Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Zgodze sie do systemu zniszczen, to jeden z wiekszych minusow gry odziwo. W niektorych miejscach powala, ale sa to zamkniete lokacje. Potem jest gorzej. Np. w misji Operacja Łamacz Mieczy, czyli tej pierwszej pokazanej przez EA w momencie jak pojawia sie snajper, zniszczeniu ulega tylko murek za ktorym sa Ci dwaj goscie z RPG. Denerwuje troche to, ze ograniczyli ten model, bo to w koncu Battlefield. Moze na PC jest w pelni aktywowany a na konsolach tak przyblokowany, nie wiem. Jednak troche to denerwuje.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Nie wiem czy to błąd czy może jednorazowy wyskok na święta, ale najnowsze zestawienie preorderów z VGC jest dostępne w pełnym wydaniu (zamiast tylko TOP20). Jak kogoś interesuje to może rzucić okiem.

http://www.vgchartz.com/preorders.php?date=40846

Opublikowano

Możliwe że liczba preorderów przekroczy 5 milionów. Ciekawe co byłoby gdyby nie wyszedł Battlefield.

Ap-ropo Battlefield osiągnął sprzedaż w pierwszym tygodniu 3,5 miliona a wliczając sprzedaż cyfrową na PC to 4miliony. Jestem pewien że dodatkowo na PS3 sprzedaż cyfrowa wyniosła minimum 1 milion.

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Po 8 milionów w pierwszym tygodniu na każdą konsole by było a tak tylko 5-6 XD

Opublikowano

Jestem pewien że dodatkowo na PS3 sprzedaż cyfrowa wyniosła minimum 1 milion.

Tak, tak... :P

Opublikowano
  • Autor

I prawidłowo, bo to zwykły trolling, by nabić sobie wejść. Dziwne, że metacritic dodaje coś takiego do średniej.

Opublikowano

no i mają to co chcieli czyli rozgłos, nie wiem czemu metacritic bierze w ogole takie oceny pod uwage

Opublikowano

Na jakiej zasadzie oni w ogóle wybierają magazyny/serwisy do ocen ? Brali kiedyś pod uwagę jakąś recencję z PL ?

Opublikowano

Metacritic bierze pod uwagę oceny z gry-online.pl.

Opublikowano

I prawidłowo, bo to zwykły trolling, by nabić sobie wejść. Dziwne, że metacritic dodaje coś takiego do średniej.

Nie pierwszy raz coś takiego się zdarza, a wcześniej takiego odzewu nie było.

Opublikowano

Bo Uncharted nie jest grą której można dawać takie oceny w przeciwieństwie do innych.

Opublikowano

Jestem pewien że dodatkowo na PS3 sprzedaż cyfrowa wyniosła minimum 1 milion.

Tak, tak... :P

zapomniał to podzielić przez 5 :woot:

Opublikowano

Bo Uncharted nie jest grą której można dawać takie oceny w przeciwieństwie do innych.

No pewnie, Gears of War 3 na bank zasluguje na 67/100 ...

http://www.gameshark...ar-3-Review.htm

http://www.metacriti.../critic-reviews

Edytowane przez Ins

Opublikowano

MYSZa7- Dlaczego? Każdy ma prawo do własnego gustu. Czasami widać, że recki są zwykłym trollingiem (np. dawanie 1 za grafikę w U3), ale może też być tak, że gra recenzentowi nie podejdzie. Grałem w dużo gier, którym od strony technicznej nie zarzuciłbym za wiele, ale ogólną ocenę wystawiłbym o wiele niższą niż średnia na metacritic.

Edytowane przez Gość

Opublikowano

A wy to tak na serio bierzecie? Dostało sobie U3 5/10 ,zrobiła się afera, stronka nabiła sobie wejścia i tyle...niech sobie koleś ocenia tę grę na 5/10 mnie to totalnie smyra. Po co robić z tego sensację?

Opublikowano

Średnia ma to do siebie, że jest wyliczana ze wszystkich wartości liczbowych panowie ;) Inaczej nie byłaby średnią :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Dobra Panowie, zdaje mi się, że ograałem wszystkie exy co chciałem na klocka. Krótka piłka, będą jeszcze jakieś głośne exy typu Gearsy ?

Wiem o Halo, ale coś jeszcze ?

Jak nie to sprzedaje go za drobne bo mi salon szpeci ta biel :)

edit: jakiś żołnierz ordynus PS3 nie chce kupić za grosze aby sprawdzić Gyrosy (mam nawet 1), Halo (mam nawet trójkę), Alana, Fable itp. ? będziecie mieli lepsze argumenty niż widziane u kolegi lub na YT

Zapomniałem o Wieśku drugim i wy też, do tego czasu będzie dalej szpecił mi salon :)

Opublikowano

A wy to tak na serio bierzecie? Dostało sobie U3 5/10 ,zrobiła się afera, stronka nabiła sobie wejścia i tyle...niech sobie koleś ocenia tę grę na 5/10 mnie to totalnie smyra. Po co robić z tego sensację?

Lol, właśnie nie chodzi o samą recenzję tylko flame jaki ona wywołała.

Opublikowano

Lol, właśnie nie chodzi o samą recenzję tylko flame jaki ona wywołała.

I słusznie bo jak tak można ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.