Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

Level w pociągu +20 do oryginalności. Poza tym wszystko na skryptach jak w COD. EA ma w zwyczaju przed premierą pokazywać najciekawsze momenty swoich gier (tak było m.in. z Bulletstorm i Dead Space 2) co nic dobrego nie wróży.

<ok>

http://www.youtube.com/watch?v=Q7GVSx7yMaA&feature=youtu.be&hd=1

Battlefield theme...

Fajna muza, a najciekawszy chyba fragment to 1:31, noc, budynki oświetlone neonami i jazda pod prąd.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Trailer rewelacyjny, ale podobnie jak COD - twórcy bardziej idą w stronę filmu akcji niż filmu wojennego.

Opublikowano

Fajna muza, a najciekawszy chyba fragment to 1:31, noc, budynki oświetlone neonami i jazda pod prąd.

Fajna muza

Bo to Battlefield Theme synu! Tylko że w nowej wersji.

Czuję w kościach że singiel zniszczy tak jak niegdyś CoD4, oby tylko głupot w nim nie było.

Opublikowano

i bardzo możliwe, ze zostanie gra roku

No i mój komentarz do tego też brzmi "lol".

najpierw kwestie czysto techniczne: strzelanek tpp z cover systemem jest wiele ale ta ma rewelacyjną mechanike, pozbawiona błędów , aż chce sie grac na najwyższym poziomie trudności

ma też świetne multi, które jest naprawdę ciekawa alternatywą dla innych tego tyou pozycji na rynku

a teraz w sumei chyba najwążniejsze: klimat. To taki Indiana Jones na konsolach. No dosłownie czujesz sie jak Indi, przemierzając te egzotyczne kraje, oglądając te prastare światynie, grobowce itd, gdy walczysz z oprychami.

Coś wspaniałego, marzyłem o takiej grze od dawna.

Opublikowano

OMG już pierwsza akcja jako zakładnik mi sie spodobała, marzy mi sie żeby sie nie powiodła i by zabili głównego bohatera lub tego jednego z kiliku jak będą bo już mi się rzygać chce jak we wszystkim co sie źle zaczyna to musi sie też dobrze kończyć a tutaj dla odmiany zaskoczenie + emocje do ostatniej chwili. W 0:36 sekundzie ziomek coś mówi o polskiej ochronie?

Edytowane przez mersi

Opublikowano

"Homeland security". Raczej nic o Polsce nie ma.

Opublikowano

Taaa Batman zbyt podobny do AA, a U3 zapewne wprowadziło rewolucyjne zmiany w serii.

Recenzje w PSX schodzą na psy że tak powiem...

w PE zawsze (chyba tylko nie licząc 1/2gier) gry sony dostają oceny wyższe niż ich średnia, już sony poland się o nie postara + współpraca z ps3site ;]

Co do HS że na 5godzin ogromna wadą było starowanie z lagiem, to samo TN zrobiło w Enslaved.

Typowy Xbot. Jak już zwalać to na "potajemne" układy PE z Sony. Boli cie,że Gearsy dostały niższą ocenę czy co?

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

wystarczy zobaczyć ile newsów klepią o Bugfield 3, żeby się przekonać że mają potajemne układy z EA :woot:

Edytowane przez LeszeK-

Opublikowano

No. Twarz głównego bohatera FPSa jest ultra wazna. :sorcerer:

A czy ja coś takiego napisałem?

Smędzisz na to jakby to miało jakieś znaczenie.

Opublikowano

Bf3 nie może mieć lepszego singa niż Mw3 takie it's rule of life :potter:

Opublikowano

przecież BF3 już na trailerach pokazuje, że nie ustępuje CoD-owi jeśli chodzi o S-F :bye:

Opublikowano

Słabe tekstury w Gt5

MA SA KRA :o

vNPqq.jpg

YzmDo.jpg

Żeby im się bardziej chciało chcieć takie rzeczy robić :P (szybciej)

Opublikowano

Mieli rok czasu na zrobienie jednego toru wiec wyglada to przyzwoicie xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Według danych vgchartz różnica pomiędzy ilością sprzedanych x360 a ps3 zmalała poniżej 3 milionów. Jestem pewien że po ogłoszeniu danych za trzeci kwartał różnica ilości konsol dostarczonych do sklepów wynosi mniej niż 2,5 miliona.

Microsoft Xbox 360 (X360) - 56.80

Sony PlayStation 3 (PS3) - 53.86

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Taaa Batman zbyt podobny do AA, a U3 zapewne wprowadziło rewolucyjne zmiany w serii.

w PE zawsze (chyba tylko nie licząc 1/2gier) gry sony dostają oceny wyższe niż ich średnia, już sony poland się o nie postara + współpraca z ps3site ;]

Co do HS że na 5godzin ogromna wadą było starowanie z lagiem, to samo TN zrobiło w Enslaved.

Typowy Xbot. Jak już zwalać to na "potajemne" układy PE z Sony. Boli cie,że Gearsy dostały niższą ocenę czy co?

Nie Xbot tylko nie pasuja mu oceny z dupy wzięte.

Opublikowano

Ale jak zwykle myśli że będzie gość oryginalny z tym RRRRRRRRRRRRRRRR

Opublikowano

Microsoft Xbox 360 (X360) - 56.80

Sony PlayStation 3 (PS3) - 53.86

Moze im sie uda przegonic 360tke jak juz bedzie nastepca tej konsoli na rynku. Niezly fail patrzac przez pryzmat poprzednich generacji xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

W takich chwilach żałuje że mam PS3.

http://polygamia.pl/..._Sony.html?bo=1

z10515428Q,domowka-Sony.jpg

A co tu do żałowania. Ktoś w domu stoi nad tobą z biczem i drze ryja:

www.youtube.com/ watch?v=cKVbV9TGT_0&feature=player_detailpage#t=332s

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Nie Xbot tylko nie pasuja mu oceny z dupy wzięte.

Nie trolluj. Zagraj w Uncharted 3 i dopiero wtedy możesz sobie oceniać czy Kali wydał słuszny werdykt czy nie.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Jezeli pobije Crysisa 2 to bedzie najladniejsza gra na konsole. Chyba nie bedzie tak zle jak wszyscy prorokowali :)

Zobaczymy co jeszcze pokaze Uncharted 3.

Opublikowano

przecież BC2 też wyglądał w singlu bardzo dobrze, ale w multi to już bardzo średnio/słabo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.