Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Oczywiście nie grałem, ale jakoś nie wierzę, że Naughty Dog zrobiło grę na 9+. Chyba że ostatnio się zmienił system ocen, ale za mojej pamięci to 9+ to był poziom Gry Roku co najmniej.

ND to jeden z najbardziej solidnych developerów na rynku, "9+" dla ich gry nie powinno być jakimś wielkim zaskoczeniem (w mojej opinii stworzyli wcześniej przynajmniej dwie produkcje zasługujące na taką notę). Uncharted 3 grą roku? Może niekoniecznie, ale nie można zaprzeczyć, że kandydatem jest dosyć mocnym. Z wyrokowaniem radziłbym się jednak wstrzymać do momentu zagrania.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Teraz w PSX Extreme poziom gry roku to 10-

no ale w tym roku sie chyba nie zanosi juz na -10 ...(nie wiem ile dostał Batman, zakładam że mniej)

Opublikowano

Jaką by Uncharted 3 nie dostał ocenę to na zdrowy rozum wiadomo, że to kandydat do GOTY. Świetny single, potężne multi, premiera w końcówce roku, pewna sprzedaż. A koronę dostanie jak zwykle Call Of Duty.

Opublikowano
  • Autor

Ostatnia gra jaka dostała taką ocenę to RDR, a wcześniej GOW3.

Opublikowano

i bardzo możliwe, ze zostanie gra roku

No i mój komentarz do tego też brzmi "lol".

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Taaa Batman zbyt podobny do AA, a U3 zapewne wprowadziło rewolucyjne zmiany w serii.

Recenzje w PSX schodzą na psy że tak powiem...

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Naughty Dog jeszcze nigdy mnie nie zawiodło (jedynie Jak X to taki średniak). Jeśli ktoś ma stworzyć grę na 9+, to właśnie oni.

Opublikowano

Taaa Batman zbyt podobny do AA, a U3 zapewne wprowadziło rewolucyjne zmiany w serii.

Przecież U3 w minusach dostało "brak rewolucyjnych zmian" :P

Opublikowano

Ja tam obstawiam, że MW3 dostanie coś w okolicach 9, a BF3 8+. Jestem raczej pewny, że gra od Dice zostanie słabiej oceniona, chociaż to też w dużej mierze zależy od recenzenta.

Opublikowano

w PE zawsze (chyba tylko nie licząc 1/2gier) gry sony dostają oceny wyższe niż ich średnia, już sony poland się o nie postara + współpraca z ps3site ;]

Co do HS że na 5godzin ogromna wadą było starowanie z lagiem, to samo TN zrobiło w Enslaved.

Opublikowano

Potwierdzam powyzsze.

Opublikowano

Ocena Uncharted 3

9+

lol

co chcesz przez to wyrazic?

HS w swoim czasie zasługiwał na 9 , jedynym minusem był singiel na 5 gdzin, wszystko oza tym urzekało

A w szczególności screen tearing tak na oko na poziomie przynajmniej 20% :P

PS. Ciekaw jestem kiedy skalę ocen zwiększą do 12 :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Najlepsze bylo jak kali pisal, ze grafa miazdy gears of war xD

Potem Res 2 w jego mniemaniu zjadal graficznie gearsy 2 xD

Echhh, psx extreme, funny guyz.

Opublikowano

Screen tearing i 20 klatek w HS na sekunde dawalo rade xD

EDIT:

No ja pamietam dyszke za grafe dla Resistance 2 ... jak odpalilem ta gre to zastanawialem sie czego nacpal sie Kali bo graficznie max 7/10 i ogolnie dosc srednio.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Ale trzeba przyznać, że voice acting i generalnie dialogi to było mistrzostwo świata. Bardzo specyficzna gra.

Opublikowano

W mojej prywatnej biblioteczce HS zasługuje na tą 9tkę. Świetna gra to była, ale oczywiście rozumiem że nie każdemu mogła przypasować ;)

Opublikowano

Nowy Edge

e234_small.jpg

DZIESIĘĆ NA DZIESIĘĆ (pipi)A A NIE JAKIEŚ MARNE DZIEWIĘĆ Z PLUSEM

Opublikowano

Kuzwa pieknie to wyglada. Szkoda, ze offscreen, bo to tuszuje mnostwo rzeczy. Ale animacja mistrzowska.

Czekam na premiere i pierwsze recenzje konsolowych wersji.

Opublikowano

Gorszego ryja dla głównego protagonisty to już nie mogli zrobić...

Opublikowano
  • Autor

Level w pociągu +20 do oryginalności. Poza tym wszystko na skryptach jak w COD. EA ma w zwyczaju przed premierą pokazywać najciekawsze momenty swoich gier (tak było m.in. z Bulletstorm i Dead Space 2) co nic dobrego nie wróży.

Opublikowano

Level w pociągu +20 do oryginalności. Poza tym wszystko na skryptach jak w COD. EA ma w zwyczaju przed premierą pokazywać najciekawsze momenty swoich gier (tak było m.in. z Bulletstorm i Dead Space 2) co nic dobrego nie wróży.

<ok>

http://www.youtube.com/watch?v=Q7GVSx7yMaA&feature=youtu.be&hd=1

Battlefield theme...

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

No. Twarz głównego bohatera FPSa jest ultra wazna. :sorcerer:

A czy ja coś takiego napisałem?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.