Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Aha. Ty z tych. No okej, to też istoty Boże.

Edytowane przez ogqozo

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Gdyby Wii oferowało bardziej zróżnicowaną bibliotekę gier, to sam pewnie już dawno bym tą zabawkę zakupił. Niestety, kolorowe produkcje Nintendo za bardzo do mnie nie trafiają (Mario mnie wręcz odrzuca), za platformówkami szczególnie nie przepadam, a gry pokroju No More Heroes to rodzynki. Mimo wszystko obiecałem sobie, że ze względu na fenomenalnego Xenoblade oraz Last Story kiedyś tą konsolkę sobie sprawię. Kiedyś.

Opublikowano

no i sa pierwsze oceny BFa...jest 7, 5 np.

dziwie sie Dice. Na ich miejscu zrobiłbym wersje na PC w oprawie konsolowej z podbitą rozdziałką i finito. Kupiliby konsolowcy i pcetowcy, nikt by nie narzekał. a tak, sami sobie postawili na drodze problemy,

z innej beczki- rozmawialismy o Nintendo w Polsce. Okazuję sie, ze Stade Bauer (czy jak im tam) sponsoruje ..Klan! Wczoraj patrze a tu zapier.dala Link , zaczynam oglądac a tu slogan "sponsorem programu jest dystrybutor konsoli 3DS " .I zaraz klan sie zaczyna.

No no, medialny szturm na gospodynie domowe :D

Opublikowano
dziwie sie Dice. Na ich miejscu zrobiłbym wersje na PC w oprawie konsolowej z podbitą rozdziałką i finito. Kupiliby konsolowcy i pcetowcy, nikt by nie narzekał. a tak, sami sobie postawili na drodze problemy,

2z3ow1l.gif

to wina DICE że niektórzy kĄsolowcy (głównie posiadacze ps3) myślą że ich sprzęty nadal są magiczne?

Opublikowano

no wina Dice- bo nie zarobią $

trzeba byc pragmatyczb\nym skur.wysynem , inaczej sie jest biednym idealistą. Rzekłem

Opublikowano

Pewnie, że nie zarobią, w końcu te 3 mln preorderów to sami pctowcy nabili. :rolleyes:

Naiwny jakiś jesteś? Battlefield 3 ma duże szanse odnieść podobny sukces co MW2, a już na pewno jak MW1...

Opublikowano

co z tego jak duża większość nabywców jest/będzie rozczarowana

Opublikowano

Czym rozczarowana?

Nie zarobią przez burackich cwaniaków, co to już planują kupowane BF3 na 5 osób z PSS :F

Najlepiej by było jakby w ogóle BF3 nie było na konsolach.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

ty jakis dziwny jestes, to nie cwaniaki tylko ludzie wykorzystujący DANĄ im możliwosc. Daną ŚWIADOMIE

oczywiscie BF sie sprzeda jednak nie nawiąze walki z codem a mógłby gdyby nie- patrz wyżej

Edytowane przez Orson

Opublikowano

to już wolę być "burackim cwaniakiem" niż frajerem który to kupi za 280 zł

Opublikowano

ty jakis dziwny jestes, to nie cwaniaki tylko ludzie wykorzystujący DANĄ im możliwosc. Daną ŚWIADOMIE

Tak to sobie tłumacz. Jedni kupują grę za pełną kwotę, a drudzy to samo za 20% - dla mnie to nie jest fair.

oczywiscie BF sie sprzeda jednak nie nawiąze walki z codem a mógłby gdyby nie- patrz wyżej

Aha jasne, tyle że w jednym punkcie się grubo mylisz.

Kupiliby konsolowcy i pcetowcy, nikt by nie narzekał.

Narzekaliby: pecetowcy czyli co najmniej 1/3 potencjalnych klientów.

DICE w ogóle wydało BF3 na konsole, a na dodatek zrobiło z niego jednego z najładniejszych FPSów tej generacji. NO ALE JEST ŹLE BO NIE WYGLĄDA TAK JAK NA PC :<

Ja bym się cieszył na miejscu niektórych że w ogóle BF3 w postaci mocno okrojonej został wydany na PS3/360

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

no ale na PC w wielu krajach nie sprzedaje sie gry za 5o ojro a za 25 czyli zarobek mniejszy niż by to wyglądało na papierze

pctowcy by nie narzekali. Heh oni już nie mają siły narzekac, przyzwyczaili sie- przecież wszystkie gry im portują ...albo i nawet nie jak w przypadku RDR choćby

czy jest fair? tak jest fair bo kazdy moze sie złozyc ze składek. Jak mówie- Sony moglłoby to jednym updatem zablokowac. Mówie to ja, facet który ANI JEDNEJ gry nie kupił ze składek (nie potrzebuję ) ale gdybym chciał to mam także taką możliwosc wiec jest fair

Opublikowano

Składki są niezgodne z regulaminem PSN. Nie można udostępniać zakupionych na PSS dóbr osobom trzecim. Składki są do odzyskiwania stuffu na nowych konsolach. Koniec tematu.

Opublikowano

Tak to sobie tłumacz. Jedni kupują grę za pełną kwotę, a drudzy to samo za 20% - dla mnie to nie jest fair.

Za to zakupy z podpierdo.lonych kart na xbl to są fair nie? Albo chińskie kody do orgina.

Narzekaliby: pecetowcy czyli co najmniej 1/3 potencjalnych klientów.

XDDDDDD

Jak się milion sztuk sprzeda w rok na pc to będzie wielkim zaskoczeniem dla DICE.

Opublikowano
Jak się milion sztuk sprzeda w rok na pc to będzie wielkim zaskoczeniem dla DICE.

I pewnie dlatego tworzą grę z myślą o PC :rolleyes:

Bad Company 2 sprzedał się bodajże najlepiej na piecu, prawda?

Opublikowano

I pewnie dlatego tworzą grę z myślą o PC :rolleyes:

Bad Company 2 sprzedał się bodajże najlepiej na piecu, prawda?

1. To nie działa i tak na pc skidrow jak zwykle górą :F

2. Bc2 na pc 700 tys sztuk

x0 3 mln

ps3 2,5

Opublikowano

patrzac na powyższe dane (nie chce mi sie sprawdzac czy prawdziwe, zakładam jednak ze tak) -jak mówiłem- dziwie sie Dice bo kase to oni na konsolach robią a tak wszyscy niby wiedzieli co potrafią konsolę ale wiedziec to jedno a skonfrontować to z wersją na pc- to juz inna kwestia

Opublikowano

Pjerdolcie głupoty dalej.

http://bfbcs.com/

Spójrzcie na liczby po lewej stronie.

Za to zakupy z podpierdo.lonych kart na xbl to są fair nie? Albo chińskie kody do orgina.

Konta xbl z (pipi)wiekąd też są złe. O kodach origin nic nie wiem.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

To tak jak 100 milionów kont na psn to 100 milionów ps3? :potter:

WEŹ SIĘ OGARNIJ

Opublikowano

patrzac na powyższe dane (nie chce mi sie sprawdzac czy prawdziwe, zakładam jednak ze tak) z kĄsolowej wyroczni VGcharts XDDDDDDDD

fix'd :potter:

Opublikowano

Czekaj czekaj, ty narzekasz na jedna z niewielu firm ktora nie ma w (pipi)e swoich klientow?

2lz8eo.jpg

Opublikowano

ja na nic nie narzekam :D ja analizuje i dywaguje sobie :D

gdybym jednak był na ich miejscu postąpiłbym inaczej bo ...mamona nie smierdzi

ewentualnie gdyby mój zespół developerski rozpierałaby wena , przesunąłbym pc tową premierę miesiac po konsolowej, wtedy już byłoby po wszystkim

a składki na psn zostały udostepnione CELOWO by przyzwyczaic i zachecic ludzi do zakupów , przyszła generacja zablokuje to, bedzie mozna pobrac stuff na nieskonczonosc liczbe konsol ale grac bedzie mozna JEDYNIE podczas zalogowania na konto 9warunek stałego podpiecia do sieci)

Edytowane przez Orson

Opublikowano

ewentualnie gdyby mój zespół developerski rozpierałaby wena , przesunąłbym pc tową premierę miesiac po konsolowej, wtedy już byłoby po wszystkim

Czyli co, pokazałbyś jak ta gra naprawdę wygląda dopiero miesiąc po premierze na kĄsole? A wcześniej co? Udawałbyś że wersji PC w ogóle nie ma? Xd

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.