Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Ja tam nie wiem co takiego widzisz w kryzysie 2, tekstury ma średnie albo słabe, wizualnie też szalu nie robi.

Jedynie niektóre mapy w multi rzeczywiście robią wrażenie, chociaż jestem dopiero na początku gry i nie chce mi się tego przechodzić, bo mam inne, lepsze gry.

Huh najladniejszy konsolowy FPS (jedynie KZ3 moze sie rownac z nim, chociaz jest to korytarzyk chamski wiec dla mnie przegrywa). Ciekawe jakie FPSy na konsolach lepiej wygladaja od C2 wedlug Ciebie.

PS. Mowa o singlu. Multi jest brzydsze i robione przez inny zespol.

Edytowane przez Ins

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Nieźle. Kampania w singlu BF3 to praktycznie to samo co w CoD, no ale pierwszy jest nieciekawy, drugi wyrywa z butów...

Jak BF3 nie zachwyca to ciekaw jestem co niektórych zachwyciło w Black Ops.

Opublikowano

Black Opis ? Przeszedlem polowe i wiecej nie wytrzymalem. To byla jeszcze wieksza kupa niz BF3.

Opublikowano

Ja tam nie wiem co takiego widzisz w kryzysie 2, tekstury ma średnie albo słabe, wizualnie też szalu nie robi.

Jedynie niektóre mapy w multi rzeczywiście robią wrażenie, chociaż jestem dopiero na początku gry i nie chce mi się tego przechodzić, bo mam inne, lepsze gry.

Huh najladniejszy konsolowy FPS (jedynie KZ3 moze sie rownac z nim, chociaz jest to korytarzyk chamski wiec dla mnie przegrywa). Ciekawe jakie FPSy na konsolach lepiej wygladaja od C2 wedlug Ciebie.

PS. Mowa o singlu. Multi jest brzydsze i robione przez inny zespol.

Halo Reach już nawet lepiej się prezentuje, a w kryzysie jak zobaczyłem włącznik (chyba do otwarcia bramy) to miałem lekkie skrzywienie i przypomniały mi się czasy PS2, wtf. Takie demo KZ3 je tą grę na śniadanie, tam nie widziałem żadnych słabych elementów.

Opublikowano

KZ3 nie je tej gry na sniadanie, jezeli tak uwazasz to spoko, ale technicznie wysiada przy C2. Moze podobac Ci sie bardziej, ale to juz kwestia gustu, wiec przestan bzdury walic.

Halo Reach jest technicznie piekne, wiadomo, ale C2 nie pokona.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Sorry chlopaki, ale poziom prowadzenia fabuly w BO, mimo ze bardzo podobny byl z 10 razy ciekawszy niz ten z BF! Moze dlatego, ze to Dice zerznelo niemal wszystkie patenty, ktore juz raz widzielismy? Zreszta Mazzeo, troche obiektywizm, jakos te wszystkie skryptowe akcje w BF po prostu nie robia zadnego wrazenia, czegos wiecznie brakuje, moze tej filmowosci, ktora tak ladnie wplaca w swoja gre Kotick od tylu lat...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ale zrobili to rewelacyjnie! Od poczatku do konca cala historia jest przedstawiona tak, ze trudno sie od niej oderwac. Jezeli MW3 podtrzyma poziom scenariuszy, poprawia troche grafike, dadza kooperacje+misje specjalne, ostry jak zyleta obraz przy 60 klatkach na sec, to niestety, na forum tylko Ty bedziesz gral w BF3. :)

Jak dla mnie zarobili zdecydowanie za duzo. Dali OP, bo spodziewali sie, ze po preorderach polowa uzytkownikow posci swoja kopie dalej.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Czyli jednak twist fabularny z wyimaginowanym przyjacielem towarzyszącym przez całą grę ktoś polubił?

godzillafacepalm.jpg

ostry jak zyleta obraz przy 60 klatkach na sec

Ostry jak żyleta obraz w 1024x640... I lol'd

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

No to zapewne nie tylko moje zdanie. Juz wole tego typu twisty, niz bezpluciowe scenariusze EA ktorych nawet nie chce mi sie konczyc. I zwroc uwage, ze BO byl brzydszy w multi od MW2, mniej ostry, a i tak w porownaniu z pixeloza z BF daje rade. W jakiej rozdzielczosci chodzi BF? I tak wie, to zupelnie inne gry, ale mi wystarczy ze podbija rozdzialke, dopieszcza jeszcze grafike, bez skupiania sie na bezsensownym 3d to bedzie bardzo dobrze.

Tobie COD nie podchodzi, ja niemal w kazdej czesci dobrze sie bawilem.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Ale zrobili to rewelacyjnie! Od poczatku do konca cala historia jest przedstawiona tak, ze trudno sie od niej oderwac. Jezeli MW3 podtrzyma poziom scenariuszy, poprawia troche grafike, dadza kooperacje+misje specjalne, ostry jak zyleta obraz przy 60 klatkach na sec, to niestety, na forum tylko Ty bedziesz gral w BF3. :)

No chyba nie.

Opublikowano

No chyba nie.

go-be-fat.jpg

To jest was dwóch z Mazzeo

Opublikowano

w CODa bedzie gralo tyle samo osob, jak nie wiecej, bez roznicy, jak bardzo na niego plujecie. Bo to jeden z nielicznych wciagajacych fpsow, z bardzo dobrym multi. I co byscie nie pisali, kazda niemalze czesc tej gry trzymala swoj poziom, czego nie mozna powiedziec o konkurencji.

Edytowane przez easye

Opublikowano

w CODa bedzie gralo tyle samo osob, jak nie wiecej, bez roznicy, jak bardzo na niego plujecie. Bo to jeden z nielicznych wciagajacych fpsow, z bardzo dobrym multi. I co byscie nie pisali, kazda czesc tej gry jest taka sama, czego nie mozna powiedziec o konkurencji.

Fixed.

Opublikowano

No i co z tego, ze CODy sa takie same, przynajmniej sa wciagajace i intensywne mimo, ze na 6 godzin. BC2 i BF3 nie dosc, ze krotkie to jeszcze przez wiekszosc czasu wieje nuda.

Opublikowano

Ale po co dywagować na trybem single w grze, w której 99% to genialne multi?

Opublikowano

No ta, bo w koncu to BF i MOH maja powazne, oskarowe scenariusze.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Bo rozmawiamy o trybie single player ? O trybie, ktory mial rozlozyc na lopatki ten z CoD'a, a okazal sie nieudana podroba.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Poza tym multi nie dziala, thank you EA!, a jak chcesz pograc musisz poczekac w kolejce oczekujacych :)

No i czy MW ma kiepskie multi, bo wam sie nie podoba brak pojazdow i zniszczen?

Opublikowano

Dla mnie był lepszy od wszystkich singlów w CoDach (może oprócz MW), bo jest poważny jak na wojnę przystało. Bez misji w kosmosie i ataku Rosji na USA.

Opublikowano

W ktorym CoDzie byla misja w kosmosie ?

Opublikowano

Heh, dla mnie juz BC2 byl ciekawszy w singlu, moze przez humor i bardzo dobry polski dubbing.

Opublikowano

Rozi po części podzielałem Twoją opinię, ale teraz to już zwyczajny bełkot. Powiedzieć, że to coś z BF3, pobija WSZYSTKIE części Call of Duty pod względem kampanii dla jednego gracza to już szaleństwo i rozpacz w jednym.

Opublikowano

W ktorym CoDzie byla misja w kosmosie ?

W MW2.

Rozi po części podzielałem Twoją opinię, ale teraz to już zwyczajny bełkot. Powiedzieć, że to coś z BF3, pobija WSZYSTKIE części Call of Duty pod względem kampanii dla jednego gracza to już szaleństwo i rozpacz w jednym.

DLA MNIE pobija.

Edytowane przez Rozi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.