Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Trzeba być ostrym wegetarianinem żeby wydawać 220pln na premierowe gry na kĄsolki ;)

No lepiej jak Stonek z torrenta ciągnąć <ok>

Albo na kompie za 5 koła w 3DMarki grać :mocking:

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

No lepiej jak Stonek z torrenta ciągnąć <ok>

Nie kradnę gier. Stać mnie na nie :sorcerer:

Takimi sugestiami mnie obrażasz :(

No czy więcej niż Ty w swych "najlepszych" czasach, to bym dyskutował.

Ja mimo wszystko cały czas trzymam jakiś merytoryczny poziom i każdą moją tezę potrafię poprzeć faktami :sleep:

Edytowane przez Stona

Opublikowano

Z Zelda i gameplayem gier od N nie trolluje. GOTY dla Zeldy jest bankowe.

Opublikowano

Albo na kompie za 5 koła w 3DMarki grać :mocking:

3dmarkami sprawdza się stabilność po OC, drogi kĄsolomaniaku :geek:

na(pipi)iajcie posty, bo mi się w pracy nuuuuuuuuuuuuuudziiiiiiiiiiiiiii :mellow:

Z Zelda i gameplayem gier od N nie trolluje. GOTY dla Zeldy jest bankowe.

Kiedy gra dostaje status GOTY? To zależy od sprzedaży czy od czego?

Opublikowano

Od zayebistosci giery.

Opublikowano

Ta... już widzę jak wszyscy kupują te kompy za 5k, żeby móc cieszyć się taką grafiką.

To że Ciebie nie stać, nie znaczy że inni klepią biedę.

Niby bardzo popierasz faktami swoje teorie, aczkolwiek dopowiadasz sobie bzdury i snujesz dziwne domysły, które nijak mają się do prawdy. Te 5 tysięcy polskich złotych to ja wolę przeznaczyć np. na nowy samochód. Popatrz sam, bo ostro sobie przeczysz - ile musisz dzisiaj wydać na kompa, aby uciągnąć takiego BF3 na Ultra w stalowych 60 fpsach? Chciałbym, żeby w Polsce, było aż tak dobrze, żeby wszyscy mieli taki sprzęt w swoim domu.

Opublikowano

A kto ocenią tę za(pipi)istość? Seriwsy które dostają "bonusy" za przychylne oceny czy jest to jakieś głosowanie internetowe które jest uzależnione od tego, jaka grupa wrzuci pierwsza linka do ankiety na znanym portalu? A może recenzenci najbardziej poczytnych magazynów branżowych? Jak możesz, to rozwiń, bo zawsze mnie ciekawiło dlaczego wszyscy się tak napinają na to GOTY.

Dla mnie GOTY to fajny sposób na zakup gry wraz z dodatkami za fajną cenę ;)

Opublikowano

ja tez tego nie czaje, nawet tego nie sledze.

Nie dziwie sie, ze Czez ostatnio jezdzi tak po uzytkownikach PS3 - wejdzcie do dzialu Xbox 360, temat GOW3, normalna dyskusja, narzekanie, gadki o dodatkach, wchodze w temat Uncharted 3 i co 3 post GOTY, GOTY, "jeszcze nigdy nie widzialem tak zacietej walki o GOTY, jak teraz miedzy Zelda a U3"

Podobne do spuszczania sie na temat ilosci exow ! O E3 jakis czas temu tez nawet nie chce mi sie wspominac.

"telewizor dual view, to teraz Sony wygralo ! WYGRALO WSZYTSKO" Dzihad SONY !

Get a LIFE...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Niby bardzo popierasz faktami swoje teorie, aczkolwiek dopowiadasz sobie bzdury i snujesz dziwne domysły, które nijak mają się do prawdy. Te 5 tysięcy polskich złotych

No i teraz popatrz, drogi Łinerze. Kto tutaj sobie dopowiada bzdury? Prześledź moje posty, gdzie JA napisałem o 5 tysiącach? Gdzie JA napisałem że tyle wydałem? Gdzie JA napisałem że w Naszym BIEDNYM kraju KAŻDEGO na to stać? Wydaje mi się, że z nas dwóch to TY sobie dopowiadasz różne pierdoły żeby poczuć się lepiej. Twoja sprawa, z tym że nie pozwolę sobie żadnemu facetowi nic do ust wtykać, więc następnym razem zanim mi coś zarzucisz, sprawdź czy nie robisz z siebie ... :hi:

Edytowane przez Stona

Opublikowano

Stona, odinstaluj sobie Origina, bo Cię śledzą :P

Nie przeszkadza mi to. Jakoś tak pod tym względem mam dziwnie spokojne podejście do tworu EA. Choć sam w sobie twór ów jest chamskim spajłarem.

Opublikowano

ja je.bie , fanboje z obu stron sa tacy żałośni.... stare chłopy a kłócą sie o to na który kawałęk plastiku (konsola) sa lepsze gry obrazajac sie przy tym i plujac jadem

postronne osoby to czasem widza i robia sie fama, dlatego czasem wstyd powiedziec lasce, ze lubisz gry bo sie kojarzy to z takimi palantami

goty sroty, niech sobie kazdy wybierze swoje GOTy jakie mus ie podoba , wolny kraj

Opublikowano

Wstydzisz się tego, że grasz?! Co z Ciebie za kĄsolomaniak? :shok:

Opublikowano

Śmieszna jest ta napinka na GOTY. Jakiś dziennikarz powie mi w jaką grę muszę zagrać :) Pożyczyłem od kumpla RDR, po 10 sekundach wyłączyłem, bo widziałem, że gra nie dla mnie, ale GOTY :D

Każdy na swojej półce widzi jakie miał w danym roku priorytety.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Stona wiem do czego służą 3DMarki, ale był okres w moim życiu kiedy miałem pierdołca na punkcie mocnych komputerów, wydawałem dużo kasy niekiedy ponad 5 koła a i tak grałem na konsoli. Do internetu służy mi laptop. A ten MOCNY KOMP służył mi właśnie do programów sprawdzających wydajność i stabilność. Niestety tym się jarałem, bo grać nie bardzo było w co. Na szczęście zmądrzałem i wydaje kasę na m.in. gry, a nie kolejne graty do pieca i tak w nieskończoność.

Jeszcze jedno, nie jeden konsolomaniak może pozwolić sobie na lepszy sprzęt niż ten twój razem z tymi słuchawkami zTP :blum2:

Fail.

Edytowane przez Hipolos

Opublikowano

Stona wiem do czego służą 3DMarki, ale był okres w moim życiu kiedy miałem pierdołca na punkcie mocnych komputerów, wydawałem dużo kasy niekiedy ponad 5 koła a i tak grałem na konsoli. Do internetu służył mi laptop. A ten MOCNY KOMP służył mi właśnie do programów sprawdzających wydajność i stabilność. Niestety tym się jarałem, bo grać nie bardzo było w co. Na szczęście zmądrzałem i wydaje kasę na m.n. gry, a nie kolejne graty do pieca i tak w nieskończoność.

Jeszcze jedno, nie jeden konsolomaniak może pozwolić sobie na lepszy sprzęt niż ten twój razem z tymi słuchawkami zTP :blum2:

Fail.

No ale to już sprawa Twojej psychiki, że wydawałeś kasę na NIEPOTRZEBNY dla Ciebie sprzęt. Każdy ma w życiu swoje priorytety i zainteresowania. Nikt mi nie będzie mówił na co mam wydawać SWOJE pieniądze, bo (pipi) mu do tego. Tak samo nikt mi nie będzie mówił ILE wydałem , bo sam chyba wiem lepiej.

Oj, nie twierdzę że jestem drugim Wojciechowskim czy innym Solorzem który zarabia miliardy. Mam świadomość że wuchta wiary zarabia x razy więcej niż ja. Spoko, mi to nie przeszkadza. Na ogół jednak o kompach za 5tysięcy mówią osoby które:

-nie mają pojęcia o branży

-mają kompy za 1500pln na których odpalić mogą pasjansa

-grają na piratach albo składkach

-chodzą do gimnazjum

Tak to widzę. Uogólniając ;)

Opublikowano

Stona wiem do czego służą 3DMarki, ale był okres w moim życiu kiedy miałem pierdołca na punkcie mocnych komputerów, wydawałem dużo kasy niekiedy ponad 5 koła a i tak grałem na konsoli. Do internetu służył mi laptop. A ten MOCNY KOMP służył mi właśnie do programów sprawdzających wydajność i stabilność. Niestety tym się jarałem, bo grać nie bardzo było w co. Na szczęście zmądrzałem i wydaje kasę na m.n. gry, a nie kolejne graty do pieca i tak w nieskończoność.

Fail.

No ale to już sprawa Twojej psychiki, że wydawałeś kasę na NIEPOTRZEBNY dla Ciebie sprzęt. Każdy ma w życiu swoje priorytety i zainteresowania. Nikt mi nie będzie mówił na co mam wydawać SWOJE pieniądze, bo (pipi) mu do tego. Tak samo nikt mi nie będzie mówił ILE wydałem , bo sam chyba wiem lepiej.

Oj, nie twierdzę że jestem drugim Wojciechowskim czy innym Solorzem który zarabia miliardy. Mam świadomość że wuchta wiary zarabia x razy więcej niż ja. Spoko, mi to nie przeszkadza. Na ogół jednak o kompach za 5tysięcy mówią osoby które:

-nie mają pojęcia o branży

-mają kompy za 1500pln na których odpalić mogą pasjansa

-grają na piratach albo składkach

-chodzą do gimnazjum

Tak to widzę. Uogólniając ;)

Miał służyć do gier, których niestety zabrakło.

Opublikowano

No więc widocznie nie ogarnąłeś tematu, skoro zabrakło Ci gier.

Ja tam mam w co grać. W sumie to nawet mam trochę za dużo tych gier, bo kupuję "na zapas" na różnych promocjach. Skoro Ciebie interesowały kĄsolowe tytuły, a ładowałeś kasę w PC, to sorry ale fail.

To tak, jak bym kupił sobie jakiegoś SUVa i ładując w niego kasę chciałbym zrobić sportowy wózek. Mija się to z celem.

Opublikowano

przestańcie (pipi)ić o PC w tym temacie koło (pipi)a mi one latają ogólnie.

Opublikowano

No więc widocznie nie ogarnąłeś tematu, skoro zabrakło Ci gier.

Ja tam mam w co grać. W sumie to nawet mam trochę za dużo tych gier, bo kupuję "na zapas" na różnych promocjach. Skoro Ciebie interesowały kĄsolowe tytuły, a ładowałeś kasę w PC, to sorry ale fail.

To tak, jak bym kupił sobie jakiegoś SUVa i ładując w niego kasę chciałbym zrobić sportowy wózek. Mija się to z celem.

Tak nie ogarniałem tego tematu (m.in.brak cierpliwości) , jako że sam grasz na PC,powinieneś wiedzieć co mam na myśli, i tym samym darujmy sobie ten temat.

Opublikowano

To nie czytaj, bo przy takim podejściu Ci żyłka pęknie ;)

@Hipolos

Nie wiem co ma cierpliwość do tego ale spoko. Dopisuję sobie kolejny krzyżyk przy zwycięstwach w potyczkach z kĄsolomaniakami ;)

Opublikowano

5k za kompa to oczywiście wyolbrzymianie, ale przyznasz chyba, że jakbyś kupił PC za 1700zł 5 lat temu to teraz byś się nim raczej nie chwalił i nie ściagałbyś nowości na steamie? Dla mnie różnica w upgradowaniu pieca może się wyrównać jak ktoś kupuje bardzo dużo gier. Różnica w cenie PC - konsola potrafi być olbrzymia. Problem tylko w tym, że dla mnie zbyt dużo dobrych produkcji omija PC albo pojawia się na nim z dużym opóźnieniem. Tą platformę trzyma przy życiu Blizzard, MMORPG i biblioteka klasyków (Fallout, Baldurs itd)

Opublikowano

To nie czytaj, bo przy takim podejściu Ci żyłka pęknie ;)

@Hipolos

Nie wiem co ma cierpliwość do tego ale spoko. Dopisuję sobie kolejny krzyżyk przy zwycięstwach w potyczkach z kĄsolomaniakami ;)

Krzyżyk? Zwycięstwa? Myślałem że jesteś mądrzejszy. A krzyżyki to postaw sobie nawet dwa, może lepiej będziesz spał.Słaby jest? :rofl2:

I nie jestem konsolomaniakiem, tylko w życiu wybieram to co najlepsze.

Edytowane przez Hipolos

Opublikowano

Mysl to nie boli Hipolos. (pipi)a, kiedys wieksza kumacja byla na tym forum :/

Opublikowano

5k za kompa to oczywiście wyolbrzymianie, ale przyznasz chyba, że jakbyś kupił PC za 1700zł 5 lat temu to teraz byś się nim raczej nie chwalił i nie ściagałbyś nowości na steamie? Dla mnie różnica w upgradowaniu pieca może się wyrównać jak ktoś kupuje bardzo dużo gier. Różnica w cenie PC - konsola potrafi być olbrzymia. Problem tylko w tym, że dla mnie zbyt dużo dobrych produkcji omija PC albo pojawia się na nim z dużym opóźnieniem. Tą platformę trzyma przy życiu Blizzard, MMORPG i biblioteka klasyków (Fallout, Baldurs itd)

Wiadomo że bym nie pograł.

Różnica się wyrównuje. Gry za 200 vs gry za 70 [uogólniając, bo BF3 kupiłem np za 124pln].

Wszystko zależy w co lubisz grać. Ja w gry Blizza nie gram [może DIII to zmieni, zobaczymy] , w MMORPG nie gram, w klasyki grywam raz na ruski rok [jak jest promocja na GOGu] , a mimo to mam w co grać i nie w(pipi)iam się że Batman wychodzi miesiąc później [bo mam BF3]. Serio, wszystko zależy od podejścia. Ja się nie napalam na każdą nowość, bo i tak nie mam czasu żeby ją ograć. I po raz kolejny powtórzę, że nie mam nic przeciwko kĄsolom, po prostu nie lubię (pipi)enia o rynku PC jak o zombiaku żywiącym się simsami i WOWem. Mi pasuje granie na PieCu, a nie podchodzi mi granie na kĄsolach [fpsy padem :bad: ] i jakoś potrafię z tym żyć.

Części z Was pasuje granie na kĄsoli, nie pasuje granie na PieCu ale nie potrafi przeżyć faktu że ktoś ma inne zdanie i nie potrafi grać w BF3 w rozdziałce 320x240 na padzie i udawać że ewrythin is orajt ;)

@Hipolis

Trolololo , kolejny złapany w sidła :whistling:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.