Yano 3 697 Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 nie poluje, poprostu jak robie przelot nad mcomami i akurat nie ma zadnego pojazdu to se wywalam serie rakiet albo miniguna na oślep i praktycznie nikogo jeszcze nei zabilem, pare razy pojawil sie X ze trafilem kogos ale nie zabilem Cytuj Odnośnik do komentarza
Lewis 18 Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 (edytowane) nie poluje, poprostu jak robie przelot nad mcomami i akurat nie ma zadnego pojazdu to se wywalam serie rakiet albo miniguna na oślep i praktycznie nikogo jeszcze nei zabilem, pare razy pojawil sie X ze trafilem kogos ale nie zabilem I to jest właśnie w samolotach najlepsze gdzieś tam sobie latają , a taki piechur jak ja, robi swoje Edytowane 3 Listopada 2011 przez Lewis Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 nie poluje, poprostu jak robie przelot nad mcomami i akurat nie ma zadnego pojazdu to se wywalam serie rakiet albo miniguna na oślep i praktycznie nikogo jeszcze nei zabilem, pare razy pojawil sie X ze trafilem kogos ale nie zabilem I to jest właśnie w samolotach najlepsze gdzieś tam sobie latają , a taki piechur jak ja, robi swoje Ale możesz mieć pecha i zastrzeli ciebie litwin Ja tak ubiłem kilku Cytuj Odnośnik do komentarza
poli_x 1 Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Lewis jaki typ gracza jest z Ciebie kolego ze masz ratio 3.0? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalinho_PL 334 Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 (edytowane) co w z tym ratio? jak ktoś gra DM i olewa Rush to se może mieć i 5.0 ratio. Jeżeli nie gra się we wszystkich trybach to bankowo łatwiej jest mieć wysoki współczynnik K/D. Dodatkowo jak ktoś odkrywa dodatki do broni to często musi grać nieskuteczną klasą / pukawką. Ratio to nie wszystko Edytowane 3 Listopada 2011 przez Kalinho_PL Cytuj Odnośnik do komentarza
Lewis 18 Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 (edytowane) Lewis jaki typ gracza jest z Ciebie kolego ze masz ratio 3.0? Szukający przeciwnika i przejmujący flagi@ Kalinho Chciałbyś , mam ok 500 pkt/ min myślisz że zrobisz to samymi killami ? DM grałem łącznie 2 min Edytowane 3 Listopada 2011 przez Lewis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Nie wiem po co te sapy do kolegi. Po ratio W/L widać, że gra objective, do tego ma dobrego skilla. Należy się props i tyle 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Loko_PL 49 Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Zgadza się ratio to nie wszystko ale też jakoś nie jara mnie odblokowywanie wszystkich dodatków bo wolę strzelać ze sprawdzonego i sprawiającego dużo killi sprzętu. Co do Lewisa to zaświadczam, że nie campi a biega dzielnie po mapie (w Kz2 sporo się grało i tutaj też nie zmieniło). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 jak ktos twierdzi ze flary w dzialaja to ja (pipi) jestem krolewna sniezka. sprawdzalem teraz ich dzialanie i rakiety wystrzelone przez heli normalnie olewaja to i leca dalej do celu, a namierzanie i lot trwa szybciej niz restart flar... btw na hc najlepszym pojazdem jest amtrack, niezniszczalny, granatnikiem kosi wszystko.... dzis gosc na 1 bazie wbil sobie nim 30 killi po czym caly moj team wyszedl.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Loko_PL 49 Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 jak ktos twierdzi ze flary w dzialaja to ja (pipi) jestem krolewna sniezka. sprawdzalem teraz ich dzialanie i rakiety wystrzelone przez heli normalnie olewaja to i leca dalej do celu, a namierzanie i lot trwa szybciej niz restart flar... Działają i to na pewno. Może dużo ich nie używałem ale jak w odpowiednim momencie je wystrzelisz to rakieta nie trafi. Z resztą gdyby nie działały to miałbym już sporo killi ze Stingera Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Szpic, HC to szmelc od zawsze gram core i tam jest zabawa. imo. Cytuj Odnośnik do komentarza
elentario 6 Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 co w z tym ratio? jak ktoś gra DM i olewa Rush to se może mieć i 5.0 ratio. Jeżeli nie gra się we wszystkich trybach to bankowo łatwiej jest mieć wysoki współczynnik K/D. Dodatkowo jak ktoś odkrywa dodatki do broni to często musi grać nieskuteczną klasą / pukawką. Ratio to nie wszystko Lewis - to chyba największy wymiatacz jakiego widziałem w akcji w Kz3, biega jak po(pipi)any i praktycznie 'nie ginie'. W BF3 pewnie jest tak samo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 (edytowane) jak ktos twierdzi ze flary w dzialaja to ja (pipi) jestem krolewna sniezka. sprawdzalem teraz ich dzialanie i rakiety wystrzelone przez heli normalnie olewaja to i leca dalej do celu, a namierzanie i lot trwa szybciej niz restart flar... Działają i to na pewno. Może dużo ich nie używałem ale jak w odpowiednim momencie je wystrzelisz to rakieta nie trafi. Z resztą gdyby nie działały to miałbym już sporo killi ze Stingera sprawdzalem juz w kazdym momencie i nigdy nie zadzialaly. Czesto jak leci rakieta nawet nie pokazuje ze moge wystrzelic flary. Jak naciskam przycisk czesto tez nic sie nie dzieje... sprawdzam na widoku z 3 osoby. Teraz na grze mam goscia z gasnica i flarami.... Gosc jest niesmiertelny.... wlasnie przez takich smieci mam juz prawie 50% quitów z gier ( to wyjasnia dlaczego mam tyle h a tak niski lvl ) Edytowane 3 Listopada 2011 przez szpic Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Szpic, HC to szmelc od zawsze gram core i tam jest zabawa. imo. To jest HC ? Mapka z boku, kamera killing, auto celowanie....gry schodzą na psy Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Akurat jeśli chodzi o auto-aim to w BF3 zdaje się on być praktycznie nieobecny w porównaniu do takiego Black Ops. Przez kilkanaście sesji miałem spory problem z celowaniem, a w FPS'y gram nie od wczoraj. Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 wydaje ci sie, auto aim jest, stałem za kolesiem który kampił, wycelowałem metr w lewo od jego głowy i po wciśnięci L1 celownik sam mi namierzył na tego gostka ;p Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 (edytowane) Teraz na grze mam goscia z gasnica i flarami.... Gosc jest niesmiertelny.... to musi byc jakis cziter albo ty nie wiesz co mowisz , bo flary i gaśnica zajmują ten sam slot "dodatków" na pojeździe i nie mozna ich mieć jednoczesnie a flary działają i mi zawsze za pierwszym razem dezorientują rakiete, niestety często ktoś odrazu drugi raz strzela zanim flary sie "przeładują" i wtedy juz zostaje uciekanie bo nie mozna ich rzucic 2 razy pod rząd wtedy oprocz kręcenia bączkow i ogolnego szleństwa (co działa na jety ktore musza cie utrzymac w celownika lecąc za tobą) czasem też obniżam lot prawie do ziemi, bo inżynier z ziemi ma o wiele latwiejsze namierzanie niż inny jet bo nie musi gonić tylko śledzi celownikiem, ale ponieważ jest na ziemi to zwykle traci z oczu samolot ktory leci tuż nad ziemią bo mu teren.budynki/krzaki zasłaniają to takie małe porady jak flary sie przeładowują, niestety są skutecznie tylko w polowie przypadków Edytowane 3 Listopada 2011 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Na pewno jest, bo we wszystkich jest, ale może nie ingeruje tak często i tak bardzo jak w grach w serii COD. Nie chcę wszczynać wojny, bo Cody, również uwielbiam, piszę jakie mam odczucia ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 to musi byc jakis cziter albo ty nie wiesz co mowisz , bo flary i gaśnica zajmują ten sam slot "dodatków" na pojeździe i nie mozna ich mieć jednoczesnie gosc ubil mnie z heli i pokazalo ze ma gasnice w slotach i rakiety sterowane. 5 sekund pozniej urodzilem sie z stingerem strzelilem w niego i wystrzelil flary. Gosc na 100% ten sam. chyba ze ekran pokazujacy perki gosci co Cie zabijaja jest z(pipi)any.... Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 to jest mozliwe tylko w helikopterach szturmowych bo tam pilot i "działonowy" mają osobne perki i jeden moze sobie ustawić flary a drugi gasnice, normalnie to niemozliwe Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 ok mam tymczasowo w (pipi)e bf3... wróce jak zbalansuja rozgrywke i naprawia 3/4 bugów czyli w okolicach 4-5 patcha... nie ma sensu grac z tymi hitbox'ami Cytuj Odnośnik do komentarza
maxelm 6 Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Właśnie osiągnąłem moj najgorszy wynik w życiu, 3dni przerwy w graniu i Zabić 3 śmierci 23. Hahahahaha Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Pytam serio. Może mi ktoś wyjaśnić co może być nie tak, co jest nie tak z hit-boxami ? Te z BF3 są najlepsze ever imo. Wszystko ładnie siada. Zawsze jak trzeba. Serio, powiedzcie o co chodzi, bo nie czaje. Żadno prowo Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 (edytowane) Pytam serio. Może mi ktoś wyjaśnić co może być nie tak, co jest nie tak z hit-boxami ? Te z BF3 są najlepsze ever imo. Wszystko ładnie siada. Zawsze jak trzeba. Serio, powiedzcie o co chodzi, bo nie czaje. Żadno prowo hitboxy zawsze sa za postacia. Mozesz juz byc za rogiem i biec zupelnie ktos indziej ale i tak padniesz bo akurat ktos strzelic sobie gdzies na oslep spotykam to czesto jak kampie czolgiem. ktos dostaje w czolo i biegnie dalej, walne 2 metry obok niego pada Edytowane 3 Listopada 2011 przez szpic Cytuj Odnośnik do komentarza
orion50 632 Opublikowano 3 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2011 Hmm. Może chodzi o siłę rażenia no ja tam nie wiem, rzadko korzystam z pojazdów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi