Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

No, ze nie bedzie apteczek to ja bym sie za chvja nie spodziewal :|

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

taaaaaaa ten mityczny Steam. Tam schodzą gigantyczne ilości bo...są gigantyczne promocje. Ale dla wydawcy dziwnym trafem to nie jest tak super jak mu zejdzie 300 tys gry w cenie 3 dolców gdy na konsole poszło 2 mln w cenie 60 dol. Czysta kalkulacja a potwierdza to rzeczywistośc - wyd traktują pc jak 5 koło u wozu.

Liczac, ze odpada wiekszosc posrednikow (zostaje tylko Steam) to praktycznie cala kasa zostaje u wydawcy. Dokladnych danych nie ma, wiadomo, ale na logike mozna przyjac, ze sprzedawanie gierki za 20-30$ na Steamie przynosi takie same zyski jak sprzedawanie w pudelku za 60$. No, ale to pewnie wiesz bo pewnie "branza podsumowala".

Ciekawe, ze przywulujesz CD Action a nie widzisz, ze kazda duza strona internetowa ma rowniez dzial poswiecony gierkom na PC. Albo w ogole serwisy poswiecone tylko tej platformie. No, ale pewnie tez polaczki tylko czytają.

Opublikowano

StĄna idź grać w tego bf3 a nie trujesz temat jakimis PC, aż słabo sie robi od tych lamentów

Opublikowano

Zmienie temat: wymiana ognia w Uncharted 3 to jedna wielka zenada. Swietny tytul ale strzelanie jest tak popsute, ze glowa mala. Nie dosc, ze jest spore opoznienie to jeszcze jak robi sie skosy to nie wchodza tak jak trzeba. Ktos na NeoGafie zrobil pogladawy rysunek (troche przesadzony, ale tak sie wlasnie czuje jak celuje w tej grze :

24dlabr.jpg

Edytowane przez Ins

Opublikowano

StĄna idź grać w tego bf3 a nie trujesz temat jakimis PC, aż słabo sie robi od tych lamentów

Mersi, jeszcze Cię rodzice nie nauczyli pisać poprawnie mojego nicka? Smutne.

I nie troluję, ja w dyskusji przedstawiam argumenty. To Wy rzucacie jakimiś wydumanymi frazesami.

Opublikowano

GOTY!

Kolejny ex na PS3!

http://www.youtube.com/watch?v=RPClAUGj4S4

U zoltkow pewnie sie sprzeda rewelacyjnie, wiec jak pisal Voytec (albo Orson:) trzeba brac to pod uwage!

sorry chlopaki, ale Sony wygralo ta generacje, ilosc exclusivow jest teraz wrecz niepoliczalna, plus GOTY!!! I mozecie sie schowac, ze swoim smiesznym zydboxem z dwoma grami na krzyz!

Dzihad Sony!

Edytowane przez easye

Opublikowano

Zmienie temat: wymiana ognia w Uncharted 3 to jedna wielka zenada. Swietny tytul ale strzelanie jest tak popsute, ze glowa mala. Nie dosc, ze jest spore opoznienie to jeszcze jak robi sie skosy to nie wchodza tak jak trzeba. Ktos na NeoGafie zrobil pogladawy rysunek (troche przesadzony, ale tak sie wlasnie czuje jak celuje w tej grze :

24dlabr.jpg

Nie wiem czy grałeś w U3, ja właśnie jestem w trakcie to skrobnę coś o strzelaniu. Wymiany ognia w trójce zmieniły się diametralnie. Gram na Hard. Jak w 1 i 2 wystarczyło zająć w większości dobrą pozycję i walić spokojnie tak tu praktycznie nie ma takich możliwości.

Przeciwnicy flankują zachodzą, my musimy ciągle zapierdalać, a walki wręcz często jest o wiele więcej niż strzelania, więc jakieś marne suchary, że U3 jest słabą strzelanką można włożyć w bajki.

Naprawdę nie rozumiem tego czepiania na siłe do U3. Z tym strzelaniem to tak jakby ktoś lamentował że w Gearsach 3 nie można skakać albo nie ma eksploracji lub żadnych zagadek. Graj urywa dupę i nie ma co z tym polemizować :)

Apropo zagadek w U3 jest ich całkiem sporo. Wczoraj na dwóch zaciąłem sie po 15-20 min... :)

edit: fuck żeby zrobić taką analizę trajektorii kul to trzeba być konsolowym nerdem, szczególnie czepiać się tego w grze action-adventure (proszę nie mylić z shooterm TPP ala Gearsy) i na siłę obrzydzać sobie świetne gry

Edytowane przez balon1984

Opublikowano

Czy tylko ja nie rozumiem tego rysunku ? :P Że niby kule nie idą po linii prostej ?

Opublikowano

Jaka bzdura, różne brednie tu czytam, ale ten wykres to na pewno top topów, ehhh :)

Opublikowano

Właśnie przeglądam gazetkę Saturna i jest tam nowa wersja PSP. Nie wiem na jakiej zasadzie te ceny przeliczają, że kosztuje prawie tyle co stare PSP, a przecież w $ jest tańsze o połowę.

Opublikowano

Na neogafie poleciała informacja że "Sony announced today that it will be reducing the activation count from five to two". Czyli koniec ze składkami w 5 osób. Najwyrażniej zaczęło im to przeszkadzać.

Opublikowano

Po prostu dopiero po 5 latach doszli do tego jak uprościć odzyskiwanie licencji :P

Going along with this change, Sony will be making the process of deactivating games simpler. Previously, you could only activate and deactivate games on the PS3 or PSP. Sony will be opening a PlayStation Network account management website, and you'll now be able to handle your rights there.

Opublikowano

balon1984:

No przeciez nie pisalbym, ze popsuto sterowanie gdybym nie gral w Uncharted 3 - jestem w 12 rozdziale i dzis bede konczyc gre.

Tak przeciwnicy bardziej kombinuja i to swietna sprawa, ale co z tego skoro celowanie jest s(pipi)e wzgledem poprzedniej czesci (skosy i dwa razy wiekszy lag) ... To jest jakis dziwny blad bo w multi on nie wystepuje. Czesc ludzi tego nie zauwaza, ale to nie oznacza ze problem nie istnieje. Sprawdz zachodnie fora to przejrzysz na oczy. To jest tak samo jak lagiem w TV, albo spadkami frameratu - lwia czesc osob tego w ogole nie widzi (farciarze), ale jednoczesnie wiele osob ma z tym problem.

Spora czesc tej gry stanowi wymiana ognia, wiec mam sie nie czepiac bo jest to action-adventure ? Litosci. Najlepiej pisac GOTY GOTY GOTY, bo inaczej sonowska brac sie oburzy.

Donsterydo:

No ja na poczatku tego obrazka tez nie rozumialem ;] Gdy probujesz robic skosy podczas celowania (L1) to nigdy nie wychodzi tak jak powinno, np chcesz celowac lewo-gora pod katem 45 stopni, a tu ch.uj, 30. Baaaardzo upierdliwe. Wprawdzie da sie kazdego zalatwic bez problemu, ale jest to albo specjalnie mega sztuczne utrudnienie, albo Naughty Dog dalo ciala

Tak swoja droga widac, ze gra potrzebuje troche szlifow, od czasu jakies bugi sie pojawiaja, teksturka sie dogra nie na czas, w cut-scenkach otoczenie czasem tak ssie ze az czlowiek nie moze uwierzyc w to co widzi - chyba im zabraklo czasu.

EDIT:

Problem opisany na oficjalnym forum:

http://forums.naught...-L1/td-p/607411

NeoGaf:

http://www.neogaf.co...ad.php?t=450689

A tu filmik z porowaniem laga w U3 i U2:

No ale to klamstwo, bzdura i czepianie sie. GOTY KRWA !!!

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Rychło w czas.

Opublikowano

Mowilem, ze Sony nie likwiduje skladek bo po prostu nie ma alternatywy, ale nieeee przeciez to niemozliwe, to jest z zyskiem dla wydawcow i w ogole cud miod xD

Opublikowano

GOTY!

Kolejny ex na PS3!

http://www.youtube.com/watch?v=RPClAUGj4S4

U zoltkow pewnie sie sprzeda rewelacyjnie, wiec jak pisal Voytec (albo Orson:) trzeba brac to pod uwage!

sorry chlopaki, ale Sony wygralo ta generacje, ilosc exclusivow jest teraz wrecz niepoliczalna, plus GOTY!!! I mozecie sie schowac, ze swoim smiesznym zydboxem z dwoma grami na krzyz!

Dzihad Sony!

Dude, ale to gra przeglądarkowa, na której wybiera się któregoś zawodnika i wszystko dzieje się losowo. Więc gratuluję wiedzy.

Opublikowano

Dude, ale to jest console wars i beka jest wskazana. Gratuluje kija w d.upie.

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Beka ma być jak sama nazwa wskazuje zabawna, a to ani śmieszne ani sensowne. Trollowanie Czeza JEST zabawne easye już nie :(

Opublikowano

- POPATRZCIE NA TO, JAKI GÓ.WNIANY EX NA PS3 HEHEHE, TERAZ SONYBOTY BEDOM SIEM SPÓSZCZAĆ HEHEHEHE, HEHEH, FRAJERZY MOGLI PRZEZ KILKA LAT KUPOWAĆ ZA GROSZE GRY NA PSN HEEHEH LAMY HEHEH

- Dude, ale to gra przeglądarkowa, na której wybiera się któregoś zawodnika i wszystko dzieje się losowo. Więc gratuluję wiedzy.

- DUDE, ALE TO DLA BEKI XD GRATULUJE KIJA W (pipi)E, HEHE TYPOWY SONYBOT, ZADNYCH ARGUMENTÓW

Opublikowano

Ja pier.. jaka patologia. Dla mnie gametrade nie istnieje od kiedy wych*jał mnie typ na 40 zł za Soul Calibur 4. a tak juz przy okazji.... czemu to nie ma "tanich" MSP na allegro ? :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.