waldusthecyc 4 767 Opublikowano 9 listopada 2011 Autor Opublikowano 9 listopada 2011 mój ulubiony zonk to po pierwsze: 1. jak przeciwnik zaczyna przejować flagę to flaga miga ale tylko na minimapie więc nie wiadomo która (nie ma literki) 2. jak podkładany jest MCOM też nie wiadomo który to bo w "realu" nie widać, tylko miga na minimapie Cytuj
VERAN 1 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 mój ulubiony zonk to po pierwsze: 1. jak przeciwnik zaczyna przejować flagę to flaga miga ale tylko na minimapie więc nie wiadomo która (nie ma literki) 2. jak podkładany jest MCOM też nie wiadomo który to bo w "realu" nie widać, tylko miga na minimapie na 1 punkt odpowiem ,że lecą alfabetycznie od lewej czyli ABCD Cytuj
VERAN 1 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 jeszcze jakbym miał się do czegoś przyczepić to chciałbym wiedzieć ,że zawsze wysiądę z jednej strony prowadzonego pojazdu np. z lewej bądź od dupy strony bo taka randomowa wysiadka sprawia masę kłopotów podczas ewakuacji czy próbie naprawy Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 A ja bym chciał się zapytać kolegi mersona jak on wyciska 1000 pkt/min :ph34r: Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 Leczy kumpli W BC2 lepiej było pokazywane jaka flaga jest przejmowana.Dla mnie latarka do lamerski dodatek,bo dużo osób biega z nią na otwartej przestrzeni w ciągu dnia. Cytuj
S!N 14 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 Leczy kumpli W BC2 lepiej było pokazywane jaka flaga jest przejmowana.Dla mnie latarka do lamerski dodatek,bo dużo osób biega z nią na otwartej przestrzeni w ciągu dnia. Nie chce tu nikogo oskarżać, ale 600 - 700 punktów na minutę to max jaki da się przy normalnym graniu wyciągnąć. Kolesie muszą boostować na podnoszeniu albo przejmowaniu flag "na zmianę". Cytuj
Lewis 18 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 A ja bym chciał się zapytać kolegi mersona jak on wyciska 1000 pkt/min :ph34r: Tu masz szczegóły http://www.ps3site.p...612342__st__320 Cytuj
Gość szpic Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 (edytowane) A ja bym chciał się zapytać kolegi mersona jak on wyciska 1000 pkt/min :ph34r: deathmatch i ciagla reanimacja? ok staty 381-2 to juz potezny przekret i ponoc nasz Merson tez sie boostuje ;P Edytowane 9 listopada 2011 przez szpic Cytuj
Gość szpic Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 http://battlelog.battlefield.com/bf3/battlereport/show/5104805/4/196966240/ :rofl2: Cytuj
mersi 804 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 (edytowane) heh chwile tylko to robiłem i skonczylem z tym Edytowane 9 listopada 2011 przez mersi Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 zagralem kilka meczy w rush. kurde zupelnie inna gra. duzo ciezej niz w dedmeczu. nie wiem czy nie przerzucic sie na support. slabo mi idzie bieganie w srodku zadymy, nie wiem czy bardziej nie przydam sie lezac na uboczu i oslaniajac ekipe podkladajaca bombe ;p Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 zagralem kilka meczy w rush. kurde zupelnie inna gra. duzo ciezej niz w dedmeczu. no bo to jest zupelnie inna gra, DM to takie poprostu strzelanie, niewiele sie rozni od innych gier za to rush i conquest to sa 2 flagowe tryby BFa ktore pokazuja jego moc, stawiaja na gre zespolową i ogolnie są naprawde mocnym argumentem w walce o miano najlepszej stzrelanki multi :> Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 jakies rady jesli chodzi o rush? co sie najbardziej oplaca robic grajac assaultem albo supportem? leciec do nadajnikow zeby je zaminowac w przypadku ataku, albo latac w ich poblizu i bronic/rozbrajac w przypadku obrony? bo widze, ze pod koniec ja mam np. 2,5 tysiaca punktow, a pierwszy koles np. 5 tysiecy. na czym oni to nabijaja? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 2.5k to też nie tak zle ogolnie to tak, supp i asault powinni biegac raczej na pierwszej linii, oczywiscie nie na pałe, ale biegac i podkładac mcomy, rzucac apteczki i ammo wszedzie gdzie widzisz swoich kolesi (zwlaszcza jesli kilku stoi obok siebie i rzucisz ammo to odrazu punkty ładnie lecą) za podłożenie i zniszczenie mcoma jest 700ptk (200+500) wiec to daje duzo, rzucanie ammo, apteczek, ozywianie, zabijanie wrogów, te rzeczy nabijaja punkty za to jak po okolicy kreca sie pojazdy mozesz inzyniera brać i je rozwalac, wg mnie inzynierem najszybciej punkty lecą (osobiscie gralem nim mało a expa mam sporo w porownaniu do czasu gry) Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 aha czyli w gruncie rzeczy to wlasnie robie xD no to trzeba ciorac i sie uczyc. danke ;] Cytuj
mersi 804 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 a te latające ufo co ma snajper to tylko namierza ludzi tak? widac ich normalnie na mapce? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 a te latające ufo co ma snajper to tylko namierza ludzi tak? widac ich normalnie na mapce? spotuje ludzi i pojazdy tak ze widac ich na mapie i maja trojkaty nad glowa bardzo ulatwia sprawe gdy team zna polozenie wszystkich wrogów (chyba ze sie pchowają pod dachem) ale nie namierza pojazdów w takim sensie jak SOFLAM Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 yyyy jak ktoś chce boost do 45 lvlu to na gg 9206262 moge podac detale zrobimy to ;] 1 5 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 mysle ze zaraz sie na ciebie zwali sporo osób (łacznie ze mna) ktorzy powiedzą że tylko cioty boostują i trzeba byc niezle nędznym żeby to robić..... a potem polowa z nich rzuci sie na gg żeby to robić (już bezemnie) 2 Cytuj
BoroBoro 161 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 ja chce dobić 45 i mieć spokój dostać bronie które chce ;] pracuje i się ucze za rok dobije do ekwipunku który chce m ;];] po co mi x45 jakaś tam ranga to nie te lata gdzue się cały dzien siedziało przy konsoli Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 no jasne, kazdy by chcial, ale nie kazdy jest (pipi)ą,. sory ale taka prawda, ekwipunek z 45lvlu nie jest niezbędny, ja tam wole pograc legalnie, najwyzej nie odblokuje wszystkiego, i tak mam co robic Cytuj
Gość szpic Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 Z ciekawosci ktos wie na czym polega baretka squad wipe ? Nie wybilem calej druzyny 2 razy a tu sama baretki mi nagle wpadla btw kto chce mi zboostowac baretke za 6 kili latadlem ? Nie potrafie latac samolotami wiec tego nigdy nie zdobede Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 może zabiles 2 razy cala druzyne, to nie takie trudne, jak sie ma np 30 killi w danym meczy to jest spora szansa że akurat sie 2 razy zabije 4 osoby z danego squadu, mi to wpadlo przypadkiem kilka razy a nie wiem jak chcesz boostowac samolot, poprostu na(pipi)iaj w pojazdy , jesli je zniszczysz i zabijesz osobe w środku to wpada kill (chociaz zwykle wpada tylko disabled) , ja nabilem 6 killi też nieco przypadkiem, chociaż poswiecilem 6 godzin na latanie i teraz calkiem skutecznie zabijam, ale nadal to glownie pojazdy, samolotem jest mala szansa zabić piechurów bo nie widac ich z daleka. helikopterem o wiele latwiej zabić piechurów Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 9 listopada 2011 Opublikowano 9 listopada 2011 (edytowane) Można pomóc sobie w samolocie,najpierw rozkładamy miny a później wsiadamy do maszyny i modlimy się że gdy będziemy w powietrzu to ktoś na nie wjedzie i wpadną nam pkt maszyny,w której aktualnie siedzimy.Dzisiaj heli przejąłem na dachu flagę i wpadło mi 450 pkt Co do M60E4 to fakt,słabe to i odrzut ma ogromny. Edytowane 9 listopada 2011 przez Litwin25 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi