mersi 804 Opublikowano 25 listopada 2011 Opublikowano 25 listopada 2011 (edytowane) UMP osłabili od czasu bety i teraz dla mnie ta broń jest cienka, dla supporta bym radził T88 z rączką, powiększonym magazynkiem i celownikiem jakim tam chcesz, zamieniasz sie wtedy w chodzącego johna rambo Edytowane 25 listopada 2011 przez mersi Cytuj
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 25 listopada 2011 Autor Opublikowano 25 listopada 2011 ja tylko dodam, ze właśnie przez techniczne niedoróbki porzucilem BC2. Nie po to mam 250h na liczniku aby mi zerowali level i dali podstawowe bronie (i wtedy dostajesz w d.upe o levelu 15 bo koles ma abakana a Ty biegasz z jakimś szitem) Ta sama firma, ta sama strategia, to samo działanie. Ale ja BF3 kupuje. @Adi, @Ukarzyciel ma racje - nie raz w powietrzu zginąłem od PECH... Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 25 listopada 2011 Opublikowano 25 listopada 2011 nie kumam jak mozna supportem biegać z jakimis pistolecikami na wode typu ump , jasne jak nie ma nic innego to znośna broń, ale przeciez LMGy suppporta to istne kosiarki, wiekszy dmg, o wiele wiekszy zasieg, o wiele wiekszy magazynek rozumiem uzywac ump inzynierem ktorego bronie maja podobne statsy, albo tym bardziej snajperem gdy sie chce pobiegać bez snajperki, ale supportem to juz nie rozumiem Cytuj
Loko_PL 49 Opublikowano 25 listopada 2011 Opublikowano 25 listopada 2011 nie kumam jak mozna supportem biegać z jakimis pistolecikami na wode typu ump , jasne jak nie ma nic innego to znośna broń, ale przeciez LMGy suppporta to istne kosiarki, wiekszy dmg, o wiele wiekszy zasieg, o wiele wiekszy magazynek rozumiem uzywac ump inzynierem ktorego bronie maja podobne statsy, albo tym bardziej snajperem gdy sie chce pobiegać bez snajperki, ale supportem to juz nie rozumiem Jak się umie strzelać to UMP nie jest pistolecikiem na wodę :blum2: Moim zdaniem te LGMy nie są takimi kosiarkami za jakie je uważasz, a człowiek samym dmg nie żyje (trzeba znaleźć broń która Ci pasuje). Co do inżyniera to ma on o wiele lepsze bronie niż UMP, np. SCAR. Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 Wkurza mnie scar,mało naboi i duży podrzut,w tej klasie istnieją dla mnie tylko AKS i M4. Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 Moim zdaniem te LGMy nie są takimi kosiarkami za jakie je uważasz, a człowiek samym dmg nie żyje (trzeba znaleźć broń która Ci pasuje). samym dmg nie ale dmg z wielkim magazynkiem to już może ;> powiedz czy ump zabijesz 3-4 gosci bez zmiany magazynka? raczej rzadko bo bys musial idealnie trafiac za to LMG mozna zabic i grupe 5-7 ludzi, niekoniecznie stojących obok siebie bo zykle w takiej sytuacji ktorys sie skapnie jak sie zabija pozostalych, ale np wyskakujać na nich jeden za drugim w metrze jak sie chowaja na schodach, mozna walic bez obawy o ammo, a innymi broniami w trakcie rpzeładowania albo zmiany na pistolet nie poszalejesz nie mowie ze ump jest złe tylko ze akurat suppor swoimi broniami sieje wieksze zniszczenie niz broniami poza-klasowymi Cytuj
hellspawn81 93 Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 (edytowane) Czy wiadomo kiedy ukaże się patch oraz czy naprawią voice chat? Można kur.wi.cy dostać słysząc co drugie/trzecie słowo. Yano dzięki za dzisiejszą sesję, jutro powtórka Edytowane 26 listopada 2011 przez hellspawn81 Cytuj
darkknight 54 Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 Dzieki za info , jeszcze jedna sprawa.Gwiazdki dla broni dostaje sie za kazde 100kills , a za co dostaje sie gwiazdki funkcji? i czy tez daja 2k punktow.? Jeśli chodzi o dodatki do broni to za nie gwiazdek się nie dostaję jak i punkty. No chyba że chodzi Ci o funkcje np. inżyniera to za to są gwiazdki i za to jest 10 tyś punktów Tak chodzi mi o funkcje , co trzeba zrobic zeby wpadla gwiazdka? Cytuj
Poscok 10 Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 Najzwyczajniej w swiecie grac daną klasa,jak juz wszystko odblokujesz to pozniej zdobywasz gwiazdki klasowe. Cytuj
SG1-ZIELU 870 Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 Każda klasa ma ilość punktów które wpadają podczas gry ja już mam inżynierem i supportem, łatwo to sprawdzić w battlelog tam masz procenty ile już masz procent z każdej klasy. Cytuj
tommi 345 Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 (edytowane) Kurcze, odkryłem wczoraj wreszcie termowizje w czołgu i powiem tylko: MOC!!! Kocham tą maszynę! Na kombo "termowizja + skaner okolicy + ckm + kumaty strzelec inżynier" nie ma bata Jezeli przeciwnicy nie sa naprawde dobrze zorganizowani (np. atak RPG z kilku stron jednoczesnie) lub nie maja dobrego pilota z przypakowanym mysliwcem, to można naprawde jeździć i siać niesamowitą pożogę Z innej beczki: naprawde nie rozumiem ludzi narzekających bez przerwy na bugi. Ok., mi tez raz na 5 czy 10 h zdarzy sie zginac w dziwny sposob, gra sie czasem zawiesi albo zniknie cały hud, ale na litość- to jest naprawdę nic w porownaniu z calymi pokladami miodności, ktore są udziałem przez caly pozostaly czas!! Jezeli az tak Wam to przeszkadza, to grajcie po prostu w cos innego i finał... Jak dla mnie osobiście ani troche nie wplywa to na odbior gry, zresztą pokażcie mi grę zupełnie wolną od błędów. Na razie przekroczylem 30h i im dalej, tym bardziej uwielbiam tego BF Dodam, ze jakies 2 tyg. temu mialem krotki i jedyny jak dotad kontakt z BC2 i osobiscie za nic nie zamienilbym BF3 na BC2. Acha, rozwalają mnie też glosy, ze BF3 wyglada beznadziejnie- nawet nie chce mi sie tego komentowac. Ludzie, ktorzy tak twierdza, powinni wlaczyc sobie dla przypomnienia inne gry, ktore niby wygladaja lepiej. PS: Odwołuję to, co pisalem o kampieniu po pierwszych godzinach z grą- z czasem stwierdzam, ze faktycznie nie jest z tym wcale tak zle. Po prostu to ja chyba na poczatku zbyt wolny bylem i zbieralem kulki z dystansu co chwile Edytowane 26 listopada 2011 przez tommi___t Cytuj
McDrive 3 114 Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 Ja tam i tak najbardziej lubię wychodzić przed czołg przeciwnika i biegać jakbym miał ADHD wokół niego z rakietami. Bezcenne jest zniszczyć tak czołg z bliskiej odległości. Choć przy unieruchomieniach dużo graczy wyskakuje z czołgu prosto pod lufę. Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 Heli szturmowe i termowizja to jest dopiero moc,do tego namierzanie laserowe i te wasze czołgi nic ni mogą Dzisiaj kolejny rekord-7 killi z Thunderbolta Cytuj
tommi 345 Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 (edytowane) Ja tam i tak najbardziej lubię wychodzić przed czołg przeciwnika i biegać jakbym miał ADHD wokół niego z rakietami. Bezcenne jest zniszczyć tak czołg z bliskiej odległości. Choć przy unieruchomieniach dużo graczy wyskakuje z czołgu prosto pod lufę. No, to dobry numer jest ...pod warunkiem, że ten czolg nie ma termo/skanera Heli szturmowe i termowizja to jest dopiero moc,do tego namierzanie laserowe i te wasze czołgi nic ni mogą Dzisiaj kolejny rekord-7 killi z Thunderbolta No, wierzę, wierzę- heli też są za(pipi)ste (moje drugie ulubione sprzęty :] ) i już się nie mogę doczekać, kiedy też to odblokuję, ale tutaj jeszcze długa droga przede mną Póki co jak będzie okazja, to chętnie sie przewiozę z Tobą jako strzelec na próbę Edytowane 26 listopada 2011 przez tommi___t Cytuj
mamona 0 Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 To dla mnie bronie Supporta to najwieksza zenada.Jedynie RPK daja rade reszta (pipi) jakich malo,na bliskie dystanse do dupy,duzy recoil,na srednie celnosc slaba i dmg.Jedynie jesli rozstawimy bron wtedy suppresing fire i strzelanie na oslep daje rade,ale bez ogarnietego teamu szybko dostaniemy kose .Sam gram supportem z Ump i jest to najlepsza bron na bliski dystans z 10mertow jestem w stanie oddac 2 strzaly w glowe(zerowy recoil).Powinni znerfic medyka.Bronie szturmowca to istne kosiary na bliski i sredni dystans + latarka,leczenie i reanimowanie,jeszcze perk na amunicje.Tylko c4 mu braukuje Bardziej podobal mi sie medyk w BC2. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 Według Ciebie, jak dana klasa jest dobra w walce, to należy ją osłabić, żeby była chu.jowa? Nigga, plz. Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 To dla mnie bronie Supporta to najwieksza zenada.Jedynie RPK daja rade reszta (pipi) jakich malo,na bliskie dystanse do dupy,duzy recoil,na srednie celnosc slaba i dmg.Jedynie jesli rozstawimy bron wtedy suppresing fire i strzelanie na oslep daje rade,ale bez ogarnietego teamu szybko dostaniemy kose .Sam gram supportem z Ump i jest to najlepsza bron na bliski dystans z 10mertow jestem w stanie oddac 2 strzaly w glowe(zerowy recoil).Powinni znerfic medyka.Bronie szturmowca to istne kosiary na bliski i sredni dystans + latarka,leczenie i reanimowanie,jeszcze perk na amunicje.Tylko c4 mu braukuje Bardziej podobal mi sie medyk w BC2. Dziwne,dla mnie M240B z rękojeścią jest prze kozacki i na małą i średnią odległość. Tommi no strzelec ma najlepiej,termowizja,auto przeładowanie w gunie i rakieta na pojazdy naziemne i można nawalać do punktów na mapie.Osłabiasz czołg z guna i dobijasz rakietą. Cytuj
mamona 0 Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 Według Ciebie, jak dana klasa jest dobra w walce, to należy ją osłabić, żeby była chu.jowa? Nigga, plz. Battlefiled zawsze opieral sie na balansie nie na realizmie.Kazda klasa jest dobra w walce,jesli umie sie nia grac.Nie nalezy jej oslabic tak,aby byla (pipi)owa.Trzeba ja tylko zbalansowac. Cytuj
Andrew21 856 Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 Można już ściągać Battlefielda 1943. https://1943redemption.battlefield.com/index.php Cytuj
UberAdi 2 307 Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 @Adi, @Ukarzyciel ma racje - nie raz w powietrzu zginąłem od PECH... No ja nie mówie że to nieprawda ale kurde... przez 17 godzin w powietrzu nic takiego mi się nie zdarzyło więc ani razu więc coś jest nie tak. Cytuj
dApo 313 Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 (edytowane) Drugi odcinek top 10 players by hazard cinema Edytowane 26 listopada 2011 przez dApo Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 To dla mnie bronie Supporta to najwieksza zenada.Jedynie RPK daja rade reszta (pipi) jakich malo,na bliskie dystanse do dupy,duzy recoil,na srednie celnosc slaba i dmg.Jedynie jesli rozstawimy bron wtedy suppresing fire i strzelanie na oslep daje rade,ale bez ogarnietego teamu szybko dostaniemy kose learn 2 play normalnie nie pisze takich rzeczy ale tutaj musze - to co piszesz poprostu swiadczy o tym ze nie umiesz używac broni supporta a nie o tym że są one słabe , jakoś inni potrafią nimi kosić lepiej niz wszystkimi innymi broniami (mowie o m249 i m240) to prawda że niektore bronie sa lepsze inne grosze, ale i tak wiekszość zależy od skilla, i naprawde niewiele broni tak marnych żeby nawet ktoś z dobrym skillem nie miał szans przeicwko innym Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 Dla wyjątkowo słaby jest MP7,1 magazynek ledwo starcza na 2 osoby(z bliska,z daleka to porażka na maska) i to na hc. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 A masz powiększony magazynek? 40 pestek zmienia postać rzeczy. Cytuj
Litwin81 1 161 Opublikowano 26 listopada 2011 Opublikowano 26 listopada 2011 I pewnie zabiera tłumik. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi