Skocz do zawartości

Battlefield 3 - online

waldusthecyc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mój ulubiony zonk to po pierwsze:

1. jak przeciwnik zaczyna przejować flagę to flaga miga ale tylko na minimapie więc nie wiadomo która (nie ma literki)

2. jak podkładany jest MCOM też nie wiadomo który to bo w "realu" nie widać, tylko miga na minimapie

Opublikowano

mój ulubiony zonk to po pierwsze:

1. jak przeciwnik zaczyna przejować flagę to flaga miga ale tylko na minimapie więc nie wiadomo która (nie ma literki)

2. jak podkładany jest MCOM też nie wiadomo który to bo w "realu" nie widać, tylko miga na minimapie

na 1 punkt odpowiem ,że lecą alfabetycznie od lewej czyli ABCD

Opublikowano

jeszcze jakbym miał się do czegoś przyczepić to chciałbym wiedzieć ,że zawsze wysiądę z jednej strony prowadzonego pojazdu np. z lewej bądź od dupy strony bo taka randomowa wysiadka sprawia masę kłopotów podczas ewakuacji czy próbie naprawy

Opublikowano

Leczy kumpli :P W BC2 lepiej było pokazywane jaka flaga jest przejmowana.Dla mnie latarka do lamerski dodatek,bo dużo osób biega z nią na otwartej przestrzeni w ciągu dnia.

Nie chce tu nikogo oskarżać, ale 600 - 700 punktów na minutę to max jaki da się przy normalnym graniu wyciągnąć. Kolesie muszą boostować na podnoszeniu albo przejmowaniu flag "na zmianę".

Opublikowano (edytowane)

A ja bym chciał się zapytać kolegi mersona jak on wyciska 1000 pkt/min :ph34r:

deathmatch i ciagla reanimacja?

ok staty 381-2 to juz potezny przekret

i ponoc nasz Merson tez sie boostuje ;P

Edytowane przez szpic
Opublikowano

zagralem kilka meczy w rush. kurde zupelnie inna gra. duzo ciezej niz w dedmeczu.

nie wiem czy nie przerzucic sie na support. slabo mi idzie bieganie w srodku zadymy, nie wiem czy bardziej nie przydam sie lezac na uboczu i oslaniajac ekipe podkladajaca bombe ;p

Opublikowano

zagralem kilka meczy w rush. kurde zupelnie inna gra. duzo ciezej niz w dedmeczu.

no bo to jest zupelnie inna gra, DM to takie poprostu strzelanie, niewiele sie rozni od innych gier

za to rush i conquest to sa 2 flagowe tryby BFa ktore pokazuja jego moc, stawiaja na gre zespolową i ogolnie są naprawde mocnym argumentem w walce o miano najlepszej stzrelanki multi :>

Opublikowano

jakies rady jesli chodzi o rush? co sie najbardziej oplaca robic grajac assaultem albo supportem? leciec do nadajnikow zeby je zaminowac w przypadku ataku, albo latac w ich poblizu i bronic/rozbrajac w przypadku obrony?

bo widze, ze pod koniec ja mam np. 2,5 tysiaca punktow, a pierwszy koles np. 5 tysiecy. na czym oni to nabijaja?

Opublikowano

2.5k to też nie tak zle :P

ogolnie to tak, supp i asault powinni biegac raczej na pierwszej linii, oczywiscie nie na pałe, ale biegac i podkładac mcomy, rzucac apteczki i ammo wszedzie gdzie widzisz swoich kolesi (zwlaszcza jesli kilku stoi obok siebie i rzucisz ammo to odrazu punkty ładnie lecą)

za podłożenie i zniszczenie mcoma jest 700ptk (200+500) wiec to daje duzo, rzucanie ammo, apteczek, ozywianie, zabijanie wrogów, te rzeczy nabijaja punkty

za to jak po okolicy kreca sie pojazdy mozesz inzyniera brać i je rozwalac, wg mnie inzynierem najszybciej punkty lecą (osobiscie gralem nim mało a expa mam sporo w porownaniu do czasu gry)

Opublikowano

a te latające ufo co ma snajper to tylko namierza ludzi tak? widac ich normalnie na mapce?

spotuje ludzi i pojazdy tak ze widac ich na mapie i maja trojkaty nad glowa

bardzo ulatwia sprawe gdy team zna polozenie wszystkich wrogów (chyba ze sie pchowają pod dachem)

ale nie namierza pojazdów w takim sensie jak SOFLAM

Opublikowano

mysle ze zaraz sie na ciebie zwali sporo osób (łacznie ze mna) ktorzy powiedzą że tylko cioty boostują i trzeba byc niezle nędznym żeby to robić..... a potem polowa z nich rzuci sie na gg żeby to robić (już bezemnie)

• Plusik 2
Opublikowano

ja chce dobić 45 i mieć spokój dostać bronie które chce ;] pracuje i się ucze za rok dobije do ekwipunku który chce m ;];] po co mi x45 jakaś tam ranga to nie te lata gdzue się cały dzien siedziało przy konsoli

Opublikowano

no jasne, kazdy by chcial, ale nie kazdy jest (pipi)ą,. sory ale taka prawda, ekwipunek z 45lvlu nie jest niezbędny, ja tam wole pograc legalnie, najwyzej nie odblokuje wszystkiego, i tak mam co robic

Opublikowano

Z ciekawosci ktos wie na czym polega baretka squad wipe ?

Nie wybilem calej druzyny 2 razy a tu sama baretki mi nagle wpadla :)

btw kto chce mi zboostowac baretke za 6 kili latadlem ? :P Nie potrafie latac samolotami wiec tego nigdy nie zdobede :/

Opublikowano

może zabiles 2 razy cala druzyne, to nie takie trudne, jak sie ma np 30 killi w danym meczy to jest spora szansa że akurat sie 2 razy zabije 4 osoby z danego squadu, mi to wpadlo przypadkiem kilka razy

a nie wiem jak chcesz boostowac samolot, poprostu na(pipi)iaj w pojazdy , jesli je zniszczysz i zabijesz osobe w środku to wpada kill (chociaz zwykle wpada tylko disabled) , ja nabilem 6 killi też nieco przypadkiem, chociaż poswiecilem 6 godzin na latanie i teraz calkiem skutecznie zabijam, ale nadal to glownie pojazdy, samolotem jest mala szansa zabić piechurów bo nie widac ich z daleka. helikopterem o wiele latwiej zabić piechurów

Opublikowano (edytowane)

Można pomóc sobie w samolocie,najpierw rozkładamy miny a później wsiadamy do maszyny i modlimy się że gdy będziemy w powietrzu to ktoś na nie wjedzie i wpadną nam pkt maszyny,w której aktualnie siedzimy.Dzisiaj heli przejąłem na dachu flagę i wpadło mi 450 pkt :P

Co do M60E4 to fakt,słabe to i odrzut ma ogromny.

Edytowane przez Litwin25