Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

4/5 z Polygamii blednie przy ocenie z The A.V Club. Zresztą, osobiście bardziej niż nota rozwala mnie sam tekst - praktycznie same z d*py narzekanie oparte na z d*py argumentach (a momentami brakuje jakiejkolwiek argumentacji, vide jęczenie na multiplayer). Szczerze, to po przeczytaniu tej recenzji nie mam absolutnie pomarańczowego pojęcia czemu wyszła taka nota a nie inna. Najczystszy trolling, ewentualnie próba (jak widać udana) narobienia szumu, zwrócenia na siebie uwagi - inaczej tego nazwać się nie da.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

może tamtejsi recenzenci mają płacone za ilość wejść, to by wszystko tłumaczyło

Opublikowano

Grajac na PC na Ultra i ogladajac te porownania nie wyglada to na roznice generacji, ani nawet na to, ze PC bylo wiodaca platforma (mowa o singlu ofkoz). Roznice sa takie jak przy kazdym porcie PCtowym czyli rozdzialka, AA i ilosc FPS'ow.

"We said originally that the PC was the lead SKU of the game, but in mid-production we switched to console as lead platform to make sure we could get all the versions done for release," Troedsson confirmed.

http://www.computerandvideogames.com/324517/battlefield-3-lead-platform-switched-to-consoles-mid-development/

:lol: :lol: :lol:

Opublikowano

Ja już wcześniej mówiłem że lepiej by było jakby w ogóle ta gra na konsole nie wyszła :confused:

Wszystko przez kal of djuti i dzieciarnie.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Grajac na PC na Ultra i ogladajac te porownania nie wyglada to na roznice generacji, ani nawet na to, ze PC bylo wiodaca platforma (mowa o singlu ofkoz). Roznice sa takie jak przy kazdym porcie PCtowym czyli rozdzialka, AA i ilosc FPS'ow.

"We said originally that the PC was the lead SKU of the game, but in mid-production we switched to console as lead platform to make sure we could get all the versions done for release," Troedsson confirmed.

http://www.computera...id-development/

:lol: :lol: :lol:

I zgadzam się.

Różnice teraz między pc a konsolami są powiedzmy "kosmetyczne" w porównaniu do tego co było za czasów ps2.

Bo czy lepsze tekstury i oświetlenie, plus wyższa rozdziałka od razu sugerują różnicę generacji?

To jest różnica:

http://playfront.de/...linter-cell-hd/

kij że porównanie ps2 i ps3 gdzie ps3 odpowiada wersji pctowej, a nie to:

pordd.th.jpg

gdzie różnice są doprawdy kosmetyczne. To samo zresztą co w Bf3

Edytowane przez Jakim

Opublikowano

Ładnie mi Microsoft podupadł teraz. Shackowali mi konto :<

=/

Czyli jednak to nie wina ludzi rozdajacych swoje dane na lewo i prawo. Pytanie teraz czy jest to wina Microsoftu. Jakis czas temu byl wlam na forum EPIC i radzili pozmieniac hasla. Moze ludzie uzywali tych samych loginow i hasel na stronie jak i na XBL. To jest tylko przyklad oczywiscie.

Rozumiem, ze konto odzyskales (bo to nie powinno stanowic problemu). Widze tez, ze standardowo tak jak w innych przypadkach masz nabite achievementy w FIFA 12. Pytanie tylko czy miales karte przypisana albo punkty na koncie ?

Lepiej zeby Microsoft szybko doszedl co sie dzieje i rozwiazal problem bo beda mieli niewesolo ;]

EDIT:

Jestem ciekaw czemu kazdy wlam wyglada tak samo. Koles odzyskuje konto na swojej konsoli, kupuje w ch.uj punktow za pomoca karty kredytowej przypisanej do konsoli, nastepnie wydaje je wszystkie na jakies dodatki do Fify. Moze jakis pracownik EA chce podbic statystyki xD

EDIT:

Poszperalem i sporo ludzi potwierdza moja teorie, tylko ze nie chodzi o EPIC tylko oczywiscie EA:

The breach wasn't at their end though. The hack was on EA's servers not Microsoft's, information was taken from EA's servers not Microsoft's and people have learned a harsh lesson about why they shouldn't use the same password everywhere. What people are expecting Microsoft to do I don't know and why people are seemingly point blank refusing to accept this is in any way EA's fault I don't know.

Mazzeo rejestrowales sie na czyms zwiazanym z EA (forum, Origin itp) z takim samym haslem jakie masz na koncie XBL ?

Nie obrazilbym jakby sie okazalo, ze jest to wina EA i beda musieli wybulic sporo pieniedzy na odszkodowania itp :) Mila zemsta za online passy ;P

Edytowane przez Ins

Opublikowano

No niestety ale miałem dane do origin i do xbl takie same. Nie zdawałem sobie z tego sprawy, bo przecież konto XBL tworzyłem ponad 3 lata temu, a konto Origin ledwie dwa tygodnie temu i akurat musiałem użyć tego samego hasła :F

Tydzień temu ponad wrzucałem w dziale X360 linka do strony z promocją punktów. Sam trochę ich nahapałem. Teraz już ich nie mam :[

Opublikowano

No to chyba wszystko jasne =/

Jak masz konto na Polske to dzwon do supportu, konto zawiesza ci na 25 dni i oddadza punkciki.

Opublikowano

No ale zaraz, przeciez wlam na serwery EA tez na bank nie nalezy do najprostrzych... Niby w jaki sposob ktos sie wlamal, nieznajac ani maila, ani hasla?

Opublikowano

Gówniane zabezpieczenia na serwerach będą wychodziły obecnie co raz częściej. Jeżeli jedna z firm hostingowych w Polsce potrafi trzymać hasła swoich użytkowników w niezakodowanych plikach tekstowych to o czym my rozmawiamy. Tak to już jest jak oszczędza się na rzeczach, które są bardzo istotne a wprowadza się debilne rozwiązania jak Origin.

Edytowane przez Kymel

Opublikowano

Sony właśnie opublikowało swój finansowy raport w którym podała że w poprzednim kwartale dostarczyła do sklepów 3,7 miliona PS3. Tak więc przewaga x360 nad PS3 w ilości sprzedanych konsol wynosi już tylko 2,07 miliona. Zapowiada się że będzie to najlepszy rok PS3. Dodatkowo z danych przedstawionych przez Sony i Nintendo wynika że PS2 ma przewagę nad DS wynoszącą 4,4 miliona. Słabnąca sprzedaż DS powoduje że to PS2 może pozostać najlepiej sprzedającą się konsolą w historii.

X360 shipped - 57.6

PS3 shipped - 55.53

Różnica - 2.07

Capture2.jpg

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Jest szansa że w tym roku PS3 prześcignie X360 w ilości konsol dostarczonych do sklepów. Natomiast jest już pewne że stanie się to w pierwszym kwartale 2012 roku.

http://www.vgchartz....hin-2m-of-x360/

Pod warunkiem, że Microsoft dalej nie zrobi obniżki ceny. PS3 dogania X360 tylko dlatego, że Microsoft na to pozwala. Obecny rok rozliczeniowy z tego co pamiętam przynosi największe od 6 at zyski dla X360.

Opublikowano

Brawa dla Sony, dokonają tego w ostatnim roku generacji :D

xD

Juz widze te zastepy fanbojow Sony mdlejacych ze szczescia i spuszczajacych sie pod tym mega newsem ;P

Opublikowano

Podniecać się nie ma czym, ale warto pamiętać, która konsola ma dłuższy staż na rynku. W tym świetle dogonienie przez PS3 Xboxa360 jakimś osiągnięciem jednak jest.

Opublikowano

Warto tez pamietac, jak wygladaly poprzednie generacje i przez ten pryzmat patrzec na ten wynik (o ile dojdzie do wyprzedzenia w ilosci sprzedazy).

Opublikowano

Podniecać się nie ma czym, ale warto pamiętać, która konsola ma dłuższy staż na rynku. W tym świetle dogonienie przez PS3 Xboxa360 jakimś osiągnięciem jednak jest.

Pomijając fakt, że poprzednik X360 sprzedał się w ilości 24 mln, a poprzednicy PS3 w ilości 250-300 mln :P

Opublikowano

No, sprawiedliwie trzeba przyznać, że Microsoft ładnie się wybił na tej generacji (+ Sony na kilku polach dało d*py, co tylko to wybicie ułatwiło).

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.