Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

jeśli taką oprawę będą miały przyszłe gry sandboxowe to ogień z dupy bo przeskok jest przegenialny. Jeśli natomiast taką grafikę ujrzętylko w jakiejś korytarzykowej grze to parsknę śmiechem. Unchated 3 i God of War3 wcale nie mają tu się czego wstydzić jeśli chodzi o oprawę. A przyznam się szczerze, że mnie wali czy coś tam będzie renderowane w czasie rzeczywistym czy nie, czy jak koleś w grze będzie sikać czy będzie to skrypt czy hiper fizyka przeliczająca położenie względem równika, przyciąganie ziemskie czy fazę księżyca - liczy się tylko to co widać na ekranie.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

ue4_03pyifk.jpg

Tutaj juz ciekawiej wyglada. Ciekawe jak te wszystkie czasteczki prezentuja sie w ruchu :)

Opublikowano

EA wybrane najgorszą firmą, a Activision grzebało w komputerach, telefonach i mailach Westa i Zampelli miesiące przed wydaniem MW2 i rok przed ich burzliwym rozstaniem z IW. Tą inwigilację nawet ochrzcili - "Project Icebreaker".

http://www.giantbomb...cebreaker/4152/ Polecam lekturę, ciekawe rzeczy wychodzą z tej sprawy sądowej.

Edytowane przez Hela

Opublikowano

To byly dwie odzielne firmy. Bo zazwyczaj to jest tak, ze maile sluzbowe naleza do koorporacji i kazdy wyzej postawiony ma prawo inwigilacji tresci.

Edytowane przez easye

Opublikowano

jeśli taką oprawę będą miały przyszłe gry sandboxowe to ogień z dupy bo przeskok jest przegenialny. Jeśli natomiast taką grafikę ujrzętylko w jakiejś korytarzykowej grze to parsknę śmiechem. Unchated 3 i God of War3 wcale nie mają tu się czego wstydzić jeśli chodzi o oprawę. A przyznam się szczerze, że mnie wali czy coś tam będzie renderowane w czasie rzeczywistym czy nie, czy jak koleś w grze będzie sikać czy będzie to skrypt czy hiper fizyka przeliczająca położenie względem równika, przyciąganie ziemskie czy fazę księżyca - liczy się tylko to co widać na ekranie.

Dobrze powiedziane, ale UE4 ma skrócić czas tworzenia gier w stosunku do UE3 co może się okazać bardzo ważne.

Opublikowano

Oby nie, bo jeszcze więcej FPS-ów będzie wydawanych na rok.

Opublikowano

Pierwszy raz na oczy dziś widziałem Vitę. Fajny ekranik :) szkoda że bez gier.

Za to mało mi jakiś gimb nie wyjeahbał z Move'a :< a mógł zabić. To ja już wolę kinkieta.

Opublikowano

Pierwszy raz na oczy dziś widziałem Vitę. Fajny ekranik :) szkoda że bez gier.

Za to mało mi jakiś gimb nie wyjeahbał z Move'a :< a mógł zabić. To ja już wolę kinkieta.

tutaj dostaniesz miekkim dildo a kinekcie by ci (pipi)al z piesci ;)

Edytowane przez szpic

Opublikowano

nowy kontroler do wiiu

BPXt0.jpg

i tak dalej nie wyobrażam sobie grania na takim czymś. ;)

żadne tabletopady nie zastąpią pada(ps3/x360)

Opublikowano

przez ile 5 minut .... chciałbym poznać opinię jak ktoś zrobił sobie sesję 5 godzinna i mi powie że jest dalej mega wygodny

Opublikowano

Też jestem bardzo ciekawy, jak to się sprawuje. Nintendo ma mega gierki, ale teraz coś za bardzo kombinują.

czy nie tak samo mówiono przed premierą wii?

Opublikowano

Może. Pożyjemy, zobaczymy. Ja tam Nintendo lubię i nawet jak nic ciekawego z tego Wii U nie będzie, to niesamowicie grywalne gry to uratują. A może znowu zaprezentują coś, co zmieni sposób, w jaki myślimy o graniu?

Opublikowano

Najlepiej się samemu przekonać czy ten tabletopad będzie wygodny ;)(choć ja sobie niewyobrażam grania na tym fpsy w multi)

Mam nadzieję że na polska premierę WiiU zostaną wystawione w wiekszych sklepach stanowiska z WiiU i możliwośc przetestowania tej konsolki.

Najbardziej mnie ciekawi cena nowego produktu Big N.

Czy znowu zrobią tania i słaba konsole(Wii). Czy może tym razem będą walczyć o core graczy i zrobią mocarna konsolę i droga

Opublikowano

Ten "pad" wygląda bardziej jak następca 3DSa a nie kontroler do konsoli stacjonarnej. Ciekawy jestem czy deweloperom będzie się chciało implementować jakieś super ficzery dla tego tableto-pada w grach multiplatformowych, czy skończy się jak z SixAxisem (którego nawet Sony porzuciło, a fajnie wykorzystały ze dwie gry).

Też jestem bardzo ciekawy, jak to się sprawuje. Nintendo ma mega gierki, ale teraz coś za bardzo kombinują.

czy nie tak samo mówiono przed premierą wii?

To nie jest ten sam rodzaj innowacji co sterowanie ruchem, które przemawia do wyobraźni nawet babci Kowalskiej.
Opublikowano

Czy znowu zrobią tania i słaba konsole(Wii). Czy może tym razem będą walczyć o core graczy i zrobią mocarna konsolę i droga

Przecież od dawna mówi się, że ma być "troche" lepsza niż 360/PS3.

Opublikowano

Najlepiej się samemu przekonać czy ten tabletopad będzie wygodny ;)(choć ja sobie niewyobrażam grania na tym fpsy w multi)

To WiiU, a nie X czy PS3, FPSy do multi to pewnie wyjdą ze dwa na krzyż

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.