Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Pamiętam jak przechodziłem pierwszego Bioshocka i podliczyłem, że mogło mi to zająć 25-30h :P

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

No ale tam się lizało ściany, po za tym to była jedna z pierwszych gier które graficznie mną zamiotły :D

Opublikowano

ostatnio przechodziłem kampanie na delta (najtrudniejszy poziom) w crysis 1 w ok. 4 godziny z groszami, teraz też bc2 przeszedłem w 4-5h więc standard na dzisiaj to singiel na 5-6h i reszta multi jesli chodzi o FPS'y

Opublikowano

to tak sie pisze, ze 4-6h na ukonczenie gry, ale zapominacie, ze większośc gier stopuje zegar w menusach, podczas filmików, zegar jest tez często cofany w chwili zgonu do poprzedniego save/cp.

realny czas potrzebny na ukonczenie gierk jest na pewno o kilkadziesiąt % wiekszy.

Opublikowano

Może, ale jak gra na najtrudniejszym poziomie wystarcza na 1 dłuższy max, 2 wieczory to coś tu nie gra.

Opublikowano

grac w coś trzeba... szkoda, żeby konsola się kurzyła :<

niech ktoś napisze jakieś brednie, chce się do tego ustosunkować... cholera ZAWSZE kiedy mam ochotę wejść do tego tematu i coś napisać, to nie ma... tematu do dyskusji. ja(pipi)e...

Opublikowano

Kupujesz nowe gry na 6h kupujesz = pasuje ci to

Chciałem tylko zauważyć, że fakt zakupu danej gry nie oznacza, że trzeba od razu potulnie godzić się ze wszystkimi jej ułomnościami. Jakiś czas temu miałem okazję grać w Shadows of the Damned - tytuł kupiłem przy premierze, bawiłem się cholernie dobrze, wyłożonej kasy nie żałuję - jednak czas gry pozostawiał sporo do życzenia, więc nie wiem czemu miałbym na ten element nie ponarzekać. Kupuję, więc wymagam. 10-15 godzin to powinien być absolutny standard w grach pozbawionych multiplayera, przy mniejszej ilości można to uznać za całkiem poważną wadę.

Edytowane przez Flash.

Opublikowano

niech ktoś napisze jakieś brednie, chce się do tego ustosunkować... cholera ZAWSZE kiedy mam ochotę wejść do tego tematu i coś napisać, to nie ma... tematu do dyskusji. ja(pipi)e...

Mówisz i masz

Słyszałem że ktoś zrobił zdjęcie dla Stony jak grał na Xboxie z jakimś innym pctowcem

2kidbn.jpg

Opublikowano

nie znasz użytkowników tego forum - nie wyszło ci. Sry.

Opublikowano

Czekaj, ja Ci coś wywołam, żeby było o czym dyskutować.

NUDZI MNIE GEARS OF WAR.

Opublikowano

grac w coś trzeba... szkoda, żeby konsola się kurzyła :<

Xenoblade to najlepsza gra tej generacji (zobaczymy co z Zelda jeszcze)

deal_with_it.jpg

Opublikowano

Moje zdanie w dyskusji na ten temat:

Fuck you, wcale nie, Super Mario Galaxy.

Xenoblade momentami jest zbyt repetytywny. Jestem fanem jRPG-ów, czy może raczej byłem, kiedy były dobre, ale Xenoblade jednak ma parę nieco męczących rzeczy, choć oczywiście jest gdzieś w czołówce tej, najgorszej w historii, generacji gier video.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Która gra jest lepsza:

Ta która Ci się podoba, czy ta która ma wyższą średnią ocen?

[zakładamy, że ta która Ci się podoba ma niższą średnią ;) ]

Odpowiedzi wysyłajcie za pomocą pustego smsa na numer *360

Słyszałem że ktoś zrobił zdjęcie dla Stony jak grał na Xboxie z jakimś innym pctowcem

Nigdy w życiu nie grałem na x360!

[ale że jestem gorszy niż Mędrus, to mam prawo do wypowiadania się nt. gierek które wychodzą na tę kĄsolę] ;f

Opublikowano

Metacritic jest zajebisteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.

Ostatnio przy premierze nowego Batmana wbiłem tam. Bo pisali, że ma wysoką średnią więc z ciekawości chciałem obadać jak inne gry wypadają. Wybrałem gry z najwyższą średnią na Ps3 i myślałem, że jebnę ze śmiechu.

Według metacritic;

-modern warfare 2 jest lepszą grą niż GoW3, Batman: AA, Deus Ex, L.A. Noire czy pierwszy Uncharted etc.

-i najlepszy rodzyn: mgs4 jest lepszy od GoW3, Batman: AA, Deus Ex, L.A. Noire czy pierwszy Uncharted etc.

Łoooooooo (pipi)aaaaaaaaaaaaaaaaa.

Edytowane przez SłupekPL

Opublikowano

Która gra jest lepsza:

Ta która Ci się podoba, czy ta która ma wyższą średnią ocen?

[zakładamy, że ta która Ci się podoba ma niższą średnią ;) ]

Odpowiedzi wysyłajcie za pomocą pustego smsa na numer *360

Nigdy w życiu nie grałem na x360!

[ale że jestem gorszy niż Mędrus, to mam prawo do wypowiadania się nt. gierek które wychodzą na tę kĄsolę] ;f

No fakt lepiej żebys ty tu pisał niż mędrek XD

Edytowane przez Codename

Opublikowano

A co masz do Mendrka? To że pisze posty przekraczające długością wpisy z wikipedii nie znaczy że gada głupoty.

No chyba że coś mi umknęło.

@Słupek

Dlatego zastanawiam się co Wy widzicie w tym jaraniu się ocenami z neta?

Rozumiem czytanie recenzji, rozumiem wnioskowaniu z gejmplejów z jutuba [nie ocenianie ;) ] ale sugerowanie się ocenami innych to trochę susz i chodzenie na łatwiznę.

Tak samo nie ogarniam jarania się ocenami w PE.

Nie neguję samej recenzji, bo z niej możesz wynieść wiele o grze, ale już zerkanie na samą ocenę i krzyki że : łoooooooooooot? 9+?!?!?! omfg , to trochę bezmózgie zachowanie godne gimberskiej części społeczeństwa, a nie rozważnych, inteligentnych i oczytanych kĄsolomaniaków ;)

Opublikowano

Ja z zasady tylko wspieram się tymi recenzjami. Mam tak, że gry z gatunków, którymi się głównie interesuję kupuję zazwyczaj wszystkie (wyścigi i fpsy) i w tym wypadku jakoś mało mnie interesuje czy gra dostałą 6 czy 9, po prostu muszę sam zagrać, żeby sprawdzić jak jest. Niższe noty danej gry pomagają mi np. w tym, żeby po zakupie nie pluć sobie w brodę płacąc 200zł za średnio wykonany tytuł, tylko poczekać, aż trochę stanieje i wtedy go obadać. Recenzje portali internetowych powinny ludziom tylko pomagać, a nie sugerować co maja kupić.

Opublikowano

to najlepsza gra tej generacji (zobaczymy co z Zelda jeszcze)

deal_with_it.jpg

Dwa słowa - Dark Souls.

beat_this.jpg

Opublikowano
  • Autor

3 słowa

Batman Arkham City.

Opublikowano

Trzy słowa

Red Dead Redemption

Z całym szacunkiem dla Mario i Zeldy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.