Gość szpic Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 soflam nie wzywa nalotu, jak Ty zaznaczysz np ktos z javelina moze strzelac do wroga nawet go nie widzac Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 18 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2011 Dzisiaj chyba z 4 razy mi się gra zawiesiła,albo slim pada albo ta gra taka jest.Dzisiaj z cyklu głupota,operacja metro,podbój,jestem na niższym poziomie gdzie są tory,kolesie nade mną rzucili granat,widziałem go bo przez podłogę się świecił i nagle mój zgon. Cytuj Odnośnik do komentarza
walek 96 Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Ja pamietam, ze na Oasis w BFBc2 gra mi sie zawieszala jak korzystalem z UAV. Szczegolnie przy ostrej zadymie. Jak macie automat to przelaczacie na single fire mode? Nie wiem po co to. No niby opcja jest, ale ja w ogole z niej nie korzystam. Zawsze chce miec do dyspozycji cala serie, niz pojedyczna kulke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Ja pamietam, ze na Oasis w BFBc2 gra mi sie zawieszala jak korzystalem z UAV. Szczegolnie przy ostrej zadymie. Jak macie automat to przelaczacie na single fire mode? Nie wiem po co to. No niby opcja jest, ale ja w ogole z niej nie korzystam. Zawsze chce miec do dyspozycji cala serie, niz pojedyczna kulke. Przydaje sie jak masz np w broni acogx4 i chcesz troche z dalsza pobawic sie w snajpera np w przejsciu na bazarze. btw co trzeba zrobic aby dostac ribbon obroncy mcomów? w ciagu 1 gry : a) rozbroic 4 mcomy b) zabic 4 gosci w czasie podkladania mcomu c) zaplacic DICE Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Ja pamietam, ze na Oasis w BFBc2 gra mi sie zawieszala jak korzystalem z UAV. Szczegolnie przy ostrej zadymie. Jak macie automat to przelaczacie na single fire mode? Nie wiem po co to. No niby opcja jest, ale ja w ogole z niej nie korzystam. Zawsze chce miec do dyspozycji cala serie, niz pojedyczna kulke. Przydaje sie jak masz np w broni acogx4 i chcesz troche z dalsza pobawic sie w snajpera np w przejsciu na bazarze. btw co trzeba zrobic aby dostac ribbon obroncy mcomów? w ciagu 1 gry : a) rozbroic 4 mcomy b) zabic 4 gosci w czasie podkladania mcomu c) zaplacic DICE B. Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 (edytowane) Nie wiem czy było ale w przyszłym tygodniu dostaniemy pierwszego Patcha do gry . Więc wszyscy kosiarze tymi zbyt przesadzonymi broniami "F2000 zgiń cholero ileż razy poległem od tej cholery, korzystajcie puki możecie" Bring more polish to the game Stability improvements Weapon balancing Squad control functionality User interface enhancements Several feature enhancement based on user feedback They didn’t go into specifics as what will be fixed — that’s is expected when the detailed patch fix-list is released next week. DICE also had a few words on cheaters and boosters, saying they continue to analyze data to identify cheaters and boosters, and ban and/or reset their stats. Last week, hundreds of Battlefield 3 players were banned over cheating and boosting. Edytowane 19 Listopada 2011 przez marekjw2523 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość szpic Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Nie wiem czy było ale w przyszłym tygodniu dostaniemy pierwszego Patcha do gry . Więc wszyscy kosiarze tymi zbyt przesadzonymi broniami "F2000 zgiń cholero ileż razy poległem od tej cholery, korzystajcie puki możecie" niech poprawia balans w rushu bo np na Kanalach mozna sie pochlastac, Atakujacy jak sie dobrze skumaja to obroncy nawet nie wyjda z lotniskowca po tunguska moze ostrzeliwywwac pojazdy w hangarze a heli spadna w gora 5 sekund... Cytuj Odnośnik do komentarza
dApo 313 Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 komunikacje głosową bo bez tego ani rusz na na szturmie.... a co do broni to z pewnością pistolety są trochę za dobre, czasem mam wrażenie że mocniejsze od mojego m16 czy ak74 ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Co do komunikacji głosowej to rzeczywiście jest kanał, nawet nie chce mi się mówić przez headseta bo i tak usłyszę "CO" Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 (edytowane) Przydaje sie jak masz np w broni acogx4 i chcesz troche z dalsza pobawic sie w snajpera np w przejsciu na bazarze. btw co trzeba zrobic aby dostac ribbon obroncy mcomów? w ciagu 1 gry : b) zabic 4 gosci w czasie(lub po podłożeniu) podkladania mcomu Edytowane 19 Listopada 2011 przez Litwin25 Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Co do komunikacji, to do czasu jej poprawy polecam rozwiązanie zastępcze- skype. Wczoraj tak przegralem z kumplem 4h- zero problemow, jedynie niewygodne troche, ale swoja funkcje spelnilo doskonale. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Zaqair Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Przydaje sie jak masz np w broni acogx4 i chcesz troche z dalsza pobawic sie w snajpera np w przejsciu na bazarze. btw co trzeba zrobic aby dostac ribbon obroncy mcomów? w ciagu 1 gry : b) zabic 4 gosci w czasie(lub po podłożeniu) podkladania mcomu jak jest podlozony to w 99% nie wpada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Wczoraj mi łatwo wpadły 2 zabójstwa ze stacjonarki,zestrzeliłem heli nad swoją bazą z PANTSIR-S1,nawet nie wiedziałem ze to się do tego zalicza.Co do tego ribbona z rozbrajaniem to on mi wpadł,jak kolesie podłożyli i zaczęli uciekać,ja się na wzgórzu położyłem na przeciwko mcoma,położyłem minę za sobą i tłukłem,o dziwo claymore przy mcomie nie został zaliczony jako kill obronny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 to jest wkurzajace z tymi clymorami, ja mam nimi chyba z 15 killi, w tym 95% leżały tuż obok mcoma i ani razy mi nie zacziczylo obronnego (chyba, napewno nie mam ribbona) za to odblokowalem wczoraj wszystkie rzeczy w samolotach, mogli by dać coś co pozwala widzieć piechote z wiekszej odległosci, bo teraz widac ją w ostatniej chwili kiedy juz nie ma szans na zmiane kierunku lotu, co powoduje ze samoloty sa skuteczne tylko na pojazdy zastnawia mnie tez po co samolotom dali proximity scanner, on ma malutki zasięg, a samolot szybko lata wiec nawet jesli rpzelatuje nad wrogiem to widzi go na mapce pół sekundy a potem już odlatuje z danego obszaru , bezsensowny dodatek dla samolotu Cytuj Odnośnik do komentarza
tommi 345 Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Dajecie rade wbic sie na serwery, ktore nie mają DICE w nazwie, naleza do EA i maja UK jako region? Mi wczoraj ani razu sie nie udalo- za kazdym razem wyswietlal problem z polaczeniem... Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 19 Listopada 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Co do komunikacji, to do czasu jej poprawy polecam rozwiązanie zastępcze- skype. Wczoraj tak przegralem z kumplem 4h- zero problemow, jedynie niewygodne troche, ale swoja funkcje spelnilo doskonale. Gorzej jak grasz we czterech... Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 zastnawia mnie tez po co samolotom dali proximity scanner, on ma malutki zasięg, a samolot szybko lata wiec nawet jesli rpzelatuje nad wrogiem to widzi go na mapce pół sekundy a potem już odlatuje z danego obszaru , bezsensowny dodatek dla samolotu Na HC aby widać gdzie są inne samoloty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Arik_19 628 Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Panowie, jak to jest z tym Battlelog'iem w wersji gry zakupionej z PSS? Nie mogę z niego korzystać.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 No u nas nie działa,ale już się przyzwyczaiłem do strony z mojej sygnatury i nie widzę potrzeby by go mieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 (edytowane) Na HC aby widać gdzie są inne samoloty. chyba masz na mysli air radar, on jest bardzo przydatny, pokazuje pojazdy wroga nawet ze sporej odległosci, ale proximity scanner jest taki jak w czołgach, pokazuje z 10 metrów na okolo samolotu, a samolot musi wieciec kto stoi przed nim żeby moc go zaatakować , a nie w 10 metrowym okręgu pod nim Edytowane 19 Listopada 2011 przez Yano Cytuj Odnośnik do komentarza
darkknight 54 Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Nie bijcie za bycie noobem ,ale ktore bronie to light machinegun? Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Battlelog działa z grą zakupioną na PSS (nawet ze składki). Odwiedźcie stronę ea.com/pl, następnie pomoc i 'talk to a game advisor', dalej opisujecie problem. Chyba to ważne, żeby na końcu w 'kategoria' wybrać 'strona internetowa/usługi sieciowe', a w 'podkategoria' - 'problemy z dostępem do platformy battlelog', wtedy powinno połączyć z kompetentną osobą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Nie bijcie za bycie noobem ,ale ktore bronie to light machinegun? Wszystkie bronie Support'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 Nie bijcie za bycie noobem ,ale ktore bronie to light machinegun? bronie supporta , czyli te cieżkie karabiny (nazwa jest myląca dla laika) Cytuj Odnośnik do komentarza
Kris77 433 Opublikowano 19 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2011 O tym że Battlelog nie działa z grą z PSS już wiadomo od pewnego czasu, ponoć DICE planuje to poprawić w patchu. Nie pamiętam dokładnie gdzie, ale spotkałem się z informację że łatka to naprawi. Może ta, która ma się na dniach pojawić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi