Gość szpic Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 z forum battleloga : zgloszenie buga HUGE BUG: Operation Metro, CQ. Battle Report here: http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/4028138/2/214777426/ [battlelog.battlefield.com] After 2 deaths i was invincible. My own team thought i was an enemy because i didnt have an icon over my head. Enemies could NOT kill or hurt me, but i could kill them. All i did was changing my shotgun to the M1014. I was playing assault the entire map w/medic+defib. czyli to prawda ze na serwerach sa bugi i biegaja niesmiertelni ludzie Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 pare chwil temu polepszylem 2 kroenie wynik z headshotem 661 metrów Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 Rakiety powietrze - ziemia to FFAR? Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 3 listopada 2011 Opublikowano 3 listopada 2011 Nie. Rakiety FFAR to rakiety wystrzeliwane bez namierzania, takie same jak w helikopterach. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 Totalnie nie ogarniam snajperek w Bf3,w BC2 widziałem gdzie leci kula i mogłem zmieniać ustawienia,tutaj z 200 m nie mogę trafić. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 (edytowane) te poczatkowe snajperki sa dosyc słabe zarowno jesli chodzi o moc jak i skuteczny zasięg. ale rpzecież też widać pocisk i można kierując sie tym gdzie upadł celować odpowiednio wyżej moze wybrałes złą mape na treningi, na niektorych jasno oświetlonych z białym podłożem bardzo trudno zobaczyć lot pocisku, potrenuj gdzies gdzie jest cień, albo chociaż trwa a nie biale sciany albo piach wg mnie snajperki niewiele sie roznią od bc2, jedyna roznica to ze na pcozatek dostajemy ochłapy strzelające pół automatycznie, a w bc2 zaczynaliśmy z powolną ale mocna i dobrą bolt action Edytowane 4 listopada 2011 przez Yano Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 Ja dzisiaj stresowałem lotnika,kilka razy go igłą zestrzeliłem(uszkodzenie maszyny)tylko ma chyba gaśnice,bo chwile pokołował i już latał znowu,a jak mi się skończyły rakiety to namierzałem go na sucho kolo latał i próbował uciec A co nie ma łatwego latania Ta gra jest mega taktyczna,żeby ktoś wziął mav-a,inny moździerz i ktoś w samolocie,nie am bata. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 ja dzis sie bawilem glownei MAVem,, i mialem ze 2 mecze gdzie moja drużyna ostro dawala czadu znajac polozenie wszystkich wrogów, ale za to potem trafilem na jakichs leszczy i mimo ze wszystko mieli pozaznaczane to naweet nie ptorafili z lotniskowca dopłynąc do mcomów ;/ btw MAV na otwartych mapach moze sobie latac jak chce, ale na metrze albo rzece w mieście to ma ograniczony pułap lotu, nie moze sie wzbic powyzej budynków i ogolnie slabiej zaznacza jak wrogowie biegaja po budynkach i w uliczkach , ale na otwartych mapach to niezly pogrom na poczatku metra tez nie moze zbyt wysoko podlecieć, chociaż i tak niezły patent - odrazu go odpaliłęm i widzialem jak moj team biegnie bronić, zaznaczylem odrazu z 10 atakujących (tych co sie nie skitrali zamiast atakować) i ciekawy widok jak 2 grupy lecą na siebie i po chwili nie bylo już zadnego atakujacego ktoś z nich jednak sie skapnął jak szybko dostali w dupe na tej pierwszej fali i wypuscil swojego MAVa, probwal mi przeszkadzać a MAVy mogą siebie nawzajem zestrzeliwać tym jednym pociskiem (chyba mozna tez nim rozwalac radyjka i inne leżace gadżety) szkoda tylko ze chyba nikt nie wykorzystał jego potencjału w pelni (mortar itp) , w jednym meczu dobrze biegali ale tak jak mowisz - samolot i inne bajery moga jeszcze polepszyc sprawe chociaż samolot i tak nie widzi ludzików z daleka nawet jak są zaznaczeni, trójkąty pojawiaja sie dopiero jak sie podleci blisko udalo mi sie też pare osob przejechać MAVem ale to dosyc trudne bo trzeba to robic z rozpędu a zwykle w ostatniej chwili mav sie o cos zahacza i wytraca prędkosc Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 Teheran i Caspian Border już są naprawione. Niektórzy piszą że mają mniejszego input laga po dzisiejszych hotfixach. Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 Można ustawić jakoś tak opcje serwera, żeby grać cały czas jedną mapę? Zaznaczenie w filtrze konkretnego terenu przenosi nas do tej mapy a następna runda to już zupełnie co innego. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 Ta gra jest dla mnie powoli nie grywalna,głównie z 3 powodów: -nie mam siły grać z randomami,czasami trafiają się ogarnięci ale przez to ze staram się za nich coś robić to mi ratio spadło z 1,87 na 1,77. -nie mogę cały mecz spotować mav-em bo też chcę coś pograć -co chwila wywala mnie z serwerów(szczególnie z rana)i staty dobre przepadają,jak na złość te złe liczy. Cytuj
elentario 6 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 (edytowane) Ta gra jest dla mnie powoli nie grywalna,głównie z 3 powodów: -nie mam siły grać z randomami,czasami trafiają się ogarnięci ale przez to ze staram się za nich coś robić to mi ratio spadło z 1,87 na 1,77. -nie mogę cały mecz spotować mav-em bo też chcę coś pograć -co chwila wywala mnie z serwerów(szczególnie z rana)i staty dobre przepadają,jak na złość te złe liczy. Ech.. Kur$% ja mam dopiero dramat, czekałem na BF3 jak dziecko na gwiazdkowy prezent i kurczę niestety moje łącza (obecnie mam 3.. kur@# 3 :confused:) nie dają rady. Po nocach siedzieć nie zamierzam, a straty rzędu 20/30 klatek (PC) to jakieś nieporozumienie o stratach na konsoli szkoda gadać - super slow 60/70% rozgrywki. :confused: Wskazówka dla tych co myślą o budowaniu domów na obrzeżach miasta, a lubią pograć po sieci - możecie zapomnieć o rozgrywce online! FUCK! Te otwarte przestrzenie zabijają mi łącze w Kz3 było jeszcze w miarę 'OK'. Pozdr. Edytowane 4 listopada 2011 przez elentario Cytuj
Pryxfus 820 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 Ta gra jest dla mnie powoli nie grywalna,głównie z 3 powodów: -nie mam siły grać z randomami,czasami trafiają się ogarnięci ale przez to ze staram się za nich coś robić to mi ratio spadło z 1,87 na 1,77. -nie mogę cały mecz spotować mav-em bo też chcę coś pograć -co chwila wywala mnie z serwerów(szczególnie z rana)i staty dobre przepadają,jak na złość te złe liczy. Zagraj kampanię :] Po 15 godzinach w multi wiem, że będę w niego grał pewnie do premiery BC3, ale na razie robię przerwę, bo zalega mi sporo tytułów do ogrania. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 4 listopada 2011 Autor Opublikowano 4 listopada 2011 Ta gra jest dla mnie powoli nie grywalna,głównie z 3 powodów: -nie mam siły grać z randomami,czasami trafiają się ogarnięci ale przez to ze staram się za nich coś robić to mi ratio spadło z 1,87 na 1,77. -nie mogę cały mecz spotować mav-em bo też chcę coś pograć -co chwila wywala mnie z serwerów(szczególnie z rana)i staty dobre przepadają,jak na złość te złe liczy. Ech.. Kur$% ja mam dopiero dramat, czekałem na BF3 jak dziecko na gwiazdkowy prezent i kurczę niestety moje łącza (obecnie mam 3.. kur@# 3 :confused:) nie dają rady. Po nocach siedzieć nie zamierzam, a stary rzędu 20/30 klatek (PC) to jakieś nieporozumienie o stratach na konsoli szkoda gadać - super slow 60/70% rozgrywki. :confused: Wskazówka dla tych co myślą o budowaniu domów na obrzeżach miasta, a lubią pograć po sieci - możecie zapomnieć o rozgrywce online! FUCK! Te otwarte przestrzenie zabijają mi łącze w Kz3 było jeszcze w miarę 'OK'. Pozdr. toś mnie zaskoczył. i nawet TPSA Ci shitboxa nie chce podłączyć? A myślałeś o necie przez satelitę? wrażliwy na pogodę ale podobno prędkość ładna. zapytaj mi BF3 śmigał na łączu 2MB (od tygodnia mam 6MB) Cytuj
elentario 6 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 Ta gra jest dla mnie powoli nie grywalna,głównie z 3 powodów: -nie mam siły grać z randomami,czasami trafiają się ogarnięci ale przez to ze staram się za nich coś robić to mi ratio spadło z 1,87 na 1,77. -nie mogę cały mecz spotować mav-em bo też chcę coś pograć -co chwila wywala mnie z serwerów(szczególnie z rana)i staty dobre przepadają,jak na złość te złe liczy. Ech.. Kur$% ja mam dopiero dramat, czekałem na BF3 jak dziecko na gwiazdkowy prezent i kurczę niestety moje łącza (obecnie mam 3.. kur@# 3 :confused:) nie dają rady. Po nocach siedzieć nie zamierzam, a stary rzędu 20/30 klatek (PC) to jakieś nieporozumienie o stratach na konsoli szkoda gadać - super slow 60/70% rozgrywki. :confused: Wskazówka dla tych co myślą o budowaniu domów na obrzeżach miasta, a lubią pograć po sieci - możecie zapomnieć o rozgrywce online! FUCK! Te otwarte przestrzenie zabijają mi łącze w Kz3 było jeszcze w miarę 'OK'. Pozdr. toś mnie zaskoczył. i nawet TPSA Ci shitboxa nie chce podłączyć? A myślałeś o necie przez satelitę? wrażliwy na pogodę ale podobno prędkość ładna. zapytaj mi BF3 śmigał na łączu 2MB (od tygodnia mam 6MB) mam 6 neo, ale okablowanie stare i do centrali pinguje mnie z bonusem + 20ms. Tylko łącza satelitarnego nie testowałem jeszcze, ale (pipi)e. Konsola już poszła na allegro. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 Męczarnia do jest dopiero Co-Op z randomami bez headseta. Ciezko z nimi sie dogadac, kto kogo zabija w 3 misji... i tak powtarzam ja non stop Cytuj
poli_x 1 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 Ta gra jest dla mnie powoli nie grywalna,głównie z 3 powodów: -nie mam siły grać z randomami,czasami trafiają się ogarnięci ale przez to ze staram się za nich coś robić to mi ratio spadło z 1,87 na 1,77. -nie mogę cały mecz spotować mav-em bo też chcę coś pograć -co chwila wywala mnie z serwerów(szczególnie z rana)i staty dobre przepadają,jak na złość te złe liczy. Ech.. Kur$% ja mam dopiero dramat, czekałem na BF3 jak dziecko na gwiazdkowy prezent i kurczę niestety moje łącza (obecnie mam 3.. kur@# 3 :confused:) nie dają rady. Po nocach siedzieć nie zamierzam, a stary rzędu 20/30 klatek (PC) to jakieś nieporozumienie o stratach na konsoli szkoda gadać - super slow 60/70% rozgrywki. :confused: Wskazówka dla tych co myślą o budowaniu domów na obrzeżach miasta, a lubią pograć po sieci - możecie zapomnieć o rozgrywce online! FUCK! Te otwarte przestrzenie zabijają mi łącze w Kz3 było jeszcze w miarę 'OK'. Pozdr. toś mnie zaskoczył. i nawet TPSA Ci shitboxa nie chce podłączyć? A myślałeś o necie przez satelitę? wrażliwy na pogodę ale podobno prędkość ładna. zapytaj mi BF3 śmigał na łączu 2MB (od tygodnia mam 6MB) mam 6 neo, ale okablowanie stare i do centrali pinguje mnie z bonusem + 20ms. Tylko łącza satelitarnego nie testowałem jeszcze, ale (pipi)e. Konsola już poszła na allegro. To jaki masz ping kolego? Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 Też się męczę z tą 3 misją,doszedłem na ten bazar po wysadzeniu drzwi C4 i na ogół mój kompan ginie a ja zaraz po nim bo go chce ratować. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 4 listopada 2011 Autor Opublikowano 4 listopada 2011 (edytowane) mam 6 neo, ale okablowanie stare i do centrali pinguje mnie z bonusem + 20ms. Tylko łącza satelitarnego nie testowałem jeszcze, ale (pipi)e. Konsola już poszła na allegro. To jaki masz ping kolego? ja też mam neo6MB, ping od 20 do 45ms w zależności od testów i śmigam, jestem zaskoczony tym co piszesz Edytowane 4 listopada 2011 przez waldusthecyc Cytuj
poli_x 1 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 Do 100-120 pingu imho da sie grac komffortowo w szczegolnosci w battlefielda,bo w tej grze ping od umiejetnosci nie jest wazniejszy,jak w przypadku konkurencji. 1 Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 Lewis jaki typ gracza jest z Ciebie kolego ze masz ratio 3.0? Szukający przeciwnika i przejmujący flagi@ Kalinho Chciałbyś , mam ok 500 pkt/ min myślisz że zrobisz to samymi killami ? DM grałem łącznie 2 min do Ciebie nic nie mam, mówiłem ogólnie. Jednak nie zaprzeczysz, że w Rushu trudniej o Ratio niż w Podboju? Cytuj
Gość szpic Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 Lewis jaki typ gracza jest z Ciebie kolego ze masz ratio 3.0? Szukający przeciwnika i przejmujący flagi@ Kalinho Chciałbyś , mam ok 500 pkt/ min myślisz że zrobisz to samymi killami ? DM grałem łącznie 2 min do Ciebie nic nie mam, mówiłem ogólnie. Jednak nie zaprzeczysz, że w Rushu trudniej o Ratio niż w Podboju? zalezy od mapy np na seine crossing czy cos takiego od czasu odblokowania mozdzierza mam ratio ok 25:0 i 4500 pkt na mecz i z 5 hate maili na kazdy mecz. Cytuj
Loko_PL 49 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 Lewis jaki typ gracza jest z Ciebie kolego ze masz ratio 3.0? Szukający przeciwnika i przejmujący flagi@ Kalinho Chciałbyś , mam ok 500 pkt/ min myślisz że zrobisz to samymi killami ? DM grałem łącznie 2 min do Ciebie nic nie mam, mówiłem ogólnie. Jednak nie zaprzeczysz, że w Rushu trudniej o Ratio niż w Podboju? Mi osobiście to jest obojętne, a najlepsze są mapy gdzie są pojazdy położysz miny i tylko czekasz na te piękne napisy z dwoma killami oraz zniszczonym pojazdem. Cytuj
Fenix 3 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 do Ciebie nic nie mam, mówiłem ogólnie. Jednak nie zaprzeczysz, że w Rushu trudniej o Ratio niż w Podboju? U mnie odwrotnie. W ogole mam ratio fatalne bo jakos ciezko odzwyczaic sie od grania "a'la Rambo". Wchodze na Rush aby ratio podreperowac. W Rushu masz ten wiekszy komfort, ze ci ktos za plecy nie wejdzie z przygotowana kosa. W ogole to w BC2 tylko Rush a tutaj jakos bardziej ciagnie mnie przy tej mechanice grania wlasnie w Podboj. Moze dlatego, ze w Podboju przy mniejszej mapie szybciej i latwiej ja opanowac. Do tego ostatnio odblokowalem konkretne bronie a do nich trzeba jeszcze odblokowac troche dodatkow aby grac w miare komfortowo wiec ratio znowu leci w dol. Mi osobiście to jest obojętne, a najlepsze są mapy gdzie są pojazdy położysz miny i tylko czekasz na te piękne napisy z dwoma killami oraz zniszczonym pojazdem. W momenie gdy oblokowalem podczerwien w czolgach mozesz te minki podkladac dowoli. Przynajmniej wpadaja punkty jak oszalale za ich niszczenie (chyba cos kolo 200 pkt za zniszczenie 2 min). Cytuj
LiSoQuan 23 Opublikowano 4 listopada 2011 Opublikowano 4 listopada 2011 Musze przyznać że wreszcie w jakieś grze dali opcję gdzie miny pozostają nawet jak zginiemy. Tak powinno byc wszędzie i zawsze. Jak miło zobaczyc jak po jakimś czasie mamy kille z powodu min o których juz zapomniałem Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi