Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

tak to jest jak sie nie odrywa oczu od zagranicznych portali. Później są takie wynalazki jak immersja, zrobiłeś mi dzień, kur.wa co to niby znaczy, i max pajn szczelaniem stoi. Takie portale wiochą stoją.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Zapomniałeś o "diabolo robi robotę".

Opublikowano

że jak?.......... "Określenia, które kiedyś odświeżały sposób pisania o grach „opad szczeny” „wylewający się z ekranu fun” w skutek nadużycia przez chcących zabłysnąć elokwencją redaktorów, stały się pustym dźwiękiem, tyle mającym wspólnego ze świeżością co pierdy Prowokatora" reszta na Punku w Kijem przez szmatę:)

Edytowane przez el-shabazz

Opublikowano

Czy tylko ja uważam, że Mendrek to jakiś wirtuoz trollingu? Który robi sobie z nas jajca i świńskim rykiem śmieje się z nas przed monitorem?

Opublikowano

A w to, że jak posypiesz się magicznym pyłem, to będziesz mógł odlecieć do Nibylandii też wierzysz? ;)

Opublikowano

Pograłem dzisiaj Minecrafta i dalej nie mogę zrozumiec fenomenu tej gry.

Opublikowano

Hype ale taki inny. To tak jak z biberem, starczy, że wszyscy o tym mówią. A, że Minecraft ma fanów to nic, dzisiaj znajdziesz fanów średnio słolonych paluszków, ale my, powinniśmy im odpowiedzieć na ten hype jak ludzie kiedy wychodzi do nich palikot - wypie.rdaj! wypi.erdalaj!

Edytowane przez el-shabazz

Opublikowano

Większych głupot (poza postami Mendrka) dawno nie czytałem :P

Opublikowano

Przylazł Lajonel PE EL, napisał jakąś bzdurę i temat znowu zdechł.

E: Na zaczepkę. Jeśli w przyszłym Xboxie kinect będzie automatycznie implementowany w/do konsoli, to te śmieszne piloty i inne pierdoły od sony mogą zacząć przegrywać na starcie, jesli będzie trzeba za nie bulić dodatkową kasę.

Edytowane przez Humulin

Opublikowano

A w to, że jak posypiesz się magicznym pyłem, to będziesz mógł odlecieć do Nibylandii też wierzysz? ;)

Wszystko jest możliwe w moim Bizzaro world <3

Opublikowano

Przylazł Lajonel PE EL, napisał jakąś bzdurę i temat znowu zdechł.

E: Na zaczepkę. Jeśli w przyszłym Xboxie kinect będzie automatycznie implementowany w/do konsoli, to te śmieszne piloty i inne pierdoły od sony mogą zacząć przegrywać na starcie, jesli będzie trzeba za nie bulić dodatkową kasę.

Z tego co mi wiadomo SONY opatentowało już swojego KINECTA, także wątpię by na starcie przegrywało.

Opublikowano

Oraz przymierzają się do przerywania gry reklamami. Brawo sony ty nas nie ruchasz w dupe tylko ten zły microsoft :(

Opublikowano

To tylko patent. Nikt nie jest na tyle szalony by to wprowadzić w życie. Nawet Microsoft.

Opublikowano

Z tego co mi wiadomo SONY opatentowało już swojego KINECTA, także wątpię by na starcie przegrywało.

A nosi on nazwę Eye Toy.

Codemen, było.

Opublikowano

Prawda, ale w Sony pracuja idioci, ktorzy pewnie juz obmyslaja jak tu zniechecic ludzi do kupna swojej nowej konsoli.

Opublikowano

Wrzucał to ktoś?

z11794066O.jpg

Było,parę stron wcześniej

A co do pomysłu reklam podczas grania to Sony już całkowicie pogrzalo. Brakuje im kasy?

Opublikowano

To tylko patent. Nikt nie jest na tyle szalony by to wprowadzić w życie. Nawet Microsoft.

jesteś w stanie coś na to postawić? zdziwienie było kiedy w grach zaczęły pojawiać się billboardy z prawdziwymi markami, czemu nie mieliby posunąć się krok dalej? reklamy, czy też jak to teraz się popularnie mówi - lokowanie produktu, jest dosłownie wszędzie. pomysł szalony. tak samo jak kiedyś szalone było sprzedawanie dema czy wycinanie kawałka gry by później opchnąć za dodatkową opłatą. kwestia czasu, niestety.

Opublikowano

Brakuje im kasy?

Brakuje oj brakuje, ale chyba jednak nie na tyle, zeby cos takiego odwalic.

Opublikowano
  • Autor

Jeszcze dojdzie do sytuacji jak na PC, gdzie nie odpalisz gry bez podpiętej konsoli do netu.

Opublikowano

A co do pomysłu reklam podczas grania to Sony już całkowicie pogrzalo. Brakuje im kasy?

W ogóle czy ostatnio? Bo jak ostatnio, to jakiś 5.7 mld $ :P

Opublikowano

jesteś w stanie coś na to postawić? zdziwienie było kiedy w grach zaczęły pojawiać się billboardy z prawdziwymi markami, czemu nie mieliby posunąć się krok dalej? reklamy, czy też jak to teraz się popularnie mówi - lokowanie produktu, jest dosłownie wszędzie. pomysł szalony. tak samo jak kiedyś szalone było sprzedawanie dema czy wycinanie kawałka gry by później opchnąć za dodatkową opłatą. kwestia czasu, niestety.

Ale pomysl billboardy szybko zdechl.Z drugiej strony to sony,oni lubia wyrzucac kase w bloto ;P

Opublikowano

Były też plotki o wejściu SONY do cloud computingu chyba. Nie wiem, streamowane pełne wersje gier za darmo z przerwami na reklamy zamiast opłat? Pomysł niby ciekawy, ale czy ktoś by to wprowadził?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.