Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

W ogole wychodzi na to, ze jednak GT5>>>>FM4 :)

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Ocena Uncharted 3

9+

a Batmana

9-

Opublikowano
  • Autor

A kto pisał recki i jak możesz to napisz plusy i minusy.

Opublikowano

Uncharted 3

Zalety: tona niesamowitych wrażeń, oprawa, multiplayer

Wady: brak rewolucyjnych zmian, nieco mało pustyni

Kali

Batman Arkham City

Zalety:mroczny klimat, przemyślany gameplay, walki z bossami, świetne projekty postaci, masa grania

Wady: całość zbyt podobna do "jedynki"

Soq

Tak wiemy Kali potrafił dać takiemu Heavenly Sword 9+ więc jego nie można brać na poważnie :-]

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Jak Batman mógł dostać taką ocenę?! :o

Opublikowano
  • Autor

Dla Batmana to chyba obok Destructoida (8,5) najniższa ocena. :sorcerer: Wieczorem nr będę miał to sam ocenię co tam napisali, ale z tym minusem zupełnie się nie zgadzam.

Opublikowano

Co do Batmana:

Seria przechodzi z gry w całości opartej na zamkniętych korytarzach na grę zajeżdżającą sandboxem, a i tak za podobna do jedynki. Może nie wiem, Supermena by tam chcieli?

Dobrze że już nie czytam tej gazetki.

Opublikowano

Tak wiemy Kali potrafił dać takiemu Heavenly Sword 9+ więc jego nie można brać na poważnie :-]

Pamietam jak przez ta recke kupilem HS i po 5 godzinach meczarni i ukonczeniu tego crapa sprzedalem gre tego samego dnia xD Huh przypominajac sobie tego "slashera" coraz bardziej plakac mi sie chce jak mysle o nowym DMC ;(

Opublikowano

Ja rowniez. Wlasnie jest maksymalnie rozwinieta jedynka.

Mial sie w niej pojawic Superman zeby roznila sie od jedynki? :)

Opublikowano
  • Autor

Co do Batmana:

Seria przechodzi z gry w całości opartej na zamkniętych korytarzach na grę zajeżdżającą sandboxem, a i tak za podobna do jedynki. Może nie wiem, Supermena by tam chcieli?

Dobrze że już nie czytam tej gazetki.

Może nie w całości, bo jednak było trochę przestrzeni na zewnątrz więzienia, ale i tak zmiana jest duża. Do tego sporo pobocznych zadań, czego w AA nie było. Dlatego ta "wada" jest śmieszna.

Opublikowano

A kto mówi o ocenie? Nie potrzebuję ocen żeby wiedzieć, że gra jest zaje.bista. Chodzi nam po prostu o to, że ta wada jest z dupy wzięta.

Opublikowano

Dzizus, nie o ocene tutaj chodzi a o minus odnosnie jedynki.

@ragus - to juz drugi post z rzedu, napisany w tej samej minucie w ktorym piszemy o tym samym. High Five! :D

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

Idzcie na randke.

Opublikowano

JAAASNE, o minus tylko chodzi :D Minus przełożył się na niższą ocenę, może dla autora jest zbyt mało różnić względem Asylum (co w sumie mnie nie dziwi) i tyle.

Najlepiej żeby gry dostawały 10/10 z miejsca, żenujące to jest.

Opublikowano

Ocena Uncharted 3

9+

lol

Opublikowano

9+

lol

lol = za dużo czy za mało? Grałeś? Czytałeś chociaż recenzję? Jesteś w 100% pewny, że zasługuje na inną ocenę?

Opublikowano

Zabawne sa te forumowe n00by :)

Mlodzi idealisci, ze tak powiem :potter:

Opublikowano

Ocena Uncharted 3

9+

lol

co chcesz przez to wyrazic?

HS w swoim czasie zasługiwał na 9 , jedynym minusem był singiel na 5 gdzin, wszystko oza tym urzekało

Edytowane przez Orson

Opublikowano

9+

lol

lol = za dużo czy za mało? Grałeś? Czytałeś chociaż recenzję? Jesteś w 100% pewny, że zasługuje na inną ocenę?

Oczywiście nie grałem, ale jakoś nie wierzę, że Naughty Dog zrobiło grę na 9+. Chyba że ostatnio się zmienił system ocen, ale za mojej pamięci to 9+ to był poziom Gry Roku co najmniej.

HS w swoim czasie zasługiwał na 9

Aha.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

9+

lol

Oczywiście nie grałem, ale jakoś nie wierzę, że Naughty Dog zrobiło grę na 9+. Chyba że ostatnio się zmienił system ocen, ale za mojej pamięci to 9+ to był poziom Gry Roku co najmniej.

i bardzo możliwe, ze zostanie gra roku

Opublikowano
  • Autor

Teraz w PSX Extreme poziom gry roku to 10-

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.