Yano 3 697 Opublikowano 25 listopada 2011 Opublikowano 25 listopada 2011 dziś mialem pierwszego podwójnego killa jednym pociskiem ze snajperki, co dziwne w dodatku nie był do headshot tylko trzał w klate (w każdym razie nie w głowe) , i prawdopodobnie 2 razy trafiłem2 gości jednym pociskiem nie wiem co oni tam robili , moze sie ruchali w dupe ale stali jeden za drugim i najpierw dostali raz (nie wiedzialem wtedy że obaj) i pokazał sie marker, a potem drugi raz i znowu marker i obaj zdechli dziwna sprawa, wolał bym HS , ale i tak spoko Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 25 listopada 2011 Opublikowano 25 listopada 2011 Już kilka razy udało mi się zrobić"dwubój"ze snajperki,musiał się kolo respić na nim,raz mi się udało jak przebiegali w jednej linii,z to zrobiłem heada z działa czołgu Ale i tak do dziś największe frajdę sprawia mi podwójny kill w COD4,zresztą tam za to była nagroda. Cytuj
Dark Serge 80 Opublikowano 25 listopada 2011 Opublikowano 25 listopada 2011 Ja mam dalej uczucie zmarnowanego potencjału w tej grze.. Nie moge przysiedzieć w niej dłużej niż 2h bo sie zwyczajnie w(pipi)iam - - strzały z m870 w klate z odległości pół metra nie zabijają, - czołg którym jade i mam 100% armora potrafi zginąć od jednego pocisku, - samolot mi wybucha w powietrzu samoczynnie, latara znowu, - nie naprawili wskrzeszania - czesto jak umarłes i przeglądasz leaderboard i zostaniesz wskrzeszony to nie zdejmuje listy z ekranu. - jedna z bardziej porytych rzeczy - brak celowników w SC... shotguny 'tracą' celownik, randomowo znika jak biegasz albo sie respawnujesz-trzeba swapować bron to wraca... - licznik w TDM potrafi sie wysypac i na poczatku rundy pokazywac 25....potem sie przekręci i leci od 100 znów a konczy mecz na 25 o_O - duze mapy sa za duze mapy na rushu i conquest - 24 graczy w caspian border to jakis smiech na sali jest - Snajperka nie zabija z bliskich odległości - lol. - TUGS nie pokazuje zawsze przeciwników i nie daje punktów za asyste? Całość sprawia wrażenie niedopracowanej bety - a ostatnia polityka EA "wydać niezależnie od stanu developmentu, patchowac później" tylko sprzyja takim ścierwiastym zabiegom. Wstyd Dice/EA. Całość ratowałaby komunikacja głosowa, ale niestety tego nie robi bo też jest zepsuta. No panie, jak tu grać. W ogóle dziwi mnie jak można po ograniuc BC2 łyknąć z połykiem tak niedopracowaną gre jaką jest BF3. BC2 miało swoje problemy z miejsca było megamiodnym produktem, który zachwycał. I żeby ktoś nie odebrał tego jakoś źle - żale się bo po wszystkich obietnicach Dice jestem zawiedziony i zirytowany gameplayem jaki został nam dostarczony - wywołuje on u mnie zbyt wiele frustracji przez te wszystkie niedopracowania (techniczne jak i designerskie). Możliwe, że mam za duże wymagania - ale wątpie w to bo ja chciałem tylko BC2 na sterydach. A dostałem tylko jego młodszego i ułomnego umysłowo młodszego brata. Cytuj
walek 96 Opublikowano 25 listopada 2011 Opublikowano 25 listopada 2011 DICE zachcialo sie rywalizacowac z COD'em, tylko zapomnieli, ze PC wersja nie wygraja wojny na konsolowym poletku. Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 25 listopada 2011 Opublikowano 25 listopada 2011 Ja mam dalej uczucie zmarnowanego potencjału w tej grze.. Nie moge przysiedzieć w niej dłużej niż 2h bo sie zwyczajnie w(pipi)iam - - strzały z m870 w klate z odległości pół metra nie zabijają, - czołg którym jade i mam 100% armora potrafi zginąć od jednego pocisku, - samolot mi wybucha w powietrzu samoczynnie, latara znowu, - duze mapy sa za duze mapy na rushu i conquest - 24 graczy w caspian border to jakis smiech na sali jest twoje dwa pierwsze problemy chyba z kosmosu. Jednym pociskiem nijak nie da się rozwalić czołgu, prawdopodobnie wjechałeś na miny lub (co też możliwe) ktoś strzelił RPG a miny kogoś z twojej drużyny były pod tobą. Innej możliwości nie ma. Gram prawie 80 godzin, w tym 15 na jetach, ani razu sam z siebie mi się nie rozpadł hmm... Caspian na CQ jest za duży ale na rusha? cmoon play the objective to nie będzie się wydawał za duży TUGS pokazuje tylko biegających. Btw wczoraj w turnieju grały 2 drużyny [POL] : Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 25 listopada 2011 Opublikowano 25 listopada 2011 ...jakoś to wszystko potrafię olać ..no moze poza faktem za dużych map,a le co zrobić, to pecetowa produkcja Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 25 listopada 2011 Opublikowano 25 listopada 2011 Ja tam na Caspianie się świetnie bawię. Zawsze dużo blach nazbieram od grzybiarzy Najczęściej wojuję między B a C. Cytuj
Jakim 1 791 Opublikowano 25 listopada 2011 Opublikowano 25 listopada 2011 (edytowane) U mnie też Caspian to chyba moja ulubiona mapa. Wielkość absolutnie mi nie przeszkadza. Nie trawię za to absolutnie Autostrady:/ Edytowane 25 listopada 2011 przez Jakim Cytuj
Gość szpic Opublikowano 25 listopada 2011 Opublikowano 25 listopada 2011 zartem jest opis .44 magnum ( luneta ) cytuje " Pocisk urywa głowę" no wiec z 30 metrów postrzelilem goscia w korpus ( 3 razy ) skoro urywa głowe to w klate powinno go po 3 strzlach powalic tymczasem gosc mial nadal +50% zycia... wiec tu przydalby sie jakis boost. Bo skoro jest to najwolniejszy pistolet to powinien byc 2x silniejszy od reszty Cytuj
Don_Kaorle 1 Opublikowano 25 listopada 2011 Opublikowano 25 listopada 2011 twoje dwa pierwsze problemy chyba z kosmosu. Jednym pociskiem nijak nie da się rozwalić czołgu, prawdopodobnie wjechałeś na miny lub (co też możliwe) ktoś strzelił RPG a miny kogoś z twojej drużyny były pod tobą. Innej możliwości nie ma. Gram prawie 80 godzin, w tym 15 na jetach, ani razu sam z siebie mi się nie rozpadł hmm... Caspian na CQ jest za duży ale na rusha? cmoon play the objective to nie będzie się wydawał za duży TUGS pokazuje tylko biegających. Btw wczoraj w turnieju grały 2 drużyny [POL] : Jak w to grać w który moment filmiku nie włączyłem to same biegi przełajowe ni chu chu ta gra do mnie nie przemawia za mało tu się dzieje jak na pogrzebie stypa. Cytuj
UberAdi 2 285 Opublikowano 25 listopada 2011 Opublikowano 25 listopada 2011 Jak w to grać w który moment filmiku nie włączyłem to same biegi przełajowe ni chu chu ta gra do mnie nie przemawia za mało tu się dzieje jak na pogrzebie stypa. Jakby ktoś był ciekawy jak tam ten turniej przebiega to daje link do drabinki - http://challonge.com/ps3ligabf3 Cytuj
Loko_PL 49 Opublikowano 25 listopada 2011 Opublikowano 25 listopada 2011 Ja mam dalej uczucie zmarnowanego potencjału w tej grze.. Nie moge przysiedzieć w niej dłużej niż 2h bo sie zwyczajnie w(pipi)iam - - czołg którym jade i mam 100% armora potrafi zginąć od jednego pocisku, Może typ dał miny na twój czołg??? Ja wczoraj miałem taką akcję na Sekwanie :blum2: Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 25 listopada 2011 Opublikowano 25 listopada 2011 (edytowane) Ukarzyciel to po wskrzeszeniu wciskaj select jak masz listę,czasami pomaga.870 faktycznie słaby,dlatego tylko usasa wymasterowałem.Coś mi się wydaje że nie mam jako jedyny ochrony po respie,co się odrodzę to zgon.Ta wiązka laserowa jest genialna,ale tylko na normalu,jak możesz namierzyć gdzie jest samolot,na hc się nie sprawdza.Dzisiaj miałem ogarniętego pilota w Viperze i to byłą czysta przyjemność,aż chce się grać,a nie ze start i po chwili zgon.Loko tak patrzę an twoje statsy i ty chyba tylko w czołgu siedzisz Edytowane 25 listopada 2011 przez Litwin25 Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 25 listopada 2011 Opublikowano 25 listopada 2011 (edytowane) zartem jest opis .44 magnum ( luneta ) cytuje " Pocisk urywa głowę" no wiec z 30 metrów postrzelilem goscia w korpus ( 3 razy ) skoro urywa głowe to w klate powinno go po 3 strzlach powalic tymczasem gosc mial nadal +50% zycia... wiec tu przydalby sie jakis boost. Bo skoro jest to najwolniejszy pistolet to powinien byc 2x silniejszy od reszty według tej rozpiski jest mneijwiecej 2 razy silniejszy http://symthic.dy.fi/?s=bf3 jesli gosc serio mial 50% zycia to musiales strzelać z ponad 50 metrów bo wtedy 3 strzały zabiorą 50% (wg rozpiski) albo trafiałeś w nogi Edytowane 25 listopada 2011 przez Yano Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 25 listopada 2011 Opublikowano 25 listopada 2011 Qraq ale mnie wczoraj zgrzałeś,wysiadam by naprawić czołg a ty z niego zwiałeś,mechanik potrzebuje osłony. Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 25 listopada 2011 Opublikowano 25 listopada 2011 tia? a nawet nie pamietam kiedy. Pewnie przyzwyczajenie z randomami ze zwiewać trzeba. Bez komunikacji to dupa a nie gra jak muszę zgadywać co zamierzasz Cytuj
Loko_PL 49 Opublikowano 25 listopada 2011 Opublikowano 25 listopada 2011 (edytowane) Loko tak patrzę an twoje statsy i ty chyba tylko w czołgu siedzisz No sporo gram czołgiem (będzie gdzieś z 1/3 wszystkich killi) ale nie ma się co dziwić bo to jest genialna maszyna. Co do magnuma z lunetą to jest on słabszy od tego bez. Nie wiem czemu ale z trzeba oddać trzy strzały a bez tylko dwa. Edytowane 25 listopada 2011 przez Loko_PL Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 25 listopada 2011 Opublikowano 25 listopada 2011 Pytanie do znawcow.Jaka bron polecacie gdy uzywa sie supporta. Zauwazylem ze z regoly roznia sie szybkostrzelnoscia. Pytam o wsparcie bo tym panem najszybciej lapie punkty , glownie dzieki latwym beretkom za dostarczanie amunicji. Cytuj
qraq_pk 371 Opublikowano 25 listopada 2011 Opublikowano 25 listopada 2011 supportem najbardziej lubiłem podstawowe spluwy, a teraz Pechenga mam i jest wypas. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 25 listopada 2011 Opublikowano 25 listopada 2011 ja najwiecej uzywalem m249 (bardzo szybki i stosunkowo niewielki odrzut, a dokladnie odrzut nie skacze tylko równomiernie ciągnie w góre więc da sie to korygować gałką) a potem m240, troche wiolniejszy i wiekszy odrzut ale silniejsze pociski jak dla mnie te 2 bronie są najfajniejsze, i często bylem pod wrazeniem jak szybko zabijają, na zasadzie "wow już?!" , ledwo co wyskoczylem na kogos i juz nie żył polecam do nich celownik holo, rączke (chyba że lubisz sie kłaść wtedy nóżki, ale ja zawsze biegam), i wiekszy magazynek (dzieki niemu mozna kosic rowno i masowo nie martwiąc sie o nic czesto widze ludzi na duzym lvl z podstawowymi broniami ale nie wiem czemu ich uzywaja, moze z powodu mniejszego odrzutu? ale dla mnie ogrom magazynków (zwlaszcza powiekszonych) + ogromna syzbkosc zabijania powoduja ze m249 albo 240 to bronie ktorymi najszybciej zabijam ze wszystkich klas Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 25 listopada 2011 Opublikowano 25 listopada 2011 Dzieki za info , jeszcze jedna sprawa.Gwiazdki dla broni dostaje sie za kazde 100kills , a za co dostaje sie gwiazdki funkcji? i czy tez daja 2k punktow.? Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 25 listopada 2011 Opublikowano 25 listopada 2011 Dzieki za info , jeszcze jedna sprawa.Gwiazdki dla broni dostaje sie za kazde 100kills , a za co dostaje sie gwiazdki funkcji? i czy tez daja 2k punktow.? Jeśli chodzi o dodatki do broni to za nie gwiazdek się nie dostaję jak i punkty. No chyba że chodzi Ci o funkcje np. inżyniera to za to są gwiazdki i za to jest 10 tyś punktów Cytuj
Gość szpic Opublikowano 25 listopada 2011 Opublikowano 25 listopada 2011 Pytanie do znawcow.Jaka bron polecacie gdy uzywa sie supporta. Zauwazylem ze z regoly roznia sie szybkostrzelnoscia. Pytam o wsparcie bo tym panem najszybciej lapie punkty , glownie dzieki latwym beretkom za dostarczanie amunicji. usas G3 tez jest spoko, tylko troche powolne ale ma kopa zartem jest opis .44 magnum ( luneta ) cytuje " Pocisk urywa głowę" no wiec z 30 metrów postrzelilem goscia w korpus ( 3 razy ) skoro urywa głowe to w klate powinno go po 3 strzlach powalic tymczasem gosc mial nadal +50% zycia... wiec tu przydalby sie jakis boost. Bo skoro jest to najwolniejszy pistolet to powinien byc 2x silniejszy od reszty według tej rozpiski jest mneijwiecej 2 razy silniejszy http://symthic.dy.fi/?s=bf3 jesli gosc serio mial 50% zycia to musiales strzelać z ponad 50 metrów bo wtedy 3 strzały zabiorą 50% (wg rozpiski) albo trafiałeś w nogi No z tej konstrukcji przy Biurach na Khark do goscia stojacego przy fladze ( strzaly nie byly w nogi tylko w klate) Cytuj
Litwin81 1 155 Opublikowano 25 listopada 2011 Opublikowano 25 listopada 2011 tia? a nawet nie pamietam kiedy. Pewnie przyzwyczajenie z randomami ze zwiewać trzeba. Bez komunikacji to dupa a nie gra jak muszę zgadywać co zamierzasz Wystarczyło chwile poczekać a byś wiedział co zamierzam. Dzisiaj odkryłem laser do namierzania w heli bojowych i mecz życia-11 killi,szkoda że się nie udało 12,tickety się wrogowi skończyły.Dla mnie najlepsza broń dla szturmowca to M240B,M249 jakoś mi nie leży. Cytuj
Loko_PL 49 Opublikowano 25 listopada 2011 Opublikowano 25 listopada 2011 Pytanie do znawcow.Jaka bron polecacie gdy uzywa sie supporta. Zauwazylem ze z regoly roznia sie szybkostrzelnoscia. Pytam o wsparcie bo tym panem najszybciej lapie punkty , glownie dzieki latwym beretkom za dostarczanie amunicji. Ja polecam UMP. Sam go używam jak chodzę supportem i dosyć łatwo się nim kosi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi