Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Nie no easy, teraz to juz tak gadasz jak fanboje Sony na temat Halo ;P Multi w U2 jest grywalne i mozna sie wciagnac, ale tak jak pisal Daddy, dla wiekszosci to bedzie tylko chwilowa przygoda.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano
Fakt - Crysis 2 to jest jakieś totalne nieporozumienie jeśli chodzi o multi. Dla mnie osobiście gra świetna i lepsza od Killzone 3, ale dlaczego nikt nie gra w multi...

Dla mnie tak samo. Singiel jest o wiele lepszy,a w multi nikt nie gra, bo jest po prostu SLABE :)

Ins, gdzie tak napisalem? Dla mnie w Uncharted liczy sie jedynie singiel, multi jest, bo jest, zagrasz pare razy i do niego nie wrocisz....

Edytowane przez easye

Opublikowano

Multi w C2 potrzebuje szlifow. Ide o zaklad, ze przy C3 panowie z Crytek UK zrobia swietne i zbalansowane multi, o ile nie zmienia diametralnie tego co juz wymyslili.

Opublikowano

Zawsze mnie zastanawia co ludzie rozumieją przez stwierdzenie, że w jakąś grę już nikt na multi nie gra. Kiedyś odpaliłem Wolfenstein na X360 i znalazło mi graczy :P

Opublikowano

Nie tyle słabe co ująłbym - mocno niedopracowane i porzucone samemu sobie. Gra miała/ma potężny potencjał, który mógł przynieść EA niezłe kokosy ze sprzedaży DLC jeśli postaraliby się lepiej zaopiekować trybem wieloosobowym. Tak to kupa - to samo co z MoH - tyle, że tam jeszcze gra sporo ludzi.

Opublikowano
Zawsze mnie zastanawia co ludzie rozumieją przez stwierdzenie, że w jakąś grę już nikt na multi nie gra. Kiedyś odpaliłem Wolfenstein na X360 i znalazło mi graczy :P

chodzi o bilans ludzi grajacych. Do dzisiaj ludzie graja no. w snipera. Czy jest fajny? Nie...

Jaki jest stosunek graczy grajacych w snajpera w porownaniundo GOW chyba kazdy wie.

Opublikowano

Multi w C2 potrzebuje szlifow. Ide o zaklad, ze przy C3 panowie z Crytek UK zrobia swietne i zbalansowane multi, o ile nie zmienia diametralnie tego co juz wymyslili.

chłopaki robią Homefront2 xD

Opublikowano

Tu chodzi o matchmaking, jak gra dosłownie garstka osób to nie dość że będzie ci wiecznie szukać meczu, to jeszcze gdzieś z hostem na księżycu.

Opublikowano

Zanim ukaże się Crysis 3 to miną ze trzy albo cztery lata. Teraz dłubią nad nieźle wyglądającym Ryse na Kinect i H2. Multi w C2 jest kijowo zbalansowane i dlatego szybko może zniechęcić.

Opublikowano

chłopaki robią Homefront2 xD

Opublikowano

SkĄńcz wrzucać te zje.bane obrazki i gify bo naprawde szkoda tego dłuższego wczytywania strony na to.

Multi w Crysisie 2 było kozackie ale jakoś nie potrafiło wciagnać na długo :P

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Zanim ukaże się Crysis 3 to miną ze trzy albo cztery lata. Teraz dłubią nad nieźle wyglądającym Ryse na Kinect i H2. Multi w C2 jest kijowo zbalansowane i dlatego szybko może zniechęcić.

Ryse to wygląda dobrze póki co na trailerze. Ciekaw jestem jak to wyjdzie finalnie biorąc pod uwagę, że gra ma podobno mieć alternatywnie sterowanie dla pada i Kinecta. Wcale się nie zdziwię jak zrobią z tego coś na wzór Future Soldier, gra na pada, ale z uproszczonym trybem także dla Kinecta. Inna gra im się nie sprzeda bo już teraz widać, że schodzić na Kinect będą 3 gry wymienione z nazwy Dance Central, Kinect Sports i kolejne wariacje Kinectimals, wszystko inne przepada jak kamień w wodę.

Opublikowano

Zawsze myślałem, że ludzie mają prawo do własnych gustów i mogą równie wielką przyjemność czerpać z szarpania po sieci w takie Uncharted, jak z grania w Girsy. Okazuje się, że jednak nie, bo jeżeli chodzi o multi to jest tylko jedyny słuszny wybór - Xbox. Dobrze was MS wyszkolił.

Ja nie wiem jak mam z wami gadać, więc wtrącę się jak pojawi się jakiś ciekawszy temat.

Opublikowano

Crytek w ostatnich latach i tak nie ma szczęścia do sprzedaży. Crysis 2 chyba teraz dobija do 2 mln sprzedanych kopii, wliczając w to wszystkie trzy platformy. Myślę, że Ryse w pół roku osiągnie pułap 500 tys.

Opublikowano

Crytek w ostatnich latach i tak nie ma szczęścia do sprzedaży. Crysis 2 chyba teraz dobija do 2 mln sprzedanych kopii, wliczając w to wszystkie trzy platformy. Myślę, że Ryse w pół roku osiągnie pułap 500 tys.

Jeżeli zrobią z tego swoiste Gears of War czy God of War gier FPP pod względem brutalności, to mieliby szansę na początek nowego całkiem popularnego IP. A jak będzie to gra po prostu o machaniu mieczykiem to szybko przepadną. Ciekaw jestem w ogóle kiedy oni chcą to wypuścić bo ma być jeszcze na X360.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano
Zawsze myślałem, że ludzie mają prawo do własnych gustów i mogą równie wielką przyjemność czerpać z szarpania po sieci w takie Uncharted, jak z grania w Girsy. Okazuje się, że jednak nie, bo jeżeli chodzi o multi to jest tylko jedyny słuszny wybór - Xbox. Dobrze was MS wyszkolił.

Ja nie wiem jak mam z wami gadać, więc wtrącę się jak pojawi się jakiś ciekawszy temat.

Nie no, ja np notorycznie grywam w FIFE, ale dla mnie mozesz grac nawet i w sensible soccer, ale to, ze SS gra troche mniej graczy niz produkt EA oddaje chyba caloksztalt o trybie wieloosobowym danego tytulu...?

Opublikowano

Pewnie ukaże się w przyszłym roku, bo będzie to zarazem ostatni rok należący w całości do PS3 i X360.

Opublikowano

Właśnie jestem w trakcie przechodzenia Ressistance 3 (spoczko kampania, taki poziom GoW 3, czyli bez spustów). Chciałem odpalić multi, bo pamiętam, że w betkę fajnie się grało. Klasycznie startuje od TDM i.... znalazło przez 3 minuty 2 osoby chętne do gry. No nic, odpalam grę dowolną i jest 8 osób na mapce i tryb CTF!!! 8 osób w tym te dwie te same, które próbowały podłaczyć się ze mną do TDM... No ja (pipi)e!!! Szlag by mnie trafił, gdyby mi przyszło zapłacić za online passa, po to by przekonać się, że nie ma absolutnie z kim grać, całe szczęście cała operacja kosztowała mnie 15 zł w przerwie na oczekiwanie na nowego Batmana.

Swoją drogą, mam dziwne wrażenie, że dostarczanie prawie pełnoprawnych produktów za darmochę, miesiąc przed premierą w formie długotrwających bet, to taki strzał w stopę dla wydawcy. Założę się, że gdyby nie powszechny dostęp do bety R3(lub ew. możliwość pogrania max przez 3-4 dni), to teraz nie byłoby takich problemów ze znalezieniem chętnych. Ludzie juz się zdążyli nagrać, to po co płacić? U3 kupią dla singla, ale tak na 80% jestem pewien, że niedługo po premierze będzie problem z chętnymi do gry w multi.

Opublikowano

ins moze to przez komorie ,ale na tych fotkach te gry wygladaja rownie dobrze. No moze auto lepiej wyglada na 1 fotce w gt no i ten kokpit jest troszke za ciemny. Ktos zapomnial podswietlenie wlaczyc

Opublikowano

@Ins

O ile efekciarskie pobocza/trawa i świetne oświetlenie robią dobre wrażenie, tak śmiesznie wyglądają te dodane na siłę ślady zdartej gumy na asfalcie. Popatrzcie na 1 screen jak to irracjonalnie wygląda - ktoś wyjechał z murku na wślizgu, albo kto normalny wchodzi takimi ślizgami na prostym odcinku drogi. Dobry efekt, ale mogliby się postarać jakoś lepiej go użyć. Odbicia w lusterkach to też dalsza liga.

Ogólnie rzecz biorąc Forza jako całokształt jest ładniejsza od konkurenta np. przez samochody i trasy z poprzedniej generacji oraz ten "ząbkujący" dym w GT5. Ta gra stoi na równym, wysokim poziomie. GT5 jest niezrównoważone i mamy momenty fenomenalne (zachód słońca w jakimkolwiek premiumie w Rzymie) i słabe (standardy w dużej ilości deszczu i dymu). W FM4 muszą jeszcze poprawić kilka rzeczy bo fajne kwiatki widziałem na filmikach z yt, a później będzie ok.

Opublikowano

Jeśli chodzi o ząbkujący dym to PD chyba nic nie mogło na to poradzić. Wczoraj w innej grze na PS3 też widziałem takie ząbki (ale mniejsze) jak dym otaczał jakiś obiekt. Widocznie jest to przypadłość PS3 a nie upośledzenie PD. Za to fajne w tym dymie jest to, że pada na niego cień, oraz światła (przednie lub tylne) go oświetlają :)

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.