dydel 16 Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 Jestem dzisiaj po pierwszych 2 godzinach gry w multi, gra jest świetna, pierwszą mapą był bazar, APC jest przydatne potem szło mi coraz gorzej, a najgorszy mecz miałem na tej mapie nad oceanem ( amerykanie startują na lotniskowcu, są samoloty - co to za mapa ), staty 4/16 mówią same za siebie co do samolotu, są łatwe do obsługi, problemem jest kogoś zestrzelić. I jeszcze mam pytanie - na Capianie nie ma już wozu AA ?? Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 30 października 2011 Autor Opublikowano 30 października 2011 grałem inżynierem i byłem pierwszy w drużynie nie mając żadnego killa i 3 zgodny. Miałem ponad 3000 punktów i wszystkie ze wsparcie drużyny 1 Cytuj
Daffy 10 575 Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 ja jak zwykle dam duży plus, za to o czym wiele firm zapomina - wzorem Killzone2 mamy w BF3 wyszukiwarkę serwerów i dużo opcji kostumizacji własnych meczy. Veeery good ale i tak tak dużej ilości zbyt ciasnych mapek w miastach im nie wybaczę Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 A ja dziś grałem i mam dziwne odczucie co do kolorów, do tej pory nie było problemów a dziś jak włączyłem to albo mapy za ciemne albo szare. Sam nie wiem co jest nie tak... miał ktoś tak Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 Te ciasne mapki są najlepsze. Cytuj
snake_3xX 0 Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 Nie rozumiem rozczarowania ludzi nowym bf według mnie jest on dużo lepiej zbalansowany niż BC2 (jeszcze nikt nie ubił mnie shotgunem z kilkuset metrów). Rozgrywka jest fajna, ponieważ: jest mało snajperów camperów siedzących w krzakach (w naszej jak i przeciwnej drużynie) zarządzanie składami jest po prostu piękne, bo sam mogę wybrać czy chce grać ze snajperami cz szturmowcami, trudnośc w opanowaniu heli jak i jetów to nawet plus, bo da się ich zestrzelić i nie zabijają cię nonstop 5 sec. po respawnie (BC2 mapa Oasis) Gra jest lepsza od BC2 na pewno jest trochę inna. Jest to po prostu mieszanka BF2 i BF:BC2 a to mi się podoba. Cytuj
ziemia1 685 Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 ja jak zwykle dam duży plus, za to o czym wiele firm zapomina - wzorem Killzone2 mamy w BF3 wyszukiwarkę serwerów i dużo opcji kostumizacji własnych meczy. Veeery good ale i tak tak dużej ilości zbyt ciasnych mapek w miastach im nie wybaczę Tylko problem znaleźć mapę dla 4 osobowego składu gdzie nie roz(pipi) po wszystkich kątach, niby da się zafiltrować ilość osób na serwerze ale mniej niż 15 nigdy nie trafiłem. A najbezpieczniej dla składu byłoby dołączyć do gry gdzie jest nie więcej niż 10 osób jak dla mnie c4 i mortar na przemian najlepsza opcja do gry, na zamkniętych lokacjach claymore na ciasne mapy narzekasz, ciesz się że nie stoisz w kolejce do pojazdów, kup mortar i heja 2 minuty 10 fragów Cytuj
Yakubu 3 047 Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 (edytowane) Dubbing w online jest zaje.bisty "ten skur.wiel jest mój!!!" "łap granata sku.rwysynu. rozerwij się" Edytowane 30 października 2011 przez Yakubu Cytuj
Łebi 311 Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 (edytowane) grałem inżynierem i byłem pierwszy w drużynie nie mając żadnego killa i 3 zgodny. Miałem ponad 3000 punktów i wszystkie ze wsparcie drużyny Za to kocham bf-a ja jak zwykle dam duży plus, za to o czym wiele firm zapomina - wzorem Killzone2 mamy w BF3 wyszukiwarkę serwerów i dużo opcji kostumizacji własnych meczy. Veeery good ale i tak tak dużej ilości zbyt ciasnych mapek w miastach im nie wybaczę Taaak, to czego brakowało w KZ3 mamy tutaj Wytłumaczcie mi bo na razie za malo gralem, nie mozna tworzyć własnych serwerów na konsolach czy jak? @Yakubu "Na pohybel skur.wysynom" - Kto nie gra w wersje PL ten dupa Edytowane 30 października 2011 przez Łebi Cytuj
Gość szpic Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 (edytowane) nic nie przebije jak sie uderzy kogos defi i "Smaz sie s(pipi)ysynie" @ktos tam. Nie zabili Cie z sg z wiekszej odleglosci bo pewnie jeszcze nie odblokowali slugów i celowniak x6 Edytowane 30 października 2011 przez szpic Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 Jeśli chodzi o multi to wg mnie angielski właśnie jest do dupy, a polski trzyma napięcie a teksty zabijają. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 Rozgrywka jest naprawdę fajna. Miny przeciwpancerne rozstawione w okolicach flag i wyskakujące informacje o zniszczeniu pojazdu wraz z załogą będąc na innym krańcu mapy są zarąbiste. Cieszy też niewielki odsetek kamperów(przynajmniej w moim przypadku). Ogromne mapy, a jest ich mniej niż w CoD gdzie ścisk jest niemożliwy. Cytuj
Loko_PL 49 Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 Gra jest genialna a co najważniejsze, że snajperów jest tak mało, że chyba zabił mnie raz przez 7h. Co do pojazdów to porażką są goście którzy biorą czołg żeby podjechać i przeciwnicy go przejmują. Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 Chyba nici z solidnego HC bez radaru, DICE camperów mocno wzięło sobie do serca :confused: Cytuj
PolChicken 6 Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 Snajperów jest mało. Po prostu snajpienie stało się bardziej wymagające. Ktoś marudził na brak pływającego celownika w BC2 to tu mamy. A odległości chyba nawet większe. Na dodatek ludzie są chyba bardziej ruchliwi. Więc kampienie z drugiego końca mapy nie jest łatwe. Co do dubbingu w multi. Na początku było dziwnie. Teraz uważam, ze daje radę. Jest na prawdę klimatyczny. Lata mięso. Zdecydowanie wersja PL na plus. Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 Co do pojazdów to porażką są goście którzy biorą czołg żeby podjechać i przeciwnicy go przejmują. Ostatnio tak miałem na Caspianie. Trzy czołgi mieli przeciwnicy. Oczywiście tylko ja zajmowałem się ich niszczeniem <_< Ale zwała i tak była dzięki temu Cytuj
dApo 313 Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 jeżeli chodzi o snajpienie to czy Dwójnóg stabilizuje pływający celownik? bo to jest parodia żeby kogoś zabić.... i czy ktoś próbował QS, bo mam wrażenie że nie zawsze się zabija z bliższej odległości (jeżeli chodzi o SW-98), miałem kilka sytuacji że zostawało przeciwnikowi 25%. Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 (edytowane) Ogólnie czołgiem zbyt długo nie zaszalejesz jak to było w BC2, wiecej starć jest bezpośrednich jak i wymian ognia.Trochę mam żal i obawy że nie stawiają na oryginalność a bardziej idą wzorem konkurencji zarazem uderzając w stronę komercji... ale i tak ją uwielbiam Edytowane 30 października 2011 przez Bushisan Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 jeżeli chodzi o snajpienie to czy Dwójnóg stabilizuje pływający celownik? bo to jest parodia żeby kogoś zabić.... i czy ktoś próbował QS, bo mam wrażenie że nie zawsze się zabija z bliższej odległości (jeżeli chodzi o SW-98), miałem kilka sytuacji że zostawało przeciwnikowi 25%. a wiesz że możesz wstrzymać oddech? 1 Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 Sądzę że mimo wstrzymania oddechu L3 dla przypomnienia i tak ściągnąć kogoś ze snajperki jest trudniej niż w BC2. Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 (edytowane) widac analizowali wszystko to co łatwo przychodziło tym razem utrudnili. Podobnie jest z lataniem ale to tak jak z nauką jazdy na rowerze za pół roku będziemy już wszyscy w żywiole i za to cenię DICE ! Edytowane 30 października 2011 przez Bushisan Cytuj
dApo 313 Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 a widzisz o tym nie wiedziałem .... dzięki za info + Cytuj
S!N 14 Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 Ogólnie czołgiem zbyt długo nie zaszalejesz jak to było w BC2, wiecej starć jest bezpośrednich jak i wymian ognia.Trochę mam żal i obawy że nie stawiają na oryginalność a bardziej idą wzorem konkurencji zarazem uderzając w stronę komercji... ale i tak ją uwielbiam Nie zgodzę się. Co trzecią rundę z czołgami nabijam średnio 10 - 12 kilki zanim mnie ktoś zdejmie. Trzeba to robić z głową czyli nie walić byle gdzie, nie odsłaniać tyłu i jak najszybciej odblokować LKMa na piechotę. a widzisz o tym nie wiedziałem .... dzięki za info + Dlatego warto czasem klepnąć kampanię, bo robi za samouczek. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 Z tym lataniem to jakaś porażka,chyba zacznę się rozbijać na czołgach lub w grupce ludzi by zdobyć jakieś punkty. Cytuj
Oldboy 984 Opublikowano 30 października 2011 Opublikowano 30 października 2011 (edytowane) zapraszam do co-opa tam życie stanie się zupełnie prostsze szczególnie po 2 misji Edytowane 30 października 2011 przez Bushisan Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi