MENDREK przyleci i zacznie straszyć warnerm i banem za gadanie o użytkownikach

Opublikowano

Pod pewnym względem na pewno.

untitled-1x3a10.gif

Edytowane przez YETI

Opublikowano

I Sly 4 i LBP Karting (to jest dopiero skillowa gra, w niej nie ma cofania czasu jak w niektórych popularnych "pro"wyścigówkach :P ). No i poza tym sporo świetnych multiplatform (wiesz, dla posiadaczy PS3 gra nie musi być exem, żeby nią się interesować ;) ).

troll harder. nie ma problemu znaleźć pokój z gra.

różnica 600tys. to nie jest dużo jak na serię która jest zakorzeniona w plejszejszonie i była kolejnym exem z wielu który ta konsolka straciła jak zwykle :) w drugą stronę...

ME3:

x360 2.20mln

ps3 0.75mln

to akurat nie dziwne bo ME to slaba seria. Nie wiem jak komus moze sie to spodobac :/

Edytowane przez szpic

Opublikowano

no wygląda miejscami nieźle, głównie na początku ale szału nie ma, gra z kamerą na szynach, mały świat i backtracking przez połowę tej krótkiej gry :)

fabularnie żeby w tylu częściach występowała ta sama postać to tylko Marian i Duke ma usprawiedliwienie, Castelvania to jest kierunek który powinni naśladować, długa, zróżnicowana, itd.

Popraw mnie jeżeli się mylę. Czy w Halo nie zawsze steruje się MC (oprócz chyba ODST) ? Przynajmniej zawsze wygląda tak samo.

Swoją drogą to Kratos jest chyba najlepszą i jedyną w swoim rodzaju postacią jaką wymysliło Sony więc nic dziwnego że jest tak popularny. Poza tym weź pod uwagę że przygody Kratosa wyszły na trzech różnych konsolach, więc o przesycie postacią nie można mówić.

Opublikowano

X0 - H3, Odst, Wars, Reach, Combat Evolved, H4. Ktoś mówił o przesycie?

Opublikowano

W ODST i Halo Reach nie ma MC

EDIT:

Yeti masz niezle nawalone wrzucajac w ta wyliczanke Halo Wars :P

Edytowane przez Ins

Opublikowano

INS, jak nie ma MC. Przecież biega kolo w takiej samej zbroi. To że dla niepoznaki zmienili mu imię, nie znaczy że to nie ta sama postać. Ruchy ma te same, bronie te same, więc who cares? To już w czasach Amigi 500 twórcy się bardziej wysilali i taki Sub-Zero od Scorpiona różnił się czymś więcej niż tylko kolorem mundurka :D

Opublikowano

Ma inny głos... :)

Ogółnie VA Master Szefa to jeden z najlepszych w historii, ziom od dubu Kratosa może się tylko uczyć i inspirować na tym majstersztyku

Opublikowano

general-than-shwe.jpg

Popraw mnie jeżeli się mylę. Czy w Halo nie zawsze steruje się MC (oprócz chyba ODST) ? Przynajmniej zawsze wygląda tak samo.

Swoją drogą to Kratos jest chyba najlepszą i jedyną w swoim rodzaju postacią jaką wymysliło Sony więc nic dziwnego że jest tak popularny. Poza tym weź pod uwagę że przygody Kratosa wyszły na trzech różnych konsolach, więc o przesycie postacią nie można mówić.

w HW, HR, ODST to inne postacie, MC był w H1/2/3.

kratos, 3 konsole ale ile gier z nim wyszło i jak mało zmian w serii lol, postać racja że najlepsza w grach sony bo poza nim są jakieś ''no name'y'' których się nie pamięta 5minut po ukończeniu gry jak w KZ, Resistance...jak sony mogło takiego Crasha sprzedać :(

crash_bandicoot.jpg

Opublikowano
  • Autor

Już ktoś tutaj pisał, że Crash nigdy nie należał do Sony, a Universal.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.