Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Te wszystkie molochy growe mogłyby się uczyć od CDProjekt jak traktować graczy. Oby następne ich gry odniosły podobny sukces co W1 i W2.

Opublikowano

Z dedykacją dla wszystkich wielkich firm robiących gry, zdzierając przy tym z nas kasę w każdy możliwy sposób.

http://www.youtube.com/watch?v=8tHLhT_-kFY

Z tą gościarą od "danke szyn" pracowałem. Się ustawiła widzę ładnie. Erpegi se robi kurwa i po niemiecku mówi. Nigdy jej nie lubiłem ;/

Edytowane przez Stona

Opublikowano

Splinter Cell w arabskich klimatach

Opublikowano

Kiedyś widząc tą animację* miało sie pewność, że włącza się zajebistą grę... Teraz cholera wie co im wyjdzie. Mam nadzieję, że nie kolejny PoP na 7-.

*

Opublikowano

Z dedykacją dla wszystkich wielkich firm robiących gry, zdzierając przy tym z nas kasę w każdy możliwy sposób.

http://www.youtube.com/watch?v=8tHLhT_-kFY

Z tą gościarą od "danke szyn" pracowałem. Się ustawiła widzę ładnie. Erpegi se robi kurwa i po niemiecku mówi. Nigdy jej nie lubiłem ;/

Jaki ten świat mały. Uczyłem się z kolesiem co mówi "thank you i dziękuje", gościu rzucił studia.

Opublikowano

Trailer z Lords of Shadow 2:

take-my-money.jpg

Opublikowano

Słabe, lepiej obczajcie nowy trailer Tomb Raidera i Dishonerd.

Opublikowano

Dishonerd klimatem zachwyca ... ale cała reszta prezentuję się przeciętnie :(

Opublikowano

Lords of Shadow 2, Metal Gear Solid Revengeance i Tomb Raider :woot: Multiplatformy, ktore bardziej mnie interesuja niz mega exy na PS3. Szkoda, ze wszystkie dopiero w 2013 ;(

PS. Tomb Raider graficznie daje rade, ale Lara steka jak Drake ... no ale przynajmniej powazniejszy klimacik i w trailerze malo strzelania, wiec jest szansa na cos konkretnego (byle nie za duzo skryptow) :)

iVw1gcVnv7QtN.gif

Edytowane przez Ins

Opublikowano

PS. Tomb Raider graficznie daje rade,

GDZIE?

Serio pytam, gdzie ta gra graficznie daje radę? Oglądałeś ten trailer w 720p? I to jest wg. Ciebie "graficznie daje radę" ? Serio? No (pipi), nie wiem, ale wydaje mi się, że to co było pokazane kiedyś wyglądało o wiele lepiej niż paść którą prezentują teraz.

Opublikowano

Tak swoja droga koles z Last of Us pojawil sie w trailerze Tomba:

tombraider_nutcracker_final.gif

Opublikowano

Lords of Shadow 2, Metal Gear Solid Revengeance i Tomb Raider :woot: Multiplatformy, ktore bardziej mnie interesuja niz mega exy na PS3. Szkoda, ze wszystkie dopiero w 2013 ;(

A niż mega exy na X360? Sorry, zapomniałem, że na konsoli micro ich po prostu nie ma. :)

MGS: R to taka typowo japońska gierka, jeżeli ktoś lubi takie klimaty to gra dla niego. Dla mnie to wygląda mega przeciętnie. Patent z kajdankami w TR bardzo fajny, ogólnie widać, że gra sporo czerpie z Uncharted (ostatni scena i ucieczka przed wrakiem samolotu). Graficznie świetnie (Stona daruj sobie tego screena, bo tylko bardziej się pogrążysz).

Opublikowano

nfa6O.jpg

bNCnj.jpg

f8cpg.jpg

2z89f.jpg

To jest dawanie rady? To otoczenie to padaka jest jakaś. Tekstury na miarę 2008 roku. Ostatni screen równie dobrze mógłby być z RE4 XD Ten wilczek wygląda jak robiony na silniku Doom3 7 lat temu, zero detali, śmieszna tekstura zamiast sierści. Jedyne co w tej grze graficznie daje radę to sama Lara.

I nie piszę tego żeby hejtować, bo akurat po pierwszym zwiastunie byłem maksymalnie zajarany tą grą, a teraz jestem w(pipi)iony że to tak wygląda. Nie chce mi się na nowo instalować ostatniego NORMALNEGO Tomb Raidera żeby sprawdzić czy tam przypadkiem nie ma lepszej grafy ;)

W chuj porażka ;/

Wiem że to tylko youtube 720p ale to raczej maskuje brzydotę, a nie szczegóły. Czekam na podretuszowane screeny żeby znowu uwierzyć w moc tej gierki.

Opublikowano

YETI:

No to co napisales o MGR rownie dobrze pasuje do wszystkich MGSow xD Zreszta Platinum Games + slasher w 60fpsach i juz wiem, ze jest na co czekac.

Stona:

Wiedzialem, ze bedzie dopierd.alal sie do tekstur i dodatkowo robiac screeny z filmiku na YT. Maly tip dla Ciebie, chodzi o ogolna prezencje.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

A niż mega exy na X360? Sorry, zapomniałem, że na konsoli micro ich po prostu nie ma. :)

halo 4, girsy, forza - lepsze to niz Tokyo Jungle ;]

Edytowane przez typfon

Opublikowano

Ins, tylko, że w Rising tej japońszczyzny jest jeszcze więcej, a poza tym to jest slasher. Przecinanie słupów , 10 metrowe skoki itp. Ja tego nie kupuje.

iH3je87fhVsSb.gif

Opublikowano

YETI:

Naprawde mam Ci przypominac to co odwalalo sie w MGSach ?

ibmBlLEpB0rmjB.gif

a34cvu.gif

Byly akcje bardziej pogiete i "japonskie" niz te.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Wiedzialem, ze bedzie dopierd.alal sie do tekstur i dodatkowo robiac screeny z filmiku na YT. Maly tip dla Ciebie, chodzi o ogolna prezencje.

No skoro mnie rażą te tekstury , to się do nich dopierdalam, co w tym dziwnego? Gdyby mnie raził aliasing [którego nie widać] to bym się dojebał do tego. Możemy głaskać się po jajkach i udawać że mamy 2007 rok. Wtedy wszystkim będzie fajniej, nie?

Chcę takiego Tomb Raidera jakim zapamiętałem go z pierwszego pokazu, a nie ten wynalazek który mi pokazano teraz ;/

Klimat mi pasuje idealnie. No może teraz mniej idealnie, bo zanosi się znowu na pojedynki z ruskami czy innymi wynalazkami [na chuj oni tam? Nie wystarczy jakiś zapomniany przez cywilizację, pogański lud?]. Nie styka mi oprawa która psuje odbiór gry.

edit

usunięcie cenzury

Edytowane przez Stona

Opublikowano

(pipi) to jest sprzet z 2005 roku, pogodz sie z tym i miej realne oczekiwania. No i nie kumam o co chodzi Ci z tym pierwszym pokazem, jak dla mnie to jest to samo no ale niech Ci bedzie.

Opublikowano

Ten nowy Metal Gear (ekhe ekhe) bez kitu fajnie się prezentuje.

Tylko na miłość boską kto wytrzyma z tym pedałem dłużej niż 10 minut? Ja pierdziele najbardziej gejowata postać w historii gamingu.

"ninja na obcasach" i jego akcje w mgs4 <_<

Opublikowano

Pierdolicie o słabych teksturach Lary, a o zajebistym trailerze Dishonored cisza. Zdecydowany nr 1 wśród nowo pokazanych gier.

Szkoda, że nie pokazali żadnego gameplayu z nowej Castlevani, sam trailer równiez bardzo apetyczny.

Opublikowano

Pierdolicie o słabych teksturach Lary, a o zajebistym trailerze Dishonored cisza. Zdecydowany nr 1 wśród nowo pokazanych gier.

Szkoda, że nie pokazali żadnego gameplayu z nowej Castlevani, sam trailer równiez bardzo apetyczny.

Oceniając same trailery?

Bioszok: Infinite >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> Dishonored

Zresztą to drugie wygląda jak słabsza kopia pierwszego.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.