oTOMo 19 Opublikowano 14 listopada 2011 Opublikowano 14 listopada 2011 @walek - w statystykach jest % ucieczek Jest ono bardzo wiarygodne, bo debile z DICE nie dali możliwości wyjścia z serwera na ekranie podsumowania meczu. Dzięki temu każde opuszczenie serwera jest tam zaliczane, gg. Cytuj
Gość szpic Opublikowano 14 listopada 2011 Opublikowano 14 listopada 2011 obecnie mam skill 420 i nie widzę różnicy w doborze graczy z szybkiej gry... zawsze trafiam na patałachów w trybie szturm i mnie to denerwuje gdyż podbój mi się trochę przejadł... @walek - w statystykach jest % ucieczek Tylko dApo po 1 rundzie z Tobą jak mielismy 2 pierwsze miejsca skill na battlelogu spadl mi z 320 na 260 acha i jak wyjdziecie z gry w czasie tych 30 sekund ladowania to nie doda do ucieczek Cytuj
tommi 345 Opublikowano 14 listopada 2011 Opublikowano 14 listopada 2011 (edytowane) jak wyjdziecie z gry w czasie tych 30 sekund ladowania to nie doda do ucieczek A da się bez zamykania gry? ja zwykle po zakonczeniu rozgrywki lubie jeszcze zajrzec w statsy, odblokowania itp... Edytowane 14 listopada 2011 przez tommi___t Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 14 listopada 2011 Opublikowano 14 listopada 2011 MP7 to geniusz w najczystszej postaci i najlepsza z broni PD. Z powiększonym magazynkiem to kosior jakich mało. Cytuj
Mikołaj 348 Opublikowano 14 listopada 2011 Opublikowano 14 listopada 2011 MP7 to geniusz w najczystszej postaci i najlepsza z broni PD. Z powiększonym magazynkiem to kosior jakich mało. Pograj sobie F2000 z ciężką lufą, chwytem przednim i noktowizją, to jest dopiero kosiara. Na "Wielkim Bazarze" miałem 50/7. Tą bronią zawsze mam dobre wyniki. Cytuj
mclusky 776 Opublikowano 14 listopada 2011 Opublikowano 14 listopada 2011 Coś z tym F2000 jest na rzeczy bo dzisiaj padałem po nim wyjątkowo często. W BFBC2 był raczej słaby, ale tutaj dodali mu mocy. Dla mnie i tak numer jeden to shotguny To jest power! Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 14 listopada 2011 Opublikowano 14 listopada 2011 (edytowane) Dla mnie Abakan i KH2002 wymiatają,oba mocne i są dobre na bardzo duże odległości,zaraz za nimi AK74 i AEK,z broni inżyniera praktycznie tylko dla mnie M4A1,szkoda że w RPK nie dali takiego magazynku jak w Vietnamie,M27 IAR super ale magazynek za mały. Edytowane 14 listopada 2011 przez Litwin25 Cytuj
Kalinho_PL 334 Opublikowano 14 listopada 2011 Opublikowano 14 listopada 2011 dla mnie M249 z nokto oraz suppressor to miazga. w ogóle wsparcie wydaje mi się ostatnio przegięte (na DM biorę claymore a na mapach z pojazdami C4 i wsumie sam mogę wojne wygrywać ) Cytuj
yarod77 1 Opublikowano 15 listopada 2011 Opublikowano 15 listopada 2011 Czy wczoraj ok 20 mieliście problemy z multi? Bez problemu wbijałem się na co-opa ale nie mogłem wbić się na żaden mecz. Wyszukiwanie serwerów też nic nie dało. Blokowało mnie. Chodzi o wersję na PS3. Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 15 listopada 2011 Autor Opublikowano 15 listopada 2011 mieliśmy, ja grałem, ale kolega kaczorro chyba z 5 razy do mnie dołączał po czym go wywalało z komunikatem "odłączony od serwerów EA sprawdź połączenie z internetem" czy coś koło tego Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 15 listopada 2011 Opublikowano 15 listopada 2011 A ja ostatnio miałem szalony pomysł sprzedania BF3 i kupienia MW3 ale. Oglądałem filmiki z multi z MW3 i lekko mnie rozbawiały i stwierdziłem że to nie dla mnie . I nawet nie chodzi o to że nie ma tam pojazdów które tak uwielbiam ale to całkiem inna rozrywka online, która mi nie podchodzi. Dziś odblokowałem trzecie stanowisko do czołgu już niem mogę się doczekać jak sprawdza się trzy osobowa kumata ekipa w takim czołgu Cytuj
Lewis 18 Opublikowano 15 listopada 2011 Opublikowano 15 listopada 2011 mieliśmy, ja grałem, ale kolega kaczorro chyba z 5 razy do mnie dołączał po czym go wywalało z komunikatem "odłączony od serwerów EA sprawdź połączenie z internetem" czy coś koło tego Potwierdzam Dodatkowo trochu lagowało na 1 cz 2 ch mapkach. Chłopaki coś grzebią, oby zapowiedz łatki Cytuj
Fenix 3 Opublikowano 15 listopada 2011 Opublikowano 15 listopada 2011 Dziś odblokowałem trzecie stanowisko do czołgu już niem mogę się doczekać jak sprawdza się trzy osobowa kumata ekipa w takim czołgu Tylko znajdz kumatych. Jesli juz jest ktos kumaty i wie co ma namierzac na 3 stanowisku to ty musisz miec P-Z. Przestalem z nim jezdzic i teraz mam ciezki karabin. Bardziej pozyteczny (nawalasz z niego namierzajac coraz dokladniej goscia i w koncu przelaczasz na dzialo robiace koncowe bum) bo samemu z P-Ztem jest malo praktyczne. Musisz sie odkryc a wtedy skuteczniejsza jest glowna bron. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 15 listopada 2011 Opublikowano 15 listopada 2011 ja probowalem wejsc okolo 24 i też nie moglem ani quick match ani wyszukiwarka serwerów, probowalem z 10 razy (resetowalem konsole 2 razy, kiedyś mi to pomoglo) , aż w koncu już mialem rezygnować ale jeszcze sprobowalem sie dołaczyc do grającego kozbinio i udalo sie co prawda mialem dosyc upierdliwe lagi na poczatku ale potem dalo sie pograc kilka meczy Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 15 listopada 2011 Opublikowano 15 listopada 2011 Dziś odblokowałem trzecie stanowisko do czołgu już niem mogę się doczekać jak sprawdza się trzy osobowa kumata ekipa w takim czołgu Tylko znajdz kumatych. Jesli juz jest ktos kumaty i wie co ma namierzac na 3 stanowisku to ty musisz miec P-Z. Przestalem z nim jezdzic i teraz mam ciezki karabin. Bardziej pozyteczny (nawalasz z niego namierzajac coraz dokladniej goscia i w koncu przelaczasz na dzialo robiace koncowe bum) bo samemu z P-Ztem jest malo praktyczne. Musisz sie odkryc a wtedy skuteczniejsza jest glowna bron. Dla mnie super dodatek,walę z działka,przełączam się na rakietę i znowu działo,chociaż te rakiety lepiej się sprawdzają przy BMP,w ten sposób zniszczyłem 3 czołgi. Cytuj
Fenix 3 Opublikowano 15 listopada 2011 Opublikowano 15 listopada 2011 Ok, tylko aby wyslac rakiete musisz miec cel namierzony. Jesli sam namierzasz to zanim bedziesz mogl ja odpalic to zdaze z dziala oddac kilka strzalow. Skutecznie aby przynajmniej unieruchomic wroga. Stad wlasnie potrzebny ten trzeci w wozie. Ewentualnie cos innego co oznaczy cel. Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 15 listopada 2011 Opublikowano 15 listopada 2011 Z rakiety walę z większej odległości,gdy strzał nie gwarantuje precyzji,zresztą przeładowanie też trochę trwa,rakieta namierza się trochę dłużej ale za to mocniejsza jest od pocisku.Przegięli z tym pancerzem,3 C4 tylko powodują dymienie czołgu,żeby chociaż unieruchamiało. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 15 listopada 2011 Opublikowano 15 listopada 2011 Tak ale zauważyłem że tego dodatkowego pancerzu nie da się naprawić. Więc ma to jakiś sens Cytuj
Rokkyu 4 Opublikowano 15 listopada 2011 Opublikowano 15 listopada 2011 Z rakiety walę z większej odległości,gdy strzał nie gwarantuje precyzji,zresztą przeładowanie też trochę trwa,rakieta namierza się trochę dłużej ale za to mocniejsza jest od pocisku.Przegięli z tym pancerzem,3 C4 tylko powodują dymienie czołgu,żeby chociaż unieruchamiało. Trochę biegam z C4 i trzy sztuki kładą każdy pojazd. Pytanie: wczoraj odblokowałem MAVa i pograłem raptem chwilę. Czy spotowanie wygląda tak samo jak w innych przypadkach, czyli naparzanie selectem, czy też MAV spotuje je sam? Jeśli sam to z jaką częstotliwością? Gdy nie naciskałem selecta to nie oznaczał nieprzyjaciół. Rozjaśnijcie mi zasadę działania tego cudeńka. Cytuj
Gęsior 97 Opublikowano 15 listopada 2011 Opublikowano 15 listopada 2011 ja probowalem wejsc okolo 24 i też nie moglem ani quick match ani wyszukiwarka serwerów, probowalem z 10 razy (resetowalem konsole 2 razy, kiedyś mi to pomoglo) , aż w koncu już mialem rezygnować ale jeszcze sprobowalem sie dołaczyc do grającego kozbinio i udalo sie co prawda mialem dosyc upierdliwe lagi na poczatku ale potem dalo sie pograc kilka meczy Ja dołączyłem do Was bez problemu za pierwszym razem. Tak na marginesie dzięki, że mnie parę razy postawiłeś na nogi Dobre mecze rozegraliśmy. Pytanie do kozbinio: czy jak siedziałeś ze mną w czołgu a ja miałem odpaloną termowizję to Ty też w tym trybie z działka walisz? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 15 listopada 2011 Opublikowano 15 listopada 2011 Mav musisz wciskać select ale zato zaznacza większą ilość przeciwników, szkoda tylko że nie wszyscy patrzą na mapkę podczas gry Cytuj
Rokkyu 4 Opublikowano 15 listopada 2011 Opublikowano 15 listopada 2011 Mav musisz wciskać select ale zato zaznacza większą ilość przeciwników, szkoda tylko że nie wszyscy patrzą na mapkę podczas gry Ludzie pisali, że chowają MAVa w dogodnym miejscu i zostawiają by zaznaczał cele. Więc jak jest w końcu, on sam też spotuje czy nie? Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 15 listopada 2011 Opublikowano 15 listopada 2011 ja nim troche latałem (mam juz za to medal) , i mozna powiedziec że mav stara sie zaznaczać cele sam, jesli jest dobrze wycelowany i nie jest za daleko, wtedy pewną część zaznaczy sam, ale jak jest troche dalej albo ogolnie na ekranie jest 10 wrogów to oprocz tego ze on zaznaczył 4-5 mozna samemu selectem zaznaczyć reszte, czesto zaznacza 2-3 na raz za jednym nacisnięciem selecta jesli sa blisko siebie. jesli jest daleko od wrogow i widzi ich jako 2 pixele to mozna przyblizyc kamere L1 i naciskac selec zeby ich zaznaczyc tak czy siak - naciskanie selecta sie przydaje, ale niektorych potrafi zaznaczyc sam a pod R1 ma rozwalaczke sprzętów, mozna ną zabijać eod boty, radyjka i inne gadżety (inne mavy pewnie też, ale jak latają to jest trudno). podobno R1 potrafi też zapobiegać trafieniu (namierzaniu) przez rakiety ze stingera , ale nie udalo mi sie rpzetestować czy to prawda (kilka razy mi zabili mava stingerem, ale wtedy jeszcze nie wiedzialem że R1 może pomoc i nie testowalem tego) 1 Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 15 listopada 2011 Opublikowano 15 listopada 2011 Z rakiety walę z większej odległości,gdy strzał nie gwarantuje precyzji,zresztą przeładowanie też trochę trwa,rakieta namierza się trochę dłużej ale za to mocniejsza jest od pocisku.Przegięli z tym pancerzem,3 C4 tylko powodują dymienie czołgu,żeby chociaż unieruchamiało. Trochę biegam z C4 i trzy sztuki kładą każdy pojazd. Ale widocznie nie te czołgi które odkryły pancerz a że to prawie ostatni dodatek to ma go mało osób,lepiej żebyś na taki się nie natknął.Normalnie wystarczają 2 sztuki C4 na czołg. Cytuj
Rokkyu 4 Opublikowano 15 listopada 2011 Opublikowano 15 listopada 2011 Z rakiety walę z większej odległości,gdy strzał nie gwarantuje precyzji,zresztą przeładowanie też trochę trwa,rakieta namierza się trochę dłużej ale za to mocniejsza jest od pocisku.Przegięli z tym pancerzem,3 C4 tylko powodują dymienie czołgu,żeby chociaż unieruchamiało. Trochę biegam z C4 i trzy sztuki kładą każdy pojazd. Ale widocznie nie te czołgi które odkryły pancerz a że to prawie ostatni dodatek to ma go mało osób,lepiej żebyś na taki się nie natknął.Normalnie wystarczają 2 sztuki C4 na czołg. No kurde, dam sobie pukiel włosów z mojej łysej głowy uciąć że dwa C4 nie stykną na pełne rozje*anie czołgu... Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi