Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

Słabe prowo.

Hmm... Zelda to taka dosyć rozbudowana platformówka z elementami rpg i różnymi minigierkami.

Internet - miejsce, gdzie wszystko ci wytłumaczą.

...

Edytowane przez ogqozo

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

Prowo, nie ma Zeldy.

Opublikowano

Ostatnio przechodzę ( nie skończyłem na razie bo czasu brakuje ) Zelde na 3DS i abstrahując od wizerunku z całą pewnością wrzuciłbym je do wora z Metroid Prime np . Ta gra jest ciężka , ma tony backtrackingu , zero hintów i autentycznie po(pipi)ane ( w tym pozytywnym sensie ) zagadki , podejrzewam że wielu nie dało by jej rady . Ja od czasu do czasu lubię takie klimaty , ale też grało się kiedyś w Zelde na Game Boya czy Wind Walker na Cube . Skoro dają jej 10/10 to nie ma się co spinać , pewnie jest kolejna porcja zakręconych zagadek których rozwiązanie daje ogromną satysfakcje . A że design taki .. cóż na nowego Mariana tez czekam heh .

Opublikowano
  • Autor

Prowo, nie ma Zeldy.

Ale jest Deus Ex <ok>.

Opublikowano

Jednak prowo, bo nie ma Batmana.

Opublikowano
  • Autor

Ten na dole to chyba Batman (fragment peleryny).

Opublikowano

Na dole to jest kawałek okładki Dark Souls

A batmana nie ma bo na okładce jest pokazany z profilu...

Edytowane przez Kre3k

Opublikowano

Jest w postaci tych trzech trójkątów pośrodku. Mega 64 zrobiło fajny filmik doskonale przedstawiający sytuacje z Uncharted 3:

n129753-i-dont-want-to-live-on-this-planet-anymore.jpg

Opublikowano

oplacony przez ea fanboy....

Opublikowano

Eee gość zrobił sobie wycieczkę po CoD, "trochę" przesadził. Recenzowanie CoD w kontekście tylko trybu single, jest jak recenzowanie Quake'a w takim samym (nie)obiektywie. Nawet jeśli zmiany względem poprzedniczki są niewielkie, to jednak całe te szare masy fanatyków kupują tą grę z myślą o multiplayerze, który jest tylko niewielce urozmaicony. Jak już mówiłem, dla mnie to zjawisko "odgrzewalizmu kontrolowanego". Będą podawać to samo, odgrzane jedzonko póki będą wpadać dolary do portfeli Activision. Nie wińmy więc ich tylko niewymagających graczy zza oceanu.

Niedługo CoD będzie jak growy fast food, który zarabia miliony podając tanie żarcie, ale uzależni od marki i smaku tak bardzo, że nic innego się nie będzie tak dobrze sprzedawać.

Opublikowano
  • Autor

Jego zdaniem COD4 wygląda lepiej od trójki. :potter:

Opublikowano

Swietna recka. Tak jak MW1 i MW2 bardzo mi sie podobaly, tak trojka to jedna wielka zenada. Wszystko w tej czesci jest gorsze niz w poprzednikach - levele, skrypty, muzyka, oprawa (jezeli chodzi o czesc druga) no po prostu wszystko wypada sporo gorzej. Smialem sie ze slabego singla w BF3, ale i tak jest lepszy od tego potworka, ktorym uraczylo nas Infinity Ward i Sledgehammer. Naprawde nie kumam jak komukolwiek moze podobac sie singiel w tym tytule. Widoczna ta czesc ekipy IW odpowiadajaca za zayebistosc poprzednich odslon jest teraz w Respawn ;]

Opublikowano

Akurat recki z grasz.org, a teraz grasz24.pl dość często oglądałem jak była ku temu okazja. Z tego co dotychczas widziałem to oceniają gry dość surowo i nie nie ulegają hypowi jak to mają przeciętni gracze przy co drugim tytule wypluwanym na rynek gierek.

Przy MW3 może troszkę przesadził, ale w większości ma sporo racji więc mi to osobiście nie przeszkadza. MW3 to taka gra na 4+/6 i nic więcej. Kolejny kotlet, kolejna idiotyczna fabuła i kolejna ogromna kampania reklamowa mająca nakręcić pożeraczy burgerów do kupna corocznej edycji CoD. Ciekawe co za rok zaserwują...

Opublikowano
Nawet jeśli zmiany względem poprzedniczki są niewielkie, to jednak całe te szare masy fanatyków kupują tą grę z myślą o multiplayerze,

A to jest mit, bo Activision przedstawiało statystyki które wskazywały, że 40-50% posiadaczy CoD przechodzi singla i nie zagląda do multi

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Ja tam świetnie się bawię przy MW3 i to jest w sumie dla mnie najważniejsze. Mam wyj.ebane na takie rzeczy jak grafika (jak dla mnie mogli nawet skopiować tekstury z MW czy MW2 i od nowa je poukładać) czy długość singla. Dla mnie najbardziej w tego typu grach liczy się fun, akcja i cała ta otoczka związana ze sprawną i wciągającą grą w trybach kooperacji i multiplayer. Treyarch robi kolejnego CoD'a (co już staje się tradycją), więc jak wyjdzie Black Ops 2 pewnie nie zmienię zdania i nadal będę zadowolony - to mi się po prostu podoba i gra sprawia mi przyjemność, więc czemu mam się nie cieszyć?

Opublikowano

Dokladnie, zreszta jak mozna pominac te wszystkie tryby multi ? Surival i operacje sa o wiele fajniejsze niz u konkurencji, trybow gry wieloosobowej jest od za(pipi)ania, wiec dajcie spokoj z tymi budynkami i starym silnikiem. Ktos niedawno wrzucil screena od BF3 i BC2, niemal wszystki budowle zaczerpniete ze starej czesci, rozwalka, ktora byla wizytowka gry gorsza niz w poprzedniku, mapy slabsze niz w dwojce, DLC juz w drodze, no ale BF3 wszytsko mozna wybaczyc, bo gra nie jest dla dzieci i SAMI JESTESMY NALOTEM ! :woot:

Edytowane przez easye

Opublikowano

VGC opublikowało wstępne dane odnośnie sprzedaży Skyrim - taki RPG'owy odpowiednik MW pod względem sprzedaży :P Szacują sprzedaż w pierwszych 2 dniach na 3,4 mln sztuk O_o

Opublikowano

Ktos niedawno wrzucil screena od BF3 i BC2, niemal wszystki budowle zaczerpniete ze starej czesci

Chcę zobaczyć tego screena.

Opublikowano

zobaczylbys, gdyby strony nie poginely po awarii.

Szukac specjalnie dla Ciebie mi sie nie chce, ale przykladow takich jak dal Zwyrol w BF bylo przynajmniej z 8 i jakos wtedy wszyscy spece z muratora siedzieli cicho...

Edytowane przez easye

Opublikowano

Każdy developer stosuje jakiś tam recykling, z tymże to co robi IW to już wyższy level.

btw. jak czytam niektórych że nie chcą kolejnej generacji i wystarcza im to co jest to mi ręce opadają. Spoko, nikt nie chce takiej grafiki?

Jakby Deus Ex tak by wyglądał... *jizzinmypants*

No ale pewno w 2005 roku jak pierwszy raz pokazywali Gears of War to zapewne też niektórym wystarczało to jak wygląda God of War I :F

Edytowane przez MaZZeo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.