Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

i to jest własnie przech.ujowe w edycjach goty :confused:

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

No ale jasne ze jest. Przeciez Master Shef zmienil calkowicie rynek FPSow na konsole. Jest tak samo rozpoznawalna postacia na swiecie jak Kratos, chociaz zaczal znacznie pozniej. Szkoda, ze przez wydania HD stracilem sentyment, ktory towarzyszyl mi przez 10 lat i wspomnienia gdy po raz pierwszy wsiadajalem do warthog'a. Tak jak pisal Stona, wole pamietac gry takimi jakie byly, niz przechodzic je po 10 latach z podniesiona rozdzialka. Tym sie tylko Mendrek moze jarac !

Jak później?

Opublikowano

Moj blad, myslalem, ze skoro Kratos pojawil sie na PS2 to zadebiutowal wczesniej. Cofam!

Opublikowano

na ps3 tacy kor gejmerzy, że im cofanie czasu przeszkadza

dobrze, że akceptujecie jeszcze hamulce w pojazdach

połowa kariery gt4 w hd to tryb polegający na oglądaniu samochodu podczas wyścigu :(

A jak M$ mógł tak Banjo i Rare zje.bać ? jako fan platformówek czuję się oszukany.

no, kupić studio za 300mln. i wjebać ich do klepania kinect sports to ładny fail, jako fan platformówek powinieneś przejrzeć gry XBLA lub kupić wii chyba że już masz.

btw. kratos był jeszcze w MK i będzie w tej nowej nawalance, kolejne dymanie marki i postaci przez soniacza...

Wii już miałem, ograłem i sprzedałem, co do platformówek w e dystrybucji praktycznie wszystkie fajne mam ograne, ratują mnie teraz Ratchety, Sly itp w pudełku :)

Opublikowano

Aj, easye, easye. Kratos jest 3 lata mlodszy od MC. Ja wiem, ze odmladzaja go we Wstapieniu, ale lat mu juz nie dodawaj :P

Ale ten szitstorm ostatnio sie pieknie czyta :)

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

dobrze, że akceptujecie jeszcze hamulce w pojazdach

Wy już tego nawet nie akceptujecie dlatego M$ musiał wydać wam Kinect Joy Ride. :D

ale panczlajn, poskładałeś mnie

O ile dobrze pamiętam w Gran Turizmo można gałkę zablokować na maksymalny gaz i w ten sposób wygrywać każdy wyścig. Samochody ze wspaniałym modelem uszkodzeń i niesamowitą fizyką niczym bobsleje obijając się od bandy do bandy trafią na metę na pierwszej pozycji. Aha, tryb B-Spec nadal jest w GT5? Z tego co pamiętam, to właśnie arcydzieło od Polyphony Digital przodowało w byciu samograjem :D.

Zastanawiałem się jeszcze co tacy kor gejmerzy jak Wy robią, jeśli przegrają wyścig. Cofanie czasu jest dla ciot, ale czy restarty są dozwolone? Może trzeba zresetować konsolę? Czy może najbardziej core'owym zachowaniem jest wyje,banie save'a z konsoli i zaczęcie gry od nowa, bo ta już będzie skażona?

Aha, Minecraft jest konsolowym exclusivem. Nie ma innej konsoli oprócz tej słusznej, na której możesz pograć w tą grę.

Opublikowano

Jakie to jest smutne, posilkowac sie PCtowymi grami, przeportowanymi po takim czasie na X360 i nazywanie ich exami.

Opublikowano

Już Ci ktoś kiedyś, Kruczy_Kruku pisał, że exclusive nie tyczy się tylko kĄsol, ale całego sprzętu growego. Pogódź się z tym, będzie Ci łatwiej żyć.

Opublikowano

Co z tego, skoro minicraft na X360 to gra przeciętna? Kiepska oprawa, ograniczenia systemowe, mniej możliwości. To tak jakbyś jarał się że windowsowy pinball jest pc-towym ex'clusivem. W akcie desperacji braku wielkich ex'ów chcesz podnosić Minecrafta do wysokiej rangi? Nigga, please.

Dziwne to, że Nissan wybiera GT 5 jako wyznacznika umiejętności prawdziwych kierowców, i oferuje zwycięzcom profesjonalne szkolenia na Silverstone, licencję kierowcy torowego i możliwość wzięcia udziału w 24 godzinnym wyścigu w Dubaju? W dodatku za friko, nie trzeba nawet GT 5 mieć.

Na dodatek GT 5 pozwala na podpięcie zestawu Logitecha. Widać masz zerowe pojęcie o jeżdżeniu w GT 5.

Opublikowano

Jakie to jest smutne, posilkowac sie PCtowymi grami, przeportowanymi po takim czasie na X360 i nazywanie ich exami.

Kto jak kto, ale posiadacze PS3 najlepiej znają to uczucie czekania na gierki z innych platform by dostać ich skopane wersje. Bioshock, Oblivion, Mass Effect itd.

Mendrek, gdzie ja w ogóle podnoszę Minecrafta do jakiejkolwiek rangi O_o? Xbox 360 ma dosyć swoich dobrych gier, nie mówiąc o tym, że każda multiplatforma (z kilkoma wyjątkami) zawsze lepiej działa na klocku. To chyba Was boli ta gra tak bardzo, bo ciągle o niej nawijacie. Jakbyś zajrzał do zakazanego działu to byś widział, że sam głównie ten port zjeżdżam. Co nie znaczy, że gra nie jest absolutnie fenomenalna nawet w takiej postaci, w jakiej to nam zaserwowano. Zresztą update'y z nowym contentem już w drodze.

No fakt, nie wiedziałem, że do gry wyścigowej można podłączyć kierownicę. Zerowe pojęcie mam.

A Ty wiedziałeś, że można zablokować gaz i w ten sposób każdy wyścig wygrać :potter: ?

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano

wojny konsolowe => konsolowe exy => nie ma ich na PS3 => deal with it

Jezeli dla fanbotow sony 100zl rocznie na XBL to majatek to tym bardziej ich nie stac na PCta, ktory by uciagnal Minecrafta ;)

PS. GT5 ? Ta gra nikogo

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Napisz to jeszcze raz, po polsku ;)

Opublikowano

Chodzi o to, że nikogo nie interesuje granie na PC. Wiesz, błędy, problemy, gry nie działają. Tutaj rozmawiamy o kąsolach. A kąsola, na której można pograć w Majnkrafta jest tylko jedna.

Opublikowano

Bardzo bym prosił xbotów o niewprowadzanie ludzi w błąd ok?

Minecraft na X360 jest słabą jego podróbką z PC-ta - fakt.

Na X360 obecnie nie ma takich wielkich gier, które by nie były na PS 3 - fakt

PS 3 ma gry, których X360 nie ma i są to gry wielkiego kalibru (AAA) - fakt

PS 3 ma darmowy online, a także premium które daje więcej niż zapłacenie tej kwoty MS-owi - fakt

GT 5 jest wysoko ocenionym symulatorem jazdy, wyznacznikiem umiejętności kierowców wg. Nissana, sprzedało się w wielu milionach ezgemplarzy - fakt

Bioshock, Oblivion czy Mass Effect 2 - gry otrzymały bardzo wysokie oceny i często są rozbudowanymi wersjami względem wersji na X360 - fakt

Trzymajmy się faktów, ok?

Opublikowano

Dajta sobie juz spokoj z Minecraftem.

W sumie podniecaja sie nim bardziej fanboje Sony i non stop go przywoluja.

PS. Jak juz to lepiej podniecac sie Trials Evolution, ktore jest lepsze od kazdego exa, ktory wyszedl/wyjdzie na PS3 w tym roku.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Lepicie argumenty z (pipi) i twierdzicie, ze to twarda glina. Nie tedy droga.

Jak mozna nazwac exem gre, ktora rok wczesniej czeka na ogranie? Jezeli jakas gra wydawana jest na inna platforme to traci ekskluzywnosc. Niektore rzeczy widze sa dla niektorych niezrozumiale.

Opublikowano

Już skończcie z tym Minecraftem xD. Wszyscy to mówią, a Wy dalej swoje. Musicie naprawdę być wkurzeni, że tylko Xbox 360 go dostał.

Opublikowano

kazdy posiadacz PS3 ma PC i notorycznie na nim gra. Wiekszosc gier Xowych wszyscy zaliczaja na PC. Czy to HAlo, ktore nie wiele ma wspolnego z wersja konsolowa, czy Gearsy, nawet Wiedzmina ! Dziwne tylko, ze multiplatform tez tam nie zaliczaja, skoro sa 3* lepiej wykonane, no ale jak juz ktos to pisal - console wars stal sie ostatnio wojna PS3+PC vs Xbox 360 !

Mnie tam granie na kompie nigdy nie interesowalo, nawet gdy juz zlozylem sobie calkiem spoko maszyne nie odpalilem ani jednej gry. Mincraft - okej, w ogole nie wiem jak mozna nim sie podniecac, ale nawet Wieska na PC nie zdzierzylem.

Edytowane przez easye

Opublikowano

No ale jest zawsze pierdzielenie non stop, ze np. ME2 nie jest exem bo jest na PC i kazdy go ogral, ale jak nagle gra laduje po czasie na PS3 to "łoooo kolejny utracony ex". Wtedt magicznym sposobem wychodzi, ze 99% posiadaczy PS3 nie zaliczyla tego tytulu.

Opublikowano

To wlasnie xboty ciagle pisza Minecrafcie, ze jest exem. A w poprzednim poscie odnosilem sie do Wiedzmina. Tez arcywielki exclusive.

Opublikowano

W d.upie z tym czy nazywac to exem czy nie, chodzi o to ze sonoklapy co chwila wspominaja o tym tytule w temacie. Jakis tyłkoból.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

ale nawet Wieska na PC nie zdzierzylem.

Ale to tylko świadczy o Twoich uprzedzeniach/ograniczeniach. Przecież wiesław jest lepszą grą w wersji PC niż X0

Opublikowano

Według posiadaczy Xboxa, Fifa 12 jest exem bo wyszła w zielonym pudełku.

Opublikowano

Trials Evolution to tak rozbudowa i swietna gra, ze moglaby zostac wydana w pudelku. Fanboje sony non stop fapuja nad LBP i pochodnymi ale Trialsow juz nie uznaja.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.