Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

I słusznie bo grafa to nie tylko 3591851308513085108509 pikseli + oświetlenie.

Swoją drogą chyba U3 będzie mieć gorsze noty bo zaczeło się od 94 i będzie pewnie spadać :P

batek idzie po goty chyba że skyrim/mw3 dopi.erdolą do pieca na maksa

Jedyna gra, która w najbliższym czasie może przebić oceny Batmana to Bioshock Infinite, ale to dopiero w 2012r.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Swoją drogą chyba U3 będzie mieć gorsze noty bo zaczeło się od 94 i będzie pewnie spadać :P

Od oceniania artyzmu jest rubryka "Presentation"

Jeżeli dla panów od IGN Uncharted 3 jest ładniejszy od BF3 na PC to ja nie mam pytań.

Nie zdziwie sie jak bedzie ladniejszy :)

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

Jeżeli dla panów od IGN Uncharted 3 jest ładniejszy od BF3 na PC to ja nie mam pytań.

A nie wpadłeś na to że moga byc rózne kryteria oceniania grafy na ps3 i pc? ;)

Opublikowano

Na razie to najwyższą średnią może się poszczycić Portal 2 na PC. Batman na PS3 ma za mało ocen by wybić się przed grę Valve.

Oj nie denerwuj się tak :empathy2:

Opublikowano

Ja poczekam z 20 lat jak recenzenci się ogarną i przestaną wystawiać najlepszym grom w roku same 9 i 10. Jak się patrzy na recki filmów i albumów muzycznych nie ma takiej nudy, zawsze coś może mieć zarówno 4 jak i 10.

Opublikowano

Po prostu już czuję powtórkę z 2007, kiedy to głównie za grafikę nagrody dostawał CoD4 (od GT czy Spike chociażby) a nie Crysis, tłumacząc, że "nie stać wszystkich na dobrego kompa" :F

Opublikowano

ocena polygami nie ma co sie przejmowac. Dla komentarzy wpisza tam wszystko :D

gdyby recenzowal naczelny troll poly niejaki konrad to pewnie byloby 2/5 z minusami typu "slaba fizyka spadajacej luski z ak"

Edytowane przez szpic

Opublikowano

Proszę państwa z 93,9 % U3 skoczyło na 94,2 %! Bedom emocje!

Opublikowano

Ja poczekam z 20 lat jak recenzenci się ogarną i przestaną wystawiać najlepszym grom w roku same 9 i 10.

To się chyba nie doczekasz, bo to raczej mało prawdopodobne, żeby najlepsze gry w roku (najlepsze w roku = najlepsze w swojej klasie z reguły) zaczęły nagle otrzymywać oceny pokroju 7-8/10, które raczej zarezerwowane są dla produkcji o kilka klas niższych.

Opublikowano

Proszę państwa z 93,9 % U3 skoczyło na 94,2 %! Bedom emocje!

To pewny kandydat na GOTY ale nie zapominajmy o Zelda: Skyward Sword, które w Edge zgarnęło maksymalną notę. Miyamoto zarzekał się, że jeśli nie będzie to najlepsza Zelda (taki postawił sobie cel) w historii to odejdzie z Nintendo. Chyba dotrzymał słowa...

Edytowane przez NEMESIS US

Opublikowano

Ja chciałbym tylko powiedzieć że BF3 od tego samego IGN za grafikę dostało 9.5 :|

Nie od tego samego IGN, tylko od dwóch różnych recenzentów.

Opublikowano

Ja poczekam z 20 lat jak recenzenci się ogarną i przestaną wystawiać najlepszym grom w roku same 9 i 10.

To się chyba nie doczekasz, bo to raczej mało prawdopodobne, żeby najlepsze gry w roku (najlepsze w roku = najlepsze w swojej klasie z reguły) zaczęły nagle otrzymywać oceny pokroju 7-8/10, które raczej zarezerwowane są dla produkcji o kilka klas niższych.

Najlepsze płyty czy filmy roku nie mają zawsze średniej w przedziale 9-10.

Opublikowano

Jak się ostatnio dowiedziałem, Flash jest przekonany, że dobry recenzent ocenia gry obiektywnie, tak więc wszyscy dobrzy recenzenci wystawiają grom takie same oceny. Np. Bioshock, choć gameplay ma pełen wad i połowa gry jest słaba, ma fajny klimat, więc każdy rzetelny recenzent wystawić powinien obiektywne 10/10.

Edytowane przez ogqozo

Opublikowano

Podoba mi się to, że w tych przekomarzankach która to gra będzie miała najlepszą średnią ocen w tym roku, pomija się Skyward Sword. Pewnie dlatego, że nie jest w HADE.

Opublikowano

Na Zachodzie o tej grze się mówi, w Polszy gdzie ludzie nie mają pojęcia, że Pegasus to podróba NESa się nie mówi.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

W sumie racja.

Opublikowano

A jeżeli dane gry rzeczywiście sobie na takie oceny zasłużyły? Portal 2, Gears of War 3, Dark Souls - takie pierwsze z brzegu przykłady - każde ma bardzo wysoką średnią, ale jednocześnie prezentuje cholernie wysoki poziom, być może najwyższy w swojej klasie na tej generacji. Idealni kandydaci do gry roku, a oceny raczej są zasłużone. Nie widzę problemu, że otrzymały takie noty, jakie otrzymały.

Jak się ostatnio dowiedziałem, Flash jest przekonany, że dobry recenzent ocenia gry obiektywnie, tak więc wszyscy dobrzy recenzenci wystawiają grom takie same oceny. Np. Bioshock, choć gameplay ma pełen wad i połowa gry jest słaba, ma fajny klimat, więc każdy rzetelny recenzent wystawić powinien obiektywne 10/10.

Jak się ostatnio dowiedziałem, nie czytasz postów w całości. Nie dziwi mnie, że potem czegoś nie rozumiesz (albo rozumiesz tylko do pewnego stopnia) i przeinaczasz fakty.

Edytowane przez Flash.

Opublikowano

A jeżeli dane gry rzeczywiście sobie na takie oceny zasłużyły? Portal 2, Gears of War 3, Dark Souls - takie pierwsze z brzegu przykłady - każde ma bardzo wysoką średnią, ale jednocześnie prezentuje cholernie wysoki poziom, być może najwyższy w swojej klasie na tej generacji. Idealni kandydaci do gry roku, a oceny raczej są zasłużone. Nie widzę problemu.

To ja co miesiąc w recenzjach widzę najlepsze gry tej generacji.

Opublikowano

Ja jakoś nie widzę, żeby co miesiąc pojawiała się masa recenzji z ocenami pokroju dziewiątek i dziesiątek. Z reguły największe natężenie takich not występuje pod koniec roku, co jednak nie powinno dziwić zważywszy, że w tym okresie pojawia się najwięcej killerów. Zjawisko całkiem naturalne.

Opublikowano

Na Zachodzie o tej grze się mówi, w Polszy gdzie ludzie nie mają pojęcia, że Pegasus to podróba NESa się nie mówi.

poprawka: w Polszy AD 2011/12 wiemy co to Nes ale mamy w dup.ach przygody faceta w zielonym kubraku.

Ze nie w HD? a co tam, zawsze mozna zmienic oczy, gapienie sie w tnące oczka niskie rozdziałki (wzrok wytęza sie dramatycznie) nic nie szkodzi

Opublikowano

poprawka: w Polszy AD 2011/12 wiemy co to Nes ale mamy w dup.ach przygody faceta w zielonym kubraku.

<krew leci mu z oczu>

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.