Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

nie macie jakiegoś ciekawego tematu do rozmowy? nie wiem... multiplayer w gearsach kontra ten z uncharted? nie grałem w nowe gearsy ale moge przegladnac jakieś screeny i mozemy dyskutować.

Rozi - przesadzasz. gra miala tylko fajny feeling. reszta byla średnia - i nie piszcie, ze demko gry było fajne bo było z(pipi)ane (lag, gubienie klatek, itd.)

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Nie ma o czym dyskutowac w tym wzgledzie. Chyba nikt z fanbojsow sony nie jest na tyle szalony, zeby mowic, ze multi z U3 jest lepsze niz te z geow3.

Opublikowano

Ruda d.upa z HS przeslonila prawdziwy obraz gry co niektorym. Tyle w temacie.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

w sumie ja moge wymyslać jakieś kontrargumenty. posmiejemy się.

uncharted jest bardziej dynamiczne, bardziej kolorowe, ma odpowiedniki prawdziwych broni, jest bardziej skillowe, ma ciekawsze mapy multiplayer - moge wymyslac dalej i jest to szczera i jedyna prawda.

Opublikowano

dobre.

chloe tez. i juz wiadomo kto wygrywa

Opublikowano

nie macie jakiegoś ciekawego tematu do rozmowy? nie wiem... multiplayer w gearsach kontra ten z uncharted? nie grałem w nowe gearsy ale moge przegladnac jakieś screeny i mozemy dyskutować.

Rozi - przesadzasz. gra miala tylko fajny feeling. reszta byla średnia - i nie piszcie, ze demko gry było fajne bo było z(pipi)ane (lag, gubienie klatek, itd.)

Jakoś w pierwszej styczności z next genem, nie zwracało się uwagi na takie szczegóły. Człowiek był zachłyśnięty pięknem grafiki i miodem jaki z gry wypływał. Pewnie teraz powiedziałbym inaczej ;)

Aha i dla mnie multi w Uncharted 3 jest średniackie :)

Opublikowano

dlaczego swoja opinie opierasz o wrażenia z bety?

Opublikowano

Grałem też w multi U2 i chwilę w to można pograć, ale dla mnie bez szału.

Opublikowano

Code@ podniecają Cie flaki na ekranie TV? Lubisz to?

Opublikowano

Code@ podniecają Cie flaki na ekranie TV? Lubisz to?

No jak mi się sadistic znudzi to ide walić gruch.ę przy Gowie T___T

Opublikowano

dlaczego swoja opinie opierasz o wrażenia z bety?

Ja odpowiem za niego. Poniewaz nie jest prawdopodobne by napisali cale multi od nowa miedzy beta a fullem.

Opublikowano

Dobrze, że nie walisz przy gnomach z Halo. @_@

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

smutni jesteście... pewnie horrory to tez tylko "maxi gore"

439cfeae4c91afa7b7d40b1989966c20.gif?1308146184

btw, pomiedzy pierwsza i drugą betą u3 jest przepaść. po 2 patchach do nowej bety tez jest znacząca różnica

Opublikowano

W Uncharted nie można zrobić tego

http://www.youtube.com/watch?v=B2HuwbT-QV4

Myślę że to kończy jakąkolwiek dyskusje :sorcerer:

To chyba akurat plus.

Ta egzekucja to musi być jakiś easter egg, wygląda jakby wyjął ktoś ją z pastiszowego Mad World'a :D (z całym szacunkiem do tego zaje.bistego tytułu).

Opublikowano

btw, pomiedzy pierwsza i drugą betą u3 jest przepaść. po 2 patchach do nowej bety tez jest znacząca różnica

No nie mogę się doczekać trzeciej bety. Ciekawe co się jeszcze zmieni. ???

Opublikowano

Zmienia wszystko i bedzie juz git.

Opublikowano

Mendrek strikes back :D

Wątpliwego pochodzenia Gold z Allegro ? Awarie XBL ?

Gratuluję tytułu największego trola na forum.

***Mendrek: Od kiedy stwierdzanie faktów jest trolling'iem? :/ Podawałem źrodła, linki, podpierałem się oficjalnymi danymi - ale nie, ślepy donsterydo nie widzi i woli Mendrka nazwać troll'em albo obrazić. Tak jest łatwiej to znieść, c'nie? Szkoda mi na ciebie czasu, sorry.

Funny+Animated+GIFs+-+Bravo+Good+Sir.gif

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano

To chyba akurat plus.

Ta egzekucja to musi być jakiś easter egg, wygląda jakby wyjął ktoś ją z pastiszowego Mad World'a :D (z całym szacunkiem do tego zaje.bistego tytułu).

Parę stron temu piszesz że grałeś/grasz w GoW3, a teraz się okazuję że tej egzekucji nie widziałeś?

że tak powiem, lol

Opublikowano

To chyba akurat plus.

Parę stron temu piszesz że grałeś/grasz w GoW3, a teraz się okazuję że tej egzekucji nie widziałeś?

że tak powiem, lol

Nie, nie widziałem :) Serio, nie jest to gra za którą bym ganiał z wywieszonym jęzorem żeby tylko zagrać, ot kampania, trochę multi i nie trzeba być szerlokiem by wydedukować że niewiele się zmieniło :) Hm, może dlatego ta gra mi się podoba, bo zbyt mało w nią grałem? :)

PS. Haha, no byłby niezły HC gdyby Drake nagle się wku.rwił i wyrwał komuś kończynę i zaczął nią okładać innych przeciwników.

Opublikowano

@zwyrol

No widzisz, a w uncharted nadal ich nie ma.

@mendrus

Nie grales w gearsy trollu. To jest pierwsza, podstawowa egzekucja. Jestes zalosny.

Edytowane przez Czez

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.