Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano
Kiedy gra dostaje status GOTY? To zależy od sprzedaży czy od czego?

Od tego czy gra jest na plejstejszyn i czy nazywa się Uncharted xD

Jarania się Zeldą nie rozumiem, przecież to manga jakaś :F Biegasz sobie rycerzykiem w zielonym kapturku i na(pipi)iasz jakieś grzy.bki <ok>

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 261 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Lepiej jarac sie Zelda niz Crapperfieldem ;]

Opublikowano

M: to zagraj kilka h i zrozumiesz ;]

Mi sie single B3 podobal bardziej niz COD z jego akcjami z dupy. (pipi)a, nawet bardziej niz singiel gearsow xD

Edytowane przez Czez

Opublikowano

Ale co za różnica czym biegasz?

Jak masz wyobraźnię [ostatnio towar deficytowy] i odpowiada Ci klimat to nie widzę problemu żeby biegać skrzatem w zielonym kubraku i zabijać ślimaki.

@Jaczes

Weź Ty w końcu ogarnij że B3 =/= BF3 . Beskitu.

Edytowane przez Stona

Opublikowano

Nie, bo zacznie sie od rozrozniania B3 od BF3, a skonczy na fapowaniu do kart graficznych i xwy CyberJaczes.

Opublikowano

Mysl to nie boli Hipolos. (pipi)a, kiedys wieksza kumacja byla na tym forum :confused:

Staram się, i wiem że nie boli. Ale jak byś mógł jaśniej bo nie kumam.

Opublikowano

Stona jak Cie proszę, nie odwracaj kota ogonem i nie snuj dziwnych dywagacji tylko przyznaj, że aby cieszyć się tymi fajerwerkami w BF3 trzeba mieć porządną maszynę. Właśnie taką za 5k. Co to za przyjemność grać na najwyższych ustawieniach graficznych, gdy komputer mocno się poci i po prostu nie wyrabia z animacją, powodując spadki płynności. Tak mocno napieprzasz się z grających w tę grę na konsoli, a sam jestem ciekaw na jakich ustawieniach odpalasz ją u siebie (tak, aby grać w maksymalnej płynności).

Dla ścisłości ogarnij to: http://pclab.pl/news47512.html

Opublikowano

Hipo: Stona to troll. Tak jak ja i paru innych jawnie sie do tego przyznajacych userow ;]

Edytowane przez Czez

Opublikowano

LeśnyCzez :D

Co jest kĄsolomaniaki, tematy się Wam skończyły ? :<

Stona jak Cie proszę, nie odwracaj kota ogonem i nie snuj dziwnych dywagacji tylko przyznaj, że aby cieszyć się tymi fajerwerkami w BF3 trzeba mieć porządną maszynę. Właśnie taką za 5k. Co to za przyjemność grać na najwyższych ustawieniach graficznych, gdy komputer mocno się poci i po prostu nie wyrabia z animacją, powodując spadki płynności. Tak mocno napieprzasz się z grających w tę grę na konsoli, a sam jestem ciekaw na jakich ustawieniach odpalasz ją u siebie (tak, aby grać w maksymalnej płynności).

Dla ścisłości ogarnij to: http://pclab.pl/news47512.html

Wszystko na high w 1680x1050 . 45-60 fps. Zawsze. Więcej nie będzie, bo mam vsync.

Nie zapłaciłem za kompa 5k.

I tak, przyznaję że żeby cieszyć się płynną i ładną grafą w BF3 trzeba mieć porządnego kompa.

Nie widzę tutaj żadnych sprzeczności czy odwracania kota ogonem.

Opublikowano

Wszystko na high w 1680x1050 . 45-60 fps. Zawsze. Więcej nie będzie, bo mam vsync.

No niestety to nie możesz sie pocieszyć pełną jakością BFa

Bo do Ultra w 1080p z AA w 60fpsach to tu daleko xD

Opublikowano

Jezu, nie wierzę w to co widzę, ktoś tu broni Zeldę <serce mu rośnie>

<3

Jarania się Zeldą nie rozumiem, przecież to manga jakaś :F Biegasz sobie rycerzykiem w zielonym kapturku i na(pipi)iasz jakieś grzy.bki <ok>

;( ;(

Edytowane przez Figaro

Opublikowano

Po czym wnosisz? Bo ja śmiem twierdzić że dużej różnicy nie ma miedzy high a ultra. Sprawdzałem.

1080p niestety nie sprawdzę, bo mam monitor 1680x1050 :<

Opublikowano

Po czym wnosisz? Bo ja śmiem twierdzić że dużej różnicy nie ma miedzy high a ultra. Sprawdzałem.

No to coś jak to że "nie ma róznicy między kĄsolami a PC" ;)

Opublikowano

bo mam monitor 1680x1050 :<

Khem tyle pierd.olenia o grafice, a na monitorze grasz ? Ile to ma cali ?

Opublikowano

Wiadomo, jeśli ktoś lubi kisiel zamiast tekstur, 24 pamperki zamiast 64 i padziora zamiast mychy ;)

Każdy ma jakiegoś bzika, każdy jakieś hobby ma, jeden gra w to na PeCecie , drugi się z kĄsolą sra - na melodię znanego przeboju fasolek - każdy ma jakiegoś bzika :D

ahahahahahha, (pipi)łem

Opublikowano

Max 20 :D

Opublikowano

Ja wiem, ze do multi to lepiej ale pytam powaznie ...

Opublikowano

Ja wiem, ze do multi to lepiej ale pytam powaznie ...

22'

Nie wyobrażam sobie grania na TV.

Gdybym sobie wyobrażał to bym sobie kupił pewnie ;)

Edytowane przez Stona

Opublikowano

No jezeli nie wyobrazasz sobie grania na TV to musisz miec monitor CRT ;] No chyba, ze masz jakis fancy model LCD.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

22' CRT ? To byłoby coś pięknego. Niestety, to tylko LCD na TNF.

Mam go metr od pyska, więc jest akurat. Większego bym nie ogarnął, mniejszy byłby za mały.

Opublikowano

No jezeli chodzi o multi to spoko, rozumiem. Ale majac porzadnego kompa i grac na czyms takim w singlowe tytuly to zbrodnia przeciw ludzkosci ;]

Edytowane przez Ins

Opublikowano

To nie zbrodnia to jedyna dobra droga :D

Opublikowano

Hmmm, nie gram singla w prawie nic :)

Ostatni singiel to Just Cause 2 i fakt, to by było fajne na czymś wielkim no ale i tak gra się przyjemnie. Grywam praktycznie tylko w tytuły multi.

Taki ze mnie MULTI drań i dobrze mi z tym bez dwóch zdań :D

Opublikowano

Skoro była mowa o GOTY, to ogłoszono nominacje do tej nagrody na VGA: Batman Arkham City, Portal 2, Skyrim, Uncharted 3 i Zelda.

Spoko, że Skyrim i Zelda nie miały jeszcze premiery ;) Poza tym będzie coś nowego z Alana Wake, i nowa gra od Bioware.

Opublikowano

Haha, pamiętam jak rok temu wszyscy czekali na VGA jak na kolejne E3, Geoff Keighley z gametrailers trollował wszystkich na twitterze że tyle nowych zapowiedzi było a wyszło g.ówno którego nie odratował nawet Barney z HIMYM :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.