Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

pierwszy bug, doniczka w powietrzu na pierwszym filmiku 0:11 :)

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Klikalem tylko play :) to teraz znowu zastanawiam sie nad preorderem...

Opublikowano

Meh, a mówi się, że to pctowcy patrzą tylko na grafikę...

Opublikowano
Meh, a mówi się, że to pctowcy patrzą tylko na grafikę...

Ciekawy jestem czy gralbys w Killzone 3, badz Uncharted gdyby bylo brzydkie...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Być może zabrzmi to banalnie, ale ja zawsze na pierwszym miejscu stawiam gameplay...

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Bo z grami jest jak z dupami, to grafika przyciąga a gameplay zatrzymuje na dłużej.

Opublikowano

Czy tylko ja myślę o Wii teraz? Brakuje mi tej japońskiej solidności, tych gier z duszą. Gier, które w tematach nie mają dyskusji o tym czy dym wygląda ładnie, czy w jakich miejscach użyto te i te efekty graficzne.

Chcę gry które mają GAMEPLAY w swej najczystszej formie. Myślę, że nowa Zelda mi to zapewni. Chcę się wrócić do starych czasów, w których odkrywałem piękne światy Hyrule czy zamek z Super Mario 64, bez internetu czy oglądając fragmenty yt by zrozumieć co i jak.

I nie wiem czy to ja sam tu jestem z takimi odczuciami ;f

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Jak dobrze poszukasz, to nawet teraz znajdziesz takie gry, nie tylko na Wii - Dark Souls, Alice: Madness Returns, Portal 2 - z tych w miarę nowszych (ostatnie dwie wprawdzie nie japońskie, ale to bez znaczenia). Jeżeli wciąż mało to zawsze pozostaje zakup kieszonsolki, taki NDS oferuje masę produkcji nastawionych na czysty gameplay.

Opublikowano

Czy tylko ja myślę o Wii teraz? Brakuje mi tej japońskiej solidności, tych gier z duszą. Gier, które w tematach nie mają dyskusji o tym czy dym wygląda ładnie, czy w jakich miejscach użyto te i te efekty graficzne.

No na tym forum to nie ma żadnych dyskusji poza takimi.

Ale fakt, same gry są naprawdę fajne. Jako że forsując Wii U Nintendo prawdopodobnie strzela sobie w stopę, istnieje możliwość, że Skyward Sword będzie jedną z ostatnich wybitnych gier w historii ludzkości.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Na szczęście są developerzy którzy mogą dostarczyć coś wybitnego nawet jeśli N z Wii U pójdzie na dno.

Opublikowano

Jeśli ktoś nie chce grać po sieci to nie ma.

Opublikowano

Jesteś strasznie ograniczony jeżeli naprawdę tak myślisz.

Opublikowano

Nie no, wiadomo. Jeśli ktoś jest zadowolony z rynku, w którym największym arcydziełem roku jest Portal 2 (a to i tak lepiej niż było np. w 2009), to spoko, zazdroszczę. Pisałem w temacie o tej grze, dlaczego nie jestem w stanie tak na to patrzeć. Nie jestem jakimś wielkim konsolomaniakiem.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Akurat ja nie napisałem, że jestem zadowolony z obecnej sytuacji na rynku gier wideo. Są powody na narzekania, nie zaprzeczam. Jednak nie przeszkadza mi to dopuścić do siebie myśli, że wciąż istnieją developerzy (poza Nintendo), którzy potrafią tworzyć wybitne produkcje.

Opublikowano

Co jak co, ale to Wii jest konsolą na którą dostarczana jest masa gówna. Perełek jest mało.

Opublikowano

Za miesiąc będzie dostarczona taka perełka, że mi te gówna przesłoni.

Tymczasem wracam do Batmana, co za gra :turned:

Opublikowano

No cóż, ja tylko powiem że MW2 Launch Trailer wyszedł 5 dni przed premierą gry, tutaj akurat dzień po trailerze Battlefield 3, wiadomo kto wygra sprzedażową walkę ale też widać która firma jest obsrana bardziej.

Kur.wa, ten trailer sprawia wrażenie zrobionego na szybko. Wiadomo czemu.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Ty Mazzeo za to możesz zamawiać ta pizze czy tam flaszke bo zakład chyba aktualny nie? :D

Opublikowano

Uj tam , obie gry warto będzie zobaczyć a skoro jedni i drudzy cisną na siebie to prędzej czy później taki COD będzie musiał przejść poważne zmiany.

Opublikowano

Myślałem, że jakiegoś Kanye Westa dadzą do MW3, ale się posrali jak zobaczyli trailer BF3.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.