Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Az boje sie wyobrazac sobie co by bylo gdybys byl za sterami jakiejs wytworni gierek.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

po starej znajomosci wysyłałbym ci gry za darmo :D

Opublikowano

"Eat or be eaten" - tak dział ten swiat :D

ej ale pamietacie bojkot MW 2 przez pctowców bo im dedykowanych serwerów nie zrobili? ludzie którzy załozyli akchje protestacyjną...kupili gre i grali w nią w najlepsze po sieci a ktos zrobił ps i wrzucił do sieci. Activision wiedziało juz wtedy, ze ich BATNA jest nieograniczona niemal.

BATNA- to w skrócie okreslenie alternatyw kilenta. jesli klient ma ich du zo to nasza BATNA jest słaba. Bobby wiedział wtedy, ze moze robic co chce, jego klienci są UZALEŻNIENI od produktu

Edytowane przez Orson

Opublikowano

Mazzeo

15445787.jpg

Owned x1

71884210.jpg

2x

38923957.jpg

3x

33700628.jpg

4x

57980872.jpg

Opublikowano

ps a jak sie jedzie na działke to sie nie bierzze konsoli tylko piwo , kobiete i psa :D

Nie każdego kręci erotyka międzygatunkowa żeby robić "piekielny trójkąt" ze zwierzęciem. :rofl2:

Opublikowano

chryste ale ty masz skojarzenia

Opublikowano

To wcale nie świadczy o tym, że Call of Duty jest grą lepszą.

Opublikowano
To wcale nie świadczy o tym, że Call of Duty jest grą lepszą.

W kwestii kampanii raczej na pewno. Technicznie nie ma nawet o czym gadać. Multi to już kwestia gustu.

Edytowane przez NEMESIS US

Opublikowano

Yup. Kampania nawet na PC w Ultra nie byla chocby w polowie tak dobra jak ta z MW. Multi mi zwisa w obu tytulach wiec nie wypominac.

Opublikowano

Brawo, odkryłeś że CoD to najlepiej sprzedająca się seria gier

Niep mam tutaj inne słowo klucz

GTA.

Opublikowano

Że uje.bali się swoją napinką.

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło - mniej dzieciarni codowej na serverach to błogosławieństwo.

Jutro dokończę kampanię w BF3 i napiszę swoje wrażenia w wielkiej bitwie fpsów.

Opublikowano

Mazzeo

15445787.jpg

az dziw ze ma az taka wysoka srednia ;) ta gra to tak na 7 po multi. Singla nie ruszylem wiec nie wiem

Opublikowano
  • Autor

Jak na taki hype to ta średnia jest niska.

Opublikowano

Jak na taki hype to ta średnia jest niska.

Wiesz jak na koniec okazalo sie ze ta gra jest prawie jak gt5. Bedzie wypuszczana w latkach przez nastepne 2 lata ;)

ciekawe kiedy naprawia komunikacje glosowa bo narazie nie ma roznicy czy ktos mowi czy pierdzi do mikrofonu. Brzmi tak samo

Opublikowano

Ja (pipi)ie, dzisiaj premiera, serwery nie dzialaja, trzeba czekac w kolejce, co to w ogole ma byc?

Te misje poboczne tak samo cienkie jak singiel, co sec wywala. Gasz, jak tak dalej pojdzie opycham i czekam na MW! A i zgadzam sie z Insem, na konsolach Crysis 2 nadal robi wieksze wrazenie.

I tak przy okazji, 3 czesc MW bedzie miala kooperacje w singlu?

Edytowane przez easye

Opublikowano

A i zgadzam sie z Insem, na konsolach Crysis 2 nadal robi wieksze wrazenie.

Tutaj w ogole nie ma o czym gadac. C2 niszczy BF3 na konsolach. Chodzi mi natomiast o C2 na PC, zdecydowanie ladniejszy od BF3 w singlu :)

Opublikowano

Ja tam nie wiem co takiego widzisz w kryzysie 2, tekstury ma średnie albo słabe, wizualnie też szalu nie robi.

Jedynie niektóre mapy w multi rzeczywiście robią wrażenie, chociaż jestem dopiero na początku gry i nie chce mi się tego przechodzić, bo mam inne, lepsze gry.

Edytowane przez LeszeK-

Opublikowano

A w nowym Battlefieldzie co Cie zachwyca? Oceniam jedynie singla, bo multi tam w ogole mi nie podeszlo...Sek w tym, ze jak w Crysisie wybuchal budynek, zawalal sie most, nastepowalo trzesienie ziemi, robilo to dwa razy wieksze wrazenie niz tu. W ogole jestem gdzies pod koniec battlefielda i poza misjami z trailerow jest albo przecietnie, albo slabo...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.