Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

te rozdzielczości też pokazują przepaść jaką dzieli najlepsze studia wewnętrzne Sony od tych M&. Stronę temu wymieniłem tytuły na wyłączność na PS3, które są słabe lub co najwyżej średnie i nikt w je nie gra ale trzeba przyznac, że Naughy gods, GG i SMS nie dość, że dostarczyły najładniejsze gry w swoich kategoriach(GoW3, Uncharted'y i Killzony) to każdy z nich był w pełnym 720p bez żadnych przekłamań.

Microsoft za to ma teamy, które flagową pozycję na x360 tworzą w subhd i znają architekturę swojej konsoli gorzej niż chłopcy z Epic

Dlatego boli mnie,że Sony pakuje tyle kasy i ludzi do prac nad takimi nic nie wnoszącymi tytułami jak Battle Royale, Starhawk, Mag itp zamiast pozamykać,przegrupować parę teamów i dokończyć projekty takich gier jak Getaway 3 lub 8days

A full hd tak samo jak i 3d to chwyt marketingowy tej generacji. Ja to nawet wątpie,że na nowej generacji będzie full hd z 3d i 60fps łącznie na raz.

Edytowane przez Ficuś

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

ze tylko telewizory Sony Bravia maja taka opcje.

[*]

mam 2x bravie i nie widzialem takiej funkcji [*]

Opublikowano

A co to komu szkodzi co kto pisze?

Wolny kraj, wolne poglądy, a jak ktoś się chce "gorszej" PS3 pozbyć, to chętnie przyjmę za darmo :D

[troll]

I w myśl tematu: tylko ipad nadaje się do gier logicznych, bo jest jedynym słusznym tabletem.

[/troll]

Opublikowano

Szkoda, że żaden troll z jadących po PS3 za niektóre gry chodzące poniżej 720p nie skomentował przypomnianej przez mendrka rozdzielczości Halo 3 i ODST.

Ło matko, nie gadaj ze ty tez zaliczasz sie do tych co nie potrafia czytac ze zrozumieniec =/

PS. ratchety, resistance 3, mgs4 tez chodza w sub-hd - who cares

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Stary, wez przeczytaj ostatnie strony jeszcze raz, bo widze, ze masz problemy ze zrozumieniem tekstu. Nikt tutaj nie trolowal i jak zwykle do niczego by sie nie przy(pipi)il, ale trudno nie odniesc do kolesia, ktory pisze:

ze tylko PS3 moze wygenerowac taka rozdzielczosc

ze na PS3 kazda gra chodzi w full hd

ze skalowana gra wyglad gorzej niz 720p

ze tylko telewizory Sony Bravia maja taka opcje.

[*]

Widzę, że jednak nie zrozumiałeś tego co napisałem, a wręcz przeinaczyłeś.

Nigdzie nie napisałem że wszystkie gry na PS 3 są full HD - powiedziałem, że ogólnie są. I są to tytuły z górnej półki i znane.

Nigdzie nie napisałem, że telewizory Sony Bravia mają opcję upscallingu, zapytałem wręcz czy mają - w sensie że mogą upscalować nawet te gry, których PS 3 nie może.

Nigdzie nie napisałem że gry wyglądają gorzej, ale też daleki jestem od masturbowania się upscalingiem, ot zdania po pierwsze podzielone, choć nawet na forach xboxa (link który podałem) piszą, że efekt niewarty świeczki.

A honor Sacredowi zwróciłem.

Zapytaj się lepiej kto w takim przypadku trolluje.

Opublikowano

Skąd taki hejt na Diablo III w ocenach od graczy? http://www.metacriti...e/pc/diablo-iii

Czym im Blizzard podpadł?

Popier.dolonym systemem DRM.

Opublikowano

żaden tytuł z górnej półki nie jest w stałym prawdziwym 1080p na ps3!!!!!!! (prawie Wipka bym do niego zaliczył ale dlatego napisałem "stałym" bo ma jednak dynamiczną rozdzielczość)

Opublikowano

jedyny tytuł w 1080p jaki lezy na mej pólce na PS3 to Wipeout.

a nie , sorry- nie lezy bo mam go na dysku. Nie mam gry w 1080 w pudełku

Te konsole to żadne tam hh, to hd ready , next geny MOŻE zaoferują dopiero 1080 jako standard

Edytowane przez Orson

Opublikowano

Skąd taki hejt na Diablo III w ocenach od graczy? http://www.metacriti...e/pc/diablo-iii

są problemy z serwerami, błędami gry i ogólnie to nie jest tak genialne diablo jak jego druga odsłona (do pewnego patcha) gdzie miałeś wpływ na statystyki i umiejętności, a teraz to nic nie dodajesz a umiejętności odblokowujesz lvl i bez wyjątku jakie tylko wszystkie o_0, systemu pvp jeszcze nie ma a będzie skopany po tym co widziałem aukcje będą za real money (pay-to-win) jak i za virtual cash ale wiadomo że te najlepsze itemy będą za real xD ogólnie jak na taki czas oczekiwania to dno

Edytowane przez dApo

Opublikowano

wczesniej była średnia 3.7, a w diablo3 error 37 oznacza przeciążenie sieci i serverów.

Opublikowano

Mendrek, dajesz rade, nigdy Ciebie nie bede ignorowal. Juz wole jak Cejrowski uderzac kubkiem w biurko krzyczac "ciemnogrod" i czytac te Twoje bzdury. W przeciwienstwie do Ciebie swego czasu przez dluzsza chwile mialem obydwie konsole i moja wiedza na ten temat nie opiera sie na forach. Zreszta na tym samym forum kiedys kolesie pisali, ze nie ma praktycznie roznic w obrazie miedzy kablem componentowym a HDMI. Wystarczylo bym odpalil FIFE 11 w 720p i FIFE11 na Xie, ktora byla z automatu skalowana, by zobaczyc, ze roznica jest ogromna. Pomysl logicznie, po co kazdy dev mialby sie meczyc na PS3 skoro byloby inaczej ?

Edytowane przez easye

Opublikowano

i tak następną generację trzeba będzię przezimowac na pc :( żaden przełom generacja 3 i pół. tyle.

Opublikowano

@SzczurekPB: Będziesz się cieszył jeśli chociaż 60% gier w następnej generacji będzie się prezentować tak jak na tych screenach.

@Mazz: Ta okładka to fan made? Bo jeśli nie to imo bez polotu i wyrazu.

Opublikowano

No raczej oficjalna okładka, podobna w stylu do FM4. Tendencja spadkowa po okładce Halo 4 (szczególnie te różowe HORIZON poraża), ale screen wyżej jest ciekawszy.

Krótko piszą, okładka dla pedałuchów, a screen mały i nic nie widać.

Opublikowano

Dzisiaj widzialem piękny widok.

X360 lecącego z 2 piętera xD

Opublikowano

Okładka taka se, palcie gumke

Opublikowano

Dzisiaj widzialem piękny widok.

X360 lecącego z 2 piętera xD

jak lubisz takie widoki... "moj" x360 wersja zimowa

381247_359478837400849_100000162081024_1631061_2040696822_n.jpg

cholerstwo nadal działa...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.