Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

No i własnie tego w Uncharted brakuje (brutalnosci) no poza jakaś ciekawszą fabuła bo ta i w jednej i drugiej była megaczerstwa juz o braku powiązań częsci nie wspomnę.

Bo te radosne strzelaniny z 3030243024 wrogów są nudne :F

Edytowane przez Codename

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

@zwyrol

No widzisz, a w uncharted nadal ich nie ma.

@mendrus

Nie grales w gearsy trollu. To jest pierwsza, podstawowa egzekucja. Jestes zalosny.

Przygadał kocioł garnkowi :sleep:

Opublikowano

Ale ja nie wierze w to co pisze, a Mendrek wierzy w swoje brednie. Ogarnij sie :sorcerer:

Dolaczyles do mersona, voytca, criticalza i leszka. Congrats. xD

***Mendrek: Geez, miałeś już iść co nie? Ja nie zamierzam cię karmić więcej, więc fail...

Edytowane przez Mendrek

Opublikowano

po 2 patchach do nowej bety tez jest znacząca różnica

Patche ? Do Bety ? Tak to tylko chyba na platformie Sony.

Opublikowano

po 2 patchach do nowej bety tez jest znacząca różnica

Patche ? Do Bety ? Tak to tylko chyba na platformie Sony.

No do bf3 nie bylo patchy wcale a wcale :P

a ponoc na xbox'a tez byla

wiec -> try harder

Edytowane przez szpic

Opublikowano

beta=/=demo

to jest kawałek kodu, ktory z definicji wymaga poprawek.

Opublikowano

a co ten Mendrek takiego powiedział, ze siedliscie nan niego w 20? takiem jego zdanie i tyle, po co od troli go wymyslac?

Opublikowano

no jak to po co? nie wiesz? jak brakuje argumentów to najlepiej powyzywac od trolli, normalka

Opublikowano

Tak apropo Heavenly Sword, dla mnie ta gra jest świetna. Tak na 9. Input lagi, frameraty, długość gry, można się czepiać. System walki też odstaje w porównaniu do DMC czy NG, ale przy Gowach to jest lepiej w tym aspekcie. Postaci (szczególnie Nariko), grafa, muzyka, fantastyczny mocap (emocje !), widowiskowe i w cale nie wepchnięte na siłę QTE, gierka ma świetny feeling i jest po prostu trochę magiczna. Chcę sequel.

Opublikowano

no jak to po co? nie wiesz? jak brakuje argumentów to najlepiej powyzywac od trolli, normalka

mersi, pokaz mi swoj jeden merytoryczny post. Jeden.

Opublikowano

Tak apropo Heavenly Sword, dla mnie ta gra jest świetna. Tak na 9. Input lagi, frameraty, długość gry, można się czepiać. System walki też odstaje w porównaniu do DMC czy NG, ale przy Gowach to jest lepiej w tym aspekcie. Postaci (szczególnie Nariko), grafa, muzyka, fantastyczny mocap (emocje !), widowiskowe i w cale nie wepchnięte na siłę QTE, gierka ma świetny feeling i jest po prostu trochę magiczna. Chcę sequel.

ja też.

choc ze względó fabularnych trudna sprawa ale ja wiem..moze ta dziewczynka co jadłą glizdy (wiecie xd) by sie nadała?

Edytowane przez Orson

Opublikowano

Pomysł na fabułę przedni. Dwie grywalne postacie, dwa światy, dwa spojrzenia na gameplay i design. Chcę to zamiast DMC (chyba, że zaczną go robić od nowa).

Opublikowano

ciekawe jest to, ze wszyscy (w tym ja) wypomnieliśmy singla na 5 godzin a dzis to już staje sie standardem.

Opublikowano

5 godzina powiadasz? dawaj syp tytułami.

Opublikowano

niemal każda strzelanka

Opublikowano

5h w HS to dla mnie już prawie speed run. Za pierwszym razem miałem 9.

Opublikowano

Słucham która?

Opublikowano

np Medal of Honor, ostatnia w która grałem.

Opublikowano

np Medal of Honor, ostatnia w która grałem.

To trochę mało jak na standard :P Z tegorocznych strzelanek kupiłem Killzone 3, Bulletstorm, Rage, Gears of War 3 i uogólniając wszystkie były w granicach 10h.

Opublikowano

Z tego co pamietam Ins potrafił skończyć KZ3 w ok. 5 godzin. Mi gdzieś tyle zajęło ,ale przy drugim przejściu na ostatnim poziomie trudności.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano

Shootery posiadające rozbudowane tryby multiplayer są akurat według mnie usprawiedliwione - w takich grach single często stanowi jedynie dodatek do sieciowej (właściwej) rozwałki. Natomiast slashery pokroju Heavenly Sword, które oferują jedynie tryb przygodowy dla pojedynczego gracza nie mają niestety żadnego wytłumaczenia.

Edytowane przez Flash.

Opublikowano

Crysis 2, MoH, Crysis - około 5h na najtrudniejszym poziomie. BO na hardenedzie to też kwestia 5 godzin. To samo nowy Motorstorm.

Te gry są nie dość, że łatwe to jeszcze strasznie krótkie. Fakt, efekciarskie, ale chciałoby się wiele, wiele więcej.

Opublikowano

HS pierwsze podejście 5h MOH też, reszta to grubo ponad 10h.

Edytowane przez Soul

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.