Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Voytec jak zwykle - ja pytam o najladniejsza trase graficznie, Ty trolujesz z Nurburingiem, bo wiesz, ze jako jedyny jest lepiej wykonany.

Moze porownamy te wyjete z Ps2 ?

Ale pod względem oprawy (anie wierności odwzorowania) to Nurburingiem z GT5 też prawdopodobnie by przegrał z tym z Forza 4 bo do obu tras odnoszą się te same zasady co do wszystkich pozostałych w każdej z gier. Jak już pisałem, w Forza 4 nie ma brzydkich tras.

nie ma ale długi Nurb, Road Atlanta i Fujimi Kaido wyglądają tylko dobrze obiegając od reszty fantastycznych tras fm4, o taki poziom tych trzech tras jak w gt5. Przy czym Nurb lepiej wygląda w fm4 jest za to gorzej odwzorowany, dalej wersja z 2006.

Co do porównania od Insa, FM4 wygląda wyraźnie lepiej, lepsze tekstury, więcej detali i lepszy HDR z oświetleniem do tego super płynność gry i wygląda to bardziej realistycznie. W dodatku w fm4 te trasy na porównaniach to normalny poziom fm4, w gt5 za to te trasy są tymi ładniejszymi w grze :)

GT5 w swoich najładniejszych momentach niewiele brakuje do fm4 ale jako całość to jest przepaść.

Edytowane przez Daddy

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

chyba o to chodzi żeby trasa była odwzorowana idealnie aby móc wybrać bolid F1 i przejechać Spa, mieć małą namiastkę zakrętu "eau rogue" .... powiedz mi czy jadąc 300km/h patrzysz na otoczenie czy "krzaczek" jest rzeczywiście "krzaczkiem"

Opublikowano

Ja patrze.

Opublikowano

Yaczes a ty wiesz, ze za hejtowanie PS3- gdybys był mniejszy tak ze dwa razy - to bym cie kopnąl w du.pę :D?

Opublikowano

Ale nie jest, DEAL WITH IT ;)

Opublikowano

dlatego jem dużo i rosnę - yaczes wiedz, ze cos sie dzieje :D

Opublikowano

Ok, bede mial nastepne RLKT

Real Life Kill Trophy :potter:

Opublikowano

Tam prawie przekrecilem licznik i musialbym wbijac od nowa :/

Opublikowano

na tym porównaniu GT5 wygląda lepiej, nie wiem jak to turn dziesięć zrobili ale oświetlenie dalej wygląda sztuczne w fm4, podobnie też z resztą w 3, pod tym względem GT5 bije forze

Edytowane przez mersi

Opublikowano

Tyko, że Ni no Kuni zje takie GoW'a wykonanie, długością rozgrywki i miodnością. Trzeci raz to samo nie jest dobre. Ale co kto woli, jednych jara granie kolejny raz w prawie identyczną grę.

Mam pytanie. Na jaki ekskluzywny tytuł(dlpa PS3) oczekujesz najbardziej w końcówce tego roku?

Opublikowano

Ponoć procesor nowego Xboxa jest 20-25x mocniejszy niż Xenos z X360... może być ciekawie o_O

http://www.neogaf.co...0&postcount=499

A PS3 odpala wszystkie gry w 1080p i 60 klatkach.

Opublikowano

Voytec jak zwykle - ja pytam o najladniejsza trase graficznie, Ty trolujesz z Nurburingiem, bo wiesz, ze jako jedyny jest lepiej wykonany.

Moze porownamy te wyjete z Ps2 ?

Ale pod względem oprawy (anie wierności odwzorowania) to Nurburingiem z GT5 też prawdopodobnie by przegrał z tym z Forza 4 bo do obu tras odnoszą się te same zasady co do wszystkich pozostałych w każdej z gier. Jak już pisałem, w Forza 4 nie ma brzydkich tras.

W Forza nie ma brzydkich tras ale nie ma też tak ładnych tras jak Madryt, Rzym, Londyn i Tokyo w Gran Turismo 5. Camino Viejo wygląda przy tym biednie.

Opublikowano

Pozwolisz, że akurat Tobie nie uwierzę :)

Opublikowano

Prawidlowo bo bredzi, dla mnie Camino wyglada cudownie i rownie pieknie co najladniejsze trasy z GT5, na ktorych zwalnia animacja i sa problemy z v-sync'em.

na tym porównaniu GT5 wygląda lepiej

360_015.jpg.jpg

PS3_015.jpg.jpg

Merson w calej okazalosci xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Az pozniej sprawdze czy sa takimi debilami jak na tym filmiku, bo jezeli chodzi o samo sciganie to takich skurczybykow jeszcze nie widzialem ;]

Opublikowano

Report: Sony First-Party PS4 Games Starting & Next Xbox In 2013:

http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2011/10/20/report-sony-first-party-ps4-games-starting-amp-next-xbox-in-2013.aspx

Santa Monica, QD? Btw bawiąc się w Pachtera, obstawiam, że nowego Xboxa zapowiedzą na E3 z premierą 2013. A Ps4 nie mam pojęcia na pewno później ;] ale wcale bym się nie zdziwił jak jeszcze nie na tym E3 w 2012. O nowym Xboxie jest za dużo plotek na bank padnie zapowiedź w przyszłym roku.

Opublikowano

Premiera pod koniec 2013 pewnie, 360tka bedzie juz wtedy 8 lat na rynku wiec to i tak dosc pozno.

PS. Tak swoja ciekawe co sie dzieje z Wii U, po E3 kompletnie sluch o nowym sprzecie zaginal.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Mogliby nowego Xa zapowiedzieć już za rok, a potem na E3 w 2013 roz(pipi) publiczność jakimiś nowymi gameplayami i wydać konsolę gdzieś w czerwcu/grudniu.

Opublikowano

Ważne że te nowe chipy od AMD będą w 20nm (za miesiąc wyjdą pierwsze karty graficzne dopiero w technologii 28nm), mniej grzania mniej prądu, raczej niemożliwe żeby powtórka z awaryjności xO się powtórzyła.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Ważne że te nowe chipy od AMD są w 28nm, mniej grzania mniej prądu, raczej niemożliwe żeby powtórka z awaryjności xO się powtórzyła.

To czym ja będę grzał w domu ?

Opublikowano

Konsole wyjdą w 2013, ale wysyp gier zacznie się naturalnie rok później, czyli w 2014. Już teraz wiadomo o Homefront 2, pierwszym projekcie Respawn Entertainment (twórcy Call of Duty i Modern Warfare) oraz nowa gra od Avalanche Studios (prawdopodobniej Just Cause 3)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.