Skocz do zawartości

Battlefield 3 - online

waldusthecyc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

ja nie wiem jakie masz ratio, wielokrotnie slyszalem zarowno od ciebie jak i od innych że kampisz w bazie wroga i zbierasz kosy, a to nie jest coś co sie powinno robić w BF3

Ostatnie co można powiedzieć o Litwinie to, że z niego jest kamper. Kurde jak człowiek z nim gra to aż nogi zaczynają w realu boleć tak popie.rdala non stop. Jak grasz przeciwko Litwinowi to masz wrażenie, że jest wszędzie, gdzie byś się nie ruszył dostajesz info żeś dead. Czasami jak masz szczęście to przy obrocie, w ostatniej chwili przed swą śmiercią dojrzysz go jak pędzi na Ciebie z nożem w zaciśniętych, wyszczerzonych zębach i piekelnymi płomieniami w oczach! :diablo:

Napisano nawet o Litwinie taką piosenkę https://www.youtube.com/watch?v=At8sEWK1cQo&feature=related&hd=1

Edytowane przez Łebi
  • Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

Z Litwinem gram od ho ho i stylu nie zmieniał. Mieć go w ekipie niemal zawsze = być w zwycięskiej ekipie hehe

Śpiewają o nim:

"I never give true answers, I never tell no lies

I never walk a straight line, so never get surprised

I don't ask no favors, so don't get abused

I learned to win when I was young

So I'm never ever gonna lose

They pay me the money and I do the job

I got a contract on you

I got a contract, on you"

hjehjehjehje :music:

Edytowane przez Łebi
Opublikowano

no widać, za często w przeciwnej drużynie lądowałeś ;)

Ps.

"I got no face, no name, I'm just a killing machine

I cut the population down, if you know what I mean

I never stop in one place, I move about the cities

Got expensive tastes, but I hasten to add that

I'm the best that there is

They pay me-uh the money and I do the job

I got a contract on you

I got a contract on you"

:whistling:

Opublikowano

Czy w tej czesci wogole oplaca sie wyciagac noz na goscia ktory stoi do nas przodem?

W BC2 mialem wiele sytuacji ze "zderzylem sie" z wrogiem (wbiegalismy do tego samego pomieszczenia) i szybka akcja nozem zakonczona wbiciem ostrza w czolo przeciwnika (lub moje) konczyla starcie

Wczoraj mialem ze dwie takie sytuacje. Noz poszedl w ruch, widac bylo ze goscia trafilem, ale sie odsunal i mnie zastrzelil.

Nie ma juz tego instant killa z noza?

Opublikowano

Czy w tej czesci wogole oplaca sie wyciagac noz na goscia ktory stoi do nas przodem?

W BC2 mialem wiele sytuacji ze "zderzylem sie" z wrogiem (wbiegalismy do tego samego pomieszczenia) i szybka akcja nozem zakonczona wbiciem ostrza w czolo przeciwnika (lub moje) konczyla starcie

Wczoraj mialem ze dwie takie sytuacje. Noz poszedl w ruch, widac bylo ze goscia trafilem, ale sie odsunal i mnie zastrzelil.

Nie ma juz tego instant killa z noza?

Nie ma, lepiej z biodra walnąć lub pistoletu jeśli akurat przeładowujesz. Z noża lepiej tylko z tyłu kosić.

Opublikowano

mierniczek - teraz nóż nie zabija jednym ciosem jak sie wali z przodu

własnie nie, nigdy z nim nie gralem, mowie na podstawie opisów ludzi zarowno z bf3 jak i bc2

Opublikowano

Mieliście taki przypadek że człowiek z ziemi was w samolocie laserem oślepił?Lecę sobie i nagle czerwonym promieniem po oczach.

Musiałeś lecieć strasznie nisko albo to był SFLOMACOŚTAM.

Z innej beczki

Wczoraj pogralem chwile zestawem DAO-12 z amunicja odlamkowa (premia do przygwozdzenia) plus "perk" na przygwozdzenie.

Gralem tym na mapie Metro w trybie Podboj i ... porazka.

Wszystko co jest ciut dalej jest nie do zabicia. Zwykly srut spisuje sie o niebio lepiej i czym predzej do niego wrocilem.

Shotguny ogólnie są hmmm kiepskie. DAO potrzebuje 2-3 strzałów na niewielką odległość.

Opublikowano (edytowane)

mierniczek - teraz nóż nie zabija jednym ciosem jak sie wali z przodu

własnie nie, nigdy z nim nie gralem, mowie na podstawie opisów ludzi zarowno z bf3 jak i bc2

No to podaj ksywy,albo niech sami napiszą jeżeli mają odwagę.Jestem ciekaw kto powiedział ze kampię.Pewnie coś ci się pomyliło,bo przeczytałeś wypowiedzi ze szaleję na tyłach wroga,tyły wroga nie oznaczają ich respa.

Łebi nawet moja dziewczyna się ze mnie śmieje,jak gram snajperem że teraz pokampię :P a ona na to"tak 3 ze sekundy" :P

Edytowane przez Litwin25
Opublikowano

Przeciez snajperka + noktowizja+zamek 2 taktowy to idealna rzecz, aby wychodzic na tyly ;)

Opublikowano

Nóż jest tylko skuteczny z tyłu, nie wiem kto w DICE wpadł na tak głupi pomysł, tak jakby z przodu nie dało się go wbić. Większość zabójstw na świecie nożem jest w skutek wbicia w przednią stronę ciała, ale w BF 3 nie - trzeba z tyłu, choć w animacji i tak gościa odwraca się i wbija mu w brzuch _o_ .

Jak dla mnie to bug, glitch, czy niedoróbka. Z przodu gościa można ciachnąć poziomym cięciem, jak rycerz mieczem, i tak nie zabija za pierwszym. IMO bardzo dobrze to było kiedyś rozwiązane w BC 2, a także KZ 3 ma fajnie to zrobione - grałem wielokrotnie infiltratorem i nie było problemu by gościa przebiegającego obok dopaść z bliska.

Opublikowano

ja nie wiem jakie masz ratio, wielokrotnie slyszalem zarowno od ciebie jak i od innych że kampisz w bazie wroga i zbierasz kosy, a to nie jest coś co sie powinno robić w BF3

Ostatnie co można powiedzieć o Litwinie to, że z niego jest kamper. Kurde jak człowiek z nim gra to aż nogi zaczynają w realu boleć tak popie.rdala non stop. Jak grasz przeciwko Litwinowi to masz wrażenie, że jest wszędzie, gdzie byś się nie ruszył dostajesz info żeś dead. Czasami jak masz szczęście to przy obrocie, w ostatniej chwili przed swą śmiercią dojrzysz go jak pędzi na Ciebie z nożem w zaciśniętych, wyszczerzonych zębach i piekelnymi płomieniami w oczach! :diablo:

Napisano nawet o Litwinie taką piosenkę https://www.youtube....re=related&hd=1

Strasznie barwnie to ująłeś,aż mi się cieplej na sercu zrobiło :P

Opublikowano

Nóż jest tylko skuteczny z tyłu, nie wiem kto w DICE wpadł na tak głupi pomysł, tak jakby z przodu nie dało się go wbić. Większość zabójstw na świecie nożem jest w skutek wbicia w przednią stronę ciała, ale w BF 3 nie - trzeba z tyłu, choć w animacji i tak gościa odwraca się i wbija mu w brzuch _o_ .

Jak dla mnie to bug, glitch, czy niedoróbka. Z przodu gościa można ciachnąć poziomym cięciem, jak rycerz mieczem, i tak nie zabija za pierwszym. IMO bardzo dobrze to było kiedyś rozwiązane w BC 2, a także KZ 3 ma fajnie to zrobione - grałem wielokrotnie infiltratorem i nie było problemu by gościa przebiegającego obok dopaść z bliska.

Jest jeden błąd w twoim rozumowaniu - zakładasz, że przeciwnik nie może się bronić. Założyli, że od frontala przeciwnik stawia ci opór i możesz go tylko ciachać.

Opublikowano (edytowane)

Jest jeden błąd w twoim rozumowaniu - zakładasz, że przeciwnik nie może się bronić. Założyli, że od frontala przeciwnik stawia ci opór i możesz go tylko ciachać.

Jak leci kosa w klatę ,na pełnej szybkości,to raczej przed tym obrony nie ma.

Edytowane przez Litwin25
Opublikowano

Jak leci kosa w klatę ,na pełnej szybkości,to raczej przed tym obrony nie ma.

To są KOMANDOSI i znają chwyty taktyczne! hehehe ;)

A tak na serio to faktycznie wygląda to jak niedoróbka, od noża powinien zabijać ten co pierwszy zadał cios, powinien być skuteczny dopiero z małej odleglosci by nie było potem wjazdów 3 metrowych z kosą samonaprowadzaną.

Opublikowano

no i w sumie dobrze niech jeszcze zrobią coś z ikonami flag zwłaszcza podczas przejmowania ,wyskakuje taki licznik bawół na pół ekranu

W lewy albo prawy róg ekranu powinno to wskakiwać, bo czasami nie można dostrzec przeciwnika.