Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Pamietam cut-scenke, ktora trwala z pol minuty (glupia swoja droga), ale zadnej misji nie. Rzuc linka do filmiku bo moze faktycznie wyparlem cos z pamieci ;P

Edytowane przez Ins

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Ja za takie smaczki uwielbiam ta serie. Ins to byla jedynie wstawka, jak naprawiajac satelite widzielismy wystrzelona rakiete. Czepianie sie na sile.

Edytowane przez easye

Opublikowano

O tę scenkę mi właśnie chodziło.

Opublikowano

No to dobrze pamietalem. Nie ladnie tak sciemniac Rozi, wychodzi na to, ze nie grales w MW2.

Opublikowano

Grałem grałem, skończyłem grać w tej misji, bo mnie w helikopterze zabijali :(

Opublikowano

Jedna misja, ba jeden checkpoint w Call of Duty 1 emanuje większą ilością klimatu niż ten tani potworek z BF3. No ja nie wiem, niektórzy chyba muszą "dorosnąć", aby zrozumieć pewne rzeczy.

Opublikowano

Który? Zejście z barek w Stalingradzie?

O, dodam jeszcze, że zaje.biście podobała mi się kampania w MoHu.

Edytowane przez Rozi

Opublikowano

Atak Rosji na USA i pol minutowy widok z kosmosu jest niepowazne, ale juz:

wybuch podrecznej bomby atomowej we Francji juz jest ok, tak samo jak koncowa walka na ulicach NY - jakis oprych zastrzela jednego marine, pozniej walczy z drugim wrecz, a w okol nich stado gapiow ... litosci

Edytowane przez Ins

Opublikowano

zastrzela

No ja też bym się gapił jak bym zobaczył że ktoś kogoś zastrzela :D

No ja nie wiem, niektórzy chyba muszą "dorosnąć", aby zrozumieć pewne rzeczy.

Np. takie, że single w przypadku serii BF nie ma znaczenia.

Opublikowano

Dzizaaaaaas. Jak dobrze, ze sa zroznicowane gusta, bo teraz juz wiem, ze w singlu BF3 bede bawil sie znakomicie. Dlaczego? Bo narzekaja na niego osoby, ktorym podoba sie scenariusz MW2, rugaja BO itd. :D

Dobrze, ze Ins napisal, ze wypadl w polowie BO (dla mnie najlepszy singiel od MW w serii) i swietnie sie bawil przy MW2 (najglupszy scenariusz w historii serii, czolowka w grach tej generacji, zrujnowany MW), easye o podtrzymaniu scenariusza w MW3 (papka fabularna czesc trzecia) i na koniec - odniesienie do singla MoHa (fabula nie porywa, ale singiel bardzo dobry).

Opublikowano

Jednen z najgorszych fpsow, w jakie ostatnio gralem. Juz nawet nie chodzi o fakt, ze w grze nie uswiadczymy zadnego skryptu, sama gra byla nudna, krotka i bez polotu. Voytec, zagrasz, ocenisz, ale jak sie subcio bawiles przy MOH i innych czesciach BF to bedziesz zadowolony.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Wiesz dlaczego mi sie MoH podobal? Dlatego, ze nie byl jak CoD.

Inny klimat zupelnie i podejscie. W CoD jestesmy One Man Army - partnerzy AI to fikcja. W MoHu czulem ze jestem tylko jednym z wielu, szczegolnie grajac jako Rangers, a najlepszy moment to ostrzelanie chaty, gdzie wszyscy sie juz zegnali.

BC2 ma mizerna kampanie do tego stopnia, ze ja sam bym sie wstydzil wydac takiego singla. BF3 juz widze, ze ma inne podejscie i po prostu - chce poczuc ze jestem wojakiem i nie bede w pojedynke ratowal swiata.

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

Jednen z najgorszych fpsow, w jakie ostatnio gralem. Juz nawet nie chodzi o fakt, ze w grze nie uswiadczymy zadnego skryptu, sama gra byla nudna, krotka i bez polotu. Voytec, zagrasz, ocenisz, ale jak sie subcio bawiles przy MOH i innych czesciach BF to bedziesz zadowolony.

No i wszystki jasne.

Dobra gra wojenna: akcje z kosmosu, sratatatata i multum wybuchów przez 7 godzin, fabuła i misje bez żadnego tołku, one man army

Zła gra wojenna: żołnierski klimat, misje oparte na faktach, sporo niuansów które docenią miłośnicy militariów, dość realistycznie poprowadzona akcja

<ok> :/

Opublikowano

Nie moge sie nie zgodzic.

Nie chce hejtowac CoDów, bo dla mnie najlepszy wojenny FPSowy singiel to dalej MW, ale w MoHu ujelo mnie wlasnie to jak go poprowadzili. Mialo sie wrazenie, ze konflikt na Wschodzie mogl tak wygladac.

Coz, dzisiaj sie przekonam ile jest wart singiel BF3.

Hmm, wszystkie FPSy mimo wszystko kupuje najpierw dla singla, a potem dla multi. W CoDach kampania to dla mnie priorytet bo w multi gram troche po czym gre sprzedaje. Nie roznia sie zbytnio od siebie i to mnie irytuje. BF3 po becie kupuje dla multi, ale na singlu nie chce sie zawiesc. Ot, takie moje dziwactwo :P

Edit: Moze niech moderator przeniesie ostatnie strony do Wielkiej wojny FPSow. Niech ten temat nabierze troche zycia ;)

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

MoH był fajny ale brzydki i krótki. A multi miał do du.py, dużo gorsze niż w CoD choc w założeniach podobne

Opublikowano

Dobrze, ze Ins napisal, ze wypadl w polowie BO (dla mnie najlepszy singiel od MW w serii) i swietnie sie bawil przy MW2

Swietnie to ja sie bawilem przy Halo Reach, Crysis 2, Killzone 3 i MW1. Jezeli chodzi o MW2 to bawilem sie dobrze, po prostu. Fabula sobie jakas tam byla, fikcja bo fikcja ale misje przynajmniej byly ciekawe. W BO fabula zapowiadala sie ciekawie ale misje byly tak ch.ujowe, ze nie dalem rady ukonczyc. Rozumiemy sie teraz ? ;) Zreszta pogadamy jak skonczyc ta kupe w BF3 ;]

Dobra gra wojenna: akcje z kosmosu, sratatatata i multum wybuchów przez 7 godzin, fabuła i misje bez żadnego tołku, one man army

Zła gra wojenna: żołnierski klimat, misje oparte na faktach, sporo niuansów które docenią miłośnicy militariów, dość realistycznie poprowadzona akcja

:confused:

BF3 na bank nie pasuje do tej drugiej opcji. Bardzo stara sie byc w tej "sratatata" ale mu nie wychodzi przez co jest totalnym balasem ;]

Edytowane przez Ins

Opublikowano

co to znaczy "one man army? " w fpsach gdzie działamy z drużyną (singiel) moze i nie jestesms sami ale gdy widzimy co rusz sceny gdy nasi wojacy stoją o metr od przeciwnika i sie "z nim strzelaja: przez kilka sekund to człowiek woli juz naprawde "łan men armi"

jak wczoraj pisałem - że z tłumem fanów mozna zrobic wszystko. Przykład- Rockstar pokazał "dolara z Gta V " a ludzie na forumku napisali 5 stron analizy tegoż zjawiska.

Kochają? Ubustwiają?

Są w naszych łapkach. Tak to działą :D (demoniczny smiech)

Opublikowano

Biorąc pod uwagę charakter Skyrim to ten obrazek mnie rozwalił :P

skyriminstallsize.jpg

Opublikowano

Bez jaj, świat miał być bardziej zróżnicowany niż w Oblivionie, więc i pamięci powinien zajmować więcej... może będzie na dwóch DVD?

Opublikowano

To jest cała gra zainstalowana na X360. Skyrim jest na jednym DVD.

Opublikowano

To ciekawe jak oni to upchali? 3.8 GB = chyba najmniejsza instalka na x360

Opublikowano

Bardzo możliwe. Swoją drogą to ciekawe jak wiele może zrobić konwersja. Rage 21 Gb - Crysis 2 5.5 Gb

PS. Czekam na GTAV i jego 3 Gb instalkę ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

coś czuje, że scenki będą w subHD jak to było już w Gears of War 3

Opublikowano

To tak z innej beczki ma ktoś może odpalić zdjęcie paragonu na muve.pl?

<szykuje zapas plusów>

Edytowane przez Codename

Opublikowano

Biorąc pod uwagę charakter Skyrim to ten obrazek mnie rozwalił :P

skyriminstallsize.jpg

wow

Burnout Paradise, Borderlands i jeszcze trochę innych gier zajmuje mniej miejsca ale 3.8GB dla Skyrim robi wrażenie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.