Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano
  • Autor

No nerwy puszczają, bo tak promowany Battlefield jak zwykle okazał się słabszą grą.

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Moze powiem tak. Ogladałem recke BF3 i nie czuje chęci natychmiastowego zagrania. Zreszta do żadnego BFa mnie nigdy nie ciągnęło. Oglądając recke MW3 mowilem sobie bedzie trzeba zagrać. Niewiem kiedy ale z pewnością zagram. Mam do nadrobienia MW2 także pewnie nie prędko. Zgadzam się ze słowami w recce, że jak wyszło COD4 to ten silnik powodował opad szczeny i pomimo tego, że czas w miejscu nie stoi to nadal potrafi zaskakiwać.

Opublikowano

1% różnicy wg metacritic. Faktycznie jest o co kopię kruszyć :) Z resztą jak się czyta IGN albo słucha GT to zapewne znowu w gre weszły darmowe hotele, alko i dupy.

Opublikowano

HAHA no i wiadomo Mw3 ma lepsze oceny i się Bf troliki sadzą :D

jak widać EA nawet sporo wychowało sobie przygłupów

Opublikowano
Z resztą jak się czyta IGN albo słucha GT to zapewne znowu w gre weszły darmowe hotele, alko i dupy.

Kończ waśc wstydu oszczędz :D

Taki Mw3 killer miał być a przegrał na każdym polu.

Niespodzianka w (pipi) XD

A i jeszcze ktoś się sadził o oceny U3 tutaj :D

Opublikowano

Jak widać nikogo technologia nie obchodzi a tych 300 pecetowców może dalej w 3dmarki grać.

Ż

Y

C

I

E

:potter:

Opublikowano
  • Autor

Tylko EA promuje swoją gierkę w TV pokazując wersję na PC-ta, a na końcu, że to niby PS3.

Edytowane przez Zwyrodnialec

Opublikowano

1% różnicy wg metacritic. Faktycznie jest o co kopię kruszyć :) Z resztą jak się czyta IGN albo słucha GT to zapewne znowu w gre weszły darmowe hotele, alko i dupy.

mw3 90% x360

bf3 84% x360

ta, bo EA czy inni giganci nie fundują atrakcji a jedynie poczęstunek suchym chlebem i wodą

Opublikowano

Jak widać nikogo technologia nie obchodzi a tych 300 pecetowców może dalej w 3dmarki grać.

Ż

Y

C

I

E

:sorcerer:

Brawo, wygrałeś walkę na argumenty.

Tylko EA promuje swoją gierkę w TV pokazując wersję na PC-ta, a końcówka, że to niby PS3.

Pozdro jak zobaczysz na konsoli tak wyglądające MW3

modern-warfare-3-mp-6.jpg

mw3 90% x360

bf3 84% x360

do BF3 na X360 powinno się porównywać MW3 z WIi.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano
  • Autor

Ale w tym wypadku chyba nikt nie oczekiwał nie wiadomo jakiej oprawy, ten engine ma już swoje lata. Dopiero w następnej generacji trzeba się spodziewać nowej technologii.

Opublikowano

Ja to już wogóle niewiem o co tutaj te spory. Słuchałem recki GT ale jednocześnie widziałem co dzieje sie "in game" i IMO o wiele bardziej mi sie to podobało niż BF3. Ludzie chcą nowego CODa a Acti im go dostarcza. Deal with it.

Opublikowano

GT już przyznało to GOTY dla MW3 czy jeszcze nie?

Szczerze to jestem zawiedziony oceną IGNu. :( Liczyłem na 10.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

Bardzo dawno temu po ograniu Battlefielda 2 czekałem i jarałem się nadchodzącym BF 2142 (futurystyczna wizja walki). Kiedy w końcu wyszedł czytałem sporo jego recenzji i naprawdę bardzo często padał zarzut, że jest to jedynie mod za 50$ przez co dostawał niższe oceny.

Dzisiaj CoD robiony na takiej samej zasadzie, gdzie nawet interfejsu, dźwięku giwer i animacji się nie zmienia, dostaje z miejsca 9/10

Przeczytajcie sobie chociażby reckę Edge, gdzie autor zauważa, że w misji w której uczestniczymy razem z Soapem (kierowanym przez AI) w pewnym momencie padają na ziemię i czołgają się, a Soap używa dokładnie tej samej animacji co MacMillan w sławnej misji w Czarnobylu z CoD4. Oczywiście autor nie uznaje to za użycie mocapu sprzed 4 lat, a za "specyficzny sposób narracji". :|

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Sorry ale musisz mieć coś z głową skoro zapamiętujesz fragmenty animacji gry z przed 4 LAT.

Opublikowano

No dobra, ale co chciałeś przez to udowodnić? Że MW3 działa na tej samej technologii co MW1? No shit Sherlock.

Napinka o oceny jest w Twoim wykonaniu bardzo śmieszna, bo 90% gier dzisiaj ma zawyżane oceny. I to nie jest kwestia tego, że "dostali za darmo drinki i dupy", ale bardziej obojętności recenzenta "jak wszyscy dają 9/10 to ja też, a co mi tam zależy" oraz lekkiego strachu przez internetową społeczność, która nie życzy sobie ocen niższych niż maksymalna (polygamia wy kulwy przekupne z microshitu, jak można dać Anczarted 3 4/5? Przeca to jest GOTY, GOTY, GOTY, GOTY) Więc nawet jeśli taki recenzent ma się do czego przyczepić, to i tak większości wad w ocenie nie uwzględnia, tylko dlatego, żeby nie narazić się graczom.

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

MW3 na razie w ogole mnie nie porywa. Poczatek IMO slaby, choc dopiero 2 misje rozegralem to sa mega durne. Z ocena koncowa sie wstrzymam do konca, ale jak przejde to sprzedaje.

A tak BTW:

Hahahahahahah! :D

Edytowane przez Voytec

Opublikowano

We Francji dwóch gości okradło ciężarówkę przewożącą 6 tysięcy egzemplarzy MW3. Łączna wartość towaru to jakieś 400 tys. euro, a 551 tys. $. Chyba ktoś za wszelką cenę chciał zepsuć dobry humor w Activision.

Activision can’t be all that happy right now. Even though they are having what will likely go down in history as the most successful entertainment launch of all time at midnight tonight for Call of Duty: Modern Warfare 3, a hijacking in France will certainly spoil the occasion.

According to French new outlets TFI and Ultimate PS3, a delivery truck in Créteil, France carrying approximately 6,000 copies of Modern Warfare 3 was robbed. On Saturday, two masked individuals hijacked the vehicle. After forcing the vehicle to crash, the two men tear-gassed those operating the vehicle and proceeded to take off with all of the games. The total value of the stolen goods weighs in at around 400,000 euros ($551,000), but Activision will be making a boatload off of this title, so while 6,000 copies may be a bit of a blow, I’m sure they’ll do just fine.

http://playstationlifestyle.net/2011/11/07/hijackers-steal-6000-copies-of-mw3-from-french-delivery-truck/

[/left]

Opublikowano

.

Powoli fani Bf3 zaczynają przypominać tych co w 54 sekundzie słyszą strzały , oni też lubią takie napinki które nic nie dają :D

A Skoro Mw3 ma lepsze oceny lepiej się sprzedaje to czy nie jest lepszą grą?

Jak to mówi zasłyszane hasło kopia jest tylko kopią :D

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.