Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

wybrane cytaty z działu składki PSN :)

"Składki w 5 tylko do 18 listopada!"

"Przypominam o składce, bo już niedługo nie będzie można robić takich składek:)"

Coś czuje, że BF3 był gwoździem do trumny, perwera się zrobiła i tyle, za dużo tego było w sieci.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Mnie najbardziej rozwala jak piszą, że się składają bo ceny są za wysokie, a w dziale o składkach widzę zrzutę na Mass Effect 2 bo wyjdzie po 50 zł, gdy na legalu w sklepie można kupić za 80 zł nówkę :P

Tak jak piraci, c*uj, że grę X można kupić w klasyku za 30 zł w sklepie, trzeba ściągnąć z torrenta :D

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

To mimo wszystko nie to samo, don.

Dobra, wiec Ci co skorzystali na BF3 niech sie ciesza, koniec ze skladkami. Mam na dysku 6 gier zakupionych w skladkach (z czego mam gry, ktore kupilem wczesniej w wersji pudelkowej, sprzedalem i znowu kupilem w wersji PSN). Temat sie konczy, trudno, plakac nie bede. ;)

Opublikowano

Juz wiem co boli tak Medrka. Teraz na na 360tce mozna robic "legalnie" skladki 3 osoby, a na PS3 tylko we dwie xD

we 3 to online dla wszystkich w tej samej chwili, konto może lecieć dalej bez ograniczeń + przenoszenie licencji co roku.

A jak ktoś korzysta z tanich kont to spokojnie może kupić za 1/10 ceny.

Mendruś nieźle się zaciął ^_^ ciekawi jego logika, bo składki z obcymi na forum są super ale jak chodziło o ceny Golda to nie uznaje takiego allegro bo są ''niewiadomego pochodzenia'' liczy tylko zdrapki ze znanych sklepów. Już uj z tym że na allegro dostajesz zdjęcia zdrapki lub możesz wybrać opcję wysyłki tej zdrapki do domu xD

Opublikowano

Chu.jowo troche z tymi składkami ale sami sobie zyski obcinają bo nie wierze ze ci co kupowali w składkach beda robic to oddzielnie.

Opublikowano
  • Autor

To Call Of Duty! Oderwana głowa powinna przyjebać w kamerę.

Opublikowano

Nie gralem w singla bf3 ale zgaduje ze tam nawet nie było blisko do takiej akcji

Opublikowano

Spoko. W następnej części będziemy mogli wbiec do podstawówki czy innego przedszkola z karabinem (oczywiście w ramach jakiejś "supertajnej akcji kołwert ops") i wyżyć się w HD3D za ograniczenie składek, walkę z tanimi MSP, czy Stonę twierdzącego, że PC gaming żyje. A w międzycasie o MW4 będzie mówić każda stacja i szmatławiec na świecie... :sorcerer:

Edytowane przez Accoun

Opublikowano
  • Autor

Nie zdziwi mnie jak Activision widząc kiedyś tam, że COD traci na popularności, w akcie desperacji wrzucą scenę retrospekcji ukrzyżowania Jezusa, gdzie będziemy wbijać gwoździe.

Opublikowano

A ja mam inne pytanie, skoro jest WW3 to co ta rodzinka z USA robi na wakacjach w Londynie, to nie ma żadnego sensu.

EDIT: no właśnie, w No Russian zabijaliśmy kacapów, tutaj jest rodzinka z JU ŁES END EJ! Będzie nagonka w mediach bo amerykańskie dziecko >>>>>>>>>>>>>> setki Rosjan.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

To jest CoD....

Opublikowano
  • Autor

Activision i tak łatwo ta nagonkę zgasi, bo w grze będzie jak w Modern Warfare 2 wyskakiwał 40 razy komunikat, czy chce się pominąć kontrowersyjne treści.

Opublikowano

Ta gra nie jest "od 18 lat"?

Opublikowano

Która matka daje dziecku możliwość kręcenia się w kółko, gdzie byle upadek powoduje, że to dziecko znajduje się na środku ulicy?

Co za szajs.

Opublikowano

Która matka daje dziecku możliwość kręcenia się w kółko, gdzie byle upadek powoduje, że to dziecko znajduje się na środku ulicy?

Co za szajs.

DOkładnie. Już te setki anulowanych pre-orderów. :D

Opublikowano

Co za szajs.

Szajs nie szajs,ale pałke przegieli deczko.

Opublikowano

Kolejne tabu, które pada. W filmach odchodzą takie akcje to czemu nie w grach. To jest w końcu gra od 18 lat i kij mnie to obchodzi komu grę sprzedadzą. Nie ma co uszczęśliwiać na siłę jak w Australii.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Zgadzam się z DonSterydo. Tabloidy, TV, filmy - z każdej strony jesteśmy bombardowani podobnymi scenami (come on, nawet krwi nie ma) i nikogo to nie mierzi. A, że w grze 18+ to skandal ma być.

Opublikowano

Nie wiem czy pamiętacie, ale w Falloucie 2 można było podejść i strzelić dzieciakowi z Desert Eagla między gały

Opublikowano

Skandalem bym tego nie nazwał, ale tanim chwytem który ma przyciągnąć graczy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.