walek 96 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 (edytowane) Nie wiecie czy DICE ma zamiar naprawic laga? Precyzja w aimingu na PS3 jest ciezsza, niz na analogu x360. Nie dosc, ze trzeba mocniej wychylac galki, to jeszcze jest to cholernie nieprecyzyjne. Mnie to meczy. Edytowane 12 listopada 2011 przez walek Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Nie wiecie czy DICE ma zamiar naprawic laga? Precyzja w aimingu na PS3 jest ciezsza, niz na analogu x360. Nie dosc, ze trzeba mocniej wychylac galki, to jeszcze jest to cholernie nieprecyzyjne. Mnie to meczy. na twitterze niedawno odpowiadali że nad tym pracują. W nadchodzącym tygodniu mamy poznać szczegóły pierwszego patcha. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 (edytowane) zarzucałeś mi kamperstwo i podkładałeś argumenty z pupy,chcę skoro mnie obrażałeś aby taki wielki gracz jak ty pokazał mi te dowody teraz po pierwsze nigdy nie mowilem że jestem wielkim graczem, gram niewiele i dla zabawy, wyprobowuje rozne rzeczy itp, nie lece na ratio, ani na nic innego, wiec twoje teksty o jakiejs zazdrości i komplekasach są smieszne, naprawde nie oceniaj innych swoją miarą bo nie kazdy jest takim nerdem żeby podniecac sie ze ma numerek K/D 1.9 a ktoś inny ma mniejszy. dla mnie takie cos zupelnie nie ma znaczenia druga sprawa - te kilka dni temu jak była kłótnia o ciebie to odpaliłem sobie leaderbordy na battlelogu i wybrałem losowo kilkanaście osób o takim samym levelu jak twój (wtedy miales 44) , i porównałem sobie "objective score" - ty miales okolo 40k , a praktycznie wszyscy ci losowi ludzie na takim samym levelu mieli od 80k do 160k (tylko 1 osoba miala wynik zbliżony do twojego), czyli 2-4 razy wiecej niż ty. (podobnie kiepskie wyniki miales na team score i squad score) to pokazuje ze nie jestes drużynowym graczem tylko latasz sobie gdzies i szukasz ratio ja nie jestem wymiataczem ale staram sie wypelniac role w drużynie i robic to co powinna robić dana klasa, ty masz super statsy ale grasz pod siebie a nie drużynowo (zaraz pewnie powiesz że robisz i to i to. pewnie drużynowo też sie zdarzy, ale statystyki wyraznie pokazują że grasz 2-4 razy mniej drużynowo niż przeciętny czlowiek na twoim levelu) Edytowane 12 listopada 2011 przez Yano Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 12 listopada 2011 Autor Opublikowano 12 listopada 2011 Czy voip dziala u Was ok czy dalej jest zwalony? U mnie dalej do kitu ale nie wiem czy przez router czy DICE Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Napisałeś tak:"ja mam miec kompleksy z powodu leszczy ktorzy nie potrafią legalnie grac i muszą oszukiwac?"-tym oto zdaniem postawiłeś się ponad nich,czyli uważasz się od nich lepszy.Zdecyduj się w końcu czy jestem kamperem czy biegam i nabijam ratio?Moja rola w BC2 i w BF3 jest taka jaka lubię,dostaję się na tyłu wroga,stawiam respa i utrudniam mu życie,za to nie ma punktów drużynowych,zobacz ile mam punktów za respa na sobie,na moim radyjku i dostrzeżeń z mav a może w końcu zrozumiesz jak gram.Nigdy nie ukrywałem że zdarza mi się nie grać z drużyną,jak mnie wkurza swoją nieporadnością,to wolę z niej odejść i robić coś na własną rękę bo: -większość durni jak tylko coś zobaczy to strzela i zdradza miejsce swoje,zamiast się podkraść -mnóstwo kos i killi dostałem respawnując się na kompanach lub ich urządzeniach bo postawili lub sami są w czytelnych miejscach. Nie mam ci zamiaru się tłumaczyć bardziej,bo każdy gra jak lubi,ja mam duszę COD-wca,czyli częste zwarcia i wymiana ognia. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Napisałeś tak:"ja mam miec kompleksy z powodu leszczy ktorzy nie potrafią legalnie grac i muszą oszukiwac?"-tym oto zdaniem postawiłeś się ponad nich,czyli uważasz się od nich lepszy no bo to akurat prawda - gram sobie spokojnie i rekraacyjnie ale przynajmniej uczciwie i nie musze sie uciekać do przekretów i boostowania, nie mam szacunku dla takich cziterów ktorzy sztucznie podbijają statsy i to wcale nie oznacza że uważam sie za świetnego gracza, poporstu uważam że każdy uczciwy gracz nawet na 10 levelu jest lepszy niż goście ktorzy mają 50 level wynikający z boostowania ("lepszy" w ogolnym znaczeniu, niekoniecznie w skillu, chociaz zwykle też bo jak ktoś ma skilla to nie potrzbuje boostowania) Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 A może po prostu chcą platynę, a multi ich nie interesuje?Poza tym niech sobie boostują,wszystko wyjdzie w meczu,jakimi są graczami,ale dlaczego mam ich za to cisnąć?Chcą to niech to robią,zobaczymy czy uchowają swoją blachę. Cytuj
oTOMo 19 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Czy voip dziala u Was ok czy dalej jest zwalony? U mnie dalej do kitu ale nie wiem czy przez router czy DICE Ja dopiero 2 razy używałem voipa w grze, 2 dni temu miałem strasznie przerywane rozmowy (to jest ten główny problem głosowej komunikacji w grze?), ale wczoraj było OK, więc nie mam pojęcia. Swoją drogą misja snajperska w coopie potrafi napsuć krwi nawet grając z ziomem - pod sam koniec wrogowie zaczęli się teleportować w czasie biegu i nie dało rady ich ubijać, heh. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Co do voip to jest problem ale mają poprawić to w patchu, szkoda że panowie z Dice zapraszają do gry tylko na X bo chwalą się że stracili już 50 dogtagów, pewnie mają jakieś specjalne wypasione Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Co do voip to jest problem ale mają poprawić to w patchu, szkoda że panowie z Dice zapraszają do gry tylko na X bo chwalą się że stracili już 50 dogtagów, pewnie mają jakieś specjalne wypasione Jutro będzie można im zabierać dogtagi na PS3 Cytuj
mersi 804 Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 (edytowane) http://twitter.com/#!/battlefield tutaj napiszą na jakim serwie będa grać, zaczynają od 14:00 do 18:00 na PS3, już zacieram ręce na dogtaga Edytowane 12 listopada 2011 przez mersi Cytuj
Gość szpic Opublikowano 12 listopada 2011 Opublikowano 12 listopada 2011 Spoko zrobia to co na poczatku i skasuja dogtagi stracone ciekawe jak trudno bedzie sie dostac na serwer. Pewnie trzeba bedzie wbic juz teraz i czekac Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 13 listopada 2011 Opublikowano 13 listopada 2011 Na battlelogu jest jakaś funkcja która pokazuje zdobyte dogtagi(konkretne ksywy) i stracone(no kogo rzecz)? Cytuj
Gość szpic Opublikowano 13 listopada 2011 Opublikowano 13 listopada 2011 znalazlem 2 ciekawe bugi, ktore daja nieskonczone pkt 1) jak wiadomo najwieksza rzeznia na metrze jest przy fladze B. Da sie mav'em wleciec w sciane obok tego tuneliku. Nasz robocik bedzie bezpieczny siedzial w scianie i zaznaczal wrogów sypiac nam pkt. 2) Na wyspie Chark kolo flagi B da sie zapasc w podloge w tym budynku kolo flagi ( co ma wejscie po schodkach ) Jak sie polozysz to jestec caly pod podloga, goscie Ciebie nie widza wiec mozesz bezkarnie wycofywac sie czekajac az flaga zostanie przejeta a potem odbijasz i tak w non stop i dalej irytuje mnie niemilosiernie taranowanie heli przez Jety. Nie wiem co za baran wymyslil, ze w tym momencie jet nie wybucha... Jak zachaczy o latarnie to jest suacide, jak uderzy w heli to heli wariuje i spada a jet leci dalej... Cytuj
tommi 345 Opublikowano 13 listopada 2011 Opublikowano 13 listopada 2011 (edytowane) Co do boostowania to dla mnie sprawa jest prosta: gra jest formą rywalizacji, a to jest formą oszustwa. Jesli bronie są jak odżywka, to boostowanie jest jak środki dopingujące, w nieuczciwy sposób dające przewagę nad innymi graczami (niezależnie od tego, czy chodzi o łatwość/ilość fragów, czy też chocby o możliwość zdobycia tego czy innego trofeum). Dlatego też zgadzam się m.in. z Yano czy ludzmi z ps3 site- tacy kolesie to mendy i powinni być za swoje postępowanie piętnowani, niezależnie od tego, czy akurat mi osobiście to szkodzi czy tez nie. Parafrazując słowa Kazika: "bez tej broni/gadżetu/trofeum z głodu nie umrzesz. Kto boostuje jest kut.asem i niech sp.rd.ala- po dwakroć!" Edytowane 13 listopada 2011 przez tommi___t Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 13 listopada 2011 Autor Opublikowano 13 listopada 2011 TDM jest jak COD, wycinka duzych map i totalny mayhem - szybkie i losowe respy, wygrywa druzyna ktora jako pierwsza dobije do 100 fragów. Grubo Cytuj
dApo 313 Opublikowano 13 listopada 2011 Opublikowano 13 listopada 2011 (edytowane) ta na tdm można ładnie blachy zbierać moim zdaniem jest najłatwiej właśnie przez losowy resp. grałem dwa meczyki dla baretki i wpadły chyba z 20 blach Edytowane 13 listopada 2011 przez dApo Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 13 listopada 2011 Opublikowano 13 listopada 2011 Co do boostowania to dla mnie sprawa jest prosta: gra jest formą rywalizacji, a to jest formą oszustwa. Jesli bronie są jak odżywka, to boostowanie jest jak środki dopingujące, w nieuczciwy sposób dające przewagę nad innymi graczami (niezależnie od tego, czy chodzi o łatwość/ilość fragów, czy też chocby o możliwość zdobycia tego czy innego trofeum). Dlatego też zgadzam się m.in. z Yano czy ludzmi z ps3 site- tacy kolesie to mendy i powinni być za swoje postępowanie piętnowani, niezależnie od tego, czy akurat mi osobiście to szkodzi czy tez nie. Parafrazując słowa Kazika: "bez tej broni/gadżetu/trofeum z głodu nie umrzesz. Kto boostuje jest kut.asem i niech sp.rd.ala- po dwakroć!" Środki dopingujące,są każdego wolnym wyborem i jak pisałem,jak komuś zależy by szybciej coś odkryć to niech to robi i tak wszystko wyjdzie w praniu.Wczoraj grałem z 3 kolesiami z 11 levelem orła,nic nie pokazali. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 13 listopada 2011 Opublikowano 13 listopada 2011 Co do boostowania to dla mnie sprawa jest prosta: gra jest formą rywalizacji, a to jest formą oszustwa. Jesli bronie są jak odżywka, to boostowanie jest jak środki dopingujące, w nieuczciwy sposób dające przewagę nad innymi graczami (niezależnie od tego, czy chodzi o łatwość/ilość fragów, czy też chocby o możliwość zdobycia tego czy innego trofeum). Dlatego też zgadzam się m.in. z Yano czy ludzmi z ps3 site- tacy kolesie to mendy i powinni być za swoje postępowanie piętnowani, niezależnie od tego, czy akurat mi osobiście to szkodzi czy tez nie. Parafrazując słowa Kazika: "bez tej broni/gadżetu/trofeum z głodu nie umrzesz. Kto boostuje jest kut.asem i niech sp.rd.ala- po dwakroć!" Środki dopingujące,są każdego wolnym wyborem i jak pisałem,jak komuś zależy by szybciej coś odkryć to niech to robi i tak wszystko wyjdzie w praniu.Wczoraj grałem z 3 kolesiami z 11 levelem orła,nic nie pokazali. bo matchmaking jest po skillu. Mozesz miec 100lvl ale niski skill to bedziesz trafial na gre z noobkami Cytuj
tommi 345 Opublikowano 13 listopada 2011 Opublikowano 13 listopada 2011 (edytowane) Środki dopingujące,są każdego wolnym wyborem i jak pisałem,jak komuś zależy by szybciej coś odkryć to niech to robi i tak wszystko wyjdzie w praniu.Wczoraj grałem z 3 kolesiami z 11 levelem orła,nic nie pokazali. Jasne, że tak- kłamstwo ma krótkie nogi, oszustwo też. Od levela skilla im nie przybedzie, wiec ostatecznie i tak dostaną w trąbę, ale sam fakt próby nieuczciwego zwiększania swoich szans powinien tak czy inaczej być piętnowany. Dla zasady. Edytowane 13 listopada 2011 przez tommi___t Cytuj
tommi 345 Opublikowano 13 listopada 2011 Opublikowano 13 listopada 2011 Środki dopingujące,są każdego wolnym wyborem i jak pisałem,jak komuś zależy by szybciej coś odkryć to niech to robi i tak wszystko wyjdzie w praniu.Wczoraj grałem z 3 kolesiami z 11 levelem orła,nic nie pokazali. bo matchmaking jest po skillu. Mozesz miec 100lvl ale niski skill to bedziesz trafial na gre z noobkami Nie rozumiem- jeżeli jest tak jak mówisz, to kolesie musieli mieć właśnie wysokiego skilla i nie być noobami, inaczej nie trafiliby do jednej gry z Litwinem. Ktos wie w ogole, w jaki sposób jest liczony "Skill" w statsach? Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 13 listopada 2011 Opublikowano 13 listopada 2011 Na battlelogu jest jakaś funkcja która pokazuje zdobyte dogtagi(konkretne ksywy) i stracone(no kogo rzecz)? Też mnie to bardzo ciekawi. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 listopada 2011 Opublikowano 13 listopada 2011 (edytowane) A mnie dziś gra kompletnie dobija Nie dość że jak strzelam to ekranem trzęsie jak w 9 stopniowej skali richtera to na dodatek dziś mi gościu rozwalił czołg ze wzmocnionym pancerzem jednym granatem gdzie miałem 100%. Po tym się wk..wiłem niemiłosiernie i wyszedłem PSS. I co to za zrąbana polityka że nie których dogtagów które wezmę przeciwnikowi nie mogę sobie użyć Edytowane 13 listopada 2011 przez marekjw2523 Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 13 listopada 2011 Opublikowano 13 listopada 2011 Nie wiem dlaczego ludzie ignorują robocika. Na OM zabiłem nim 3 kolesi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi