Litwin81 1 155 Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Środki dopingujące,są każdego wolnym wyborem i jak pisałem,jak komuś zależy by szybciej coś odkryć to niech to robi i tak wszystko wyjdzie w praniu.Wczoraj grałem z 3 kolesiami z 11 levelem orła,nic nie pokazali. bo matchmaking jest po skillu. Mozesz miec 100lvl ale niski skill to bedziesz trafial na gre z noobkami Nie rozumiem- jeżeli jest tak jak mówisz, to kolesie musieli mieć właśnie wysokiego skilla i nie być noobami, inaczej nie trafiliby do jednej gry z Litwinem. Ktos wie w ogole, w jaki sposób jest liczony "Skill" w statsach? Nie rozumiem,czemu nie mogliby trafić normalnie do gry,mając nawet niski poziom? Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Muszę się pochwalić raportem z bitwy http://battlelog.battlefield.com/bf3/pl/battlereport/show/6215934/4/285616190/ niemal idealna runda w czołgu prawie 8,5k z gry i 23k ogółem Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 Chłopaki z DICE już grają ale wbić się na serwer i zdobyć dogtaga będzie graniczyło z cudem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 (edytowane) Środki dopingujące,są każdego wolnym wyborem i jak pisałem,jak komuś zależy by szybciej coś odkryć to niech to robi i tak wszystko wyjdzie w praniu.Wczoraj grałem z 3 kolesiami z 11 levelem orła,nic nie pokazali. bo matchmaking jest po skillu. Mozesz miec 100lvl ale niski skill to bedziesz trafial na gre z noobkami Nie rozumiem- jeżeli jest tak jak mówisz, to kolesie musieli mieć właśnie wysokiego skilla i nie być noobami, inaczej nie trafiliby do jednej gry z Litwinem. Ktos wie w ogole, w jaki sposób jest liczony "Skill" w statsach? • You gain/loose SL based on every confrontation with another player • Killing a highly skilled enemy gives you more points than killing someone less skilled • Points are not transferred from a player to another, they are simply added/subtracted based on the encounter and the SL of both parts (thus, after an encounter, one part may go up 50 points while the other loses only 20) • The SL is used for matchmaking Wiec jak masz np skilllevel 300 to trafiasz na gre z podobnymi jak dasz szybka gre, Mogli wbic na gre do litwina przez wyszukiwarke serwerów, przez SZYBKA GRE pewnie by do siebie nie trafili Edytowane 13 Listopada 2011 przez szpic Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 (edytowane) jak wielkie są kolejki? sniping shotgun Edytowane 13 Listopada 2011 przez dApo Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 A mnie dziś gra kompletnie dobija Nie dość że jak strzelam to ekranem trzęsie jak w 9 stopniowej skali richtera to na dodatek dziś mi gościu rozwalił czołg ze wzmocnionym pancerzem jednym granatem gdzie miałem 100%. Po tym się wk..wiłem niemiłosiernie i wyszedłem PSS. I co to za zrąbana polityka że nie których dogtagów które wezmę przeciwnikowi nie mogę sobie użyć Żeby je użyc trzeba je sobie najpierw odblokowac. Zabierając dogtagi przeciwnikom odblokowujesz sobie jedynie możliwośc obejrzenia ich w menu. Moim zdaniem najtrafniejsze rozwiązanie z możliwych. Przykładowo koleś odblokuje sobie dogtaga za 50 gwiazdkę pilota myśliwców i byle noobek mógłby biegac z takim, bo mu się poszczęściło i trafił kosą akurat takiego kolesia. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 13 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 sniping shotgun rulez. Do DAO odblokowałem lunetę x7 i na Opration Metro to jest grube przegięcie Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 13 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2011 A mnie dziś gra kompletnie dobija Nie dość że jak strzelam to ekranem trzęsie jak w 9 stopniowej skali richtera to na dodatek dziś mi gościu rozwalił czołg ze wzmocnionym pancerzem jednym granatem gdzie miałem 100%. Po tym się wk..wiłem niemiłosiernie i wyszedłem PSS. I co to za zrąbana polityka że nie których dogtagów które wezmę przeciwnikowi nie mogę sobie użyć Żeby je użyc trzeba je sobie najpierw odblokowac. Zabierając dogtagi przeciwnikom odblokowujesz sobie jedynie możliwośc obejrzenia ich w menu. Moim zdaniem najtrafniejsze rozwiązanie z możliwych. Przykładowo koleś odblokuje sobie dogtaga za 50 gwiazdkę pilota myśliwców i byle noobek mógłby biegac z takim, bo mu się poszczęściło i trafił kosą akurat takiego kolesia. Wiesz, to mogłoby być, ale powiedzmy wtedy ten nieśmiertelnik mógłby być np. zachlapany krwią żeby wiedzieć, że został zdobyty na kimś innym. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Niektórym udało się wyrwać parę dogtagów DICE :] http://www.youtube.com/watch?v=XUlqzTncOic Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 (edytowane) Wczoraj wieczorem miałem maraton nie powodzeń,dostałem takich randomów że aż ręce mi opadają,a że grałem HC to równie często ginąłem od swoich. A cod o filmiku kolo ma super heli opanowane że wleciał do kanału,ja się w połowie rozbiłem a kolesie z Dice nie złe lamy Koszą kumpla obok a on nawet się nie obejrzy Edytowane 14 Listopada 2011 przez Litwin25 Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 wczoraj udało mi się wbić na te serwery co podawali ale niestety nie trafiłem na dica ... ale to były zabawne gry jak wszyscy latali z kosą Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Też miałem tą przyjemność dwa razy ale niestety 18 dogtagów i żadnego DICE to nazywa się szczęście Cytuj Odnośnik do komentarza
ziemia1 685 Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 nie marudź cufalem złapałeś moją blachę ( co prawda jak idiota zostawiłem grę ze zrespionym żołnierzem na środku placu i herbatkię zaparzałem) no jakoś od 3 dni nie umiem z nikim normalnym powalczyć, albo nie łączy, albo zajęte, albo rozrzuci, albo MW3 dziwnym trafem podnosi mi se ratio, nigdy sobie tym głowy nie zawracałem (jihad baby) i oscylował w granicach 0,7 a tu od tygodni pnie się w górę Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Nawet nie wiedziałem że to ty, gra się przenosi bo straciliśmy punkty a tu jakiś kolo stoi tyłem aż żal było nie wbić kosy PSS. Coś mało osób gra i muszę grać z randomami aż nie wierze że wszyscy grają w MW3 bo się załamie Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 ja gram i czekam na dodatki ciekawe czy dadzą nowe mapy w dlc czy przerobione stare Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 A ja sobie ostatnio marzyłem by DLC płatnym dali mapy z BC2 AŻ SIĘ ROZMARZYŁEM Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 A ja sobie ostatnio marzyłem by DLC płatnym dali mapy z BC2 AŻ SIĘ ROZMARZYŁEM Heavy metal + jety ? na ziemi mozna by szukac kogos przez 30 minut Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Mogli by dac najlepsza mape, jak dla mnie, Valparaiso oraz Lagune. Brakuje dzungli, krzakow i zarosli w BF3. Chociaz trudno by bylo upchnac 64 osobowa horde na PieCu. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 Tak tylko dżungla i czołganie to masakra, zresztą i tak już znienawidziłem tryb czołgania Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 (edytowane) Ktos wie w ogole, w jaki sposób jest liczony "Skill" w statsach? • You gain/loose SL based on every confrontation with another player • Killing a highly skilled enemy gives you more points than killing someone less skilled • Points are not transferred from a player to another, they are simply added/subtracted based on the encounter and the SL of both parts (thus, after an encounter, one part may go up 50 points while the other loses only 20) • The SL is used for matchmaking Wiec jak masz np skilllevel 300 to trafiasz na gre z podobnymi jak dasz szybka gre, Mogli wbic na gre do litwina przez wyszukiwarke serwerów, przez SZYBKA GRE pewnie by do siebie nie trafili Gitara, dzięki- teraz już wszystko jasne pozdro Edytowane 14 Listopada 2011 przez tommi___t Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 ja wczoraj jakimś trafem mialem skill 390 i zaczelo mnie wrzucac do 45 levelowców (chociaz dziwne bo w tej samej grze bylo kilka osob z 30-50lvl oraz kilka z 1-2 lvl O_o teraz na szczescie skill mi spadł znowu i bede mogl pograc normalnie xD mialem tez przykra sytuacje - pocisneliśmy szybko 2 pierwsze bazy i przy trzeciej zostało tylko 2 wrogów.. reszta uciekła Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 W stats'ach widac czy ktos ucieka z gry czy nie. Rounds played, rounds finished. Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 (edytowane) obecnie mam skill 420 i nie widzę różnicy w doborze graczy z szybkiej gry... zawsze trafiam na patałachów w trybie szturm i mnie to denerwuje gdyż podbój mi się trochę przejadł... @walek - w statystykach jest % ucieczek Edytowane 14 Listopada 2011 przez dApo Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 HaHa a w BC2 tak nie było ? Lepsza rozgrywka a któraś ze stron dostawała baty i zaczynała się ucieczka Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 14 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2011 W stats'ach widac czy ktos ucieka z gry czy nie. Rounds played, rounds finished. wlasnie glupie jest to ze czasem trzeba wyjść z gry jak sie chce skonczyc grać, bo pomiedzy grami nie da sie wyjść (a przynajmniej ja nie umiem) , tylko musze pcozekac az sie zacznie nowa gra i wtedy wychodze jak juz chce skonczyc, wg mnie to jedna z rzeczy ktore powinni poprawić ja przez to mam 10% wyjść, mimo że w rzeczywistosci ze 2 razy wyszedłem z w(pipi)ienia na druzyne ktora dawala dupy, reszta to bylo jak porpostu konczylem gre Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi