Skocz do zawartości

Console Wars 3(de)

Featured Replies

Opublikowano

oplacony przez ea fanboy....

byłoby super gdyby EA za to płaciło :)

Dokladnie, zreszta jak mozna pominac te wszystkie tryby multi ? Surival i operacje sa o wiele fajniejsze niz u konkurencji, trybow gry wieloosobowej jest od za(pipi)ania, wiec dajcie spokoj z tymi budynkami i starym silnikiem. Ktos niedawno wrzucil screena od BF3 i BC2, niemal wszystki budowle zaczerpniete ze starej czesci, rozwalka, ktora byla wizytowka gry gorsza niz w poprzedniku, mapy slabsze niz w dwojce, DLC juz w drodze, no ale BF3 wszytsko mozna wybaczyc, bo gra nie jest dla dzieci i SAMI JESTESMY NALOTEM ! :woot:

multi pominiete bo recka dotyczy tylko trybu SP... w sumie i tak nie ma o czym pisać/mówić.

btw. gdyby autor był opłacany przez EA to nie wystawiałby 9/10 dla COD:BO

http://www.grasz24.p...player,1,1,2207 :)

btw. w bf3 budynki są bardziej skomplikowane - dlatego wycięto sporo efektów destrukcji względem BFBC2

edit. info z pierwszej ręki :) recka trybu multiplayer dla mw3 bedzie jutro rano (tylko txt)

• Odpowiedzi 9,7 tys.
  • Wyświetleń 260,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Z telefona jest takie samo narzędzie do gier, jak z peceta. Żadne.

• Pogadajmy o wynikach sprzedaży M$ to takie ekscytujące...

• fix co do nowego GoW to mam nadzieję że to nie GoW4 od Epica a że coś w stylu H3:ODST/HR od PCF, no i żeby wyszło do wiosny bo jeśli jesień 2013 to przekreśla next gena MS, w sumie już patrząc na g

Opublikowano

jak mnie wkur.wia gadanie, ze nie czas jeszcze na kolejną generację bo z konsol można jeszcze wiele wycisnąc

mozna, dodac 100 polygonów (co bedzie niezauważalne) a zgubic przy tym 5 fps. Co będzie zauważalne

Opublikowano

jak mnie wkur.wia gadanie, ze nie czas jeszcze na kolejną generację bo z konsol można jeszcze wiele wycisnąc

mozna, dodac 100 polygonów (co bedzie niezauważalne) a zgubic przy tym 5 fps. Co będzie zauważalne

Najlepszy jest i tak argument typu

"Uncharted 3 dowodzi że nie czas na nową generację"

"Jak wszystkie gry mają wyglądać jak UC3 to po co nowy sprzęt"

No problem w tym że nie wyglądają i na takie jedno Uncharted przypada 30 gier przeciętnych wizualnie. Sam UC3 przecież pokazuje, że moc się już dawno skończyła.

Opublikowano

no i bym sie zgodził, tyle, ze Uncharted jest jedno. Wyglada pięknie ale jest to JEDNA GRA (seria) , nikt nie zrobi porównywalnej multiplatformy bo sie nie opłaca.

Opublikowano

No nie każda gra może wyglądać jak Uncharted bo nie każda ma taką "wąską" konstrukcję. Skyrim tak wyglądać nie będzie.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano
  • Autor

Przecież całą moc PS3 wykorzystał już dawno temu Kojima.

Opublikowano

Kojima opanował to do perfekcji.

A co do CoDów to nowego silnika i podejścia doczekamy się dopiero na nowej generacji.

Co do kampanii BF3 jest to dla mnie jeden z lepszych wojennych singlów obok CoD2, CoD4 i Company Of Heroes.

[media='']

[/media]

Spoilery.

Edytowane przez MajorZero64

Opublikowano

team ninja miał tam na myśli bardziej wykorzystanie wszystkich ficzerów i potencjału obecnych konsol - czy wyjdzie z tego graficzny killer? raczej nie, bo to multiplatforma bedzie.

z tego co zrozumiałem, oni chca całkowicie przebudować utarty schemat bijatyk i stworzyć coś świeżego, co bedzie sie nadawać na turnieje oraz do pogrania w domowym zaciszu, ale bez treningu ani rusz.

"Dziś widzisz bardzo dużo bijatyk, które są bardzo proste - można po prostu usiąść i w nie grać, nawet po sieci. My pomyśleliśmy 'ok', ale chcemy wprowadzić do tego gatunku gier zupełnie nowy wymiar. Chcemy pokazać ewolucję, zrobić użytek z pełnych możliwości tej generacji."

Opublikowano

Nooo w DoA5 będzie trzeba wykonać kombinację na 5 przyciskach żeby zrobić zwykłego low kick'a, gdzie w innych banalnych grach dla casuali wystarczy wcisnąć jeden :D

Opublikowano

trailer to concept i zajawka w jednym. hmmm osobiście nie sądzę, zeby jakoś zrewolucjonizowali bijatyki, bo co moga zrobić? freerun zamiast 8wr? wpływ obrażeń na poruszanie się jak w bushido blade? jakies pro dynamiczne areny do walki? lobby gry online na wzór PS home?

Opublikowano

Przed każdą walką odcinek kapitana bomby :D

Opublikowano

trailer to concept i zajawka w jednym. hmmm osobiście nie sądzę, zeby jakoś zrewolucjonizowali bijatyki, bo co moga zrobić? freerun zamiast 8wr? wpływ obrażeń na poruszanie się jak w bushido blade? jakies pro dynamiczne areny do walki? lobby gry online na wzór PS home?

Zejdź na ziemię, to nie te czasy.

Poza tym, zdawało mi się, że większość bitek ma "dwa poziomy wtajemniczenia".

Zwykli śmiertelnicy grają sobie wesoło maszując przyciski.

Progejmerzy ogarniają te wszystkie LP4 + QCERZ +X4 i jarają się tym że cios ma 34klatki i można zrobić kancela na wykroku.

Opublikowano

No to mamy CODa wsrod wyscigow. NFS: The Run w singlu to cale 2 godziny grania :rofl2:

http://www.gametrailers.com/video/review-hd-need-for/723916

Ogladajac ta recke naprawde nie wiem za co ta gra dostala ocene 8.4

PS. Nie mozna przewijac cut-scenek xD

Edytowane przez Ins

Opublikowano

sie na tym nie znam za bardzo ale dla mnie hardkorowa bitka to taka, w której nie dam rady nic zrobic prosowi, znając 3 ciosy.

Bo jeski sa jakies banalne, dwu przyciskowe akcje , a skuteczne diablo jak np podcinka Leia z dawnych Tekkenów , to jest lipa.

Nfs The run to jakas pomyłka. Wyprzedź ...100 przeciwników, lol.

Edytowane przez Orson

Opublikowano

AC Revelations dostaje 7mki za, cytuje

TIRED Feature bloat, same old 2007 engine, same old 2009 gameplay.

Oczywiście świętej krowy Modern Warfare to nie dotyczy. Ahh, game journalism xD

Opublikowano

(pipi)a wpis. Cholera, odłożyłem kupno ACR na premiere, ale wiem ze na bank ogram i zostawie w kolekcji AC i zdaje sobie sprawe, ze to ten sam silnik i ze sie postarzal, ale wypominac to AC ale CoDowi dawac 9/10 to jest pierdo.lona hipokryzja :/

Opublikowano

To tak jak Bf3 na konsolach powinien dostać z 5 za grafikę bo ani to ładne ani 60 fps a nie dostał :D

Zycie

Opublikowano

A grałeś chociaż?

Opublikowano

Z AC moze byc jeszcze jeden problem. Niestety przeszedlem 2ke i Brotherhood zaraz po sobie i powiem wam szczerze, ze jezeli zmian jest tyle co miedzy tymi czesciami to ja podziekuje. MW3 rozni sie tym, ze tam rozgrywka jest o wiele bardziej intensywna, wiec nikt nie zwraca uwagi na silnik, bo wciaz w singlu producenci potrafia zaskoczyc.

Assasin zawsze sprowadzal sie do jednego, do likwidacji celow w danym miejscu i o ile 1 czesc byla hitem, dwojka miala pare nowosci, to juz Brotherhood pomimo takze dobrej fabuly miejscami nudzil, jasne, to najlepsza czesc, ale przechodzac 3 razy prawie to samo mozna sie znudzic.

Edytowane przez easye

Opublikowano

Z AC moze byc jeszcze jeden problem. Niestety przeszedlem 2ke i Brotherhood zaraz po sobie i powiem wam szczerze, ze jezeli zmian jest tyle co miedzy tymi czesciami to ja podziekuje. MW3 rozni sie tym, ze tam rozgrywka jest o wiele bardziej intensywna, wiec nikt nie zwraca uwagi na silnik, bo wciaz w singlu producenci potrafia zaskoczyc.

Assasin zawsze sprowadzal sie do jednego, do likwidacji celow w danym miejscu i o ile 1 czesc byla hitem, dwojka miala pare nowosci, to juz Brotherhood pomimo takze dobrej fabuly miejscami nudzil, jasne, to najlepsza czesc, ale przechodzac 3 razy prawie to samo mozna sie znudzic.

Chyba jednak nie grałeś.

Opublikowano

Niestety również przechodziłem wszystkie części AC w krótkim odstępie czasu. Mimo iż Brotherhood jest najbardziej rozbudowany i dopracowany to przy nim najbardziej się wynudziłem. Jedynka to nie jest hit ze względu na bugi. Najlepszą częścią chyba pozostanie dwójka.

Jeśli chodzi o MW3 to pobił wszystkie rekordy sprzedaży:

http://www.vgchartz.com/article/88466/modern-warfare-3-sells-123m-in-first-week/

Edytowane przez Andrew21

Opublikowano

Gralem, moze hitem nie byla, bo nuzyla juz po 4 godzinach, co nie zmienia faktu, ze wtedy bylo to cos nowego. Dwojka byla ciekawsza i bardziej zroznicowana, brootherhood byl najlepszy, ale ze przechodzilem te dwie czesci niemal pod rzad, nie robil juz takiego wrazenia, po trailerach zas sadze, ze ACR nie za wiele sie zmienil i niskie noty za specjalnie mnie nie dziwia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.