Skocz do zawartości

Battlefield 3 - online

waldusthecyc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie poluje, poprostu jak robie przelot nad mcomami i akurat nie ma zadnego pojazdu to se wywalam serie rakiet albo miniguna na oślep i praktycznie nikogo jeszcze nei zabilem, pare razy pojawil sie X ze trafilem kogos ale nie zabilem

Opublikowano (edytowane)

nie poluje, poprostu jak robie przelot nad mcomami i akurat nie ma zadnego pojazdu to se wywalam serie rakiet albo miniguna na oślep i praktycznie nikogo jeszcze nei zabilem, pare razy pojawil sie X ze trafilem kogos ale nie zabilem

I to jest właśnie w samolotach najlepsze  :) gdzieś tam sobie latają , a taki piechur jak ja, robi swoje ;)

Edytowane przez Lewis
Opublikowano

I to jest właśnie w samolotach najlepsze :) gdzieś tam sobie latają , a taki piechur jak ja, robi swoje ;)

Ale możesz mieć pecha i zastrzeli ciebie litwin :P Ja tak ubiłem kilku :P

Opublikowano (edytowane)

co w z tym ratio? :) jak ktoś gra DM i olewa Rush to se może mieć i 5.0 ratio. Jeżeli nie gra się we wszystkich trybach to bankowo łatwiej jest mieć wysoki współczynnik K/D. Dodatkowo jak ktoś odkrywa dodatki do broni to często musi grać nieskuteczną klasą / pukawką. Ratio to nie wszystko :)

Edytowane przez Kalinho_PL
Opublikowano (edytowane)

Lewis jaki typ gracza jest z Ciebie kolego ze masz ratio 3.0?

Szukający przeciwnika i przejmujący flagi@ Kalinho Chciałbyś , mam ok 500 pkt/ min myślisz że zrobisz to samymi killami ? DM grałem łącznie 2 min

Edytowane przez Lewis
  • Plusik 1
Opublikowano

Zgadza się ratio to nie wszystko ale też jakoś nie jara mnie odblokowywanie wszystkich dodatków bo wolę strzelać ze sprawdzonego i sprawiającego dużo killi sprzętu.

Co do Lewisa to zaświadczam, że nie campi a biega dzielnie po mapie (w Kz2 sporo się grało i tutaj też nie zmieniło).

• Plusik 1
Opublikowano

jak ktos twierdzi ze flary w dzialaja to ja (pipi) jestem krolewna sniezka.

sprawdzalem teraz ich dzialanie i rakiety wystrzelone przez heli normalnie olewaja to i leca dalej do celu, a namierzanie i lot trwa szybciej niz restart flar...

btw na hc najlepszym pojazdem jest amtrack, niezniszczalny, granatnikiem kosi wszystko....

dzis gosc na 1 bazie wbil sobie nim 30 killi po czym caly moj team wyszedl..

Opublikowano

sprawdzalem teraz ich dzialanie i rakiety wystrzelone przez heli normalnie olewaja to i leca dalej do celu, a namierzanie i lot trwa szybciej niz restart flar...

Działają i to na pewno. Może dużo ich nie używałem ale jak w odpowiednim momencie je wystrzelisz to rakieta nie trafi. Z resztą gdyby nie działały to miałbym już sporo killi ze Stingera :P

Opublikowano

co w z tym ratio? :) jak ktoś gra DM i olewa Rush to se może mieć i 5.0 ratio. Jeżeli nie gra się we wszystkich trybach to bankowo łatwiej jest mieć wysoki współczynnik K/D. Dodatkowo jak ktoś odkrywa dodatki do broni to często musi grać nieskuteczną klasą / pukawką. Ratio to nie wszystko :)

Lewis - to chyba największy wymiatacz jakiego widziałem w akcji w Kz3, biega jak po(pipi)any i praktycznie 'nie ginie'. W BF3 pewnie jest tak samo.

Opublikowano (edytowane)

Działają i to na pewno. Może dużo ich nie używałem ale jak w odpowiednim momencie je wystrzelisz to rakieta nie trafi. Z resztą gdyby nie działały to miałbym już sporo killi ze Stingera :P

sprawdzalem juz w kazdym momencie i nigdy nie zadzialaly. Czesto jak leci rakieta nawet nie pokazuje ze moge wystrzelic flary. Jak naciskam przycisk czesto tez nic sie nie dzieje... sprawdzam na widoku z 3 osoby.

Teraz na grze mam goscia z gasnica i flarami.... Gosc jest niesmiertelny....

wlasnie przez takich smieci mam juz prawie 50% quitów z gier :) ( to wyjasnia dlaczego mam tyle h a tak niski lvl )

Edytowane przez szpic
Opublikowano

wydaje ci sie, auto aim jest, stałem za kolesiem który kampił, wycelowałem metr w lewo od jego głowy i po wciśnięci L1 celownik sam mi namierzył na tego gostka ;p

Opublikowano (edytowane)

Teraz na grze mam goscia z gasnica i flarami.... Gosc jest niesmiertelny....

to musi byc jakis cziter albo ty nie wiesz co mowisz , bo flary i gaśnica zajmują ten sam slot "dodatków" na pojeździe i nie mozna ich mieć jednoczesnie

a flary działają i mi zawsze za pierwszym razem dezorientują rakiete, niestety często ktoś odrazu drugi raz strzela zanim flary sie "przeładują" i wtedy juz zostaje uciekanie bo nie mozna ich rzucic 2 razy pod rząd

wtedy oprocz kręcenia bączkow i ogolnego szleństwa (co działa na jety ktore musza cie utrzymac w celownika lecąc za tobą) czasem też obniżam lot prawie do ziemi, bo inżynier z ziemi ma o wiele latwiejsze namierzanie niż inny jet bo nie musi gonić tylko śledzi celownikiem, ale ponieważ jest na ziemi to zwykle traci z oczu samolot ktory leci tuż nad ziemią bo mu teren.budynki/krzaki zasłaniają

to takie małe porady jak flary sie przeładowują, niestety są skutecznie tylko w polowie przypadków

Edytowane przez Yano
Opublikowano

to musi byc jakis cziter albo ty nie wiesz co mowisz , bo flary i gaśnica zajmują ten sam slot "dodatków" na pojeździe i nie mozna ich mieć jednoczesnie

gosc ubil mnie z heli i pokazalo ze ma gasnice w slotach i rakiety sterowane.

5 sekund pozniej urodzilem sie z stingerem strzelilem w niego i wystrzelil flary. Gosc na 100% ten sam.

chyba ze ekran pokazujacy perki gosci co Cie zabijaja jest z(pipi)any....

Opublikowano

to jest mozliwe tylko w helikopterach szturmowych bo tam pilot i "działonowy" mają osobne perki i jeden moze sobie ustawić flary a drugi gasnice, normalnie to niemozliwe

Opublikowano

ok mam tymczasowo w (pipi)e bf3... wróce jak zbalansuja rozgrywke i naprawia 3/4 bugów czyli w okolicach 4-5 patcha...

nie ma sensu grac z tymi hitbox'ami

Opublikowano (edytowane)

Pytam serio. Może mi ktoś wyjaśnić co może być nie tak, co jest nie tak z hit-boxami ? Te z BF3 są najlepsze ever imo. Wszystko ładnie siada. Zawsze jak trzeba. Serio, powiedzcie o co chodzi, bo nie czaje. Żadno prowo :D

hitboxy zawsze sa za postacia. Mozesz juz byc za rogiem i biec zupelnie ktos indziej ale i tak padniesz bo akurat ktos strzelic sobie gdzies na oslep

spotykam to czesto jak kampie czolgiem. ktos dostaje w czolo i biegnie dalej, walne 2 metry obok niego pada

Edytowane przez szpic