Yano 3 697 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 jest kilka prawie takich samych broni ktore w battlelogu sie nie roznią u inzyniera to M4A1 i M4, i z tego co zauwazylem to jedyna roznica jest taka ze jeden strzela normalnie a drugi seriami po 3 pociski, moze ten m16 tak samo? ogolnie tu sa statsy https://docs.google.com/spreadsheet/lv?key=0Ag42gMGK9WrwdHRfa0JhdW9TR1E0bjBueWVSQjc0V0E&type=view&gid=0&f=true&sortcolid=-1&sortasc=true&rowsperpage=250 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 juz torrenty nie beda przeszkadzac dalem reszcie rodzinki tylko 2 mb lacza aby mi nie lagowali. I nie sadze aby lagi byly powodem ze ekran lata na boki i obraca sie o 90 stopni Cytuj Odnośnik do komentarza
VERAN 1 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 juz torrenty nie beda przeszkadzac dalem reszcie rodzinki tylko 2 mb lacza aby mi nie lagowali. I nie sadze aby lagi byly powodem ze ekran lata na boki i obraca sie o 90 stopni ja jak gram to wszystko wszystkim wyłączam jak człowiek wie jak powinna przebiegać gra bez lagów to nawe najdrobniejsze opóźnienia potrafi dostrzegać Cytuj Odnośnik do komentarza
VERAN 1 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Dziś musze spróbować co i jak na tym trzecim miejscu w czołgu. Wkońcu dobiłem pona 500 score na minute, ciężka sprawa latając jetami bo później jak zdejmiesz obu kolesi trzeci raz to nie chcą nawet wsiadać i niebardzo jest w co strzelać a rakiety powietrze-ziemia są raczej do osłabiania pojazdów, rzadko uda się coś zniszczyć. co do tego , to powiem, że świetna sprawa z tym namierzaniem , wszystko co lata w zasięgu lufy czołgu pada po jednym strzale na HC mode o ile nie lata za szybko rakiety naprowadzane laserem jak i javeliny maja mniejszą prędkość od rozpedzonych jetów i heli ale nie są rozpraszane przez flary . Naprawdę kozak sprawa jak strzelanie do kaczek tylko z lepszej strzelby Cytuj Odnośnik do komentarza
VERAN 1 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Dziś musze spróbować co i jak na tym trzecim miejscu w czołgu. Wkońcu dobiłem pona 500 score na minute, ciężka sprawa latając jetami bo później jak zdejmiesz obu kolesi trzeci raz to nie chcą nawet wsiadać i niebardzo jest w co strzelać a rakiety powietrze-ziemia są raczej do osłabiania pojazdów, rzadko uda się coś zniszczyć. co do tego , to powiem, że świetna sprawa z tym namierzaniem , wszystko co lata w zasięgu lufy czołgu pada po jednym strzale na HC mode o ile nie lata za szybko rakiety naprowadzane laserem jak i javeliny maja mniejszą prędkość od rozpedzonych jetów i heli ale nie są rozpraszane przez flary . Naprawdę kozak sprawa jak strzelanie do kaczek tylko z lepszej strzelby jeszcze taki hintcior bo nie wiem czy ktos to pisał : z pojazdów transportowych ,czołgów i LAVów wysiada się z tej strony w którą aktualnie mierzy działko gunnera czyli np. jadąc czołgiem samemu najlepiej jest obrócić działko na rear czołgu bądź któryś bok aby bezpiecznie z niego wyskoczyć podczas starcia frontalnego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pryxfus 820 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Veran, nie pisz trzech postów pod rząd, używaj "edit". Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 jest kilka prawie takich samych broni ktore w battlelogu sie nie roznią u inzyniera to M4A1 i M4, i z tego co zauwazylem to jedyna roznica jest taka ze jeden strzela normalnie a drugi seriami po 3 pociski, moze ten m16 tak samo? ogolnie tu sa statsy https://docs.google....rowsperpage=250 tak tak, chodziło mi o statystyki zabić daną bronią. Generalnie jest tak jak mówisz - jedyna różnica to ogień seryjny, nie ciągły (choć zachowuje się to uber dziwnie, gdyż jak seryjnie naciskam R1 to jedzie czasami pełną serią). Nawet odblokowania są wspólne, ale.... ... gwiazdki za każde 100 killi już nie. O ile M16A3 mam wbite, to M16A4 już nie (co widać nawet w grze bo przy gwiazdce mam 0). Wbijam nim teraz kille i chciałem sprawdzić ile jeszcze do gwiazdki, ale tego znaleźć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Wczoraj odkryłem pancerz do czołgu i jest on mocarny,2 strzały z czołgu i 1 RPG i dopiero 45% życia zabrane,kartacz za to przeze mnie na pewno będzie olany.Wczoraj zestrzeliłem z czołgu pikujący na mnie samolot I mimo iż był to hc to wyskoczyło tylko unieruchomienie pojazdy,gdzie tu realizm? Cytuj Odnośnik do komentarza
Andrew21 856 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Dzisiaj zestrzeliłem helikopter z 300 metrów lecz wyskoczyło mi również tylko unieruchomienie. Udało mi się również zagrać najlepszą rundę podboju na mapie przeprawa przez Sekwanę K/D 45/5 i 9000 tysięcy punktów bez baretek i odznaczeń. Większość wbiłem czołgiem. W czołgu ustawiłem sobie termowizje, sensor i rakietę. Dzięki temu miażdżyłem przeciwny czołg i mogłem przejśc do tzw. "wypłaty". Kosiłem pięknie robactwo, nie wiedzieli gdzie się ukryć. Doszedłem do wprawy w zabijaniu piechoty z samego działa lecz jeśli jestem w zgranej ekipie i nie muszę przejmować się przeciwnymi czołgami to włączam kartacz. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 (edytowane) Mi sie coraz bardziej wkreca Bf3. Na poczatku wrazenia srednie, ale z meczu na mecz sinusoida funu szybuje w gore. Troche ciezko pozbyc sie nawykow z BFBc2. Tak dla porownania odpalilem sobie BC2, i mym oczom objawil sie wolny gameplay i prosta arkadowka. Ps. Niby mozna przyjac na siebie sporo kul, ale czasem to jak w becie ginie sie od jedenej kulki (szczegolnie Scar, m416) Edytowane 16 Listopada 2011 przez walek Cytuj Odnośnik do komentarza
poli_x 1 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 A jakich panowie celownikow uzywacie? Ja osobiscie gram Scarem lub M4A1 tylko z holografem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 A jakich panowie celownikow uzywacie? Ja osobiscie gram Scarem lub M4A1 tylko z holografem tylko noktowizja Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 (edytowane) A jakich panowie celownikow uzywacie? Ja osobiscie gram Scarem lub M4A1 tylko z holografem tylko noktowizja ja nie ogarniam - nie widzę niewielkich przeszkód pod nogami i generalnie noktowizja mi zaj.ebisćie przeszkadza, ja Kolimatory lubię - czerwona kropka, niewielkie zasłonięcie ekranu, szybkie przyłożenie do oka Edytowane 16 Listopada 2011 przez waldusthecyc Cytuj Odnośnik do komentarza
Andrew21 856 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 A jakich panowie celownikow uzywacie? Ja osobiscie gram Scarem lub M4A1 tylko z holografem tylko noktowizja Również noktowizja ale należy pamiętać żeby z bliska strzelać bez celowania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lewis 18 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Tylko kolimator Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 ja uzywam tego co popadnie póki nie odblokuje ulubionych, unikam tylko tych co przybliżają, wole celowac bez zoomu na wieksze odległosci niż męczyc sie z zoomem na kogos kto jest blisko w w m249 i m240 ktorych uzywam najwiecej i mam odblokowane wszystko co chce uzywam HOLO, wole to niż reflex bo mimo ze celownik zasłania troszke wiecej to dobrze go widać, kropka w refleksie czasem jest niewidoczna i mniej pewna Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Wcześniej Holo, ale teraz ACOG. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 A ja jestem chyba wyjątkowy, bo strzelam tylko przez szczerbinkę Nie odczuwa się tak kołysania celownika, jak przy optyce. Do listy broni przegiętych doliczyłbym inżynierowe A-91. Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 proponuję do broni wbijać przynajmniej 5 gwiazdek, po 5 gwiazdce dostaje się nieśmiertelnik z mistrzostwa broni. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 w ogóle to jest jakieś przegięcie pały. w tej części inżynier to jest po prostu chodzące one man army. w BC2 był osłabiony na dwa sposoby: słabe bronie, które powodowały, że tylko dobrzy gracze ogarniali + mało rakiet RPG w kieszeni. W BF3 wygląda to tak: UMP, AKS + świetne bronie dla wszystkich klas powodują, że mamy dużą siłę rażenia. Nakładamy sobie perk na dodatkowe ammo i mamy 6-8 rakiet RPG w plecaku, świetne bronie + robota lub spawarkę. jednym słowem one man army vel. maszyna do trzepania punktów Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 w ogóle to jest jakieś przegięcie pały. w tej części inżynier to jest po prostu chodzące one man army. w BC2 był osłabiony na dwa sposoby: słabe bronie, które powodowały, że tylko dobrzy gracze ogarniali + mało rakiet RPG w kieszeni. W BF3 wygląda to tak: UMP, AKS + świetne bronie dla wszystkich klas powodują, że mamy dużą siłę rażenia. Nakładamy sobie perk na dodatkowe ammo i mamy 6-8 rakiet RPG w plecaku, świetne bronie + robota lub spawarkę. jednym słowem one man army vel. maszyna do trzepania punktów Co prawda, to prawda. Teraz kiedy zaczynam trochę grać A. to mnie Ku. bierze z bezsilności na czołgi i inny szajs, a oczywista w większości przypadków randomy z drużyny nic z tym żelastwem nie robią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 (edytowane) to samo można powiedzieć o supporcie silne ciężkie karabiny z ogromnymi magazynkami umożliwiajacymi zabicie wielu wrogów jednoczesnie (jak stoją obok siebie 3-4 osoby to nie ma tak ze po zabiciu 2 trzeba przeładowac), C4 ktore sa mega przydatne do rozwalania pojazdów, clymory przydatne do zaminowania mocomow, mortar iście śmiercionosny jak sie go umie uzywac i pozwala zabijac z daleka, no i do tego wszystkiego nieskonczona amunicja bo może sam sobie rzucać ammo btw wczoraj na bazarze dostawalismy w dupe na pierwszej bazie (bronilismy), rozstawilem sie z mortarem i w okolo 1 minute mialem z 10 killi (1 mcom jest na powietrzy i czesto ludzie tam kampią strzelając do pokoiku gdzie jest drugi mcom, pozatym masa ludzi podchodzac głowną ulica chowa sie za barierami (jakies autobus itp) probujac wyczaić obronców przy mcomach, tez są łatwym łupem, na dodatek jak ludzie probując wejść od tyłu do mcoma w pokoiku to też są odsłonięci a ponieważ tam często jest walka to nie biegną na oślep tylko sie skrajadą albo przysiadają czekajac az obrona wyskoczy z pokoiku, te 3 miejsca powoduja masowe nabijanie killi mortarem btw niedawno po 40 godiznach gry w koncu zaczalem grac medykiem, niestety wkurza mnie gra nim bo jestem bezbronny jak sie pojawia pojazd, ze snajperem nie mam takiego problemu bo nie kręce sie obok pojazdów tylko siedze w bezpiecznym miejscu i spotuje i wale hedszoty, ale medyk biega na pierwszej linii i jak widze pojazd to tylko mam ochote umrzeć i zmienic na supporta Edytowane 16 Listopada 2011 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 (edytowane) Dziś troche pomęczyłem ludzi z DICE i poczytałem troche w necie. Okazuje się że wynajęcie servera na PS3 było by już teraz możliwe ale... firmy (np takie jak ta http://www.gameservers.com/) zajmują się tylko serwerami na PC, nikt nie oferuje serwerów konsolowych z różnych powodów. Wkońcu to by było coś nowego, może boją się że to może być niewypał Przez co DICE jest troche w szachu dlatego że albo wkońcu któryś z serwisów hostingowych zgodzi się na hostowanie serwerów dla konsol albo DICE będzie musiało zrobić coś samemu co może potrwać dłużej... Z innej beczki, jeden z devów DICE napisał że ogłoszenie pełnej listy zmian w nadchodzącym patchu może się przesunąć na początek następnego tygodnia. Edytowane 16 Listopada 2011 przez Adi_TEAM LBN Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 16 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 Dziś troche pomęczyłem ludzi z DICE i poczytałem troche w necie. Okazuje się że wynajęcie servera na PS3 było by już teraz możliwe ale... firmy (np takie jak ta http://www.gameservers.com/) zajmują się tylko serwerami na PC, nikt nie oferuje serwerów konsolowych z różnych powodów. Wkońcu to by było coś nowego, może boją się że to może być niewypał Przez co DICE jest troche w szachu dlatego że albo wkońcu któryś z serwisów hostingowych zgodzi się na hostowanie serwerów dla konsol albo DICE będzie musiało zrobić coś samemu co może potrwać dłużej... O co z tym chodzi? przecież ma być zakłądanie prywatnych meczy/pokoi aby można było sobie grę ustawić. po co prywatny serwer? Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 16 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2011 (edytowane) O co z tym chodzi? przecież ma być zakłądanie prywatnych meczy/pokoi aby można było sobie grę ustawić. po co prywatny serwer? a kto ci tak powiedział ? tu masz krótki komentarz na ten temat (pierwszy akapit) - https://helporigin.s...E0000000Cc24IAC Zresztą to by było troche nie fair w stosunku do graczy na PC jeśli my mogli byśmy sobie pykać mecze klanowe na płatnych serwerach za darmo. Na konsolach będzie jak na PC było od zawsze. Edytowane 16 Listopada 2011 przez Adi_TEAM LBN Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi