Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Nie wiem czy to prawda ale ponoć Microsoft również wziął się za to i tanie MSP zniknęły na zawsze.

Niektórzy podobno po korzystaniu z tej opcji tracili swoje całe konta, ale nie wiem czy to prawda.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Haha wlasnie do mnie doszlo, ze moje gry na dysku zyskaja na wartosci, trzeba tylko poczekac jak to wejdzie w zycie. Mialem zamiar w ten weekend wystawic PS3 na Allegro :)

Edytowane przez Ins

Opublikowano

No cóż, kto kupił BF 3 za 1/5 ceny ten ma, podobnie jak Fifę i inne. Tego na Xboxie nigdy nie było i nigdy nie będzie.

W gadki o 1/10 ceny nie wierzcie, bo to bzdura i nawet nie chciało mi się komentować, wiadomo że kupowanie MSP na allegro pochodzi z kradzionych kart kredytowych i tylko idiota może łudzić się że "pieniądze robią się same". Zresztą o tym głośno nawet na forach xboxowych, pisano o tym na Polygamii i w innych serwisach, a MS banuje takie konta. W przypadku PS 3 nie trzeba brać udziału w paserstwie i praniu brudnych pieniędzy, wszystko to w ramach możliwości technicznych - zresztą wszystko zostało powiedziane w temacie o składkach. Zresztą co ja będę mówił. Składki na Xboxie? Haha, wpisałem w google i wyszło TAK (pwned) .

Ale bądźmy dobrej myśli, ps3site nie podało źródeł żadnych, więc to może być plotka lub celowy zabieg od Sony by zwiększyć sprzedaż cyfrową ;)

PS. Ins, mam znajomego który ma ponton na sprzedaż. Dać Ci namiary? Skoro sprzedajesz PS 3, to pewnie ponton może Ci się przydać :)

Opublikowano

Podobno tanie MSP pochodziły z akcji promocyjnych na stronach WWW M$ w Azji

Ja pier.. jaka patologia. Dla mnie gametrade nie istnieje od kiedy wych*jał mnie typ na 40 zł za Soul Calibur 4. a tak juz przy okazji.... czemu to nie ma "tanich" MSP na allegro ? :D

Oooo faktycznie nic nie ma. Ale to musiało się stać jakoś niedawno. / EDYTA: Ale na DHGATE są. Dziwne.

Tak Mendrek wybielaj się dalej, może Ci z 5 l wybielacza wysłać :) ?

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Nie odpowiadac trollowi :) Medrek zacial sie bo mu skladki likwiduja, a tyle sie naprodukowal wczesniej na ten temat xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Raczej bawiły mnie radosne podskoki "frustru frustru moja pupa" xbojów którzy mieli gula przez 5 lat z powodu składek i próbowali oskarżać użytkowników PS 3 od złodziei i tak dalej :D

Donsterydo: tak, promocyjnie pan Hung Han Hong ukradł trochę kasy z czyiś kont i kupił MSP, faktycznie promocja :D :D :D Ale oczywiście bany za to od MS skoro ktoś używa tanich MSP od MS... oh, przepraszam to racjonalne przecież!

Enkidou: no to szkoda trochę, ale może przez to gry na PSN stanieją :)

On topic: http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,10587803,Battlefield_3_nie_zawojowal_Xbox_Live.html

Opublikowano

Nie dostawalo sie banow za uzywanie kont z lewymi puntkami - zrozum to w koncu bo jak zwykle p.ierdlolisz jak potluczony.

Caly czas smiac mi sie chce z tych wielkich obroncow skladek, tyle sie ostatnio naprodukowali w specjalnie zalozonym do tego temacie, a tu taki psikus xD

Opublikowano

Nigdy nie kupiłem tanich MSP i krytykowałem je tak samo jak składki.

Odejdź lepiej od kompa i wywal z domu wybielacz bo już Ci się nie przyda.

I dokształć się bardziej, bo nikt banów za tanie MSP nie dostawał. Były blokowane same konta z nabitymi punktami, ten kto ich używał na swojej konsoli nie ponosił żadnych konsekwencji.

Opublikowano

Fajnie by było jakby pokazali statystyki zakupów na PSN przed i po likwidacji składek;D

Opublikowano
No cóż, kto kupił BF 3 za 1/5 ceny ten ma, podobnie jak Fifę i inne. Tego na Xboxie nigdy nie było i nigdy nie będzie.

W gadki o 1/10 ceny nie wierzcie, bo to bzdura i nawet nie chciało mi się komentować, wiadomo że kupowanie MSP na allegro pochodzi z kradzionych kart kredytowych i tylko idiota może łudzić się że "pieniądze robią się same". Zresztą o tym głośno nawet na forach xboxowych, pisano o tym na Polygamii i w innych serwisach, a MS banuje takie konta. W przypadku PS 3 nie trzeba brać udziału w paserstwie i praniu brudnych pieniędzy, wszystko to w ramach możliwości technicznych - zresztą wszystko zostało powiedziane w temacie o składkach. Zresztą co ja będę mówił. Składki na Xboxie? Haha, wpisałem w google i wyszło TAK (pwned) .

Ale bądźmy dobrej myśli, ps3site nie podało źródeł żadnych, więc to może być plotka lub celowy zabieg od Sony by zwiększyć sprzedaż cyfrową ;)

Powiedz mi jedno: o ch.uj ci chodzi? Bo ja kompletnie nie rozumiem.

Opublikowano

Pewnie ludzie teraz mysla, ze jak nie bedzie juz skladek to ceny poleca w dol, bo jak powszechnie wiadomo, ceby byly specjalnie wygorowane ze wzgledu na skladki xD

Dla niektorych to bedzie bolesne zderzenie z rzeczywistoscia ;P

Opublikowano

Beka trwa nadal. Powiedz Mendrek o co kaman z tym linkiem :D

Opublikowano
Raczej bawiły mnie radosne podskoki "frustru frustru moja pupa" xbojów którzy mieli gula przez 5 lat z powodu składek i próbowali oskarżać użytkowników PS 3 od złodziei i tak dalej :D

Myślę że większy butthurt mieli posiadacze PS3, latami "frustru frustru" o verbatimy i piratów z Xboxa jednocześnie gloryfikując swoją nieshackowaną konsolę.

Pewnie ludzie teraz mysla, ze jak nie bedzie juz skladek to ceny poleca w dol, bo jak powszechnie wiadomo, ceby byly specjalnie wygorowane ze wzgledu na skladki xD

Dla niektorych to bedzie bolesne zderzenie z rzeczywistoscia ;P

Najlepszy to był litwin który, cytuje "pracuje w branży i wiem jaki jest koszt marży, transportu etc, dlatego uważam że BF3 jest właśnie wart 50zł"

Opublikowano

Ja tylko powiem tak. Ludzie zagłosują za lub przeciw swoimi portfelami i wtedy zobaczymy co zrobi Sony :)

Mazzeo tekst o verbatimach i przestępstwie jako argumentem za xboxem przemilczę, każdy rozsądny zrobi tak samo.

Opublikowano

Mazzeos, gdzie wyczytales informacje, ze MS wzial sie za punkty? Masz jakiegos linka?

Opublikowano

Mazzeos, gdzie wyczytales informacje, ze MS wzial sie za punkty? Masz jakiegos linka?

Na DHgate są, na Allegro nie ma. Może to inicjatywa polskiego oddziału Microsoftu.

Opublikowano
Mazzeo tekst o verbatimach i przestępstwie jako argumentem za xboxem przemilczę, każdy rozsądny zrobi tak samo.

Ja też przemilczę, bo nie rozumiesz co czytasz :)

Nie dam ci linka, ale kiedy wczoraj zgłaszałem na infolinii MS że ktoś mi się wyebał na konto i ukradł punkty to chwilę pogadałem z konsultantem o tej całej "aferze z FIFA 12". Mówił że jest to dość powszechny problem i razem z EA ustalają źródło przecieku i źródło hackingu. Spytałem przy okazji co się dzieje z tymi tanimi punktami na allegro, jak to działa i czemu nagle to wyblakło, powiedział że tym też się zajmują od jakiegoś czasu bo to również dla nich spory problem.

Skoro na allegro od jakiegoś czasu nie ma takich ofert to znaczy że jednak coś robią.

Opublikowano

Heh, to pewnie zaraz znikna aukcje z kontami. Rozmawialem tez z jednym dostawca i twierdzi, ze na dhgate zostaly same konta z kradzionych kart i za takie punkty moga poleciec bany.

Jak dla mnie szkoda, wolalem kupowac te punkty, niz placic producentom gier za dodatki, ktore sa na plycie...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Tak sobie myślę, że jak będzie można dezaktywować konta przez stronę WWW to jeszcze większe wałki będzie można robić :turned:

Opublikowano

Jakby ludzie przestali się rzucać na bzdurne DLC to by coś się może zmieniło, a tak to musztarda po obiedzie. Sam przez ponad 3 lata kupiłem tylko JEDNO DLC - map pack do Reach.

A nie sorry, dwa. Jeszcze drugi epizod dodatkowy do Alan Wake :)

Opublikowano

Brak lewych kont i koniec ze skladkami ? Bomba :)

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Dobra, żeby nie zaśmiecać trzech tematów w których temat się przewijał, proszę w kwestii składek na PSS pisać w tym temacie:

http://www.psxextrem...c/page__st__120

Tutaj piszemy tylko w kontekście rywalizacji między konsolami.

Opublikowano
Brak lewych kont i koniec ze skladkami ? Bomba :)

Skladac sie zawsze mozna, nawet na oryginalne punkty.

Opublikowano

Juz wiem co boli tak Medrka. Teraz na na 360tce mozna robic "legalnie" skladki 3 osoby, a na PS3 tylko we dwie xD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.